CHEQROOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHEQROOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 504.999.915

Publication

17/09/2014
ÿþ mod 11.1

Z.;

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIIIIIIJR11,111q11,1.1111111111

1' NEERGELEGD 08 SEP. 2014

Reette/'r

KO NT



Ondernerningsnr : 0504.999.915

Benaming (voluit): CHEQROOM

(verkort) :

RechtsvOrM besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Voskenslaan 97 bus D

9000 Gent

h.

Onderwerp akte :OMZETTING KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - STATUTEN MANDATEN

Uit een akte verleden voor Filip Holvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen, op elf augustus tweeduizend: veertien, Geregistreerd op het eerste registratiekantoor Antwerpen '1 op 20 augustus 2014, Bladen; 12 verzendingen: 0, Register 5 boek 220 bled 34 vak 7, Ontvangen registratierechten; vijftig euro (50,00 EUR), de: wn adviseur R, VVechuysen.%

BLIJKT dat de vergadering ondermeer beslist heeft:

- de vennootschap om te zetten In een naamloze vennootschap;

Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, volgt een letterlijke weergave van de akte, waarna eenii beknopt uittreksel volgt uit de akte met betrekking tot de statuten van de vennootschap en de benoemingen;

OMZETTING KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN- KAPITAALVERHOGING DOORi INBRENG IN NATURA STATUTEN MANDATEN

Op elf augustus tweeduizend veertien.

Voor mij, Filip HOLVOET, geassocieerd notaris te Antwerpen, in mijn kantoor, werd gehouden de:: buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHEQROOM", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Voskenslaan 97 bus rechtspersonenregister Gent (afdeling Gent) 0504.999.915, BT4/1/ BE 504.999.915.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Luc Ghesquière te leper op dertien februari tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Stàatsblad van twintig februari daarna onder nummer 13301131.

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Annelles Ghesquière

:1 leper op eenentwintig oktober tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van veertien november daarna onder nummer 13171484,

Opening v aderin " - samenstellin " bureau

1'

De vergadering wordt geopend om vijftien uur vijfentwintig uur onder voorzitterschap van de heer Theeten,:

Vincent, nagerneld,

T.

Deze duidt aan als secretaris, de heer Schepens Henk nagemeld, die tevens de taak van stemopnemer::

vervult

Deeinemersliist

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de nagemeide vennoten, die verklaren het hierna opgegeven aantal

aandelen te bezitten:

1) de heer THEETEN Vincent Joseph Cornelius, geboren te Poperinge op drieëntwintig september:; negentienhonderdachtenzeventig, rijksregister nummer 78.09.23-163.72, wonende te 8970 Poperinge Doornstraat 9, houder van honderdeenenzeventigduizend achthonderdvierenzestig (171 864) aandelen;

2) de heer SCHEPENS Henk, geboren te Lokeren op achttien juli negentienhonderdachtenzeventig rijksregister nummer 78,07,18-079.01, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Deken De Winterstraat 8 bus 5, ij houder van vijfentachtigduizend negenhonderdtweeëndertig (85 932) aandelen;

SAMEN ; tweehonderdzevenenvijftigduizend zevenhonderdzesennegentig (257 796) aandelen wat dei totaliteit omvat van de bestaande aandelen, (...)

De vergadering besluit om redenen uiteengezet in de nagemelde verslagen de vennootschap om te zetten: in een naamloze vennootschap.

A. Verslagen

.;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de recbtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- Het bijzonder verslag van de zaakvoerders, opgesteld overeenkomstig artikel 778 W Venn., waerin de zaakvoerders het voorstel tot omzetting van de Vennootschap van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar een naamloze vennootschap toelichten.

- Het bijzonder verslag van de bedrerevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VYVEY & CO", vertegenwoordigd door mevrouw Neyens Evy, bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 777 W Venn., wasrin verslag wordt uitgebracht bij de staat van activa en passive van de Vennootschap die niet ouder is dan drie maanden, in het kader van de omzetting van de Vennootschap in een naamloze vennootschap

Het besluit van het verslag van de bednifsrevisor luidt letterlijk als volgt

"7. CONCLUSIES EN BESLUIT

In het kader van de procedures voorzien door het Wetboek van Vennootschappen betreffende de omzetting heeft het bestuursorgaan van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid CHEQROOM een staat van activa en passive per 30 juni 2014 opgesteld, die afsluit met een balanstotaal van ¬ 5.593,12 en een negatief eigen vermogen van E -39.353,10.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat activa en passive per 30 juni 2014, die de zaakvoerders van de vennootschap hebben opgesteld, heeft plaats gehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedterevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief van de vennootschap bedraagt 39,353,10 en is kleiner dan het vereiste maatschappelijk kapitaal van ¬ 61.500,00 voor de omvorming naar een Naamloze Vennootschap.

blet netto-actief van de vennootschap, dat uit voormelde staat kan afgeleid worden, bedraagt e -39.353,10 en is bijgevolg kleiner dan het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van e 28.753,75. Het maatschappelijk kapitaal ad ¬ 28.753,75 voldoet niet aan het minimumkapitaal van E" 61.500,00 vereist voor een naamloze vennootschap zoals voorzien in artikel 439 van het Wetboek van Vennootschappen. Op straffe van aansprakelijkheid van het bestuursorgaan, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buitenuit.

Volledigheidshalve vermelden wij dat op basis van de agenda van de algemene vergadering de nodige kapitaalverhogingen zullen plaatsvinden ten einde te voldoen aan het minimumkapitaal zoals voorzien in artikel 439 van het wetboek van vennootschappen.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de omzetting van de bestaande besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHEQROOM naar een naamloze vennootschap. Het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Opgesteld te Massenhoven, 8 augustus 2014

BVBA VYVEY & CO, Bedresrevisor

In afwezigheid van de heer Steven Vyvey,

Bedrijfsrevisor, getekend door

Evy Neyens

Bedrijfsrevisor'

B. Voorwaarden van de omzeitina"

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in naamloze vennootschap met behoud van de rechtspersoonlijkheid, zonder dat activiteit en doel van de vennootschap gewijzigd worden.

Onverminderd de kapitaalverhogingen blijven kapitaal en reserves dezelfde evenals alle activa en passive, afschnjvingen, meerwaarden en waardeverminderingen aangezien de naamloze vennootschap de boekhouding die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd gehouden zal voortzetten.

De naamloze vennootschap behoudt het inschrijvingsnummer in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en zo mogelijk dit van de BTW

Vermits de omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien laatstleden worden alle verrichtingen sedertdien door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid gesteld geacht te zijn gedaan namens de naamloze vennootschap die ze voor zoveel als nodig bekrachtigt en ze voor haar rekening neemt..(...)

Stemming

Alle voorgaande besluiten worden met eenparigheid van stemmen genomen.

Kosten

De vergadering neemt kennis van het bedrag der kosten die ten gevolge van de omzetting ten laste van de vennootschap vallen en die ongeveer tweeduizend zevenhonderd en tien euro vierentachtig cent (¬ 2 710,84) belopen.

Slot

Hierna wordt de vergadering geheven om vijftien uur vijfenveertig.

Bevestiging id- ntiteit

Ondergetekende notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van hogergemeldo bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en verleden te Antwerpen op plaats en datum als gemeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Na integrale voorlezing en toelichting hebben de comparanten met mij, notaris deze akte ondertekend.

Volgen de handteKeningen."

Uit de omzettingsakte blijkt verder dat;

1, de aandeelhouders de personen zijn, vermeld in het hiervoor weergegeven letterlijk uittreksel

2. de naam van de vennootschap gewijzigd werd en thans luidt "Checkroom".

3. het doel van de vennootschap alsvolgt omschreven is:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en voor gemeenschappelijke rekening:

I. A/ de aankoop, de verkoop, het hum en verhuren, de huurkoop en de leasing, de analyse, implementatie en installatie van computers, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elk informatica en elektronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot (i) personal computers, bedienings- en controlepanelen, (ii) computerwerkstations, processors, (iii) digitale overbrengers, tele faxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals, en (W) onderdelen, uitrusting toebehoren en randapparatuur.

B/ bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen aile computersoftware- en hardware invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan.

C/ het aanbieden van informaticadlensten - en services op vlak van networking in de meest ruime zin, waaronder te verstaan: de uitbating van een helpdesk inzake hard- en software; het aanbieden van internet access, e-mail services, hosting van websites, application hosting, beheren van LAN domeinen, backup services en aile andere technieken en toepassingen op vlak van networking, ISP, ASP en ICT in het algemeen; het verlenen van administratieve en intellectuele hulp; de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, het commercialiseren en de algemene vertegenwoordiging van websites, logo's, grafisch materiaal, zowel hardware als software.

D/ de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie en commercialisatle van video, games en entertainment, alsook van soft-ware ln de meest ruime betekenis van het woord.

EI aile activiteiten van creatie, innovatie en trendwatching omtrent voormeld informatica  en elektronisch materiaal.

FI groot- en kleinhandel van computer hard- en software, onderdelen en toebehoren,

G/ de aan- en verkoop van kunstartikelen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden; bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

A/ het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels-en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte terme?, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, technische ontwikkeling, productie en algemeen bestuur en aile managementactiviteiten in de algemene zin;

D/ het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe machines, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen;

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een merend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm aolç van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend. zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens behalve in de gevallen waarin dit niet toegelaten is - optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, In aile vennootschappen, ondernemingen en groeperingen, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap ken zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland aile burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiéle-, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

4. de vennootschap gevestigd blijft te 9000 Gent, Voskenslaan 97 bus D.

5. zij bestaat voor onbepaalde duur.

6, het kapitaal verhoogd werd met een bedrag van negenduizend vijfhonderdvierentachtig euro

achtenvijftig cent (E 9 584,58) om het te brengen van achtentwintigduizend zevenhonderddrieënvijftig euro vijfenzeventig cent (E 28 753,75) op achtendertigduizend driehonderdachtendertig euro drieëndertig cent (E 38 338,33), door uitgifte van vijfentachtigduizend negenhonderdtweeëndertig (85 932) aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten ais de bestaande aandelen, deelnemend in de winst vanaf de ondersehrijving ervan, en waarop boven pari ingetekend werd door inbreng in speciën voor een totaal bedrag van zeetienduizend euro (E 16 000,00), zijnde een uitgifteprijs van nul euro negentien cent (E 0,19) per aandeel, a rato van afgerond nul euro elf cent (¬ 0,11) kapitaal en afgerond nul euro acht cent (E 0,08) uitgiftepremie, welke aandelen zowel voor het gedeelte kapitaal als voor het gedeelte uitgiftepremie voor honderd procent volstort werden.

- de totale uitgiftepremie ten bedrage van zesduizend vierhonderdvijftien euro tweeënveertig cent (E 6 415,42) geboekt werd op de onbeschikbare reserverekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.

het kapitaal verhoogd werd met een bedrag van zesduizend vierhonderdvijftien euro tweeënveertig cent (E 6415,42) om het van achtendertigduizend driehonderdachtendertig euro drieëndertig cent (E 38 338,33) op vierenveertigduizend zevenhonderddrieënvijftig euro vijfenzeventig cent (E 44 753,75) te brengen, door incorporatie van de gecreëerde uitgiftepremie, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

het kapitaal verhoogd werd met een bedrag van zesendertigduizend euro (E 36 000,00) om het kapitaal te brengen van vierenveertigduizend zevenhonderddrieënvijftig euro vijfenzeventig cent (¬ 44 753,75) op tachtigduizend zevenhonderddrieënvijftig euro vijfenzeventig cent (E BO 753,75), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, en waarop ingetekend werd door de bestaande vennoten in verhouding tot hun huidig aandelenbezit en waarop a pari zat ingetekend werd in nature door inbreng van schuldvorderingen, waarvoor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VYVEY & CO", vertegenwoordigd door mevrouw Neyens Evy, bedrijfsrevisor, een verslag heeft opgesteld waarvan de besluiten letterlijk luiden ais volgt:

"BESLUITEN

Ondergetekende Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VYVEY & Co, bedrijfsrevisor, verklaart in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, bij de verrichting van kapitaalverhoging van BVBA CHEQROOM ten bedrage van ¬ 36.000,00 door middel van inbreng in natura van schuldvorderingen ad e 36.000,001 dat.'

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bednifsrevisoren en dat de zaakvoerders van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding

b. de beschrijving van de overgedragen vermogensbestanddelen beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c. de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrengers, rekening houdende met een mogelijke vergoeding aan de huwelijks- of samenlevingsgemeenschap van dhr. Henk Schepens en dix Vincent The eten;

d. de voor de inbreng in nature door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bednifseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de verhoging van de fractiewaarde van de aandelen zonder nominale waarde van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CHEQROOM", zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

od 11.1

Daarenboven kan gesteld worden dat derden, onder andere niet-inbrengende schuldeisers, zich na de geplande kapitaalverhoging theoretisch in een betere positie zullen bevinden gezien de toename van het eigen vermogen en het verminderen van de schulden tegenover derden met het betreffende inbrengbedrag ad E` 36.000,00.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in nature ter gelegenheid van de kapitaalverhoging bij de BVBA CHEQROOM en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Massenhoven, 08 augustus 2014

BVBA VYVEY & CO, Bedrijfsrevisor

In afwezigheid van de heer Steven Vyvey,

Bedrijfsrevisor, getekend door

Evy Neyens

Bedrijfsrevisor"

- de bestaande driehonderddrieënveertigduizend zevenhonderdachtentwintig (343 728) gewone aandelen omgeruild werden in een zelfde aantal "aandelen Klasse A";

- een bijkomende klasse van aandelen gecreeerd werd, genaamd "aandelen Klasse B";

het kapitaal verhoogd werd met een bedrag van achtendertigduizend negenhonderdnegenendertig euro (E 38 939,00) om het kapitaal te brengen van tachtigduizend zevenhonderddrieënvijftig euro vijfenzeventig cent (E 80 753,75) op honderdnegentienduizend zeshonderdtweeënnegentig euro vijfenzeventig cent (E 119 692,75), door uitgifte van honderdnegenenzestigduizend driehonderd (169 300) klasse B aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten als de bestaande aandelen, deelnemend in de winst vanaf de onderschrijving ervan, en waarop boven pari ingetekend werd door inbreng in speciën voor een totaal bedrag van tweehonderdduizend euro (E 200 000,00), zijnde een uitgifteprijs van een euro achttien oent (E 1,18) per aandeel, a rato van afgerond nul euro drieëntwintig cent (E 0,23) kapitaal en afgerond nul euro vijfennegentig cent (E 0,95) uitgiftepremie, welke aandelen zowel voor het gedeelte kapitaal als voor het gedeelte uitgiftepremie voor honderd procent volstort werden.

- de totale uitgiftepremie ten bedrage van honderd eenenzestigduizend eenenzestig euro (E 161 061,00) geboekt werd op de onbeschikbare reserverekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.

- het kapitaal van de vennootschap verhoogd werd met een bedrag van honderd eenenzestigduizend eenenzestig euro (E 161 061,00) om het van honderdnegentienduizend zeshonderdtweeënnegentig euro vijfenzeventig cent (E 119 692,75) op tweehonderdtachtigduizend zevenhonderddrieënvijftig euro vijfenzeventig cent (E 280 753,75) te brengen, door incorporatie van de gecreëerde uitgiftepremie, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

7, omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"De algemene vergadering beschikt op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van het resultaat. De winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden besteed met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komende bedrag, conform de toepasselijke wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Na de voorgeschreven voorafnemingen ten bate van de wettelijke reserve, zal, ingeval het kapitaal gedeeltelijk is afgelost, aan de niet afgeloste aandelen een dividend toegekend worden ten bedrage van het dubbele van wat zal toegekend worden aan zowel de afgeloste als de niet afgeloste aandelen, dit alles omgerekend per aandeel en 1/001* zover de algemene vergadering niet besluit de winst te reserveren.

Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, interimdividenden uit te keren.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of ln effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

In zoverre het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt, geven deze aandelen een preferent recht op de verdeling van het saldo dat overblijft na vereffening, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat toegewezen aan de houders van aandelen met stemrecht,

Tevens worden de goederen die nog in nature voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld."

8, het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

9. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand mei om zestien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"Zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden mod 11.1

aan het Belgisch Si.aatsblad



een gewone brie, te richten aan de zetel van de vennootschap. Bestuurders zijn vrijgesteld van deze' formaliteiten.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

De algemene vergadering kan alleen geldig besluiten als ze regelmatig samengeroepen werd, of als aile aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en bij eenparigheid akkoord gaan met de agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem onverminderd de wettelijke beperkingen van het stemrecht verbonden aan aandelen.

Nochtans is de uitoefening van het stemrecht geschorst voor wat de niet volgestorte aandelen betreft, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; onverminderd de strengere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen!'

10, geen commissaris werd benoemd,

11. - het ontslag als zaakvoerders aanvaard werd van de heer SCHEPENS Henk voormeld en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALL GREY MATTER", met maatschappelijke zetel te 8970 Poperinge, Doornstraat 9, rechtspersonenregister Gent (afdeling leper) 0809.930.697, vast vertegenwoordigd door de heer THEETEN Vincent, voormeld,

en als bestuurders van de vennootschap zijn aangesteld:

* voor de houders van aandelen van categorie "A" : de heer SCHEPENS Henk en de heer THEETEN Vincent voornoemd;

* voor de houders van aandelen van categorie 113" de heer Eric Simon Michel Wilfried Snick, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk-Knokke 634 bus 61, en de heer VANAGT Toon, wonende te 1000 Brussel, Anneessensstraat 22;

De opdracht geldt voor de duur van 6 jaar, gaat in op elf augustus tweeduizend veertien en eindigt bij de jaarvergadering van het jaar 2020.

ais individueel bevoegde bestuurder, die de titel zal voeren van 'gedelegeerd bestuurder' en aan wie, met toepassing van artikel 14 van de statuten de macht Is gegeven om alleen handelend de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen, aangesteld werd: de heer SCHEPENS Henk voornoemd,

tot voorzitter van de raad van bestuur benoemd werd: de heer SNICK Eric voornoemd.

als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werd: de heer Henk Schepens, wonende te Deken De Winterstraat 8 bus 5 te 2600 Berchem, aan wie de macht verleend wordt om aile verrichtingen te stellen, o.a. ten aanzien van ieder ondernemingsloket, ten einde de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

TEGELle HIERMEE NEERGELEGD:

expeditie van de akte met de tekst van de statuten vervat met één volmacht aangehecht

lijst van de oprichtings- en wijzigende aktenp

verslag van de zaakvoerders aangaande de omzetting

- verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de omzetting

- verslag van de zaakvoerders aangaande de inbreng in natura

verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de inbreng in natuar









Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/03/2014
ÿþ Mod Word 1t.t

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : "Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II ~IYdl~l IYIIIIVI

4 61271*

Vo II i

boho

aan

Belo

Staat





i VI

Ondernemingsnr : 0504.999.915

Benaming

(voluit) : CHEQROOM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Witte Patersstraat 4 - 1 040 Etterbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing Maatschappelijke Zetel

Uit het verslag van de zaakvoerders dd. 18/02/2014 blijkt dat de zetel van de vennootschap verplaatst wordt van Witte Patersstraat 4 te 1040 ETTERBEEK naar Voskenslaan 97D te 9000 GENT, en dit met ingang van 18/02/2014.

BVBA ALL GREY MATTER.

Vertegenwoordigd door

De heer THEETEN Vincent

Zaakvoerder

14/11/2013
ÿþ Mod Word tt.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSS~.

0 4 FM 2013

be a B Sb

*13171A89*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0504.999.915

Benaming

(voluit) : Cheqroom

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Etterbeek, Witte Ratersstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit de akte verleden voor ondergetekend geassocieerd notaris Annelles Ghesquière te leper op 21 oktober 2013, dragende volgende melding van registratie: "Geboekt twee bladen geen verzending te leper op 29 oktober 2013 boek 181 blad 89 vak 7, Ontvangen vijftig euro nul cent (50,00 ¬ ). (getekend) Jean-Pierre LEMAIRE E.A. Inspecteura.i.".

Blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Chegroom" volgende beslissingen heeft getroffen:

EERSTE BESLISSING

KAPITAALVERHOGING.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op achttien duizend zeshonderd euro (18.600 Eur) te verhogen met tien duizend honderd drieënvijftig euro en vijfenzeventig cent (10.153,75 Eur) als volgt:

-in de eerste fase wordt het kapitaal verhoogd met eenenzeventigduizend zevenhonderdzesennegentig (71.796) aandelen % nul euro tien cent (¬ 0,10), zijnde de fractiewaarde van de bestaande aandelen, hetzij zevenduizend honderdnegenenzeventig euro zestig cent (¬ 7.179,60) te onderschrijven aan de globale uitgifteprijs van tienduizend honderddrieënvijftig euro vijfenzeventig cent (E 10.153,75). Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging (10.153,75 Eur-- 7.179,60 Eur), hetzij tweeduizend negenhonderdvierenzeventig euro vijftien cent (¬ 2.974,15) zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie".

-in de tweede fase wordt het kapitaal verhoogd door incorporatie van de uitgiftepremie van tweeduizend negenhonderdvierenzeventig euro vijftien cent (¬ 2.974,15) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Het kapitaal wordt aldus gebracht op achtentwintig duizend zeven honderd drieënvijftig euro en vijfenzeventig cent (28.753,75 Eur).

De 71.796 nieuwe aandelen zijn aandelen zonder nominale waarde van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. Voormelde kapitaalsverhoging zal gerealiseerd worden door inbreng in geld, welke inbreng volledig geplaatst en volledig volstort wordt. De nieuwe aandelen zullen pro rata in de winsten delen vanaf het lopende boekjaar.

VOORKEURRECHT.

En onmiddellijk heeft de heer Vincent Theeten verklaard te verzaken aan de uitoefening van zijn voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalsaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

INSCHRIJVING.

En terstond wordt met het akkoord van de vennoten onder de hoger gestelde voorwaarden op al 71.796 nieuwe aandelen mits de totale prijs van 10.153,75 euro ingeschreven door de heer Henk Schepens, die verklaart op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap.

De voorzitter verklaart en alle aandeelhouders erkennen dat ieder aandeel waarop wordt ingeschreven alsook de uitgiftepremie, volledig volstort zijn, zodat de volledige kapitaalverhoging volstort is ten belope van tienduizend honderddrieënvijftig euro vijfenzeventig cent (¬ 10,153,75).

De inbrengen in geld werden overeenkomst het wetboek van vennootschappen gestort op een bijzonder rekening bij KBC bank op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het attest afgeleverd door deze financiële instelling op 21 oktober 2013, Dit wordt door de instrumenterende notaris, aan wie dit attest werd voorgelegd, bevestigd. Het bankattest zal bewaard worden in het dossier van de instrumenterende notaris.

VASTSTELLING VAN KAPITAALSVERHOGING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

r k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-tzti?duü n ààn het Belgisch StaaatsbIad

4\7

De vergadering stelt dan ook vast en verzoekt de notaris akte nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging van tienduizend honderddrieënvijftig euro vijfenzeventig cent (¬ 10.153,75), vertegenwoordigd door 71.796 aandelen op naam zonder nominale waarde, daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus werkelijk gebracht werd op achtentwintigduizend zevenhonderddrieënvijftig euro vijfenzeventig cent (¬ 28.753,75), vertegenwoordigd door tweehonderdzevenenvijftigduizend zevenhonderdzesennegentig (257.796) aandelen zonder nominale waarde,

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan voorschreven kapitaalverhoging en aldus de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst. "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achtentwintig duizend zeven honderd drieënvijftig euro en vijfenzeventig cent. Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd zevenenvijftig duizend zevenhonderd zesennegentig (257.796) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één I tweehonderd zevenenvijftig duizend zevenhonderd zesennegentigste (1/257.796ste) van het kapitaal vertegenwoordigen"

DERDE BESLISSING

De vergadering stelt met eenparigheid van stemmen het ontslag van de Vennootschap Onder Firma HEADZ te Poperinge, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Kurt Delaplace, als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 1 september 2013 vast.

De algemene vergadering verleent kwijting aan de VOF HEADZ voor de wijze waarop zij haar mandaat heeft uitgeoefend.

De heer DELAPLACE Kurt Guy Albert, (rijksregister nummer 69.06.07-28724), wonende te 8970 Poperinge, Boeschepestraat 88, komt alhier tussen ter aanvaarding  voor zoveel ais nodig -- van het ontslag van de Vennootschap onder Firma HEADZ, met hemzelf als vaste vertegenwoordiger, als niet-statutair zaakvoerder.

De vergadering besluit vervolgens de heer SCHEPENS Henk (rijksregister nummer 78.07.18-079.01), wonende te 2600 Antwerpen, Deken De Winterstraat 8 bus 5, te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder. De heer Henk Schepens voornoemd komt alhier tussen en verklaart dit mandaat te aanvaarden.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Bijlage:

- Expeditie van de akte

Gecoordineerde statuten.

Annelies Ghesquière,

Geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Lurk S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2014
ÿþmod 11.1

LtM: ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

11 DEC. 2014

RECHIffle VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Voor- behoud aan he Belgisc Staatsbi

iU

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0504.999.915 I3enaming (voluit) : CHECKROOM

Rechtsvoren ; naamloze vennootschap

Zetel ; Voskenslaan 97 bus D

9000 Gent

Onderwerp akte :RECHTZETTING - MATERIËLE VERGISSING

Uit een akte verleden voor Filip Holvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen, op vijf december tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1;

BLIJKT dat:

- op de bijzondere algemene vergadering gehouden voor Filip Hofvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen

;; op elf augustus tweeduizend veertien besloten werd het kapitaal van de vennootschap te verhogen in speciën.

- ingevolge materiële vergissing het aantal nieuw uit te geven aandelen ingevolge de kapitaaiverhoging in speciën en hiermee samenhangend het aandeel kapitaal-uitgiftepremie in de uitgifteprijs verkeerdelijk vermeld werd.

- de beslissingen van resolutie zes in voornoemde akte moeten als volgt gelezen worden:

"- het kapitaal verhoogd werd met een bedrag van veertigduizend driehonderdzeventig euro vijfentachtig cent (¬ 40 370,85) om het te brengen van tachtigduizend zevenhonderddrieënvijftig euro vijfenzeventig cent (¬ 80 753, 75) op honderd eenentwintigduizend honderdvierentwintig euro zestig cent (¬ 121 124, 60), door uitgifte van honderd eenenzeventigduizend achthonderdvierenzestig (171 864) klasse B aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten als de bestaande aandelen, deelnemend in de winst vanaf de onderschrijving ervan, en waarop boven pari ingetekend werd door inbreng in speciën voor een totaal bedrag van tweehonderdduizend euro (¬ 200 000, 00), zijnde een uitgifteprijs van afgerond een komma een zes drie zeven (1,1637) per aandeel, a rato van afgerond nul komma twee drie vier negen (0,2349) kapitaal en afgerond nul komma negen twee acht acht (0,9288) uitgiftepremie, welke aandelen zowel voor het gedeelte kapitaal als voor het gedeelte uitgiftepremie voor honderd procent werden volstort.

- de totale uitgiftepremie ten bedrage van honderdnegenenvijftigduizend zeshonderdnegenentwintig euro vijftien cent (¬ 159 629,15) geboekt werd op de onbeschikbare reserverekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de ;I voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.

- het kapitaal van de vennootschap verhoogd werd met een bedrag van honderdnegenenvijftigdutzend zeshonderdnegenentwintig euro vijftien cent (¬ 159 629,15) om het van honderd eenentwintigduizend honderdvierentwintig euro zestig cent (¬ 121 124,60) op tweehonderd tachtigduizend zevenhonderd drieënvijftig euro vijfenzeventig cent (¬ 280 753,75) te brengen, door incorporatie van de gecreëerde uitgiftepremie, zonder uitgifte van nieuwe aandelen."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ELLEN VERHAERT -- GEASSOCIEERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte met zes volmachten aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

(verkort)

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13301131*

Neergelegd

18-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0504999915

Benaming (voluit): Cheqroom

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1040 Etterbeek, Witte Patersstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Luc Ghesquière te Ieper op dertien februari

tweeduizend dertien

BLIJKT :

Dat daarbij een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

1° Oprichters:

1) De heer THEETEN Vincent Joseph Cornelius, geboren te Poperinge op drieëntwintig september duizend negenhonderdachtenzeventig, wonend te 8970 - Poperinge, Doornstraat, 9, echtgenoot van mevrouw Decrock An;

2) De heer DELAPLACE Kurt Guy Albert, geboren te Ieper op zeven juni duizend negenhonderdnegenenzestig, ongehuwd, wonend te 8970 - Poperinge, Boeschepestraat, 88,

3) De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bitmunks, met maatschappelijke zetel te 8900 Ieper, Ter Waarde 43, ingeschreven in het rechtspersonenregister 0844.591.371 RPR Ieper. Opgericht bij akte verleden voor notaris Luc Ghesquière te Ieper op 12 maart 2012, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 april volgende onder nummer 12066434.

2° - Rechtsvorm en naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming  Cheqroom .

3°  Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1040 Etterbeek, Witte Patersstraat 4.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan , mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuurorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België en in het buitenland oprichten.

4°  Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en voor gemeenschappelijke rekening:

I. A/ de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing, de analyse, implementatie en installatie van computers, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elk informatica en elektronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot (i) personal computers, bedienings- en controlepanelen, (ii) computerwerkstations, processors, (iii) digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals, en (iv) onderdelen, uitrusting toebehoren en randapparatuur. B/ bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computersoftware- en hardware invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan.

C/ het aanbieden van informaticadiensten - en services op vlak van networking in de meest ruime zin, waaronder te verstaan: de uitbating van een helpdesk inzake hard- en software; het aanbieden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

van internet access, e-mail services, hosting van websites, application hosting, beheren van LAN domeinen, backup services en alle andere technieken en toepassingen op vlak van networking, ISP, ASP en ICT in het algemeen; het verlenen van administratieve en intellectuele hulp; de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, het commercialiseren en de algemene vertegenwoordiging van websites, logo s, grafisch materiaal, zowel hardware als software. D/ de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie en commercialisatie van video, games en entertainment, alsook van soft-ware in de meest ruime betekenis van het woord.

E/ alle activiteiten van creatie, innovatie en trendwatching omtrent voormeld informatica  en elektronisch materiaal.

F/ groot- en kleinhandel van computer hard- en software, onderdelen en toebehoren.

G/ de aan- en verkoop van kunstartikelen.

II. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden; bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

A/ het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering; B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, technische ontwikkeling, productie en algemeen bestuur en alle managementactiviteiten in de algemene zin;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe machines, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen;

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend. zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens - behalve in de gevallen waarin dit niet toegelaten is - optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen en groeperingen, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

5°  Duur  overname van verbintenissen.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen van de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2013 en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

6°  Kapitaal  Maatschappelijk vermogen  Gestorte bedragen

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

(18.600 EUR). Het is vertegenwoordigd door honderdzesentachtigduizend (186.000) gelijke aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/ honderdzesentachtigduizendste (1/186.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op deze kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven als volgt :

1. door de heer Vincent Theeten voornoemd voor honderdtwintigduizend negenhonderd (120.900) aandelen;

2. door de heer Kurt Delaplace voornoemd voor vijftigduizend negenhonderdvierenzestig (50.964) aandelen;

3. door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bitmunks voor veertienduizend honderdzesendertig (14.136) aandelen;

TOTAAL : honderdzesentachtigduizend (186.000) aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven volstort is ten belope van één/derde.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de KBC Bank zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling op 12 februari 2013 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd voorgelegd.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR).

De heer Vincent Theeten dient bijgevolg op eerste verzoek van de zaakvoerder van zijn inbreng nog achtduizend zestig euro (¬ 8.060,00) vol te storten. De heer Kurt Delaplace dient bijgevolg op eerste verzoek van de zaakvoerder van zijn inbreng nog drieduizend driehonderdzevenennegentig euro zestig cent (¬ 3.397,60) vol te storten. De BVBA Bitmunks dient bijgevolg op eerste verzoek van de zaakvoerder van haar inbreng nog negenhonderdtweeënveertig euro veertig cent (¬ 942,40) vol te storten

7° Bestuur en vertegenwoordiging  Controle  Benoeming van zaakvoerder a) Bestuursorgaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene aandeelhoudersvergadering voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

De algemene vergadering mag de zaakvoerders vaste of veranderlijke vergoedingen toekennen, zowel voor de door hen verrichte prestaties als voor hun reis-, verplaatsingskosten en representatiekosten, welke onder de algemene kosten in rekening zullen gebracht worden.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd het bestaan van voormelde vergoedingen, eveneens een wedde worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering zal worden vastgesteld. Bestuursbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan, afzonderlijk optredend, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, al dan niet vennoot.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

b) Controle.

De controle op de financiele toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt indien wettelijk vereist, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling conform artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene aandeelhoudersvergadering steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechtelijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

c) Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALL GREY MATTER, met maatschappelijke zetel te 8970 Poperinge, Doornstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister 0809.930.697 RPR Ieper, met als vaste vertegenwoordiger de heer THEETEN Vincent voornoemd en de Vennootschap onder firma HEADZ, met maatschappelijke zetel te 8970 Poperinge, Boeschepestraat 88, ingeschreven in het rechtspersonenregister 0822.563.166 RPR Ieper, met als vaste vertegenwoordiger de heer DELAPLACE Kurt voornoemd te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur.

Zij aanvaarden dit mandaat. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

8° Maatschappelijk Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder. Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig de artikels 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94 eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

9° Aanwending van de winst  wettelijke reserve.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

10° Jaarvergadering  Buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand mei om 16 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats. De zaterdag wordt in het kader van dit artikel niet als een werkdag beschouwd.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

11° Oproepingen  toelatingsvoorwaarden  uitoefening stemrecht

a) De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris of commissarissen worden per aangetekende brief, ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris of commissarissen die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten. De vervulling van deze formaliteit is evenmin vereist in geval van vertegenwoordiging

b) Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

c) Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

10° Verdeling saldo na vereffening

Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit, met dien verstande evenwel dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben.

11° Begin en afsluiting eerste boekjaar

Luik B - Vervolg

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

12° Volmacht BTW / handelsregisterformaliteiten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Blondeau & Partners CVBA, met maatschappelijke zetel te 8970 Poperinge, Casselstraat 55 vertegenwoordigd door de heer Jan Pyck, wonende te 8970 Poperinge, Spinstraat 7, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de BTW-administratie en om alle wijzigingen aan te brengen aan deze inschrijvingen en te dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

- Uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.05.2015, NGL 27.08.2015 15530-0365-019
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.05.2016, NGL 31.08.2016 16551-0481-015

Coordonnées
CHEQROOM

Adresse
VOSKENSLAAN 97D 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande