CHAFFART KARIN TANDARTS

Divers


Dénomination : CHAFFART KARIN TANDARTS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 843.098.858

Publication

08/02/2012
ÿþMal Word51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-De organisatie en het ter beschikking stellen van alle middelen nodig voor de uitoefening van de tandheelkunde, volgens de regels van de deontologie.

De vennootschap kan zich onder meer inlaten met

a.Het beheren van een centrum voor tandheelkundige verzorging, daarin inbegrepen de aankoop, het huren, het onderhouden van gebouwen en materialen, de facturatie en ontvangst voor rekening van de vennootschap van honoraria van tandartsen, die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen, het ter beschikking stellen aan tandartsen die in het kader van de vennootschap werken van aile materialen en alles wat noodzakelijk is voor het uitoefenen van de tandheelkunde.

b.Het behartigen van de professionele, materiële en morele belangen van haar vennoten

Op de laatste blz. )ion Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(el li i-1 1dtFj1-1

Es.C"li rP!-i . lqC«;..

e. 5. 01. 2017

*12033748*

Ondernemingsnr: X43 O2

Benaming

(voluit) : CHAFFART KARIN TANDARTS

(verkori) ;

DENDIONDC

Y'9 '!~

Rechtsvorm : COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetei : MOLENEINDSTRAAT 44 - 9160 LOKEREN

(vclles_üg adres)

Onderwerp eI.te : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN dd. 15/01/2012

Tussen ondergetekenden;

1)Chaffart Karin, tandarts, wonende te 9160 Lokeren, Moleneindstraat 44

2)Gouwij Eline, zonder beroep, wonende te 9160 Lokeren, Moleneindstraat 44

Is overeengekomen wat volgt :

Titel 1 - Oprichting

Vorm van de vennootschap

De comparanten richten bij deze een burgerlijke vennootschap op onder de vorm van een gewone

commanditaire vennootschap.

Naam - zetel

Haar naam luidt: " CHAFFART KARIN TANDARTS ".

Zij wordt gevestigd te 9160 Lokeren, Moleneindstraat 44.

Titel Il - Statuten van de vennootschap

Artikel 1 - Rechtsvorm - naam - identificatie

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap. (Comm. V.).

De naam van de vennootschap luidt: " Chaffart Karin Tandarts ".

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9160 Lokeren, Moleneindstraat 44.

De zetel kan slechts overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland:

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

c.Het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek, onder andere, door het organiseren van vergaderingen, voordrachten, bijscholing en het uitgeven van studies, eventueel in samenwerking met organisaties die hetzelfde doel nastreven.

d.Optreden als bestuurder en vereffenaar en het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten

e.Het aankopen, verkopen, huren, verhuren en beheren van onroerende goederen en onroerende (zakelijke) rechten en dit voor eigen rekening, al dan niet met financiering.

De vennootschap kan alle financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband houden. De vennootschap zal onder meer kunnen beleggen in roerende en onroerende activa. De vennootschap mag zich persoonlijk of zakelijk borg stellen in voordeel van derden.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag in bijkomende orde volgende activiteiten uitoefenen:

-Holdingvennootschap: zowel in België als in het buitenland, het kopen, verkopen, afstaan, ruilen en het beheer van alle roerende waarden, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerende en onroerende goederen en rechten, het nemen van participatie onder welke vorm ook in en het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen van industriële, commerciële, financiële, onroerende aard,zowel bestaande of op te richten ondernemingen alsook alle roerende en onroerende investeringen en financiële verrichtingen, met uitzondering van deze bij de wet voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen.

De vennootschap kan namelijk aile onroerende goederen, effecten, waarden, schuldvorderingen en onlichamelijke rechten verkrijgen door aankoop, ruiling, inbreng, intekeningen, koop of levering, optie tot aankoop en op iedere andere manier, deelnemen aan alle verenigingen, syndicaten voor studie of opzoekingen en aan alle samensmeltingen; haar portefeuille van effecten en participaties beheren en productief maken, onder meer door het beheer, het toezicht, de controle, de documentatie, de financiële of andere bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen heeft; deze waarden realiseren of liquideren, door afstand, verkoop of op een andere wijze.

-Patrimoniumvennootschap : de handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen, woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond; de verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen; de verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden,tentoonstellingsruimtes, en zo meer; verhuur van garageboxen en staanplaatsen voor auto's.

De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen; onroerende leasing en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, verbeteren, uitrusten, aanpassen, verfraaien, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Zij mag ontlenen en leningen toestaan evenals aan derden alle waarborgen toestaan, zelfs voor zaken die buiten de voorgaande opsomming liggen.

Zij mag het mandaat van bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Het waarnemen van alle bestuurdersopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschàp in het algemeen alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen mag doen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, ermee verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig;

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden, bij besluit van de algemene vergadering

conform de regels die voor wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5 - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 2.500,00 euro en is verdeeld in 100

aandelen; met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

Voor-

behouden aan ligt Belgisch

Staatsblad

08102/2012 - Annexes du Moniteur belge

Titel III - Slot- en overgangsbepalingen

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, dit voor

onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: Karin Chaffart, voornoemd.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2012,

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op maandag 24 juni 2013.

Bekrachtiging

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap aile verbintenissen en alle activiteiten sinds 1 januari 2012 door één van hen gemaakt in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bekrachtigt en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, HAENTJENS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BVBA, te 9160 Lokeren, Tweebruggenstraat 32/0001, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer HAENTJENS Filip, inzake het vervullen van formaliteiten voor de inschrijving en/of wijzigingen in de kruispuntbank der ondernemingen, directe en indirecte belastingen, BTW-nummer en alle andere administratieve verrichtingen, teneinde bij de bevoegde BTW-administratie alle formaliteiten te vervullen, van alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere wijzigingen en doorhalingen, met recht van in de plaatsstelling.

Op de laatste blz. t'an Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Coordonnées
CHAFFART KARIN TANDARTS

Adresse
MOLENEINDSTRAAT 44 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande