CHAREM, AFGEKORT : MET COMMERCIELE NAAM DR SWEETY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHAREM, AFGEKORT : MET COMMERCIELE NAAM DR SWEETY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.769.716

Publication

14/12/2012
ÿþ mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





._ NEERGELEGD

- 5 DEC. 2012

KOOPWAReE GirfilT

Voor-

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsbia,

Ondernemingsnr: Oÿ5: :?" i tj,

!!Benaming

(voluit) : CHAREM

(verkort) : met commerciële naam Dr Sweety

ii

j Reclitsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : LINDENPARK 10

ii 9840 DE PINTE

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ludwig Vermeulen te Merelbeke op drie decem-

;; ber tweeduizend en twaalf, dat tussen : a) De heer KEIJ Philip Bert Willy, geboren te Sint Il

-

; Amandsberg op vijftien maart negentienhonderd achtenvijftig, en, b) zijn echtgenote me-

vrouw TACK Gaëtane Anne Jean Charles, geboren te Gent op één juli negentienhonderd ,

tweeënzeventig, samen wonende te 9840 De Pinte, Lindenpark 10,- ;'

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd voor onbepaalde duur, onder de benaming "CHAREM", en met als commerciële benaming "Dr

ii Sweety", met maatschappelijke zetel te 9840 De Pinte, Lindenpark 10. i

ii Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600) ;l

euro, verdeeld in honderd zesentachtig aandelen op naam, zonder nominale waarde. ii

De heer Keij Philip voornoemd, doet inbreng van' een som geld van negenduizend;;

i; driehonderd euro waarvoor hem drieënnegentig aandelen zonder nominale waarde;; toegekend worden ; hij stort zijn inbreng ten belope van drieduizend honderd euro;;

i (3.100,00¬ ). Mevrouw Tack Gaëtane voornoemd, doet inbreng van een som geld van ;i negenduizend driehonderd euro waarvoor haar drieënnegentig aandelen zonder nominaleii ;j waarde toegekend worden ; zij stort haar inbreng ten belope van drieduizend honderd euro;;

i (3.100,00¬ ), Op het gehele maatschappelijke kapitaal werd aldus ingeschreven, en het;; :!werd gestort ten belope van één/derde, hetzij ten belope van zesduizend tweehonderd euro. De oprichters hebben verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van;;

ii het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten;; ;l name van de vennootschap in oprichting zijn gesteld vanaf één september tweeduizend en;! ji twaalf.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, ji

alleen of met de medewerking van derden, zowel in België als in het buitenland ; ,,

ï; a) de aankoop en de verkoop van snoep ; ij

j b) franchise ;

i c) het uitvoeren van alle studies en verrichtingen die van aard zijn alle genoemde ii

doelstellingen te realiseren, te bevorderen en/of te vergemakkelijken ; i;

d) het verlenen van diensten en adviezen, in de meest ruime zin van het woord, aan ,

ji bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie,

;l milieubeheer, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica ;

i e) alle studies en verrichtingen met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en

; tot aile roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de

bouw, de verbouwing, de aanpassing, de (ver)huur en onder(ver)huur, daarin begrepen de I

i leasing, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruil, de verkoop, de renting, het toestaan

,; van opstal of erfpacht, en, in het algemeen, alle handelingen en verrichtingen die geheel of ;i

gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het

;° '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

productief maken, voor zichzelf of voor anderen, van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen ;

f) alle verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie in verband met de hierboven omschreven handelingen ;

g) hei waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen ;

h) het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en

vennootschappen ; het verstrekken van leningen aan derden, alsmede het zich borg stellen voor derden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen van vermogensbeheer, advies en andere in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig, inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving, of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig kunnen zijn tot de algehele of gedeeltelijke, rechtstreekse of onrechtstreekse verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap zowel in België als in het buitenland, commerciële, roerende, onroerende, industriële en financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doet of die van aard zijn het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks te realiseren, te bevorderen en/of te vergemakkelijken. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro, en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen op naam, zonder nominale waarde. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders(s), al dan niet vennoten. Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder wordt benoemd en ontslagen door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen. Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid :

1. Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle akten en in rechte.

2. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan is ieder van hen individueel bevoegd om -alleen handelend- de vennootschap in alle akten en in rechte te vertegenwoordigen.

3, De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder(s), zelfs indien deze handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. De bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Zolang de vennootschap niet verplicht is om een commissaris te benoemen omdat zij niet voldoet aan de wettelijke voorwaarden terzake, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheden van een commissaris. De algemene vergadering kan te allen tijde overgaan tot de benoeming van één of meer commissarissen.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur. De gewone algemene vergadering worden gehouden ter maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij het wetboek bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief verzonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken. De wijze van oproeping moet niet worden verantwoord indien alle vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering. Er zijn geen toelatingsvoorwaarden voor de algemene vergadering, behoudens de mogelijkheid voor de zaakvoerder(s) de toelatingsvoorwaarden in de oproepingen te vermelden.

ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Op het einde van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

r

n.;.

mod 11,1

ieder maatschappelijk jaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening die uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting bestaat en een geheel vormt.

Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na afhouding van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

Bij vereffening van de vennootschap wordt het batig saldo van de vereffening tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, lasten en kosten van de vereffening.

1. Het eerste maatschappelijk jaar begint vanaf het neerleggen van een uitgifte uit deze akte op de bevoegde griffie en eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien.

2. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni van het jaar tweeduizend veertien om twintig uur.

3. Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders : a) de heer Keij Philip voornoemd ; b) mevrouw Teck Gaëtane voornoemd.

Hun mandaat is van onbeperkte duur en onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

4. Een bijzondere volmacht wordt, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, toegekend aan de heer Johan Vanovenberghe, wonende te Zingem, Weistraat 12 B, of eenieder erkend Ondernemingsloket, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatstelling, voor zoveel als nodig, al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruiepuntbank van Ondernemingen en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend, alsook, desgevallend, al het nodige te doen bij ieder andere administratie, waaronder deze van de BTW, natuurlijke of rechtspersoon, instelling of secretariaat.

Tegelijk hiermee neergelegd :

expeditie van de oprichtingsakte.

Ludwig Vermeulen, notaris te Merelbeke.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 31.08.2016 16570-0086-011

Coordonnées
CHAREM, AFGEKORT : MET COMMERCIELE NAAM DR …

Adresse
LINDENPARK 10 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande