CH CONSULTANTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CH CONSULTANTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 558.930.430

Publication

21/08/2014
ÿþOndernemingsnr : ss" 6 gl y 3a

Benaming

(voluit) : CH CONSULTANTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rivierstraat 70, 9270 Laarne

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard VAN STEENBERGE te Laarne op 07 augustus 2014, neer te leggen ter registratie, dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CH CONSULTANTS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9270 Laarne, Rivierstraat 70.

Oprichter:

De heer HOOGWYS, Chris Palmyre René, rijksregistemummer 79.07.11-303.08, geboren te Wetteren op 11

juli 1979, uit de echt gescheiden, wonende te 9270 Laame, Rivierstraat 70.

Naam  rechtsvorm:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als benaming: "CH

CONSULTANTS".

Zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9270 Laarne, Rivierstraat 70.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- het ontwerpen van computerprogramma's en programmeren van computers;

- consultancy in verband met computers en software. Adviesverlening aan gebruikers over soorten computers en configuratie en programma's zowel ais alle bijhorende diensten aangaande informatietechnologie; gegevensverwerking, web-hosting en andere aanverwante activiteiten;

- activiteiten van systeem integrators;

- groot- en kleinhandel in computers, rand-apparatuur en software;

- dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen;

- de vennootschap handelt daarbij voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, Zij mag deelnemen, ook als bestuurder, in alle ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken;

- in het algemeen kan de vennootschap alle maatregelen treffen ter vrijwaring van haar rechten en kan zij alle om het even welke verrichting uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel;

- de vennootschap heeft verder tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het opbouwen van het patrimonium van de vennootschap en het beheren ervan in de ruimste zin van het woord en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen zowel in roerende als in onroerende handelingen;

- de vennootschap mag in België en in het buiten-land alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen en in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar doel kunnen bevorderen;

- mandaten als bestuurder, volmacht drager, mandataris, vereffenaar in andere vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod word 11.1

MM"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiac

1

*19158259

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

1 1 AUG. 2014

AFriatie DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) gelijke aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend achthonderd zestigste (1/1.860ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst, en aile aandelen in geld zijn volgestort ten belope van twee derde (213de), Elk aandeel heeft recht op één stem.

De oprichter de heer HOOGWYS Chris voornoemd, heeft ingeschreven op alle duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen en hij betaalde hierop twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Het totaal van de inbrengen in geld, hetzij een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), werd voor de oprichting van de vennootschap gedeponeerd bij storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend bij Fintro Bank. Ingevolge voormelde storting is in totaal een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) vanaf de oprichting ter beschikking van de vennootschap.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is bezoldigd.

De heer HOOGWYS Chris wordt benoemd tot statutair zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van

beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk

doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering zijn voorbehouden door de wet,

Externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op één februari om twintig uur, Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van vennootschap of in de gemeente van deze zetel, terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten ten minste vijftien dagen voor de vergadering,

Boekjaar reserves - resultaatverdeling:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Het batig saldo van de balans, na aftrek, van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennoctschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering.

Ontbinding -vereffening:

Bij vervroegde ontbinding van de vennootschap, is de zaakvoerder die op dat ogenblik in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding. Werd hun bevoegdheid niet bepaald, dan beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden

Na de betaling van aile schulden en lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

OVERGANGS- en SLOTBEPALINGEN:

1. Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in vanaf de neerlegging van het afschrift van de

oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op 30 september

2015.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

+ ~ ~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 01 februari 2016.

2. Commissaris:

Gezien de vennootschap voldoet aan de criteria van een "kleine vennootschap", geciteerd in het Wetboek van Vennootschappen, wordt geen commissaris aangesteld. Bijgevolg wordt het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap uitgeoefend door de vennoten overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

3. Overname van verbintenissen:

In het algemeen worden alle verbintenissen en aile verrichtingen, ondernomen sedert 01 augustus 2014, door de vennoot uit naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, door de opgerichte vennootschap overgenomen. Deze overneming zal slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de tegenwoordige vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal verkrijgen door de neeriegging van een uittreksel van haar statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

4. Machten:

Er wordt volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Vervaet", met zetel te 9270 Laarne, Lepelstraat 76, ondememingsnummer BE0896.594.556, vertegenwoordigd door de heer Wim Vervaet, of één van zijn aangestelden, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechts-personenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/ aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

Bernard VAN STEENBERGE,

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- éénsluidend afschrift van de oprichtingsakte (afgeleverd vôór de formaliteit van de registratie)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CH CONSULTANTS

Adresse
RIVIERSTRAAT 70 9270 LAARNE

Code postal : 9270
Localité : LAARNE
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande