CHEF KROK

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CHEF KROK
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 612.973.484

Publication

27/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. Oprichting

De comparanten richten heden op een vennootschap onder firma, onder de naam:  Chef Krok met maatschappelijke zetel te Leo De Bethunelaan 107, 9300 Aalst, waarvan het kapitaal vastgesteld is op duizend vijfhonderd euro (Q' 1.500,00), vertegenwoordig door honderd vijftig gelijke aandelen van elk tien euro (Q' 10,00). De inschrijvers verklaren dat ieder aandeel, waarop zij ingeschreven hebben, volstort is.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van duizend vijfhonderd euro.

De gelden werden gestort op een bankrekening, geopend op naam van de vennootschap bij Fintro met als nummer BE35 1430 9258 9837.

Het bewijs van deponering, dat aan deze akte gehecht zal blijven, werd door voornoemde financiële instelling afgeleverd op 25 maart 2015.

Als vergoeding van deze plaatsing en volstorting worden aan de verschijners de aandelen, die zij hebben geplaatst en die zij volstort hebben, toegekend.

2. Statuten

De oprichters verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden:

ARTIKEL EEN: NAAM.

De vennootschap is opgericht al burgerlijke vennootschap onder vorm van een vennootschap onder firma onder

de naam  Chef Krok .

ARTIKEL TWEE: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Leo De Béthunelaan 107, 9300 Aalst.

De maatschappelijke zetel mag overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België op eenvoudig

besluit van de zaakvoerders, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerders zullen eveneens mogen overgaan tot het oprichten van administratieve en uitbatingzetels,

agentschappen en bijhuizen.

ARTIKEL DRIE: DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

- De uitbating in de meest ruime zin van eetkramen, de vervaardiging, verkoop en levering van croque-

monsieurs, hamburgers, frieten, poffertjes, ijsjes, suikerspinnen, wafels, pannenkoeken, churros, pommes

d amour, suikergoed, soep, barbecue, dranken alsook alle andere voedingswaren en traiteurs gerechten, zowel

in vaste als ambulante vestigingen en winkels, alsook de handel in alle accessoires die ermee verband houden.

Op 24 maart, tweeduizendvijftien

Zijn samengekomen:

1. De Heer Uytersprot Sven (NN 79.08.16-037.34) wonende te Leo De Béthunelaan 107, 9300 Aalst,

2. De Heer Wauters Jan (NN 81.04.18-107.15) wonende te Regelsbruggestraat 79, 9300 Aalst,

3. De Heer Dekoning Wouter (NN 83.09.22-163.13) wonende te Putstraat 93, 9310 Meldert

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Chef Krok

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Leo de Béthunelaan 107

*15305224*

Luik B

9300

België

0612973484

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Aalst

Griffie

Neergelegd

25-03-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

- Zij mag ook verrichtingen stellen met betrekking tot de aankoop, de verkoop, de handel en de uitbating van kermis attracties, de import en export van alle consumptiegoederen die verdeeld kunnen worden op kermissen, markten en beurzen zowel in België als in het buitenland.

- De vennootschap mag elk mandaat van bestuur en beheer in andere vennootschappen aanvaarden en uitoefenen.

- De vennootschap mag belangen nemen door middel van inbreng, inschrijving, deelneming en fusie of elke andere vorm van investering in titels of roerende rechten in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek analoog, gelijkaardig of aansluitend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar de basisproducten ervan te verschaffen of de afzet van haar product te vergemakkelijken.

- De vennootschap mag alle handelingen stellen , zowel van commerciële, financiële roerende of onroerende aard die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

- In het algemeen mag de vennootschap haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks verwezenlijken en onder alle overeenkomsten van associatie, rationalisatie, samenwerking alsook arbeids- of ondernemingscontracten en iedere vorm van financiële tegemoetkoming bieden.

- Zij mag alle opdrachten en studies voor elke onderneming, vereniging of vennootschap waarin zij belangen wenst te nemen of waarin zij een financiële inbreng heeft gedaan aannemen en uitvoeren, verkopen, kopen, borgstellen, huren, pachten en verhuren van elke lichamelijke of onlichamelijk goed, zowel roerend als onroerend alsook volledig of ten dele al haar installaties, exploitaties en handelszaak verhuren en verpachten. ARTIKEL VIER: DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van een uittreksel uit deze akte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

ARTIKEL VIJF: VERMOGEN.

Het vermogen is vastgelegd op duizend vijfhonderd euro (Q' 1.500,00), vertegenwoordigd door honderd vijftig gelijke aandelen van elke tien euro (Q' 10,00).

De verdeling is als volgt bepaald:

- De Heer Sven Uytersprot: 50 aandelen

- De Heer Wauters Jan: 50 aandelen

- De Heer Dekoning Wouter: 50 aandelen

ARTIKEL ZES: OVERDRACHT VAN DE PARTICIPATIE.

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten.

Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde van de dag van de overdracht. Daarbij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

ARTIKEL ZEVEN: BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al dan niet vennoot. Tot zaakvoerder-vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd De Heer Sven Uytersprot wonende te Leo De Béthunelaan 107, 9300 Aalst, De Heer Wauters Jan wonende te Regelsbruggestraat 79, 9300 Aalst, en De Heer Dekoning Wouter wonende te Putstraat 93, 9310 Meldert.

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet worden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Zij kunnen slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door besluit van de vergadering van de vennoten, mits éénparigheid.

ARTIKEL ACHT: SALARIS.

Aan een zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

ARTIKEL NEGEN: BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn ten verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

ARTIKEL TIEN: VOLMACHT

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaald of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

ARTIKEL ELF: CONCURRENTIEVERBOD.

Zolang de vennootschap duurt, zal de zaakvoerder zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige onderneming van eenzelfde aard binnen een straal van twintig kilometer tenzij onder unanieme toestemming van de overige zaakvoerders.

ARTIKEL TWAALF: BENOEMING VAN BEVOEGDHEID

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

ARTIKEL DERTIEN: VERGADERING VAN DE VENNOTEN.

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op De derde donderdag van juni op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap. De oproeping gebeurt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

ARTIKEL VEERTIEN: BEBOEGDHEID VAN DE GEWONE OF BIJZONDERE VERGADERING.

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

- De vaststelling van de jaarrekening

- De bestemming van de beschikbare winst

- De wijziging van de statuten

- De benoeming en ontslag van de zaakvoerder, de vaststelling van zijn salaris, het instellen van een vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting

ARTIKEL VIJFTIEN: BESLUITVORMING  NOTULEN.

Elke participatie heeft recht op één stem.

In de vergadering worden de besluiten genomen, bij wijziging van de statuten is unanimiteit vereist. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt.

ARTIKEL ZESTIEN: BOEKJAAR  JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en wordt de jaarrekening opgemaakt. ARTIKEL ZEVENTIEN: BESTEMMING VAN DE WINST  VERLIEZEN.

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst. ARTIKEL ACHTIEN: VEREFFENAARS.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181, 182, 183 van het Wetboek Vennootschappen. De benoeming van de vereffenaar dient te worden gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel. Indien de rechtbank van Koophandel de homologatie weigert, dient zij zelf een vereffenaar aan te duiden, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van hoophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

Na betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief worden verdeeld onder de vennoten.

ARTIKEL NEGENTIEN: OVERLIJDEN VAN EEN VENNOOT.

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden worden, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van dan de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen en zal de vennootschap omgevormd worden in een gewone commanditaire vennootschap.

3. Overgangs- en slotbepalingen

EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 april 2015 tot 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De vennootschap neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, met ingang van de

dag waarop zij de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, de verbintenissen voor haar rekening die in naam van de

vennootschap in oprichting werden aangegaan door de oprichters, voornoemd. Van zodra de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg geacht van het begin af door de

vennootschap zelf te zijn aangegaan.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
CHEF KROK

Adresse
LEO DE BETHUNELAAN 107 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande