CEZAM

Société en commandite simple


Dénomination : CEZAM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.129.056

Publication

10/09/2014
ÿþ Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

28 AUG. 2014

Griffie

II

II

11

*14167755*

y ----- y ----------

Ondememingsnr : 0842.129.056

Benaming

(voluit) : CéZAM

(verkort) :

Rechtsvorm: GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel: VERKEERDHOFSTRAAT 4 TE 9620 VELZEKE-RUDDERSHOVE (volledig adres)

Onderwerp akte; Ontbinding, invereffeningstelling en sluiting van de vereffening

In de bijzondere algemene vergadering die werd gehouden door de vennoten op zes augustus 2014 ten maatschappelijke zetel, is het volgende beslist









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge





Alle vennoten - die in het bezit zijn van het gehele maatschappelijke kapitaal- zijn aanwezig en beslissen met éénparigheid van stemmen over te gaan tot de vervroegde ontbinding van de gewone commanditaire vennootschap en invereffeningstelling vanaf 06/08/2014.

De vergadering verleent, met éénparigheid van stemmen, kwijting aan de zaakvoerder Mevrouw De Rouck Kristien

De nog te innen vorderingen (inclusief de schuldvorderingen inzake BTW en alle andere vorderingen op de overheid) worden in natura toegekend aan mevrouw De Rouck Kristien,

De vereffening wordt dadelijk voltrokken, gelet op het feit dat bij haar weten alle passive werden aangezuiverd, alle activa werden te gelde gemaakt, tetwill de vennoten er zich toe verbinden alle eventuele nog , niet-gekende passiva voor hun rekening zullen nemen.

Er wordt geen vereffenaar aangesteld..

De vergadering verklaart met éénparigheid van stemmen dat de vereffening afgesloten is en dat de gewone commanditaire vennootschap CéZAIVI met zetel te Verkeerdhofstraat 4, 9620 Velzeke Ruddershove, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening.

Mevrouw De Rouck Kristien wordt aangesteld om alle nodige formaliteiten te vervullen welke nodig zijn voor het verdere verloop van de afsluiting van de vereffening.

Zij mag hiervoor lasthebbers aanstellen.

Mevrouw De Rouok Kristien geeft hierbij volmacht aan NV DPO-Accountancy Noord (RPR 0422.266.843 Gent), accountant-belastingconsulent te Oostakker (Gent), Kleemstraat 84, met recht van in de plaatststelling om in haar plaats alle formaliteiten te vervullen en aile documenten te tekenen die nodig zijn om de vennootschap te schrappen in de Kruispuntbank Ondernemingen en bij de BTW-administratie en om te dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is._



De boeken en de stukken van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan mevrouw De Rouck Kristien die ze moet bewaren gedurende een termijn van vijf jaar op haar adres te Verkeerdhofstraat 4, 9620 Velzeke  Ruddershove.

Er zijn geen sommen en waarden die niet opgeëist werden en die bij de Deposito- en Conpignatiekas dienen geconsigneerd te worden..



De Rouck Kristien Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 06/08/2014



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, helzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

06/01/2012
ÿþ MOtl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- III 1*uu1 2uu0051iiuu~iuiau u

behoude 67"

aan het

Beigisct

Staatsbic





 ~-,~G ~

~ tn~~r~ (_ c.,

2e, E Epse 509

Griffie

Ondernemingsnr : d 'W /j 99 o56

Benaming

(voluit) : CéZAM

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : VERKEERDHOFSTRAAT 4 TE 9620 VELZEKE-RUDDERSHOVE (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

De ondergetekenden :

-Mevrouw Kristien DE ROUCK, wonende te 9620 Velzeke  Ruddershove, Verkeerdhofstraat 4, geboren te' Aalst op 9 januari 1980, ongehuwd en

-Mevrouw Saskia VERTRIEST, wonende te 9620 Velzeke  Ruddershove, Verkeerdhofstraat 4, geboren te Gent op 13/11/1980, ongehuwd

Dewelke op de volgende wijze de statuten hebben opgesteld van een gewone commanditaire vennootschap die onder hen zal bestaan, waarbij Mevrouw Kristien DE ROUCK zal optreden als beherend vennoot en Mevrouw Saskia VERTRIEST slechts als stille vennoot.

Q A. STATUTEN

ARTIKEL 1: NAAM

De naam van de gewone commanditaire vennootschap, met handelsaard, luidt als volgt: "CéZAM". De

benaming zal steeds worden voorafgegaan of worden gevolgd door de woorden "gewone commanditaire

vennootschap" of de afkorting "Comm.V".

Deze naam zal in beide landstalen gebruikt worden.

.04 ARTIKEL 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9620 Velzeke  Ruddershove, Verkeerdhofstraat 4.

Deze mag bij gewoon besluit van de beherende vennoten of zaakvoerders overgebracht worden naar een

andere plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

iedere verplaatsing van de vennootschapszetel zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad, door de zorgen van de beherende vennoten of zaakvoerders.

:re De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de beherende vennoten of zaakvoerders bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

ARTIKEL 3: DUUR

el De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf de datum heden.

Nochtans zal elke vennoot een einde mogen maken aan de ven-inoot-ischap mits zes maanden vooraf zijn,

p medevennoten te verwittigen bij aangetekend schrijven.

ARTIKEL 4: DOEL

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

1.Alle handelingen aangaande aanneming op het gebied van beheer, begeleiding, coördinatie, studie en dienst- en adviesverlening van en voor projecten zowel bij opdrachtgevers als binnen de onderneming, op het gebied van administratie, management, management development, innovatie, bedrijfsorganisatie, strategisch beheer, personeel, informatica, financiën, verzekeringen, beheerscontrole, juridisch advies, marketing, interim management, en alles in de ruimste zin van het woord.

2.Alle activiteiten in de ruimste zin van het woord met betrekking tot adviesverlening, consultancy, opleiding, en management in het algemeen_ en_ in_ diverse _ sectoren, omvattende onder_ meer maar niet uitsluitend_ het. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

begeleiden van ondernemingen op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing en het verlenen aan hulp aan ondernemingen en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van ondernemingen tot nut kan zijn.

3.Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

4.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoractie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

5.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap kan aile verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Deze opsomming en aanduiding zijn niet beperkend doch enkel van indicatieve aard.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op de som van honderd euro nul eurocent (EUR 100,00),

vertegenwoordigd door tien (10) aandelen van tien euro nul eurocent (EUR 10,00) elk.

Mevrouw Kristien DE ROUCK brengt in de vennootschap : vijftig euro nul eurocent (EUR 50,00), wat vijf (5)

aandelen vertegenwoordigt.

Mevrouw Saskia VERTRIEST brengt in de vennootschap : vijftig euro nul eurocent (EUR 50,00), wat vijf (5)

aandelen vertegenwoordigt.

Mevrouw Saskia VERTRIEST treedt bij de oprichting op als stille vennoot en is aldus slechts gehouden tot

haar inbreng.

De maatschappelijke inbrengen brengen geen intrest op.

ARTIKEL 6 : FINANCIERING VAN DE VENNOOTSCHAP

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting in rekening-courant nodig maken, zal deze

storting door ieder der vennoten in verhouding tot zijn of haar aandeel in het kapitaal gedaan worden, tenzij er

anders beslist wordt.

De terugtrekking der gedeponeerde fondsen kan enkel geschieden bij gemeen overleg.

ARTIKEL 7 : OVERDRAAGBAARHEID AANDELEN

Tijdens de duur van de onderhavige vennootschap mag geen van de vennoten zijn rechten in de

vennootschap afstaan aan wie dan ook, zonder de toestemming van zijn medevennoot.

ARTIKEL 8 : BESTUUR

Ieder van de beherende vennoten of zaakvoerders maakt afzonderlijk gebruik van de maatschappelijke

handtekening met de meest uitgebreide bevoegdheden: hij mag namelijk, zonder dat deze opsom-ming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

beperkend weze, dadingen aangaan en compromissen, alle afstanden en opheffingen geven, v5ôr zoals na betaling. De maatschappelijke handtekening verbindt slechts de vennootschap wanneer zij zaken als voorwerp heeft die haar aanbelangen. Derhalve zullen aile verbintenissen de oorzaak aanduiden voor dewelke zij zijn aangegaan.

ARTIKEL 9 : BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

De boeken worden gehouden ten maatschappelijke zetel.

Elk jaar op éénendertig december en voor de eerste maal op éénendertig december tweeduizend en twaalf wordt er door de beherende vennoten of zaakvoerders een inventaris, balans en resultatenrekening op-+gesteld met betrekking tot het verstreken boekjaar. Het boekjaar loopt van één januari tot en met éénendertig december.

De algemene vergadering wordt jaarlijks in de zetel van de vennootschap gehouden op één juni om twintig uur.

ARTIKEL 10 : WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke kosten en de nodig

geachte afschrijvingen, vormt de nettowinst.

Deze nettowinst komt toe aan de beide vennoten in verhouding tot hun aandeel in het kapitaal. Zo er

verliezen zijn worden deze in dezelfde verhouding gedragen.

ARTIKEL 11 : ONTBINDING

Ingeval van overlijden van één van de vennoten zal de vennootschap worden verder gezet met de erfgenaam resp. erfgenamen van de overleden vennoot of alleen met de overlevende vennoten.

De langstlevende vennoot behoudt de mogelijkheid om voor zijn persoonlijke rekening, de handelsinrichting te bewaren, samen met het materiaal en de koopwaren die ervan afhangen. Dit voornemen dient hij binnen de drie maanden na het overlijden, bij een ter post aangetekend schrijven, kenbaar te maken aan de erfgenamen en de vertegenwoordigers van de vooroverleden vennoot. De erfgenamen van de vooroverleden vennoot zullen enkel in speciën het deel kunnen opeisen dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans opgemaakt voor het overlijden.

ARTIKEL 12 : ONTBINDING

De fysische of morele onbekwaamheid van de een beherende vennoot die hem in de onmogelijkheid stelt zich meer dan zes maanden met de zaken van de vennootschap onledig te houden, wordt op alle gebied gelijkgesteld aan een overlijden.

ARTIKEL 13 : ONTBINDING

Ingeval van ontbinding der vennootschap wordt overgegaan tot de vereffening door de zorgen van de

beherende vennoten, bij diens ontstentenis door de stille vennoten.

ARTIKEL 14 : RECHTSPERSOONLIJKHEID

Gedurende het bestaan van onderhavige vennootschap en na haar ontbinding, tot aan haar volledige vereffening zullen de goederen en de waarden van de gezegde vennootschap steeds aan de vennootschap toebehoren. Ze vormen een vermogen onderscheiden van dit der vennoten en ze mogen nooit worden beschouwd als de onverdeelde eigendom van de vennoten of van hun erfgenamen of vertegenwoordigers.

ARTIKEL 15 : STATUTENWIJZIGINGEN

De vennoten zullen, in gemeen overleg, aan de onderhavige statuten alle wijzigingen brengen die zij

geschikt kunnen achten.

ARTIKEL 16 : TERRITORIALE BEVOEGDHEID

In geval van betwistingen, hetzij tussen de vennoten, hetzij met hun erfgenamen of rechtverkrijgenden, aangaande onderhavige vennootschap zullen zij gevonnist worden door de rechtbank van koophandel te Oudenaarde.

ARTIKEL 17 : OVERGANGSBEPALINGEN

De onderhavige akte wordt overeenkomstig de wet bij uittreksel bekendgemaakt.

B. BENOEMING

De vennoten beslissen unaniem tot aanstelling, als zaakvoerder voor onbepaalde duur en met de machten

voorzien in de statuten, van Mevrouw Kristien DE ROUCK, die haar mandaat aanvaardt.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



C. VOLMACHT



Het bestuursorgaan geeft volmacht aan DPO-Accountancy Noord nv, Kleemstraat 84, 9041 Oostakker (Gent) teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank ondernemingen, bij de BTW-administratie, bij de administratie van de ondememings- en inkomstenfiscaliteit en bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

Opgemaakt te 9620 Velzeke  Ruddershove op één december 2011.

Mevrouw Kristien DE ROUCK

Beherende Vennoot - Zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd : geregistreerde oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CEZAM

Adresse
VERKEERDHOFSTRAAT 4 9620 VELZEKE-RUDDERSHOVE

Code postal : 9620
Localité : Velzeke-Ruddershove
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande