CHRISTENGEMEENTE MALDEGEM

Association sans but lucratif


Dénomination : CHRISTENGEMEENTE MALDEGEM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 446.065.386

Publication

28/05/2013
ÿþ ,r1-" MOI) 2.2

., . ln de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

0809 9

bel

StO

i

i

NEERGELEGD

1 6 MEI 2.13

REC: K VAN

OO I :," 'Di. ,-F r.PyT

' Ondememingsnr: 4460.653.86

" Benaming

(voluit) : VZW Christengemeente Maldegem

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Karrewegel 47, 9990 Maldegem, België

Onderwerp akte : Wijziging statuten en wijziging raad van Bestuur

Statuten

TITEL A - Naam en zetel.

Art. 1.

De vereniging draagt de naam'vzw Christengemeente Maldegem',

Art, 2,

Haar zetel is gevestigd te 9990 Maldegem, Karrewegel 47, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Gent.

De Algemene Vergadering kan de zetel wijzigen,

TITEL B - Doel, duur en middelen.

Art.3.

De vereniging heeft tot doel het bestuderen, verkondigen, in de praktijk brengen van de Heilige Schrift (de?

Bijbel). Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. De vereniging kan

daartoe samenwerken met andere verenigingen. Zij mag bevoegdheden aan die andere verenigingen;

overdragen.

Art4.

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Art5.

5.1. De materiële middelen waarmee de vereniging haar doel wil bereiken kunnen worden geput uit onder' meer ledenbijdragen, collecten, giften, legaten die niet teruggevorderd kunnen worden en overheidssteun. Deze: opsomming geldt slechts ten titel van voorbeeld, Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomende wijze' handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan uitsluitend wordt besteed aan het doel waarvoor' zij werd opgericht,

5.2. De vereniging kan alle goederen die tot verwezenlijking van haar doel nodig zijn huren, in eigendom' hebben of er een ander zakelijk recht op uit oefenen.

TITEL C Leden en Algemene Vergadering (AV).

Art 6.

Het aantal leden is onbeperkt maar moet minstens drie bedragen. De volheid van het lidmaatschap, met, inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkende leden. Dei

wettelijke bepalingen zijn alleen op hen toepasselijk. "

Art 7.

7.1. Als lid kan tot de vereniging toetreden iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de: = Algemene Vergadering als zodanig wordt toegelaten. Om als lid verkozen te zijn volstaat het dat de' meerderheid van de op de Algemene Vergadering aanwezige en vertegenwoordigde leden daarmede instemt. Een kandidaat--lid dient zijn kandidatuur te richten aan de Raad van Bestuur.

7.2. De voorwaarden tot toetreding van leden zijn:

1. Instemmen met het doel van de vereniging.

2. De leeftijd van 18 jaar bereikt hebben.

3. Persoons- en adresgegevens ingediend hebben bij de Raad van Bestuur met het oog op vermelding op: de interne adressenlijst van de E.K. de Akker.

4. Het kandidaat-lid verklaart zichzelf te beschouwen als lid van de E.K. de Akker.

Art. 8.

De leden zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

1lora... " REc.o.,. n,n horse* n4.ri»n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art. 9.

Aan het lidmaatschap komt een einde:

9.1. Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag dient hetzij schriftelijk hetzij via digitale weg (gedagtekend) aan de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht en treedt in werking op datum van de mededeling.

9.2. Het uitsluiten van een lid kan slechts door de Algemene Vergadering en met meerderheid van twee derde van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden uitgesproken worden. De Raad van Bestuur zal het lid waarvan de uitsluiting wordt voorgesteld tenminste tien dagen voor de Algemene Vergadering die zich hierover zal buigen, inlichten over de redenen van het voorstel tot uitsluiting. Het lid kan op eigen vraag gehoord worden door de Algemene Vergadering vooraleer er over de uitsluiting wordt gestemd. Het voorstel tot uitsluiten van een lid kan komen van de Raad van Bestuur. Ten minste twintig procent van de leden van de vereniging kan een voorstel tot uitsluiten van een lid schriftelijk indienen bij de Raad van Bestuur, met vermelding van de reden, tenminste vijftien dagen voor de Algemene Vergadering die zich hierover zal buigen. De uitnodigingsbrief voor Algemene Vergadering vermeldt het lid en de voorgelegde reden tot uitsluiting.

9.3. Het verlies van één van de voorwaarden bepaald in artikel 7 van de statuten brengt ook van rechtswege het verlies van het lidmaatschap mee, nadat de Raad van Bestuur het lid in de gelegenheid heeft gesteld het verzuim in orde te stellen.

9,4, Het lidmaatschap vervalt van rechtswege indien een lid van de vereniging drie achtereenvolgende jaren persoonlijk afwezig is op de algemene vergaderingen.

Art. 10.

De vereniging telt naast de in art. 6 tot en met 9 bedoelde vaste leden, ook toegetreden leden of sympathisanten. De voorwaarden, rechten en plichten van de toegetreden leden worden vastgelegd in een huishoudelijk reglement, op voorstel van de Raad van Bestuur, door de Algemene Vergadering. Toegetreden leden maken geen deel uit van de Algemene Vergadering, maar kunnen wel betrokken zijn bij het werk van de vereniging. De Raad van Bestuur beslist over het toelaten en schrappen van toegetreden leden.

Art.11.

Uitgetreden of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen, Art. 12.

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle werkende leden, en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij ontstentenis van deze door een andere bestuurder. Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering, Een lid kan zich echter door een ander lid laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering. Een lid kan evenwel slechts één lid vertegenwoordigen. De volmacht is slechts geldig voor aangelegenheden die op de toegezonden agenda vermeld staan, De volmacht wordt voor het begin van de vergadering ter kennis gebracht van de secretaris.

Art 13,

13.1. De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens wanneer het doel of het belang van de vereniging zulks vereist, op initiatief van de Raad van Bestuur. De Algemene Vergadering moet ten minste eenmaal per jaar bijeengeroepen worden voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgende jaar in de loop van de eerste helft van het kalenderjaar. De Raad van Bestuur is bovendien verplicht, wanneer één vijfde van de leden daarom verzoekt, een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen. in dat geval dient dit verzoek schriftelijk bij de Raad van Bestuur ingediend te worden en omvat het een omstandig gemotiveerde agenda. De vergadering zal worden bijeengeroepen door de Raad van Bestuur binnen de dertig dagen na ontvangst van het verzoek.

13.2. De oproeping tot de algemene vergadering moet ten minste acht dagen voor de vergadering gebeuren. Alle werkende leden moeten worden opgeroepen bij een gewone brief of langst digitale weg. De oproeping moet minstens plaats, datum, aanvanguur en agendapunten, vastgelegd door de Raad van Bestuur, van de vergadering vermelden, Een onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door ten minste vijf procent van de werkende [eden moet eveneens aan de agenda worden toegevoegd. Dergelijke schriftelijke vragen moeten ten laatste de vooravond van de algemene vergadering ontvangen worden door de Raad van Bestuur (cq. de secretaris) om opgenomen te worden in de agenda. Onderwerpen die niet op de agenda vermeld staan, kunnen worden toegevoegd wanneer de meerderheid van de aanwezige leden daarin toestemt,

Art. 14.

14.1. Besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

14.2. Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging in de oproeping is vermeld, en indien twee derde van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Indien dit quorum niet wordt behaald, zal er een tweede algemene vergadering bijeen kunnen worden geroepen zonder vereist aanwezigheidsquorum. Deze tweede vergadering mag niet eerder dan 15 dagen na de eerste worden gehouden. In geval van een statutenwijziging is bovendien een meerderheid van twee derde der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede vergadering. De statuten kunnen slechts worden gewijzigd op initiatief van de Raad van Bestuur of van minstens twintig procent van de leden die hun voorstel daartoe schriftelijk en duidelijk gemotiveerd indienen bij de Raad van Bestuur,

14.3. Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts worden besloten indien die wijziging in de oproeping is vermeld, en indien twee derde van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

raloD 2.2

indien dit quorum niet wordt behaald, zal er een tweede algemene vergadering bijeen kunnen worden geroepen zonder vereist aanwezigheidsquorum. Deze tweede vergadering mag niet eerder dan 15 dagen na de eerste worden gehouden. Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met een vier vijfde meerderheid van stemmen worden besloten, ook op de tweede vergadering. Het doel van de vereniging kan slechts worden gewijzigd op initiatief van de Raad van Bestuur of van minstens twintig procent van de leden die hun voorstel daartoe schriftelijk en duidelijk gemotiveerd indienen bij de Raad van Bestuur.

14.4. Tot vrijwillige ontbinding van de vereniging kan slechts worden besloten indien dit in de oproeping is vermeld, en indien twee derde van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, Indien dit quorum niet wordt behaald, zal er een tweede algemene vergadering bijeen kunnen worden geroepen zonder vereist aanwezigheidsquorum. Deze tweede vergadering mag niet eerder dan 15 dagen na de eerste worden gehouden. Voor de vrijwillige ontbinding van de vereniging is een vier vijfde meerderheid van stemmen vereist, ook op de tweede vergadering, Over vrijwillige ontbinding kan slechts worden gestemd op initiatief van de Raad van Bestuur of van minstens twintig procent van de leden die hun voorstel daartoe schriftelijk en duidelijk gemotiveerd indienen bij de Raad van Bestuur.

14.5. Bij staking van stemmen is na een tweede stemming het voorstel verworpen geacht

14.6. Over personen wordt schriftelijk, over zaken wordt bij handopsteking gestemd, tenzij één van de leden de geheime stemming vraagt. De geheime stemming vindt plaats zoals geregeld door het huishoudelijk reglement.

14.7. Onthouding van stemmen wordt geacht een blanco stem te zijn.

Art 1 6v.

De Algemene Vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging, Zij bezit de bevoegdheden die haar uitdrukkelijk zijn toegekend door de wet en deze statuten.

De Algemene Vergadering is bevoegd voor.

- de wijziging van statuten

- de benoeming en de afzetting van bestuurders

- de goedkeuring van de begroting en van de rekening

- de ontbinding van de vereniging

- de uitsluiting van een lid

- de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

- alle gevallen waarin de statuten dat vereisen of door de wet bepaald

Art.16.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt door de secretaris, of bij ontstentenis van deze door een ander bestuurslid die op de vergadering wordt aangewezen door diegene die de vergadering voorzit Uittreksels ervan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders. Leden alsook derden die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage en/of afschrift van de notulen te vragen.

TITEL D - De Raad van Bestuur (RvB).

Art, 17.

17.1. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, waarvan de leden tevens lid zijn van de Algemene Vergadering. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering, mits de steun van een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, Bestuurders worden benoemd voor een termijn van vier jaar, waarna zij door de Algemene Vergadering worden geëvalueerd. Bij gebleken geschiktheid wordt de benoeming gecontinueerd, er is daarbij geen sprake van herbenoeming.

17.2. Kandidaat-bestuursleden worden ter verkiezing voorgedragen door de Raad van Bestuur, Ten minste twintig procent van de leden van de vereniging kan schriftelijk kandidaat-bestuursleden aan de Raad van Bestuur voorstellen, minstens 15 dagen voorafgaand aan de Algemene Vergadering. De uitnodigingsbrief voor de Algemene Vergadering vermeldt de kandidaat-bestuursleden die voor verkiezing voorgedragen worden.

Art.18.

Tenzij anders beslist door de Algemene Vergadering oefenen de bestuurders hun mandaat kosteloos uit. Vergoeding van kosten die gemaakt zijn in functie van het mandaat van de vereniging kunnen door de vereniging worden vergoed.

Art. 19.

Het maximum aantal leden van de Raad van Bestuur bedraagt ten hoogste één minder dan het aantal leden van de Algemene Vergadering.

Art20.

20.1. In de Raad van Bestuur kunnen geen mensen zetelen die tot in de tweede graad aan elkaar verwant zijn, tenzij de Algemene Vergadering anders beslist voor de komende termijn.

20.2. In de Raad van Bestuur kunnen geen mensen zetelen die door huwelijksgemeenschap of samenwoning met elkaar verbonden zijn,

Art.21.

Aan het mandaat van een bestuurder komt een einde door.

21.1. Bestuurders kunnen ten allen tijde hun ontslag indienen bij de Raad van Bestuur, door middel van een gewone brief, die datum en handtekening bevat, en treedt in werking op datum van de mededeling. Indien een bestuurslid zijn mandaat beëindigt, kan de Raad van Bestuur voorzien in een tussentijdse vervanging rekening houdend met artikel 20. Het vervangende bestuurslid neemt zijn functie waar tot de volgende algemene vergadering. Het vervangende bestuurslid dient aan dezelfde voorwaarden te voldoen als een gewoon bestuurslid. Indien de Raad van Bestuur terugvalt op minder dan het door de wet bepaald aantal leden, dan blijft

i,' Moa 22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge het ontslagnemend bestuurslid nog lid van de Raad van Bestuur totdat de Raad van Bestuur in vervanging heeft kunnen voorzien. Deze tijd mag echter niet langer dan drie maanden zijn.

21,2. Bestuurders zijn ten alle tijde afzetbaar door de Algemene Vergadering. De Raad van Bestuur zal de bestuurder waarvan de afzetting wordt voorgesteld tenminste tien dagen voor de Algemene Vergadering die zich hierover zal buigen, inlichten over de redenen van het voorstel tot afzetting. De bestuurder kan op eigen vraag gehoord worden door de Algemene Vergadering vooraleer er over de afzetting wordt gestemd. Voor de afzetting van een bestuurder is een twee derde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden vereist. Het voorstel tot afzetting van een bestuurder kan komen van de Raad van Bestuur. Ten minste twintig procent van de leden van de vereniging kan een voorstel tot afzetting van een bestuurslid schriftelijk indienen bij de Raad van Bestuur, met vermelding van de reden, tenminste vijftien dagen voor de Algemene Vergadering die zich hierover zal buigen. De uitnodigingsbrief voor de Algemene Vergadering vermeldt het bestuurslid en de voorgelegde reden tot afzetting.

21.3. Het mandaat van een bestuurder eindigt van rechtswege op het ogenblik dat hij of zij geen lid meer is van de vereniging.

21.4. Het verlies van een van de voorwaarden bepaald in artikel 7 van deze statuten leidt automatisch tot een beëindiging van het mandaat, nadat de Raad van Bestuur het lid in de gelegenheid heeft gesteld het verzuim in orde te stellen.

21.5. Benoeming, ontslag, aftreden of afzetting van een bestuurder wordt binnen de wettelijk voorgeschreven termijn in bijlage van het Belgisch Staatblad bekend gemaakt.

Art.22.

22.1. De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester. Bij langdurige afwezigheid van de voorzitter wordt diens functie waargenomen door de ondervoorzitter. De Raad van Bestuur kan ten alle tijden beslissen om een functie binnen de Raad van Bestuur aan een ander bestuurslid over te dragen.

22.2. De Raad van Bestuur kan zich doen bijstaan door adviseurs, die geen deel uitmaken van de Raad van Bestuur of de Algemene Vergadering. Adviseurs hebben geen stemrecht

Art. 23.

23.1. De Raad van Bestuur vergadert zo vaak als zij dat zelf nodig acht, maar minstens 1 keer per jaar ter voorbereiding van de Algemene Vergadering. De secretaris roept de vergadering samen d.m,v, een schriftelijke of digitale uitnodiging. Hij kan ook iemand anders daartoe opdracht geven. Het samenroepen kan gebeuren op verzoek van elk bestuurslid, kenbaar gemaakt aan de secretaris. Bij de uitnodiging wordt een agenda gevoegd.

23.2. De Raad van Bestuur oefent haar bevoegdheden in college uit De vergadering neemt slechts beslissingen indien meer dan de helft van haar leden aanwezig is. De Raad van Bestuur beslist bij gewone meerderheid van stemmen.

23.3. De voorzitter zit de vergadering voor. In geval van belet of wanneer de voorzitter afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter of in derde instantie door de secretaris of penningmeester.

23.4. Een bestuurslid dat verhinderd is, kan zich laten vertegenwoordigen door een ander bestuurslid. Een bestuurslid kan slechts over één volmacht beschikken. De volmacht is slechts geldig voor aangelegenheden die op de toegezonden agenda vermeld staan,

23.5. Op de vergadering kunnen nog punten aan de agenda toegevoegd worden, mits akkoord van alle aanwezige leden.

23.6. Bij staking van stemmen is na een tweede stemming het voorstel verworpen geacht

23.7. ln gevallen van hoogdringendheid kan de Raad van Bestuur een digitale procedure volgen. Elk bestuurslid moet in de mogelijkheid zijn om zijn mening te formuleren. Bij deze procedure is het voorstel slechts aanvaard bij unanimiteit Elk lid van de Raad van Bestuur moet zichzelf in de mogelijkheid stellen om aan de digitale procedure deel te nemen,

Art. 24.

Beslissingen van de Raad van Bestuur worden door de secretaris genotuleerd, of bij ontstentenis van deze door een ander bestuurslid die op de vergadering wordt aangewezen door diegene die de vergadering voorzit. Een afschrift wordt, binnen de veertien dagen, bezorgd aan alle leden van de Raad van Bestuur.

Art.25.

25.1. De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging. De raad kan alle handelingen van bestuur verrichten in de ruimste zin, met uitzondering van deze die door de wet of statuten uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. De Raad van Bestuur kan onder meer alle betalingen doen en ontvangen en daarvan kwijtschrift geven of eisen, aile private of officiële subsidies ontvangen, legaten en giften ontvangen, Deze opsomming geldt slechts ten titel van voorbeeld.

25.2. De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vereniging In en buiten rechten, die de voorzitter of de secretaris of een ander gemachtigd persoon in zijn naam naar de zitting kan sturen. De Raad treedt op, als eiser of verweerder, in aile rechtsgedingen en beslist over het al of niet aanwenden van rechtsmiddelen.

25.3. De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheid voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of zelfs met machtiging van de Algemene Vergadering aan een ander persoon die al dan niet lid is van de vereniging, waarvoor een twee derde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen is vereist

25.4. Voor aile akten volstaan, opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd zij tegenover derden, twee handtekeningen namelijk de handtekening van de voorzitter of de ondervoorzitter samen met de handtekening van een ander bestuurslid.

25.5. De Raad van Bestuur kan gemachtigden aanduiden voor specifieke zaken. Hiertoe behoren financiële volmachten, het instaan voor en ondertekenen van zaken van dagelijks beheer, administratieve handelingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Deze opsomming geldt slechts ten titel van voorbeeld. Hun mandaat is voor onbepaalde duur en kan ten allen tijde ingetrokken worden door de Raad van Bestuur. Zelf kunnen de gemachtigden ook ten allen tijde hun ontslag indienen bij de Raad van Bestuur per gewone brief of langs digitale weg (gedagtekend). Gemachtigden oefenen hun bevoegdheden alleen uit tenzij een beslissing van de Raad van Bestuur dit anders bepaalt.

25.6. De Raad van Bestuur is slechts na een daartoe gegeven machtiging van de Algemene Vergadering bevoegd voor:

1. Het kopen, vervreemden of bezwaren van registergoederen.

2. Het sluiten van overeenkomsten, waarbij de vereniging zich als borg of hoofdzakelijk medeschuldenaar verbindt.

3. Het aangaan van een geldlening boven een bedrag, genoemd in het huishoudelijk reglement.

4. Het uitgeven van een bedrag boven een bedrag, genoemd in het huishoudelijk reglement.

5. Het verhuren van onroerende goederen vanaf een tijdvak genoemd in het huishoudelijk reglement.

TITEL E - Begrotingen en rekeningen.

Art. 26.

26.1. Het boekjaar van de vereniging loopt gelijk met het kalenderjaar. De Raad van Bestuur bereidt de

rekeningen en de begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

26.2. De Algemene Vergadering kan een nazichtcommissie aanstellen van minimum twee personen uit de

leden van de vereniging, Deze commissie onderzoekt de boekhouding en brengt hiervan op de jaarlijkse

algemene vergadering verslag uit.

TITEL F - Ontbinding, vereffening.

Art, 27.

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de

Algemene Vergadering tot ontbinding besluiten op de wijze bepaald in artikel 14.4. In geval van vrijwillige

ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meer vereffenaars.

Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningvoorwaarden.

Art.28.

ln geval van ontbinding worden aktiva, na de aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een

vereniging, die een zelfde of gelijkaardig doel als dat van de vereniging nastreeft. De Algemene Vergadering, of

bij gebreke daarvan de rechtbank, beslist welke vereniging dat is.

TITEL G - Diversen.

Art.29.

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, handelt de vereniging volgens de wet van 27

juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002,

~~111

Îapr } behouden aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2,2

Luik B - varvaig

Akte van Benoeming Raad van Bestuur

De Algemene Vergadering van de VZW met de naam 'vzw Christengemeente Maldegem' heeft op 06 , februari 2013 benoemd tot leden van de Raad van Bestuur.

Herbenoeming van leden:

Dhr. pascal Lauwaert, wonende te 8310 Sint-Kruis, Brieversweg 263A; geboren te Oostende op 25 september 1960;

Dhr. Noël Lievens, wonende te 8730 Oedelem, N. Fonteynestraat 40; geboren te Roeselare op 28 februari 1957;

Dhr. Eddy Pectoor, wonende te 8310 Sint-Kruis, Akkerstraat 10; geboren te Wervik op 30 oktober 1954;

Dhr. Jacques Rommel, wonende te 9990 Maldegem, Noordstraat 38; geboren te Brugge op 28 oktober 1952;

Benoeming van leden:

Dhr. Kris Tavernier, wonende te 8310 Assebroek, Vondelstraat 26; geboren te Brugge op 4 november 1978;

Dhr. Henk Vanhooren, wonende te 8020 Oostkamp, Splethagestraat 19; geboren te Roeselare op 9 juni 1976.

Einde mandaat van leden:

Dhr. Luc Bosch

Mevr. Odette De Gierek

Maldegem, 06 februari 2013.

Kris Tavernier, voorzitter.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

ÉC. . - c.ocs~ v,c,~-E~e. âec1/4.4.,LEv,a.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting et organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CHRISTENGEMEENTE MALDEGEM

Adresse
KARREWEGEL 47 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande