CHIGORI

Société en commandite simple


Dénomination : CHIGORI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 536.590.934

Publication

19/07/2013
ÿþ rd 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maf .~ ie na neerlegging ter griffie van de akte

iewm11011



NEERGELEGD

} 0 JOLI 2013

Rt.t. LI i i:i:t0.6.Ar¬ ir:~ i KEiOPiI.'s:+;l:?t:1, Ti: CENT

Ondernamingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort)

e0s-'34 ..5e30 . g31.)

Chigori uvoiYt .V

i

Bij laggn bi} -het- Belgiseh Staatsblad - 1-9/07f2013 -Anneaes- du-Moniteur belge

Gewone Commanditaire Vennootschap

Platanendreef 30 - 9090 Melle

Oprichting

Het jaar tweeduizend en dertien op tien juni te Melle

ZIJN VERSCHENEN:

1.De heer BRACKE Xavier Ivonne Emiel, (rij ksregistemummer: 75.02.04-221.84 nummer identiteitskaart: 591-1923468-60), geboren te Gent op vier februari negentienhonderdvijfenzeventig, ongehuwd, wonend te 9041 Gent (Oostakker), Pijkestraat 85 .

Hoofdelijk en voor het geheel aansprakelijke vennoot; (Commanditaire Vennoot)

2.De heer PLUQUET Miguel, (rijksregisternummer: 80,02,25-157.11  nummer identiteitskaart: 591-; 1671152-41), geboren te Deinze op vijfentwintig februari negentienhonderdtachtig, wonend te 9090 Melle, Oude Geraardsbergse Steenweg 13 echtgenoot van mevrouw De Dene Marjan. Gehuwd te Melle op zevenentwintig augustus tweeduizend en tien onder gemeenschap van goederen, niet gewijzigd tot op heden, zo zij verklaren.

Stille vennoot

Wordt een Gewone Commanditaire Vennootschap opgericht "CHIGORI Comm.V" en met volgende, bedingen:

ARTIKEL EEN

De Vennootschap neemt de naam "CHIGORI Comm.V" en de vorm van een Gewone Commanditaire vennootschap aan. In aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap, dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "gewone commanditaire vennootschap" of door de initialen "Comm.V,", door de aanduiding van het ondememingsnummer.

ARTIKEL TWEE

Xavier Bracke, voornoemd, wordt benoemd als zaakvoerder en zal met het bestuur gelast zijn en zal over de maatschappelijke handtekening beschikken. Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen.

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

ARTIKEL DRIE

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroe-+rende handelingen te stellen die rechtstreeks of on-+recht 1streeks betrekking hebben op:

-Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen' verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop.

-Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst,

-De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

-De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

-Het verlenen van managementadvies.

-Managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere rnanagementsactiviteiten.

-De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel. -Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere binnen- en buitenlandse vennootschappen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere binnen- en buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelin-'gen stellen die van aard zouden zijn de verwezen-'lijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belamgen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrij-'ving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijk-'aardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen ; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België ais in het buitenland, aile zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

ARTIKEL VIER

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9090 Melle, Platanendreef 30.

ARTIKEL VIJF

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, ingaande op heden.

ARTIKEL ZES

Op het ogenblik van de oprichting worden volgende aandelen onderschreven en volledig volgestort. Een totaal van 200 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één/tweehonderdste deel van het maatschappelijk kapitaal.

Door Xavier Bracke, 199 aandelen voor een totaal van 199 EUR.

Door Miguel Pluquet, 1 aandeel voor een totaal van 1 EUR.

TOTAAL: 200 aandelen voor een totaal van 200 EUR.

De inbreng in speciën zal in de maatschappelijke kas worden gestort al naar gelang de behoeften van de vennootschap en op aanvraag van Xavier Bracke, zaakvoerder van de vennootschap.

De winsten zullen evenredig met de respectievelijke inbrengsten onder de vennoten verdeeld worden, na voorafneming van tien (10) % voor de vorming van een reservefonds.

ARTIKEL ZEVEN

De ontbinding van de vennootschap kan door één enkel der vennoten worden aangevraagd, indien de winsten, na verloop van twee jaren, de som van duizend tweehonderd vijftig (1.250) EURO niet zouden bereiken, op basis van de jaarlijkse balans, opgemaakt zoals voorgeschreven in artikel tien.

ARTIKEL ACHT

Het overlijden van één der vennoten, voor de tijd waarop de vennootschap moet eindigen, is geen

aanleiding tot het ontbinden van de vennootschap.

De erfgenamen van de overledene mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Zij hebben enkel recht het deel op te eisen dat aan hun rechtsvoorganger volgens de aanwijzingen van de laatste balans toekomt.

i

ARTIKEL NEGEN

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of onbeschikbaarheid van de zaakvoerder hebben de

overblijvende vennoten het recht, bij eenvoudige meerderheid, in zijn definitieve vervanging te voorzien.

ARTIKEL TIEN

Buiten de toestemming van zijn medewerkers mag geen enkel der vennoten zijn rechten in de

vennootschap, geheel of gedeeltelijk overdragen.

ARTIKEL ELF

Elk jaar op eenendertig december zal er een inventaris en een balans van het actief en het passief van de

vennootschap opgemaakt worden.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van december van het desbetreffende jaar.

ARTIKEL TWAALF

Aan de zaakvoerder kan er een maandelijkse wedde toegekend worden onverminderd de hem toegekende

rechten in artikel zes,

OVERGANGSBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien.

2.De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van december 2014.

Aldus opgemaakt te Melle op 10 juni 2013.

Partijen verklaren hun exemplaar ontvangen te hebben en verklaren zorg te dragen voor de bekendmaking zoals voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Xavier Bracke

Zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

\\F

'

4, '

Op de laatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CHIGORI

Adresse
PLATANENDREEF 30 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande