CIB FEDERATIE TOERISTISCH VASTGOED, HUURVAKANTIEWONINGEN EN TWEEDE VERBLIJVEN

Association sans but lucratif


Dénomination : CIB FEDERATIE TOERISTISCH VASTGOED, HUURVAKANTIEWONINGEN EN TWEEDE VERBLIJVEN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 884.954.853

Publication

03/01/2014
ÿþOndernemingsnr : 0884.954.853

Benaming

(voluit) : CIB Federatie Toeristisch vastgoed, Huurvakantiewoningen en

Tweede Verblijven

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Kortrijksesteenweg 1005, 9000 Gent

Onderwerp akte : Statutenwijziging !Coordinatie statuten - Ontslagnemingen I Benoemingen

1/ Uittreksel van de Buitengewone Algemene Vergadering d.d. 28 november 2013.

De Buitengewone Algemene Vergadering, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige quora inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten te wijzigen en de tekst te coördineren.

Gecoördineerde tekst van de statuten:

TITEL I. NAAM ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1

De vereniging draagt de naam CIB Federatie Toeristisch Vastgoed, Huurvakantiewoningen en Tweede Verblijven. Deze naam moet steeds door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting "vzw" worden voorafgegaan of gevolgd.

Artikel 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 1005. De vereniging ressorteert aldus onder het gerechtelijk arrondissement Gent.

Alle stukken voorgeschreven door de vzw wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel van het voornoemd gerechtelijk arrondissement.

De zetel van de vereniging kan gewijzigd worden bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur.

Artikel 3

De vereniging heeft tot doet:

- de vastgoedmakelaar gespecialiseerd en/of actief in toeristisch vastgoed, huurvakantiewoningen en/of tweede verblijven binnen de vastgoed- en toeristische sector een eigen profiel en imago te geven en dit ten overstaan van de aanverwante en nevenberoepen, de consument en het grote publiek, de andere beroepsorganisaties, de overheden, de onderwijsinstellingen en meer in het algemeen ten overstaan van elke persoon of instelling;

- de professionele verhuurder en/of verhuurder-bemiddelaar van toeristisch vastgoed die geen vastgoedmakelaar is en ingevolge bestaande of toekomstige regelgeving deze beroepsactiviteit op een door de wet toegelaten wijze uitoefent binnen de vastgoed- en toeristische sector een eigen profiel en imago te geven en dit ten overstaan van de aanverwante en nevenberoepen, de consument en het grote publiek, de andere beroepsorganisaties, de overheden, de onderwijsinstellingen en meer in het algemeen ten overstaan van elke persoon of instelling;

- aile kennis te verzamelen en ter beschikking te stellen die van nut kan zijn voor de vastgoedmakelaars en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akt



Mal



900377

jlagenïiij liet Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

x

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

andere professionelen gespecialiseerd in toeristisch vastgoed, huurvakantiewoningen en tweede verblijven en/of actief in deze sector, voor de vastgoedmakelaardij, de klanten van deze vastgoedmakelaars en andere professionelen actief in deze sector, de overheden en instellingen en de eigenaars en gebruikers van toeristisch vastgoed, tweede verblijven en huurvakantiewoningen;

- te ijveren voor optimale omstandigheden voor de uitoefening van het beroep van de in toeristisch vastgoed, tweede verblijven en huurvakantiewoningen gespecialiseerde vastgoedmakelaar en van de verhuurder van vakantiewoningen;

- te ijveren voor een goede samenwerking met andere toeristische- en vastgoedberoepen;

- hen te verenigen die beroepsmatig actief zijn in toeristisch vastgoed, huurvakantiewoningen en tweede verblijven en aangesloten zijn bij CIB Vlaanderen vzw;

- kennis te verzamelen over toerisme, toeristisch vastgoed, tweede verblijven en huurvakantiewoningen in binnen- en buitenland, de eigenaars en gebruikers van dit toeristisch vastgoed, van deze tweede verblijven en van huurvakantiewoningen te informeren, te verenigen en deze waar nodig of nuttig te vertegenwoordigen;

- ailes in het werk te stellen opdat de toeristische subsectoren van de huurvakantiewoningen en tweede verblijven ais volwaardige toeristische subsectoren zou worden erkend en om waar nodig of nuttig deze subsectoren te vertegenwoordigen

De vereniging waarvan het voorwerp en het doel duidelijk onderscheiden is van dat van CIB Vlaanderen, neemt zich als doel daarenboven onder meer voor om:

D Haar toegetreden leden die allen werkzaam dienen te zijn als vastgoedmakelaar en/of verhuurder van vakantiewoningen een eigen profiel en imago te geven binnen de vastgoed- en toeristische sector en dit ten overstaan van de andere professionelen binnen de vastgoed- en toeristische sector, ten overstaan van de diverse overheden, ten overstaan van beroepsorganisaties alsook ten overstaan van de consument en algemeen gesteld en overstaan van elke natuurlijke persoon of rechtspersoon waarbij het nuttig en in het belang van de vastgoedmakelaar en/of verhuurder van vakantiewoningen voorkomt om ermee contacten te onderhouden.

Q De wensen van haar leden aangaande hun specifieke problematieken binnen de vastgoed- en toeristische sector te bundelen, te analyseren en daar waar nodig gepaste initiatieven te nemen.

D De belangen te verdedigen van haar leden en van de sector van de vastgoedmakelaars In het algemeen.

D Haar visie te formuleren aangaande de bestaande regelgeving met betrekking tot het beroep van vastgoedmakelaar en/of verhuurder van vakantiewoningen afkomstig van welke overheid dan ook.

Q Haar visie te formuleren aangaande het beleid van de diverse overheden met betrekking tot het beroep van vastgoedmakelaar en/of van verhuurder van vakantiewoningen, alsook initiatieven te nemen aangaande eventuele toekomstige wetgeving ter zake.

D De organisatie op zich te nemen van projecten die een relevant en aantoonbaar nut kunnen hebben voor de vastgoedmakelaar en/of verhuurder van vakantiewoningen en/of voor de eigenaars en gebruikers van toeristisch vastgoed, huurvakantiewoningen en tweede verblijven, zowel in binnen- als buitenland, of de werking van de vereniging naar de leden toe Kan verbeteren,

D Contacten te onderhouden met de professionele groepen waarmee haar leden geregeld moeten samenwerken.

Q Nuttige informatie te verzamelen en ze over te maken aan CIB Vlaanderen vzw en aan de leden van de vereniging.

D De vastgoedmakelaars, de toeristische verhuurkantoren, de eigenaars, de verhuurders en de gebruikers/huurders van toeristisch vastgoed, huurvakantiewoningen en tweede verblijven te vertegenwoordigen in advies- en andere raden van overheden, publiekrechtelijke instellingen en privaatrechtelijke instellingen,

D Indien de omstandigheden het zouden vereisen, haar leden ln rechte te vertegenwoordigen

D Via periodieke publicaties haar leden te informeren.

Deze opsomming is niet limitatief.

Om het doel te verwezenlijken of te bevorderen kan de vereniging alle middelen aanwenden die daartoe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

y MOD 2.2

rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. Zij kan onder meer haar medewerking verlenen en belangstellen in elk gelijkaardig doel als het hare.

Artikel 4

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL Il LEDEN

Artikel 5

De vereniging is samengesteld uit effectieve leden en uit toegetreden leden.

De volheid van lidmaatschap, met inbegrip van stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe

aan de effectieve leden en niet aan de toegetreden leden.

De vereniging telt tenminste 3 effectieve leden.

Tot de effectieve leden behoren zij die op de eerste statutaire vergadering als effectief lid worden aanvaard, alsook de rechtspersonen en natuurlijke personen die nadien aanvaard worden als effectief lid.

Artikel 6

Ais effectief lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die als zodanig werd aanvaard.

Als toegetreden lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke en rechtspersoon die zich conform de statuten van CIB Vlaanderen vzw CIB-lid mag noemen en zich bekend heelt gemaakt als zijnde vastgoedmakelaar entof verhuurder van huurvakantiewoningen en waarvan het lidmaatschap aanvaard werd.

De overige voorwaarden om ais effectief of toegetreden lid te worden aanvaard, worden bepaald in het huishoudelijk reglement.

Artikel 7

Verzoeken om toelating tot het lidmaatschap dienen schriftelijk aan de raad van bestuur te worden gericht De raad van bestuur onderzoekt de kandidatuur tijdens haar eerstvolgende bijeenkomst.

Tegen haar beslissing, die niet met redenen moeten omkleed worden, is geen beroep mogelijk. De beslissing wordt schriftelijk ter kennis van de kandidaat gebracht.

Diegene die niet werd aanvaard, kan zich slechts één jaar na de datum van de beslissing, opnieuw kandidaat stellen.

Artikel 8

De leden van de vereniging zijn verplicht:

o de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te

leven;

O de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

Artikel 9

Elk lid kan ten allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van een aangetekend schrijven aan de raad van bestuur ten laatste zes maanden voor het einde van het lopende verenigingsjaar.

Een effectief lid kan slechts worden uitgesloten door de algemene vergadering en met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden

ln afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een lid, kan de raad van bestuur het lidmaatschap schorsen van de persoon:

D die de verplichtingen, opgelegd aan de leden in artikel 8, op emstige wijze schendt;

D die, ondanks schriftelijke aanmaning, in gebreke blijft zijn financiële en/of administratieve verplichtingen

tegenover de vereniging na te komen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

i4iDD 2.2

¬ die handelingen stelt of acties onderneemt die de vereniging zelf, CIB Vlaanderen vzw of één van haar provinciale afdelingen benadelen en na daartoe een aangetekend verzoek vanwege CIB Vlaanderen vzw, te hebben ontvangen.

0e schorsing zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken lid. Zij kan maximaal 8 weken duren, binnen welke termijn de algemene vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting te beslissen.

Op deze bijeenkomst van de algemene vergadering behoudt het betrokken lid al zijn lidmaatschapsrechten. Besluit de algemene vergadering niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgehad.

Het lidmaatschap eindigt automatisch door.

- het niet betalen van de lidmaatschapsbijdrage;

- het overlijden van het lid;

- de ontbinding van het lid.

Ontslagnemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen,

Artikel 10

Het bedrag van de jaarlijkse bijdrage voor de effectieve leden wordt bepaald door de raad van bestuur. Het mag niet meer bedragen dan 2500 E.

TITEL III. DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 11

De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden.

De Raad van Bestuur kan ook toegetreden leden uitnodigen, doch zij bezitten uitsluitend een raadgevende stem.

Artikel 12

De algemene vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging. Zij bezit de machten die haar zijn toegekend door de wet en door de onderhavige statuten.

Behoren inzonderheid tot haar bevoegdheid

1.hetwijzigen van de statuten;

2.het benoemen en afzetten van de bestuurders;

3.desgevallend de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging

ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

4.de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5.het goedkeuren van de rekeningen en begrotingen;

6.het vrijwillig ontbinden van de vereniging;

7.het berispen, schorsen en uitsluiten van een lid;

8.de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

9.en alle gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.

Artikel 13

De gewone algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden bijeengeroepen op een door de raad van bestuur te bepalen plaats en datum.

Op de gewone algemene vergadering wordt verplichtend behandeld, tenzij bijzondere omstandigheden:

Q' het jaarverslag van het vorige werkingsjaar,

Q' rekening en verantwoording over vorig boekjaar alsmede verslag over de financiële toestand;

Q' in de pare jaren, de verkiezing van, de leden van de raad van bestuur;

Q' de begroting van het lopende jaar.

Op ieder ogenblik kan een buitengewone algemene vergadering van de vereniging worden bijeengeroepen

:'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

door een beslissing van de raad van bestuur of op vraag van minstens één vijfde van de effectieve leden.

ledere vergadering wordt gehouden op de dag, het uur en de plaats vermeld in de oproeping.

Alle effectieve leden moeten erop worden uitgenodigd.

Artikel 14

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur bij gewone brief, fax ondertekend door de voorzitter of de afgevaardigde bestuurder in naam van de raad van bestuur of per e-mail.

De brief, fax of e-mail dient minstens acht dagen voor de vergadering aan ieder effectief lid te worden gestuurd.

De agenda wordt vernield in het oproepingsbericht.

De vergadering kan niet geldig beraadslagen en besluiten over de punten die niet op de agenda vermeld zijn, behalve wanneer alle effectieve leden aanwezig zijn en zij met eenparigheid akkoord gaan de agenda uit te breiden.

Artikel 15

ieder effectief lid heeft het recht de vergadering bij te wonen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die ook een effectief lid moet zijn van de vereniging. leder effectief lid kan slechts één enkel ander lid vertegenwoordigen,

De mandataris moet voor de stemming een volmacht voorleggen in de vorm van een geschrift, fax of e-mail. Alle volmachten dienen bij het begin van de vergadering aan de voorzitter overhandigd te worden, en zij worden gehecht aan de notulen van de algemene vergadering.

Artikel 16

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij ontstentenis door de ondervoorzitter van de raad van bestuur. Bij ontstentenis van zowel de voorzitter als de ondervoorzitter van de raad van bestuur wordt de algemene vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Artikel 17

In de algemene vergadering hebben alle effectieve leden een gelijk stemrecht.

In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

ln geval van uitsluiting van een lid, van wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de in de wet voorgeschreven procedure worden nageleefd.

Artikel 18

De besluiten van de algemene vergadering worden ingeschreven in het register van de notulen en worden ondertekend door de voorzitter en een bestuurder. Dit register wordt bewaard in de zetel van de vereniging waar alle effectieve leden er ter plaatse inzage kunnen van nemen.

Alle leden of derden, die van een belang doen blijken, kunnen uittreksels vragen die worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur en door een bestuurder.

TITEL VI. HET BESTUUR

De raad van bestuur heeft de residuaire bevoegdheid, alle bevoegdheden die bij de wet of de statuten niet uitdrukkelijk zijn voorbehouden aan de algemene vergadering, worden toegekend aan de raad van bestuur.

Artikel 19

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minimum 3 leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Zij worden gekozen onder de effectieve leden door de algemene vergadering.

De leden van de raad van bestuur zijn verkozen voor een termijn van 2 jaar, doch zijn herverkiesbaar.

De algemene vergadering kan te allen tijde een einde stellen aan hun mandaat.

Het mandaat van de bestuurder eindigt van rechtswege bij zijn of haar overlijden waarna algemene vergadering in vervanging dient te voorzien.

Het aantal bestuurders dient ten allen tijde lager te zijn dan het aantal leden van de vereniging.

Artikel 20

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, ondervoorzitter en een afgevaardigd bestuurder,

Zij bekleden hun respectieve functie voor de duur van twee jaar.

Artikel 21

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of de afgevaardigd bestuurder.

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of bij ontstentenis de ondervoorzitter.

Bij ontstentenis van zowel de voorzitter ais de ondervoorzitter wordt de algemene vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De ondervoorzitter wordt met alle verantwoordelijkheden, taken en machten bekleed die toebedeeld zijn aan de voorzitter indien laatstgenoemde voor om het even welke reden afwezig zijn op de geplande vergaderingen, manifestaties en activiteiten,

Bij onbekwaamheid of ontslag van de voorzitter tijdens zijn ambtsperiode, zal de ondervoorzitter ambtshalve het lopend mandaat van de voorzitter tijdelijk overnemen en/of voltooien.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad van bestuur worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter, of van diegene die hem vervangt, de doorslag.

Van de besluiten worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en een bestuurder en die ingeschreven worden in een speciaal register.

De uittreksels die moeten worden voorgelegd, worden door de voorzitter en een bestuurder ondertekend,

Wanneer ten aanzien van één van de leden van de raad van bestuur een belangenconflict zou rijzen, zal deze zich onthouden van deelname aan de beraadslaging en de stemming. Hij zal dit voorafgaandelijk melden aan de overige leden van de vergadering.

Artikel 22

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij kan aile rechtshandelingen stellen en aile daden verrichten die hij nuttig acht voor de verwezenlijking van het doel der vereniging, met uitzondering van de handelingen die voorbehouden zijn aan de algemene vergadering of die strijdig zijn met de wet.

Artikel 23

Alle akten die de vereniging verbinden, worden in naam van de vereniging geldig ondertekend door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders.

Bestuurders die namens de raad van bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of enige machtiging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

MDD2.2

Artikel 24

De raad van bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een dagelijks bestuur.

Het dagelijks bestuur voert alle beleidsbeslissingen uit die genomen werden door de raad van bestuur. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken. Artikel 25

De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de raad van bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend, gezamenlijk optreden.

De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de raad van

bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken.

Artikel 26

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht.

De Algemene Vergadering kan beslissen om de aansprakelijkheid van de bestuurders te laten verzekeren

en daartoe de lasten te laten dragen door de vereniging.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Artikel 27

De algemene vergadering beslist over het door de raad van bestuur voorgestelde huishoudelijk reglement.

Wijzigingen aan het huishoudelijk reglement kunnen worden opgesteld door de raad van bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Bij dit huishoudelijk reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, aile maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht.

TITEL V. BEGROTINGEN EN REKENINGEN

Artikel 28

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar; bij afwijking wordt het boekjaar dat afloopt op 30 juni 2014 verlengd tot 31 december 2014.

Bij het einde van elk boekjaar worden door de raad van bestuur de rekeningen van het verlopen jaar afgesloten, en worden de inventaris en de balans opgemaakt alsmede de begroting voor het volgende jaar. Deze worden aan de goedkeuring van de jaarvergadering onderworpen

De rekeningen en de begroting worden tenminste acht dagen voor de jaarvergadering ter kennis gebracht van de effectieve leden, die alsdan inzage kunnen vragen van al de bescheiden waarop deze rekeningen en begroting gesteund zijn.

De aanstelling van één of meerdere leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren kan door de algemene vergadering gebeuren.

TITEL Vl ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 30

MOD 2.2

e " .

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de wet.

Ingeval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, een of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

Artikel 31

Ingeval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een of meerdere verenigingen die een gelijkaardig doe! nastreven.

De algemene vergadering die tot ontbinding besluit, zal besluiten aan welke vereniging het vereffeningsaldo wordt overgedragen.

TITEL VIII. ALGEMEENHEDEN

Artikel 32

Deze statuten mogen niet onverenigbaar zijn of warden met de statuten en de reglementen van CIB Vlaanderen vzw.

Artikel 33

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, blijven de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wetten van 2 mei 2002 en 16 januari 2003 en de gebruiken inzake verenigingen van overeenkomstige toepassing.

2/ Uittreksel van de Buitengewone Algemene Vergadering d.d. 28 november 2013.

Op de Buitengewone Algemene Vergadering van 28 november 2013 wordt nieuwe Raad van Bestuur

samengesteld.

* Volgende mandaten worden beëindigd:

- Mevrouw Claudine Cioetens als effectief bestuurder en de mevrouw Sofie De Meester ais plaatsvervangend bestuurder namens CIB Oost-Vlaanderen vzw;

- Mevrouw Kristien Berkein ais effectief bestuurder en de heer Filip Van der Veken ais plaatsvervangend bestuurder namens CIB West-Vlaanderen vzw;

- De Heer Walter Vermeeren als effectief bestuurder en mevrouw Gerda Van der Straeten als plaatsvervangend bestuurder namens CIB Vlaams Brabant Brussel vzw;

- De heer Marc Robberechts als effectief bestuurder en mevrouw Elle Bex als plaatsvervangend bestuurder namens CIB Antwerpen vzw;

- De heer Luc Machon ais effectief bestuurder en mevrouw Anjes Daems ais plaatsvervangend bestuurder namens CIB Limburg vzw;

- De heer Dirk Coelus als effectief bestuurder en de heer Frank Van Wijk als plaatsvervangend bestuurder namens CiB Kust vzw;

- De heer Jan Jassogne als effectief bestuurder en mevrouw Kristien Berkein als plaatsvervangend bestuurder namens CIB Vlaanderen vzw.

* Volgende personen worden benoemd:

- De heer Luc Rosseel namens CIB Oost-Vlaanderen vzw;

- Mevrouw Kristien Berkein namens CiB West-Vlaanderen vzw;

Mevrouw Gwenny De Vroe namens CIB Vlaams Brabant Brussel vzw;

- Mevrouw Elie Bex namens CIB Antwerpen vzw;

- De heer Stephan Coenen namens CIB Limburg vzw;

- De heer Jan Jassogne namens CIB Kust vzw.

3/ Uittreksel van de Raad van Bestuur van 28 november 2013:

* De functies binnen de Raad van Bestuur van de vereniging worden als volgt toebedeeld:

Mevrouw Kristien Berkein als Voorzitter.

De heer Luc Rosseel ais Ondervoorzitter.

De heer Jan Jassogne als Afgevaardigd Bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Moa 2.2

a %

"i Voorbehouden il aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Opgemaakt te Gent op 28 november 2073 in 3 exemplaren.

Jan Jassogne Kristien Berken

Afgevaardigd Bestuurder Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

,I, \

',

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2013
ÿþe MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Voorbehoud[

aan lie Belgisc Staatsbfa

NEERGELEGD

1 2 AN. 2013

r RECHTBANK VAN KOOPHANetkg.GENT

111111111%1111,11111,1111111

I i

I

Ondernemingsnr : 0884.954.853

Benaming

(voluit) ; CIB Federatie Toeristisch vastgoed, Huurvakantiewoningen en Tweede Verblijven

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Kortrijksesteenweg 1005, 9000 Gent

Onderwerp akte : Ontslagnemingen - Benoemingen

Uittreksel van de Algemene Vergadering d.d. 21 mei 2012.

* Volgende mandaten warden beëindigd;

- De heer Hendrik Nelde als effectief bestuurder en mevrouw Caudine Cloetens als plaatsvervangend

bestuurder namens CIB Oost-Vlaanderen vzw;

- De heer Luc Vandorpe ais plaatsvervangend bestuurder namens CIB West-Vlaanderen vzw;

- Mevrouw Gerda Van der Straeten als effectief bestuurder en de heer Walter Vermeeren als plaatsvervangend bestuurder namens CIB Vlaams Brabant Brussel vzw;

- Mevrouw Esther Van Marcke ais effectief bestuurder en de heer August Hendrickx als plaatsvervangend bestuurder namens CIB Antwerpen vzw.

* Volgende personen worden benoemd:

- Mevrouw Claudine Cloetens als effectief bestuurder en de mevrouw Sofie De Meester als

plaatsvervangend bestuurder namens CIB Oost-Vlaanderen vzw;

- De heer Filip Van der Veken als plaatsvervangend bestuurder namens CIB West-Vlaanderen vzw;

- De Heer Walter Vermeeren ais effectief bestuurder en mevrouw Gerda Van der Straeten als plaatsvervangend bestuurder namens CIB Vlaams Brabant Brussel vzw;

- De heer Marc Robberechts als effectief bestuurder en mevrouw Elie Bex als plaatsvervangend bestuurder namens CIB Antwerpen vzw.

* Volgende personen warden herbenoemd:

- Mevrouw Kristien Berkein ais effectief bestuurder namens CIB West-Vlaanderen vzw;

- De heer Luc Machon ais effectief bestuurder en mevrouw Anjes Daems ais plaatsvervangend

bestuurder namens CIB Limburg vzw;

- De heer Dirk Coelus als effectief bestuurder en de heer Frank Van Wijk als plaatsvervangend

bestuurder namens CM Kust vzw;

- De heer Jan Jassogne ais effectief bestuurder en mevrouw Kristien Berkein als plaatsvervangend

bestuurder namens CIB Vlaanderen vzw.

2. Uittreksel van de Raad van Bestuur van 21 mei 2012:

De functies binnen de Raad van Bestuur van de vereniging worden als volgt verdeeld:

De heer Dirk Coelus als voorzitter.

De heer Luc Machon als ondervoorzitter.

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten,aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

elgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Mevrouw Kristien Berkein als penningmeester.

De heer Jan jassogne als afgevaardigd bestuurder.

Opgemaakt te Gent op 21 mei 2012 in 3 exemplaren.

MoD 2.2

Dirk Coelus, belet Jan Jassogne

Voorzitter Afgevaardigd Bestuurder

Kristien Berkein

Voorzitter

CIB Vlaanderen vzw

(Ondertekend overeenkomstig de beslissing van 20 juni 2007, B.S, 14 december 2007)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CIB FEDERATIE TOERISTISCH VASTGOED, HUURVAKA…

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 1005 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande