CHRINA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CHRINA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 899.842.571

Publication

16/09/2011
ÿþ" Mad 2.1

nn In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111111111 1111111111

*11140303*

bet



Be Sta

NK

VAN KOOPHANDEL

-0 6. 09. 2011

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0899.842.571

Benaming

(voluit) : Chrina

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Kokerijstraat 21 9310 Aalst

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 24 augustus 2011:

1.Neemt ontslag als zaakvoerder en dit vanaf 30 september 2011: Mevr. Nathalie MDIGHRI,

wonende Kokerijstraat 21 te 9310 Aalsi (Meldert).

Er wordt kwijting verleend voor het uitgeoefende mandaat.

CALLEBAUT Christophe

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/04/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

a ----------GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 0 MAART 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Onderriemingsnr : 0899.842.571

Benaming

(voluit) : CHRINA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Kokerijstraat 21 - 9310 AALST (HELDERT)

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - OMVORMING NAAR BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - VASTSTELLING DER NIEUWE STATUTEN - DOELWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Meester Frank VERLINDE, Notaris, met standplaats te Asse, in datum van 27 februari 2015, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Vennootschap onder Firma "CHRINA", met zetel te 9310 Aalst (Meldert), Kokerijstraat 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0899.842.571.

De vennootschap werd opgericht bij onderhandse akte op 4 augustus 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 27 augustus daarna onder nummer 08140103.

Waarvan de statuten 1 keer werden gewijzigd (zetelwijziging) ingevolge de beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 12 april 2010, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 mei 2010, onder nummer 68732,

Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met eenparigheid van stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT : KENNISNAME VERSLAGEN

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder van 15 januari 2015 dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag van de bedrijfsrevisor, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "MAZARS BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 1200 Brussel, Marcel Thirylaan 77 b4, vertegenwoordigd door de Heer Dirk Stragier, bedrijfsrevisor, van 10 februari 2015.

Iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen en van de staat van actief en passief en verklaart deze goed te keuren.

De besluiten van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor, luiden als volgt

" Ondergetekende, Mazars Bedrijfsrevisoren CVBA, met zetel te 1200 Brussel, Marcel Thirylaan 77 b 4, vertegenwoordigd door Dirk Stragier, werd aangesteld door het bestuursorgaan van de vennootschap onder firma CHRINA, om ingevolge artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, opgemaakt naar aanleiding van de voorgenomen omzetting van deze voornoemde vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, verslag uit te brengen over de staat van activa en passiva.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 november 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake flet verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, blijkt dat het eigen vermogen mogelijks is overgewaardeerd met 19.200 EUR. Het netto-actief, zonder rekening te houden met het resultaat van de huidige boekhoudperiode (79.605,62 EUR en voormelde mogelijkse overwaardering), bedraagt 25,706,77 EUR en is niet kleiner dan het huidige maatschappelijk kapitaal van 250,00 EUR, noch dan het minimum vereist kapitaal van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zoals bepaald in artikel 223 van het Wetboek van Vennootschappen.

Teneinde te voldoen aan de kapitaalvereisten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, zal het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap onder firma, voorafgaandelijk aan de omzetting, verhoogd worden tot 18.600,00 EUR door incorporatie van de reserves,

Brussel, 10 februari 2015"

De verslagen opgesteld door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor en de staat van activa en passiva

blijven. aan deze_aktegehecht. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

x.,













*15048938*



er fr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLUIT: OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP IN EEN BE-SLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering beslist de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het doel van de vennootschap zal worden aangepast volgens de hierna genomen besluiten.

Het kapitaal zal worden verhoogd van tweehonderd en vijf euro (205,00 euro) naar achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro), hetzij voor achttienduizend driehonderd vijfennegentig euro (18.395,00 euro) door incorporatie van reserves, dit alles overeenkomst de hierna genomen besluiten.

Behoudens de kapitaalverhoging waarvan hiervoor sprake, blijven alle activa en passiva, afschrijvingen, waardeverminderingen en vermeerderingen, hetzelfde.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding die door de vennootschap onder firma werd gehouden, voortzetten.

De vennootschap onder firma behoudt het ondeme-mingsnummer 0899.842.571 waaronder de vennootschap thans reeds ingeschreven is in het register der rechtspersonen.

De omzetting geschiedt op basis een staat van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 30 november 2014. Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennoo-schap met beperkte aansprakelijkheid, in het bijzonder voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen,

In de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden volgende personen vennoot:

-De Heer Christophe Callebaut, voornoemd;

-Mevrouw Nathalie Mdighri, voornoemd;

Iedere vennoot ontvangt één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor elk aandeel in de vennootschap onder firma waarover hij of zij thans beschikt.

DERDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen om het te brengen van tweehonderd en vijf euro (205,00 euro) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro), door incorporatie van beschikbare reserves ten belope van achttienduizend driehonderd vijfennegentig euro (18.395,00 euro) aan beschikbare reserves, zoals deze blijken te bestaan uit de staat van actief en passief van 30 november 2014. Deze kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLUIT : VASTSTELLING VAN REALISATIE DER KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te noteren dat de kapitaalverhoging thans volledig gerealiseerd is, zodat het kapitaal thans achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder nominale waarde en dat het kapitaal volledig werd volstort,

VIJFDE BESLUIT: KENNISNAME STUKKEN EN VERSLAGEN DOELWIJZIGING

Overeenkomstig artikel 287 van het wetboek van ven-nootschappen heeft de zaakvoerder enerzijds op 15 januari 2015 een verslag opgemaakt waarin deze uiteenzet waarom de voorgenomen doelwijziging van belang is voor de vennootschap en anderzijds een staat van activa en passiva van de vennootschap laten opstellen, welke werd afgesloten op 30 november 2014.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van gezegd verslag en staat van activa en passiva en van het nazicht ervan. Na kennisname stelt de vergadering vast dat dit verslag en deze staat geen aanleiding geven tot het maken van enige opmerking.

ZESDE BESLUIT : DOELWIJZIGING.

De vergadering beslist na kennisname van voorgaand verslag en staat van activa en passiva, om de inhoud van het huidige doel volledig op te heffen en te vervangen door volgende inhoud:

"De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

- het uitbaten van een onderneming in de sector van centrale verwarming, sanitair en lood- en zinkwerk: het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom of gas en bijkomende toestellen; het plaatsen van sanitaire inrichtingen; het plaatsen van zonnepanelen; lood- en zinkwerk aan daken en dakvensters; installatie van wa-terverzachters; installateur frigorist; het plaatsen van gasleidingen en drijfkracht; het herstellen en onderhouden van allerhande verwarmingsinstallaties; de uitoefening van het beroep van schoorsteenveger.

- het uitbaten van een onderneming in de sector van dakbedekking en isolatie: het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt, teer of gelijk welke materialen.

- De groot- en kleinhandel, de import en export, de aankoop- en verkoop, vertegenwoordiging, commissie en fabricatie van verwarmingstoestellen op gas, kolen, elektriciteit of iedere andere brandstof, alsook van alle sanitaire artikelen en apparaten.

- De onderneming in onroerende goederen, zoals het kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen, ruilen, uitrusten, verbeteren en beheren van onroerende goederen, zo bebouwde als onbebouwde, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen en het verkopen van deze goederen, alsook het aangaan van alle mogelijke onroerende contracten zoals ondermeer erfpacht, opstal en onroerende leasing. Het verrichten van aile handelingen als makelaar en expert-adviseur in onroerende goederen, als makelaar en expert-adviseur in roerende goederen, immateriële waarden en rechten zoals licentierechten en brevetrechten;

- Het optreden ais verkavelaar, beheerder van onroerende goederen, syndicus van medeëigendommen, rentmeester, bouwpromotor en bouwheer.

- Het bouwen, verbouwen, opschikken, decoreren, restaureren, uitrusten, valoriseren en afbreken van aile onroerende goederen

e

4 -

 , , Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge - Zij mag alle handels- nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of

%." onrechtstreeks in verband staan met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag op welke wijze ook, belangen nemen, zowel in België als in het buitenland, in alle zaken, ondernemingen, vennootschappen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding van haar onderneming te begunstigen, haar grondstoffen te verscha-fen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken en ermee samensmelten.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, zaakvoerders en vennoten, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Deze opsomming is niet limitatief, doch enkel aan-duidend.".

ZEVENDE BESLUIT : NIEUWE VASTSTELLING DER STATUTEN.

Ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en teneinde de statuten aan te passen aan hogervermelde beslissingen, beslist de vergadering om de nieuwe statuten als volgt vast te leggen als volgt:

TITEL EEN: AARD VAN DE VENNOOTSCHAP.

ARTIKEL 1 - VORM EN NAAM.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zij neemt als naam "CHRINA".

Deze naam moet steeds warden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de initialen "BVBA".

ARTIKEL 2 - ZETEL.

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 9310 Aalst (Meldert), Kokerijstraat 21.

De zetel van de vennootschap kan overgebracht worden naar een andere plaats in het Vlaams of Brussels Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerders administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen, bewaar- en werkplaatsen, in België of in het buitenland oprichten.

ARTIKEL 3 - DOEL.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

- het uitbaten van een onderneming in de sector van centrale verwarming, sanitair en lood- en zinkwerk: het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom of gas en bijkomende toestellen; het plaatsen van sanitaire inrichtingen; het plaatsen van zonnepanelen; lood- en zinkwerk aan daken en dakvensters; installatie van wa-terverzachters; installateur frigorist; het plaatsen van gasleidingen en drijfkracht; het herstellen en onderhouden van allerhande verwarmingsinstallaties; de uitoefening van het beroep van schoorsteenveger.

- het uitbaten van een onderneming in de sector van dakbedekking en isolatie: het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt, teer of gelijk welke materialen.

- De groot- en kleinhandel, de import en export, de aankoop- en verkoop, vertegenwoordiging, commissie en fabricatie van verwarmingstoestellen op gas, kolen, elektriciteit of iedere andere brandstof, alsook van alle sanitaire artikelen en apparaten.

- De onderneming in onroerende goederen, zoals het kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen, ruilen, uitrusten, verbeteren en beheren van onroerende goederen, zo bebouwde als onbebouwde, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen en het verkopen van deze goederen, alsook het aangaan van alle mogelijke onroerende contracten zoals ondermeer erfpacht, opstal en onroerende leasing. Het verrichten van alle handelingen als makelaar en expert-adviseur in onroerende goederen, als makelaar en expert-adviseur in roerende goederen, immateriële waarden en rechten zoals licentierechten en brevetrechten;

- Het optreden als verkavelaar, beheerder van onroerende goederen, syndicus van medeëigendommen, rentmeester, bouwpromotor en bouwheer.

- Het bouwen, verbouwen, opschikken, decoreren, restaureren, uitrusten, valoriseren en afbreken van alle onroerende goederen

Zij mag alle handels- nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag op welke wijze ook, belangen nemen, zowel in België als in het buitenland, in alle zaken, ondernemingen, vennootschappen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding van haar onderneming te begunstigen, haar grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken en ermee samensmelten.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, zaakvoerders en vennoten, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te ge-

r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge " ven, inclusief de eigen handelszaak. Zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Deze opsomming is niet limitatief, doch enkel aanduidend.

ARTIKEL 4 - TIJDSDUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden warden door een besluit van de algemene vergadering.

Zij wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van onvermogen van een vennoot.

TITEL TWEE: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

ARTIKEL 5 - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 euro) en wordt vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, ieder aandeel één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigend.

ARTIKEL 6 - AANDELEN.

Alle aandelen zijn op naam.

Een aandelenregister wordt ter maatschappelijke zetel gehouden.

Het bevat de juiste aanduiding van elke vennoot en het aantal hem toebehorende aandelen, de vermelding van de verrichte stortingen, de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en ovememer, ingeval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgende ingeval van overgang bij overlijden.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden slechts vanaf de datum van hun inschrijving in dit register.

Naar aanleiding van de inschrijving in het aandelenregister wordt aan de vennoten een certificaat overhandigd ais bewijs.

Iedere vennoot en belanghebbende derde mag van het register kennis nemen.

ARTIKEL 7  OVERDRACHT OF OVERGANG VAN DE AANDELEN.

De aandelen mogen op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De toestemming is niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan : 1. een vennoot; 2. de echtgenoot van de overdrager of van de erflater; 3. de bloedverwanten in rechte opgaande en neerdalende lijn.

Indien de overdracht onder levenden of ingevolge overlijden onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen (ingeval van overdracht onder levenden) of op verzoek van de erfgenamen (in geval van overgang wegens overlijden) de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden.

Het voorstel tot overdracht onder levenden dient de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren te omvatten.

De weigering is niet vatbaar voor verhaal.

De vennoten die zich verzetten tegen de overdracht, hebben maximum zes maanden te rekenen vanaf de dag van de weigering om een nieuwe koper te vinden; Indien geen nieuwe koper kan worden gevonden, zijn zij verplicht zelf deze aandelen in te kopen ofwel hun verzet in te trekken.

De afkoopwaarde van de aandelen zal worden bepaald op basis van de laatste jaarrekening waarbij rekening wordt gehouden met eventuele meer- en minderwaarden die in de balans nog niet zouden zijn uitgedrukt en met de evolutie van het vennootschapsvermogen sedert drie jaren. Indien geen overeenstemming Kan worden gevonden wordt deze afkoopwaarde bepaald door twee Accountants, waarvan de ene wordt aangesteld door de koperen de andere door de verkoper.

In geen gaval mag de afstanddoener de ontbinding van de vennootschap eisen.

De erfgenamen en legatarissen hebben recht op de tegenwaarde van de overgedragen aandelen, indien zij niet als vennoten worden aanvaard.

ARTIKEL 8 - AANDELEN IN ONVERDEELDHEID OF BEZWAARD MET VRUCHTGEBRUIK.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen 'ondeelbaar' De onverdeelde eigenaars moeten zich jegens de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen. Zolang dit niet is gebeurd, worden de rechten verbonden aan deze aandelen opgeschort.

De bevoegde rechter kan op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de onverdeelde eigenaars.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden, behoudens andersluidende beslissing van de betrokkenen, alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s). Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij Kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

TITEL DRIE:BESTUUR.

ARTIKEL 9 - BESTUUR.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

" De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke of rechtspersonen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 14 - BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, nodig of dienstig voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Zij zijn bevoegd alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

ingeval er slechts één zaakvoerder is, bestuurt deze alleen. Indien er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Ingeval een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechterlijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting van de vennootschap, is deze gehouden de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappenen dienaangaande na te leven.

ARTIKEL 11 - VERGOEDINGEN.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

ARTIKEL 12 - VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP.

De zaakvoerder en indien er meerdere zaakvoerders zijn, elke zaakvoerder afzonderlijk handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap in alle omstandigheden alle daden van bestuur en be-schikking te stellen binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Alle akten die de vennootschap verbinden en noch door het wetboek van vennootschappen, noch door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden, zullen geldig ondertekend worden door de zaakvoerder.

De zaakvoerder mag welbepaalde bevoegdheden delegeren onder zijn verantwoordelijkheid aan zulke personen die hij zal aanduiden met geschreven mandaat.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar zijn ambt verleent, alsook aile rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden geldig door één zaakvoerder ondertekend, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde lasthebber.

ARTIKEL 13 - DAGELIJKS BESTUUR.

De zaakvoerders mogen, aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van hun bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat zij bepalen en voor een duurtijd die zij vaststellen. ARTIKEL 14 - CONTROLE.

De controle van de vennootschap wordt uitgeoefend in overeenstemming met het Wetboek van vennootschappen.

TITEL VIER: ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL 15 - VERGADERINGEN EN JAARVERGADERING.

De jaarvergadering der vennoten wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur.

Als die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens het belang van de

vennootschap het vereist of op aanvraag van de zaakvoerders of commissarissen of op verzoek van vennoten

die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingen.

ARTIKEL 15 - BIJEENROEPINGEN.

De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerders bijeengeroepen. De oproepingen vermelden de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd.

Deze oproeping kan geschieden via een ander communicatiemiddel indien iedere vennoot hiermee individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk instemt.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Voormelde personen kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden, verzaken om zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook

onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere personen die erom verzoeken.

ARTIKEL 16  BEVOEGDHEID.

. r O r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge " IJe algemene vergadering beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen en die buiten het bestuursrecht van cie zaakvoerders vallen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij alleen de bevoegdheden der algemene vergadering uit. Hij kan deze niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

ARTIKEL 17 - VERTEGENWOORDIGING.

Iedere vennoot mag zich op de vergadering door een lasthebber laten vertegenwoordigen, op voorwaarde dat laatstgenoemde zelf vennoot is en het recht heeft de vergadering bij te wonen.

De zaakvoerders mogen de formule van de volmachten bepalen en eisen dat zij minstens vijf volle dagen voor de algemene vergadering warden neergelegd op de plaats door hen aangeduid.

ARTIKEL 18 - BUREAU - ANTWOORDPLICHT VAN DE ZAAKVOERDERS EN COMMISSARISSEN Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

ledere algemene vergadering zowel de jaarvergadering, als de buitengewone algemene vergadering, wordt voorgezeten door de zaakvoerder, de voorzitter van het bestuursorgaan, of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door de oudste der aanwezige zaakvoerders, of bij ontstentenis van een zaakvoerder, door de oudste aanwezige vennoot.

Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan, en duidt de vergadering één of twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter.

IJe zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen hen gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

De notulen worden ondertekend door de zaakvoerders en de vennoten die erom verzoeken.

ARTIKEL 19 - BERAADSLAGING  AANWEZIGHEIDSQUORUM.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behoudens in de gevallen door de wet of de statuten voorzien, worden alle besluiten genomen bij meerderheid van stemmen waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen, ongeacht het getal vertegenwoordigde aandelen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

TITEL VIJF: INVENTARIS EN JAARREKENING -

TOEBEDELING VAN DE NETTOWINST.

ARTIKEL 20 - BOEKJAAR.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL 21 - VERDELING VAN DE WINST.

Op het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op die voldoet aan de wettelijke bepalingen terzake.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De jaarrekening moet binnen de zes maanden na de afsluitdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Het bestuursorgaan heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening en de kwijting drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst, vermeld in de jaarrekening, een bedrag van ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het overblijvend saldo wordt ieder jaar ter beschikking gehouden van de algemene vergadering, die oppermachtig en bij gewone meerderheid van stemmen over de bestemming ervan zal beslissen.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, ver-meerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden,

T I T E L Z ES : ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL 22 - ONTBINDING.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en

~ - " de wijze van vereffening te bepalen, mits naleving van de voorschriften voorzien in het betboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien in het Wetboek van vennootschappen. ARTIKEL 23 - VERVROEGDE ONTBINDING.

I. Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor statutenwijzigingen zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerders zullen hun voorstellen verantwoor-den in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt samen met de oproepingsbrief verzonden conform de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

ll. Wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan één(vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding worden uitgesproken door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

III. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

IV. De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

ARTIKEL 24 - VERDELING VAN HET NETTO-ACTIEF.

Na aanzuivering van alle schulden, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in effecten, het afbetaald bedrag van de aandelen dat niet werd afgeschreven, terug te betalen.

Indien niet alle aandelen In gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in speciën ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder de aandelen verdeeld.

TITEL ZEVEN: ALGEMENE BESCHIKKINGEN.

ARTIKEL 25 - UITOEFENING VAN MANDATEN

Indien een vennootschap aangesteld wordt als bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, is de vennootschap ertoe gehouden één van haar vennoten, zaakvoerders of werknemers als vast vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van die opdracht in haar naam en voor haar rekening, dit in overeenstemming met het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 26 - KEUZE VAN WOONPLAATS.

Voor de uitvoering van de statuten, wordt door ieder in het buitenland gedomicilieerde versnoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar, woonstkeuze gedaan in de maatschappelijk zetel, waar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen, betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan.

ARTIKEL 27 - GEMEEN RECHT.

De partijen zijn akkoord zich volledig te gedragen naar het Wetboek van vennootschappen. De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van de vennootschappenwet worden enkel vermeld ten titel van inlichting.

Dientengevolge worden deze wetsbepalingen, waarvan niet op een geoorloofde wijze zou worden afgeweken door huidige statuten, geacht als zijnde in de onderhavige akte opgenomen en worden de bedingen die tegenstrijdig zijn met de gebiedende voorschiften van het Wetboek van vennootschappen, aangezien als zijnde niet geschreven.

Statutaire clausules die wetsbepalingen geheel of gedeeltelijk overnemen, al dan niet in identieke bewoordingen, houden op van kracht te zijn wanneer de wetsbe-palingen, waarvan zij de inhoud overnemen, worden opgeheven of versoepeld.

Aile bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, in zoverre ze niet strijdig zijn met de wettelijke bepalingen.

ACHTSTE BESLUIT: ONTSLAG ZAAKVOERDER VAN DE VOF  BENOEMING ZAAKVERDER VAN DE BVBA

Omwille van de wijziging van de rechtsvorm wordt de Heer Christophe Callebaut ontslagen als zaakvoerder van de vennootschap onder firma.

Er zal hem kwijting worden verleend voor zijn beleid in het lopend boekjaar zal op de eerstvolgende jaarvergadering na voorlegging van de jaarrekening en alle wettelijk voorgeschreven stukken.

De Heer Christophe Callebaut wordt benoemd ais enige zaakvoerder van de besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid 'CHRINA' en zal alleen bevoegd zijn de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

NEGENDE BESLUIT : VOLMACHTEN,

De vergadering beslist om volmacht te geven aan de zaakvoerder, alsook aan het boekhoudkantoor 'VEMAFISC', gevestigd te 1730 Asse, Velm 61, waarvoor optreedt de Heer Marc Okens, ieder met de bevoegdheid om afzonderlijk te handelen en met de mogelijkheid van subrogatie, voor de uitvoering van de genomen besluiten en om te zorgen voor eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van de Inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, Ondememingsloketten, de BTW en de diensten der Directe Belastingen.

Met het oog op dit alles zal iedere lasthebber de meest ruime bevoegdheden hebben, en zal hij alle stukken kunnen tekenen en verklaringen kunnen afleggen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering dd. 27 februari 2015.

le . ' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CHRINA

Adresse
KOKERIJSTRAAT 21 9310 MELDERT(O-VL)

Code postal : 9310
Localité : Meldert
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande