CHOC-O-LICIOUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHOC-O-LICIOUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.001.436

Publication

03/04/2014
ÿþ f Mod Word il 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- De maatschappelijke zetel te verplaatsen naar : Markt 10 - 9140 Temse.

- Met ontslag als zaakvoerder, ingediend door Wim Van Gysel, te aanvaarden. Er wordt hem kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

Frederik Van Landeghem

Zaakvoerder

Op cie laatste biz van LwkGiGi versnelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaas, hetzit van de persaioin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien ven derden te vertegenvroordirden

verso : Naam en handtekening.

Gr`tlï="r1 DANK

VAN KOOPHANDEL

2 4 MAU 2014

MONDE

Ondernemingsar : 0889.001.436

Benaming

(volcut) : CHOC-O-LICIOUS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Krekel 32 B - 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel. l Ontslag zaakvoerder.

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 13.03.2014 blijkt dat met algemeenheid van stemmen wordt beslist, met ingang van heden :

25/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.02.2014, NGL 17.03.2014 14068-0040-009
02/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTSANK VAN

KOOPHANDEL GENT

19 DEC, 2014

Griffie

AFDELING DENDERMONDE

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~

i i IlLUI4Lq RI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0889.001.436

Benaming

(voluit) : CHOC-O-LICIOUS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9140 Temse, Markt 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Frank Muller, notaris te Stekene, op 9 december 2014, nog te' registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHOC-O-LICIOUS", met maatschappelijke zetel 9140 Temse, Markt 10, hebbende ondernemingsnummer BE 0889.001.436.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Lucas Neirinckx te Temse op 13 april 2007, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 mei 2007 onder nummer 07065577, De statuten. zijn tot op heden ongewijzigd gebleven.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "VL RETAIL".

Tweede beslissing

De vergadering beslist ondergetekende notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de

zaakvoerder de dato 30 november 2014 waarin deze de hierna door te voeren doelswijziging verantwoordt,'

evenals van de staat van activa en passiva van 30 september 2014.

De vennoot erkent kennis te hebben genomen van dit verslag en van deze staat van activa en passiva.

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van het doel integraal

te schrappen en te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 2 van het agenda.

Derde beslissing

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de laatste

dinsdag van de maand maart om 11.00 uur. De eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

Vierde beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan de genomen

beslissingen.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

- Vervanging van artikel 1  NAAM door de volgende tekst: "De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam: "VL RETAIL".".

- Vervanging van artikel 3 - DOEL door de volgende tekst: "De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

1. Tussenpersoon in de handel, in de meest ruime zin.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen alle verrichtingen die rechtsreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

3. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

4. Het verwerpen en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dorden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 8 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

' 5. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen voornamelijk

doch niet uitsluitend op het vlak van management, administratie, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap mag optreden als holding, deelnemer In alle andere vennootschappen onder gelijk welke vorm en alle portefeuilles beheren. Zij mag geldplaatsingen doen en roerende zaken en waarden verwerven en verhandelen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten.

Zij mag hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.",

-Vervanging van artikel 16  ALGEMENE VERGADERING door de volgende tekst; "De jaarvergaring van de , vennoten wordt gehouden telkens op de laatste dinsdag van de maand maart om 11.00 uur op de ' maatschappelijke zetel of op elke andere plaats vermeld in het bericht van de bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De formaliteiten voor de bijeenroeping dienen niet te worden nageleefd als alle vennoten, houders van obligaties, zaakvoerders en commissaris(sen) aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.".

Vijfde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zesde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder, de heer Van Landeghem Frederic om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan KMO ADMINISTRATIE BV BVBA, 2200 Herentals, Bovenrij 74 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Bijragen bij Tiet Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Frank Muller te Stekene op 15 december 2014

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte, gecoordineerde statuten.

FRANK MULLER

NOTARIS

Polenlaan 55

9190 Stekene

Tel. 03 777 77 77

Fax 03 779 91 17

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 24.04.2013 13100-0381-010
27/06/2012
ÿþMop Word 11.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de a

Luik B

V[ behc aar Belç Stam

Ill i t 1It Ut til Il I I tI til

*12113344*

01

" 1 8 JUNI " ZQyIZ" .

DEN"

13~~¢~~?~f~~D~~

Griffie

3RrFFfE RECHT,.."-l~+'r;~sA~1i.¬ }t

IV tt ~

VA n n~c .~

i_r R i,,, ~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0889.001.436

Benaming

(voluit) : CHOC-O-LICIOUS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ANTWERPSESTEENWEG 96 B - 9100 SINT-NIKLAAS

(volledig adres)

Onderwerp akte : ADRESWIJZIGING

De buitengewone algemene vergadering van 07 mei 2012 heeft besloten de maatschappelijke zetel van de vennootschap Choc-o-Licious BVBA te verplaatsen van Antwerpsesteenweg 96 B - 9100 Sint-Niklaas naar Krekel 32 B - 9140 Temse.

Van Gysel Wim

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 17.02.2012, NGL 17.02.2012 12041-0037-011
06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 18.03.2011, NGL 30.03.2011 11071-0399-011
22/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.02.2010, NGL 15.03.2010 10066-0535-011
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 27.04.2009, NGL 29.04.2009 09129-0042-011

Coordonnées
CHOC-O-LICIOUS

Adresse
MARKT 10 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande