CHADELSO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHADELSO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.067.058

Publication

25/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 25.11.2013, NGL 20.02.2014 14045-0594-012
16/05/2013
ÿþ Mod Word i1.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Staatsbla LNEERGE!GD -. 6 MEI 2013

Voor-

behoude

aan het

RECH}! ~vG NT 4tODPFiAN





Ondernemingsnr : 0846.067.058 Benaming

(voluit) : CHADELSO (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LAGE HEIRWEG 1 BUS A - 9830 SINT-MARTENS-LATEM (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 08 APRIL 2013 GEHOUDEN OP DE ZETEL

De vergadering aanvaardt het ontslag per 31 maart 2013 van mevrouw Marie-Sylvie LEIRMAN en

verleent algehele kwijting voor het uitgeoefende mandaat.

Vanaf heden wordt de heer David LA GRANGE benoemd als nieuwe zaakvoerder.

David La Grange

Zaakvoerder





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/11/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 4 OKT. 2012

RECHTBANK VAN KOOPHANDgifiPENT

1,111

*izieoeai"

Bijlagen bij liet Bélgiscïi Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0846.067.058 Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lage Heirweg 9A - 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 30 september 2012 gehouden op de zetel

Na beraadslaging besluit deze algemene vergadering met eenparigheid van stemmen, akkoord te gaan

met het ontslag als zaakvoerder van de heer David La Grange met ingang van heden.

Mevrouw Sylvie Leirman wordt vanaf 01 oktober 2012 benoemd als nieuwe zaakvoerder

Leirman Sylvie

Zaakvoerder

CHADELSO

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/05/2012
ÿþOpOp de de laatselaatste blz.blz. vanvan LuikLuik B Bvermeldenvermelden : : RectoRecto: : NaamNaam en en hoedanigheidhoedanigheid vanvan de de instrumenterndeinstrumenterende notaris,notaris, hetzijhetzij vanvan de de perso()n(en)perso(o)n(en) bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te te vertegenwordigenvertegenwoordigen

VersoVerso: :NaamNaam en en handtekenighandtekening

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12302854*

Neergelegd

22-05-2012

Griffie

Ondernemingsnr :

0846067058

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): CHADELSO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9830 Sint-Martens-Latem, Lage Heirweg 1 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gentbrugge op eenentwintig mei tweeduizend en twaalf, akte welke eerlang zal geregistreerd worden op het tweede registratiekantoor van Gent, dat :

De heer LA GRANGE David, geboren te Gent op tweeëntwintig oktober duizend negenhonderdzesenzestig, rijksregister nummer 661022-021-96, gehuwd met mevrouw Leirman Sylvie, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Lage Heirweg 1 A.

Gehuwd te Gent op vijfentwintig april negentienhonderd tweeënnegentig onder het stelsel van de scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris MOYERSOEN Patrick te Aalst op dertien april negentienhonderd tweeënnegentig, niet gewijzigd tot op heden.

Een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming CHADELSO met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Lage Heirweg 1 bus A A.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

" Alle activiteiten die betrekking hebben op management, algemeen en financieel beleid en beheer, onderzoek, advies, dienstverlening, consulting, bedrijfsorganisatie, project uittekening, -management en -implementatie, assistentie, opleiding, training, coaching, technische- en rendementsstudies, creatie van prototypes en nieuwe producten, onderzoek van nieuwe markten, uitbreiding van bestaande markten, het voorgaande in alle mogelijke sectoren.

" Het optreden als bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of op basis van enig ander mandaat of functie.

" Alle activiteiten met betrekking tot inrichting, aankoop, verkoop, distributie, handelsagentuur, invoer, uitvoer, assemblage van elektronica en andere elektrische producten in de meeste ruime zin.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met haar maatschappelijk doel verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden. Zo mag de vennootschap alle handelingen stellen zoals het huren en verhuren, laten bouwen en verbouwen, aankopen, verkopen en verkavelen van onroerende goederen en alle handelingen stellen inzake alle mogelijke zakelijke rechten die daarmee verband kunnen houden.

De vennootschap mag participaties nemen in bestaande en op te richten vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid. Het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

nemen van participaties kan gebeuren door middel van verwerving van aandelen, inbreng, versmelting, opslorping, inschrijving of welke andere wijze ook.

Zij mag zich voor deze vennootschappen, verenigingen en ondernemingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, zelfs indien zij een verschillend vennootschapsdoel hebben dan die van de vennootschap. De vennootschap mag meer algemeen ook borg staan, aval verlenen of andere zekerheden verlenen ten voordele van haar eigen bestuurders, aandeelhouders en andere vennootschappen of personen, met inbegrip van natuurlijke personen.

De vennootschap mag financiële middelen verstrekken of ter beschikking stellen zoals het verstrekken van leningen, kredieten en betalingsfaciliteiten in de breedste zin, aan vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid en aan particulieren, alsook het stellen van alle commerciële en financiële verrichtingen, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijn voorbehouden aan bepaalde gereglementeerde financiële instellingen.

De vennootschap mag alle intellectuele eigendomsrechten of vergunningen die betrekking hebben op of nuttig zijn voor haar maatschappelijk doel registreren, aankopen, in licentie nemen of geven, exploiteren en afstaan.

Meer algemeen mag de vennootschap alle andere handelingen stellen, behoudens wettelijke beperkingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor de realisatie van haar doel of in het belang van de vennootschap zijn.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR)

Het is verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdzesentachtigste deel van het maatschappelijk kapitaal.

Op de 186 aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per stuk, als volgt:

- door LA GRANGE David, voornoemd, voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) of voor 186 aandelen ,

Op elk ingetekend aandeel is gestort ten belope van meer dan één/vijfde, zij voor twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste maandag van november om 19.00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Het batig overschot van de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het saldo wordt verdeeld onder alle vennoten overeenkomstig hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal, onder voorbehoud dat de algemene vergadering over een andere bestemming beslist, zoals in de statuten voorzien.

Onmiddellijk na de oprichting werden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op dertig juni tweeduizend dertien.

2. Eerste Jaarvergadering.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in november 2013.

3. Benoeming van de zaakvoerder.

Werd benoemd tot gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

De heer LA GRANGE David, voornoemd.

4. Machtiging tot verrichten van formaliteiten inzake rechtspersonenregister.

De heer LA GRANGE David, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de heer Daniël Moens van Accountancy Service BVBA met zetel te 9000 Gent, Coupure Rechts 712, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor Ontledend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris Tegelijk hiermee neergelegd -uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.11.2015, NGL 17.02.2016 16047-0331-012

Coordonnées
CHADELSO

Adresse
LAGE HEIRWEG 1, BUS A 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande