CHAFLORE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHAFLORE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.993.942

Publication

30/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111!11,1.1flj.11 VIII

Oudenaarde

2 1 OKT, 2013 Griffie

= Ondememingsnr : p S l#© , g 9 3,~ ur Z

Benaming

(voluit) : CHAFLORE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9680 Maarkedal, Etikhovestraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Elien Turpyn te Zwevegem op 17 oktober 2013 ter, registratie dat:

-De heer DE WOLF Carlos Hector Ignace, geboren te Ronse op 9 januari 1961, echtgenoot van mevrouw' VAN PARYS Hilde, hierna genoemd, wonende te 9680 Maarkedal, Gansbeekstraat 10;

-Mevrouw VAN PARYS Hilde Anna Martha, geboren te Deinze op 31 december 1961, gehuwd met de heer DE WOLF Carlos, voornoemd, wonende te 9680 Maarkedal, Gansbeekstraat 10;

-Mevrouw DE WOLF Charlotte Isabelle Jacqueline, geboren te Ronce op 19 februari 1991, niet gehuwd' noch wettelijk samenwonende, wonende te 9680 Maarkedal, Gansbeekstraat 10.

-De heer DE WOLF Floris Frans Ivan, geboren te Ronse op 29 april 1992, niet gehuwd noch wettelijk! samenwonende, wonende te 9680 Maarkedal, Gansbeekstraat 10;

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met', beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "CHAFLORE", met maatschappelijke zetel te 9680 Maarkedal, Etikhovestraat 4

waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal vijftigduizend euro (50.000,00¬ ) bedraagt,! vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop zij in: geldspeciën inschrijven tegen de prijs van honderd euro (100¬ ) per aandeel, volledig volstort,

Dat het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbreng, vóér de oprichting van de vennootschap' werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam vande vennootschap in oprichting nummer BE34 0017: 0913 9390 bij BNP Panbas Fortis.

Een bewijs van die deponering wordt aan de notaris overhandigd om in het dossier bewaard te blijven.

Artikel 1 : Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen. Zij draagt de naam "CHAFLORE".

Artikel 2 : Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 9680 Maarkedal, Etikhovestraat 4.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België mits inachtname van de taalwetgeving, bij, eenvoudig besluit van de zaakvoerder. De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het! vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verkharing samen met een afschuift ter; bekendmaking in de bijlagen tot Belgisch Staatsblad,

Artikel 3 ; Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening! van derden:

-Het ter beschikking stelten aan bedrijven van bedrijfs-, kantoor- en winkelruimte al of niet met; dienstverlening.

-Het aanbieden van individuele en gemeenschappelijke dienstverlening en ondersteuning aan bedrijven en zelfstandigen.

-De verhuring en terbeschikkingstelling van vergaderruimtes en zalen voor diverse doeleinden; het . organiseren, begeleiden en ondersteunen van diverse manifestaties, projecten, seminaries, evenementen,: feestelijkheden, attracties, divers amusement en ontspanning, incluis de verhuring en de terbeschikkingstelling van technisch materiaal en benodigdheden hiervoor.

-Het uitbaten van gastenkamers, het verzorgen van de ontvangst en het ontbijt voor de gasten, kortom het aanbieden van diverse vormen van logiesverstrekking, zoals de uitbating van een hotel, logementshuis, bed-en-breakfast, incluis het verlenen van aile catering- en aanverwante diensten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Het uitbaten, afzonderlijk of gezamenlijk, van één of meerdere inrichtingen behorende tot de horecasector in het algemeen, zoals bij wijze van voorbeeld en niet-limitatief : café, restaurant, snackbar, frituur, spijshuis, drankgelegenheid, herberg, taverne, bar, private club, brasserie, cafetaria, theesalon, koffiesalon, ijssalon, verbruikssalon, feestzaal, dancing, ...

-Het uitbaten van sportaccommodaties in multifunctionele centra; de organisatie en uitvoering van sportevenementen; jacht en visvangst; sport- en recreatieonderwijs.

-Het uitbaten van een tuin- en landbouwbedrijf, zowel akkerbouw als veeteelt; het uitvoeren van grondwerken, afbraakwerken, loonwerken en de verhuur van machines voor de landbouw, veeteelt en bosbouw.

-Advies- en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer; inzake commercieel, strategisch, financieel en administratief beleid; inzake technisch management en diverse technische aangelegenheden; inzake grafische vormgeving, design en productmanagement; inzake public relations, publiciteit en marketing; inzake de administratieve organisatie en de implementatie van bedrijfsprocessen, informatica en automatisering; inzake integrale kwaliteitszorg en diverse zorg-, kwaliteits  en veiligheidssystemen; projectmanagement en het verlenen van totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienstverlening,

-Consultancy en dienstverlening inzake informatie en communicatietechnologie (IC7), milieu-energiebesparing, duurzaam bouwen en wonen, diverse zorg-, kwaliteits  en veiligheidssystemen, inzake diverse technische milieuaangelegenheden.

-Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten. , -Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties. Het schrijven, verzorgen, begeleiden en uitgeven van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in diverse vormen.

-Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

-Het optreden als managementvennootschap; het beheren van ondernemingen en organisaties, het optreden als holding, het verrichten van aile managementactiviteiten van holdings; het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

-Het verlenen van diverse administratieve ondersteuning. Diverse zakelijke dienstverlening.

-Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in fabricaten en hatffabricaten, grondstoffen, afvalstoffen, loten van falingen, opkopingen, tweedehandse goederen, diverse consumentenartikelen, artikelen voor huishoudelijk en beroepsmatig gebruik, doe-het-zelfartikelen, bouwmaterialen, landbouwmateriaal, planten, sport- en kampeerartikelen en menigvuldige goederen. Het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en behandelen van voormelde goederen.

-De uitbouw van een of meerdere verkooporganisaties en verkoopsystemen; verkoop via internet en via diverse verkoopkanalen.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

-Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars of andere bevoegde instanties.

-Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beteggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten aile handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

-De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

-De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

-De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondememing(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

-De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden ais managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holdingen instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

-De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

-De vennootschap kan Leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten, Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake. Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

Artikel 4 , Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Artikel 5 : Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFTIGDUIZEND EURO (50.000,000, vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) gelijke aandelen, zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn, Vanaf de oprichting is het bedrag van het kapitaal volledig volstort. Bovendien moeten de aandelen of delen van aandelen die inbrengen in natura vertegenwoordigen, volledig zijn volstort en moeten de aandelen waarop in geld is ingeschreven, minstens ten belope van twintig ten honderd (20 %) zijn volstort.

Artikel 12 : Zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering, Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is en tevens alleen om gewichtige redenen.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

Tot statutaire zaakvoerders worden benoemd voor de duur van de vennootschap:

1.de heer De Wolf Carlos, voornoemd.

2.mevrouw Van Parys Hilde, voornoemd.

Artikel 13 : Bestuur.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 14 : Vertegenwoordiging.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Artikel 15 : Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 16. : Aansprakelijkheid

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

Artikel 17. : Tegenstrijdig belang

Indien er zich in hoofde van de zaakvoerder een tegenstrijdig belang voordoet zoals dit omschreven is in het Wetboek Vennootschappen, zal hij zich moeten schikken naar het Wetboek Vennootschappen.

Artikel 19 : Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om vijftien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 20 : Oproeping.

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig de wet. De wijze van bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien alle vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering. Artikel 21 : Buitengewone Algemene Vergadering.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de vennootschap zulks vereist, of op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 22 : Plaats.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in

België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel

van tele- of videoconferentie.

Artikel 25 : Stemrecht  Stemkracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen ais aandelen,

Het uitoefenen van het stemrecht mag het voorwerp van overeenkomsten tussen vennoten uitmaken, zoals

bepaald in het Wetboek van vennootschappen

Artikel 26 : Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen  Vruchtgebruik.

a)Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b)Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in

onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

c)Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d)Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever

uitgeoefend.

Artikel 29 : Boekjaar  Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van datzelfde

jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de

jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wet.

Artikel 32.

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed ais volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd

voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de

bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

Artikel 36 : Benoeming van vereffenaar(s)-Verdeling.

Bij ontbinding met vereffening van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de

algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel

hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of

homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, tenzij de algemene vergadering in het benoemingsbesluit van

de vereffenaar in alternatieve kandidaat-vereffenaars heeft voorzien. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle

machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzonder

machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze

bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstel(t)(len) de vereffenaar(s) het evenwicht,

hetzij dcor bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen,

Tenzij de vereffening plaatsvindt overeenkomstig volgend artikel, zenden de vereffenaars in de zevende en

de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening,

opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de

rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het

jaar aan de griffie overgezonden.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder

de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met

dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

Artikel 37 : Ontbinding en vereffening in één akte.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden

overeenkomstig artikel 184, § 5 Wetboek van Vennootschappen:

- er is geen vereffenaar aangeduid;

- er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva;

- aile aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd

en besluiten met eenparigheid van stemmen.

- de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN - SLOT VAN DE AKTE

EERSTE JAARVERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

1) Eerste boekjaar en jaarvergadering. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste

zaterdag van de maand juni in 2015 om vijftien uur. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het

uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december

2014.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

2) Commissaris. Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 paragraaf 1 Wetboek

van vennootschappen, wordt er beslist geen commissaris te benoemen. ,

3) Volmacht. De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan A & B Partners, Accountants, te - Oudenaarde, Einestraat 26, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot ' in de plaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap met' betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, administratie der belastingen, vergunningen en andere overheidsdiensten.

4) Overname verbintenissen. De comparanten verklaren dat verbintenissen of handelingen gesteld door de i oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap vóór heden dienen overgenomen te worden, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, sinds 18 september 2013.

- VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL -

Staatsblail - 36TeI26f3 - Annexes du Moniteur belge

Bijlage

- Uitgifte van de oprichtingsakte,

Opgemaakt door Elien Turpyn, geassocieerd notaris te Zwevegem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 08.12.2015 15684-0070-015
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.09.2016, NGL 30.09.2016 16642-0389-015

Coordonnées
CHAFLORE

Adresse
ETIKHOVESTRAAT 4 9680 MAARKEDAL

Code postal : 9680
Localité : Etikhove
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande