CHATO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHATO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 867.416.461

Publication

08/10/2014
ÿþ Matl WoN 11.1

ingia In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Illi111,11101111111111

bet

az

Be Sta

NEERGELEGD

2 r SEP, 2014

RECHTBANK VAN

K(3OPï-fAerjffig TE GENT

Ondernemingsnr : 0867.416.461

Benaming

(voluit) : CHATO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Casselrylaan 15, 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard VAN STEENBERGE te Laarne op 23 september 2014, neer te leggen ter registratie, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHATO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9800 Deinze, Casselrylaan 15.

Welke met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen nam:

EERSTE RESOLUTIE

De vergadering heeft na bespreking de afsluiting van de boekhouding voor de periode 01 januari 2014 tot en

met 30 juni 2014 goedgekeurd.

TWEEDE RESOLUTIE

De vergadering heeft beslist kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat

gedurende het voorbije boekjaar.

DERDE RESOLUTIE : VERSLAGEN

De vergadering heeft de voorzitster ontslaan van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen en van het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Auditas Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8800 Roeselare, Westlaan 348, vertegenwoordigd door de heer Bossuyt Wim, Bedrijfsrevisor, over de staat van actief en passief afgesloten per 30 juni 2014, aangezien iedere vennoot er-kent er een afschrift van te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA Chato, met zetel te Casselrylaan 15, 9800 Deinze, de boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 30 juni 2014,

Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, geeft deze staat een balanstotaal op van 144.467,19 EUR en een netto actief van 128.098,38 EUR.

In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, Wij kunnen ons niet uitspreken over eventuele latente nakomende schulden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Daarnaast willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni geraamd op een bedrag van 10.909,84 EUR, die definitief zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet werd geconsigneerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Roeselare, 20 september 2014.

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

Vertegenwoordigd door Wim Bossuyt

Bedrijfsrevisor."

VIERDE RESOLUTIE

De vergadering heeft beslist dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHATO"

ontbonden wordt en dit vanaf 23 september 2014.

De vergadering heeft notaris Bernard Van Steenberge verzocht te willen akteren dat aan de voorwaarden

voldaan is vermeld in het nieuwe artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen waarin wordt gesteld

dat een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk is, aangezien :

- aile vennoten op de vergadering rechtsgeldig aanwezig zijn ;

- zij beslissen met éénparigheid van stemmen;

- er geen passiva andere dan eigenvermogensbestanddelen meer zijn.

Bijgevolg heeft de vergadering beslist dat er geen vereffenaar zal worden aangeduid.

VIJFDE RESOLUTIE

De vergadering heeft kennis genomen van het feit dat ingevolge de voorafgaande beslissing tot ontbinding, de zaakvoerder van de vennootschap, te weten: mevrouw CHALMET, Laurette Maria, wonende te 9800 Deinze, Casselrylaan 15, van rechtswege ontslagnemend is. Er werd kwijting verleend voor haar gevoerde beleid.

ZESDE RESOLUTIE

De vergadering heeft besloten dat de vereffening afgesloten is.

De vergadering heeft vastgesteld:

- dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHATO" definitief opgehouden heeft te bestaan;

- dat de vennoot, door de uitoefening van de rechten verbonden aan haar aandelen, gemachtigd is het vermogen, zowel actief als passief, van deze vennootschap te ontvangen, wat zij uitdrukkelijk aanvaardt, en dat zij voor zoveel als nodig deze goederen in ontvangst neemt, en de eventuele schulden in persoonlijke naam ten laste zal nemen; bijgevolg is de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHATO" definitief afgesloten.

De sommen en waarden die gebeurlijk zouden kunnen toekomen aan de schuldeisers en aan de vennoten en waarvan de overdracht hun niet is kunnen gebeuren, zullen worden gestort in de Deposito- en Consignatiekas.

ZEVENDE RESOLUTIE

De vergadering heeft beslist dat de maatschappelijke bescheiden en documenten gedurende minstens vijf

jaar zullen bewaard worden door mevrouw CHALMET Laurette voornoemd op haar domicilie,

ACHTSTE RESOLUTIE

De vergadering heeft bijzondere volmachten verleend aan: de burgerlijke vennootschap onder vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijk-heid "Accountancy & Tax Solutions", met zetel te 9052 Zwijnaarde, Grote Steenweg Zuid 39, met ondernemings-nummer 886.497.351, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders of haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbank van Onderneming via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondernemingsloket te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Bernard VAN STEENSERGE,

Notaris,

Tegelijk hiermede neergelegd:

- eensluidend afschrift van de akte houdende ontbinding en vereffening.

verslag van de zaakvoerders betreffende het voorstel tot ontbinding met bijgevoegde staat van actief en

passief per 30 juni 2014,

- verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de ontbinding van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 28.08.2012 12486-0206-009
19/07/2012
ÿþ Mod Word 11.7

C~5 t ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i 1111111 1110111 IIIII III

" xzizv~ss+

V beh

aa

Be Stat

11

NEERGELEGD

1 e JULI 2012

RECHTI~ VAN

KOOPHAL GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0867.416.461

Benaming

(voluit) : CHATO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Casselrylaan 15 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frank Desmet te Eeklo, op 4 juli 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHATO", met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Casselry 15, ondememingsnummer 0867.416.461, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0867.416.461; het volgende heeft beslist :

1. Aanpassing van artikel 2 van de statuten naar aanleiding van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 30 juli 2011 om de zetel te verplaatsen naar 9800 Deinze, Casselrylaan 15.

Daarom wordt beslist om de eerste paragraaf van artikel 2 van de statuten aan te passen als volgt: "De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9800 Deinze, Casselrylaan 15."

2.over te gaan tot aanpassing van artikel 10 van de statuten en de paragraaf "Tot statutaire zaakvoerder-opvolger wordt benoemd de Heer Tom Verbeken, wonende te 9040 Gent (Sint Amandsberg), Waterstraat 216" te schrappen.

3. alle machten te verlenen aan de werkende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

4. bijzondere machtiging te verlenen aan de zaakvoerder om voorgaande besluiten uit te voeren.

5. bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap "BECK", met zetel te 9900 Eeklo, Molenstraat evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip de aanvraag bij de BTW-administratie, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe betastingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Getekend) Frank Desmet

Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie van de akte statutenwijziging dd 4/7/2012

Cc 5r Lh L (e r eP_yL

C uutietrueum t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/01/2012
ÿþ naos 2.0

R~) 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

_

~ NEERG~.~LEGO º%.

2 9 DEC. 209I

RE t !ANK VAN

1 vv-

1111111,1,1!ill111,111,1,1Ï11y11

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0867416461

Benaming

(voluit) : CHATO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boonstede 30 9031 Drongen

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Blijkens uittreksel van de bijzondere algemene vergadering dd. 30/07/2011 wordt met eenparigheid van, stemmen beslist om met ingang van heden de maatschappelijke zetel over te brengen naar het volgende adres: Casselrylaan 15 te 9800 Deinze.

Chalmet Laurette,

zaakvoerder

05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 27.08.2011 11480-0368-010
24/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 18.08.2010 10424-0366-010
13/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.06.2009, NGL 08.08.2009 09558-0111-011
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 26.08.2008 08639-0151-011
31/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.06.2007, NGL 27.08.2007 07631-0109-011
01/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 24.06.2006, NGL 29.08.2006 06710-1302-012

Coordonnées
CHATO

Adresse
CASSELRYLAAN 15 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande