CHAPTER SEVEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHAPTER SEVEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.354.595

Publication

24/05/2013
ÿþBenaming (varurt) : TRUE STORY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Valleistraat 108

9402 NINOVE - MEERBEKE

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy BRACKE, geassocieerd; notaris bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, geassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17, op acht mei tweeduizend en dertien, neergelegd ter publicatie, váór registratie, dat een buitengewone algemene vergadering van; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "True Story", met zetel te 9402; Ninove-Meerbeke, Valleistraat 108, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondernemingsnummer 0835.354.595 en onderworpen aan de Belasting;, over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE0835.354.595, is bijeengekomen en dat met;; éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

1)De vergadering ontslaat met éénparigheid van stemmen de voorzitter van de voorlezing var het bijzonder verslag van de zaakvoerder van zeven mei tweeduizend en dertien met staat van;; i? actief en passief per éénendertig maart tweeduizend en dertien.

De aandeelhouders bevestigen en erkennen reeds voor heden volledig kennis te hebben,; genomen van bedoelde stukken.

2) Er wordt besloten tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Artikel 4 van de statuten wordt aangevuld met de hiernavolgende tekst.

"- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen,'' voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en',, ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

out " t1i,

r,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPHAMDEl-

1 MEI 2013

DENDERMONDE

Qri(fie

Ondernemingsnr : 0835.354.595

mati 19.9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- Verhuur en aan- en verkoop van alle machines en voertuigen

- Het uitvoeren van kleine werken in onroerende staat;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen." De vergadering beslist dat voorschreven tekst dient te worden ingevoegd na de hierna vermelde bepaling:

"- de activiteiten van regisseurs, choreografen, orkestleiders, enz.; de overige ondersteunende activiteiten voor de uitvoerende kunsten: ontwerp van kostuums enz.; het beheer van rechten die verbonden zijn aan literaire of andere kunstwerken, met uitzondering van filmrechten, rechten op audiovisuele producten en rechten die verbonden zijn aan muzikale kunstwerken."

Voor het overige blijft de omschrijving van het maatschappelijk doel, zoals vermeld in de oprichtingsakte, verleden voor Meester Frederic Convent, geassocieerd notaris, destijds te Ninove-Meerbeke, op acht april tweeduizend en elf behouden.

3) De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "Chapter Seven". Bijgevolg wordt de eerste alinea van artikel 1 van de statuten in zijn geheel geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "Chapter Seven".

4) De vergadering beslist de zaakvoerders te machtigen tot uitvoering van de conclusies

aangaande de voornoemde punten en tot coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene

vergadering, verslag van de zaakvoerder, staat van actief en passief en gecoördineerde

statuten.

D. Bracke, geassocieerd notaris.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

~,-1áG ' . " i

12/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11302584*

Neergelegd

08-04-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : TRUE STORY

0835354595

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9402 Ninove, Valleistraat 108

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor Meester Frederic CONVENT, geassocieerd notaris bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Frederic Convent, geassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17 op acht april tweeduizend elf, neergelegd ter publicatie, vóór registratie, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam  TRUE STORY , met zetel te Ninove, en met als eerste adres: 9402 Ninove, Valleistraat 108 door 1. De heer SMET Marc Joseph, geboren te Ninove op zevenentwintig december negentienhonderd drieënvijftig, nationaal nummer 53.12.27-361.26, nummer identiteitskaart 591-1893184-40, echtgescheiden, wonende te 9402 Ninove (Meerbeke), Valleistraat 108 en 2. De heer SMET Stef Marc, geboren te Jette op negenentwintig augustus negentienhonderd negenentachtig, nationaal nummer 89.08.29-459.14, nummer identiteitskaart 5911626247-47, ongehuwd, wonende te 9400 Ninove (Denderwindeke), Krepelstraat 101 G.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600.-) Euro en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De oprichters verklaren en erkennen dat alle aandelen door hen werden onderschreven en gestort als volgt:

- de heer Marc Smet, voornoemd, schrijft in op eenenvijftig (49) aandelen of negenduizend honderd veertien euro (¬ 9.114,00,-), gestort ten belope van drieduizend achtendertig euro (¬ 3.038,00,-).

- de heer Stef Smet, voornoemd, schrijft in op eenenvijftig (51) aandelen of negenduizend vierhonderd zesentachtig euro (¬ 9.486,00,-), gestort ten belope van drieduizend honderd tweeënzestig euro (¬ 3.162,00,-).

Totaal: achttienduizend zeshonderd (18.600.-) Euro of honderd (100) aandelen, gestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Beide partijen verklaren dat voormelde sommen hen eigen zijn.

Bedoeld bedrag werd, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-6392819-13, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 4 april 2011, dat mij is overhandigd om door mij te worden bewaard.

Dienvolgens beschikt de vennootschap over het bedrag van zesduizend tweehonderd (6.200,-) Euro De heer SMET Stef dient nog een bedrag van zesduizend en zesenzeventig euro (¬ 6.076,00) te storten. De heer SMET Marc dient nog een bedrag van zesduizend driehonderd vierentwintig euro (¬ 6.324,00) te storten.

De vennootschap heeft tot doel:

- het ontwerpen en voeren van reclamecampagnes via kranten en tijdschriften, radio of televisie, internet of via andere media, het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame, bijvoorbeeld op reclameborden en -panelen, op uitstalramen, in winkels, op auto's en bussen, enz; de luchtreclame; het verspreiden van monsters en reclamemateriaal; het ontwerpen van reclameborden en -panelen, lichtkranten en neonreclame; het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen; promotiecampagnes voor producten; directe marketing in verkooppunten; geadresseerde reclame; advies op het gebied van marketing. - het verlenen van adviezen, richtsnoeren en praktische hulp aan ondernemingen en andere instellingen, met inbegrip van lobbyactiviteiten, met betrekking tot public relations en communicatie.

- de productie en realisatie van films van diverse aard (series, televisiefilms, documentaires, enz. in beginsel bestemd voor vertoning op de televisie; de productie en realisatie van: publicitaire films en promotiefilms, films over technische onderwerpen of over bedrijven, films met een educatieve inhoud of voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

vormingsdoeleinden, videoclips; de productie en de realisatie in speciale laboratoria van teken- of animatiefilms

- de productie van televisieprogramma's, die niet door het bedrijf zelf uitgezonden worden; de activiteiten van de onafhankelijke productiehuizen

- de activiteiten in verband met films en video- en televisieprogramma's na de productie, zoals het monteren, de film/tape transfers, het nasynchroniseren, het ondertitelen, het inkleuren, het dubben, het begin- en aftitelen, het verborgen ondertitelen, het toevoegen van digitale grafische effecten, animatie en speciale effecten, het ontwikkelen en bewerken van films, alsook de activiteiten van laboratoria voor speelfilms en de gespecialiseerde laboratoria voor animatiefilms.

- de realisatie van reclameboodschappen bestemd voor de radio.

- het grafisch ontwerp in verband met het maken van gedrukte documenten, beeldschermpagina's, logo's, folders, enz.

- het systeem- en netwerkbeheer of -management van computersystemen en/of gegevensverwerkende apparatuur bij klanten, alsmede de gerelateerde ondersteunende diensten.

- het ontwerpen van de structuur en de inhoud en/of het schrijven van programmatuur voor de creatie en de implementatie van softwaresystemen (inclusief de updates en de correcties), informaticatoepassingen (inclusief de updates en de correcties), databestanden, webpagina's; de aanpassing van de programmatuur, d.w.z. het aanpassen en configureren van een bestaande applicatie, zodat deze functioneel kan worden gebruikt in het informaticasysteem van de klant.

- het analyseren en ontwerpen van computersystemen waarbij hardware, software en communicatietechnologie worden geïntegreerd. De dienstverlening kan ook een opleiding voor de desbetreffende gebruikers omvatten; het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en over de toepassing van de bijbehorende programmatuur (software), alsook het analyseren van de behoeften en problemen van de gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing.

- de overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer, niet elders genoemd zoals het gegevensherstel na een computercrash, de installatie (configuratie) van PC's en andere infomaticaonderdelen, de installatie van programmatuur en dergelijke meer.

-het ruimte bieden voor websites, gegevensverwerking en aanverwante activiteiten

- de activiteiten in verband met gespecialiseerde hosting: webhosting, "streaming services", "application hosting"; het voorzien van toepassingsmodaliteiten; het terbeschikking stellen aan klanten van mainframefaciliteiten op basis van tijdsgebruik; de gegevensverwerking: de volledige verwerking van gegevens voor rekening van derden, het maken van gespecialiseerde rapporten op basis van gegevens die geleverd worden door de klant, het nummeren van documenten; het invoeren van gegevens.

- de exploitatie van websites die, door middel van zoekmachines, uitgebreide databases met internetadressen en inhoud voortbrengen en in stand houden en dit in een gemakkelijk raadpleegbaar formaat; de exploitatie van andere websites die fungeren als internetportalen, zoals mediasites die periodieke geüpdate informatie verschaffen.

- de overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, n.e.g.: de diensten die computergestuurde informatie via de telefoon verstrekken, het opzoeken en verschaffen van informatie voor een vast bedrag of op contractbasis, het op maat selecteren en analyseren van nieuws en informatie; de knipseldiensten.

- de activiteiten die uitgeoefend worden door zelfstandig werkende kunstenaars op het gebied van de dramatische kunst en de muziek: acteurs, dansers, dichters, musici, personen die lezingen of redevoeringen houden, voordrachtkunstenaars en vertellers, music-hallartiesten en andere zelfstandig werkende artiesten. - de gespecialiseerde beeld-, verlichtings- en geluidstechnieken voor uitvoerende kunstevenementen. - de activiteiten van regisseurs, choreografen, orkestleiders, enz.; de overige ondersteunende activiteiten voor de uitvoerende kunsten: ontwerp van kostuums enz.; het beheer van rechten die verbonden zijn aan literaire of andere kunstwerken, met uitzondering van filmrechten, rechten op audiovisuele producten en rechten die verbonden zijn aan muzikale kunstwerken.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Deze opsomming is niet limitatief en moet steeds als louter exemplatief worden beschouwd.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap is verbonden door de handelingen die verricht zijn door haar zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, behoudens in het geval dat ze kan bewijzen dat een derde ervan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald.

Hij is ten allen tijde, zonder motivering of opzegging afzetbaar door de algemene vergadering.

Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan voorzien worden.

De benoeming van de zaakvoerder en zijn ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder voor een onbepaalde termijn:

1. Voornoemde heer Stef Smet; aanwezig en die zijn opdracht aanvaardt.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden afgezet:

- hetzij door beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend zoals voor een statutenwijziging; - hetzij om zwaarwichtige redenen, door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend bij volstrekte meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten; indien de zaakvoerder recht op schadevergoeding meent te hebben, kan hij zijn vordering voor de rechtbank van koophandel brengen. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 385 van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de individuele onderzoeks- en controlebevoegdheden van de vennoten worden overgedragen aan één of meer met de controle belaste vennoten. Die vennoten worden benoemd door de algemene vergadering. Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enig ander mandaat aanvaarden. Zij kunnen zich overeenkomstig de wet laten vertegenwoordigen door een accountant.

De vergadering kan hen een vaste vergoeding toekennen voor de uitoefening van hun mandaat.

Ingeval de vennootschap op een gegeven ogenblik voldoet aan de vereisten, opgelegd door het Wetboek van Vennootschappen of door onderhavige statuten, om over te gaan tot de benoeming van een commissaris, dan is de zaakvoerder gehouden binnen de twee maanden na kennisname van de gewijzigde toestand de algemene vergadering bijeen te roepen die overgaat tot de benoeming.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen, op de vierde vrijdag van de maand juni om 14.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 183 Wetboek der Vennootschappen. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dat is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij een gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming, ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, bevestigd heeft.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

A.- Eerste zaakvoerder.

Voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot statutaire zaakvoerder benoemd: 1. de heer SMET Stef, en tot niet statutair zaakvoerder 2. De heer SMET Marc, beiden voornoemd, die elkeen bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hen verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder s zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

B.- Eerste gewone algemene vergadering  Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal worden gehouden in het jaar

tweeduizend en twaalf.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31

december 2012.

C.- Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT.

De zaakvoerders geven volmacht aan SBB Accountants & Belastingconsulenten te Aalst, die de bevoegdheid verkrijgt om op te treden met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, ter uitvoering van de wettelijke en administratieve formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten van het ondernemingsloket, de griffies van de rechtbanken van het koninkrijk en bij alle administratieve overheden, waaronder alle belastingsadministraties, de BTW-administratie zijnde inbegrepen, ten gevolge van de door de vennootschap tot heden genomen beslissingen of toekomstige te nemen beslissingen.

De verantwoordelijkheid van voornoemde vennootschap en zijn vertegenwoordigers wordt uitdrukkelijk beperkt tot het vervullen van de formaliteiten. Deze volmacht kan geen enkele verantwoordelijkheid meebrengen in hoofde van voornoemde vennootschap wat betreft de wettelijkheid en/of de gegrondheid van de door de vennootschap genomen beslissingen die aan de grondslag liggen van de in het kader van deze volmacht verrichte formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Frederic CONVENT, geassocieerd notaris te Ninove-Meerbeke.

III.- OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN  SLOT VAN DE AKTE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 16.09.2015 15588-0092-013

Coordonnées
CHAPTER SEVEN

Adresse
VALLEISTRAAT 108 9402 MEERBEKE

Code postal : 9402
Localité : Meerbeke
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande