CIFIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CIFIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.781.388

Publication

08/06/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn regelen deze onder mekaar de uitoefening van hun bevoegdheid.

Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap:

De Heer Piqueur, Ruben Johan Maria, [Rijksregister nummer : 77.05.18-053.89], wonend te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Dorpsstraat 40.

Tegenstrijdig belang

De zaakvoerder die rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechterlijke aard heeft, dat strijdig is met het belang van de vennootschap, stelt de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Doel : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden in de ruimste zin van het woord, te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen;

- het uitvoeren van studies inzake immobiliën en verkopen van deze studies.

- het oprichten van, het deelnemen in en het voeren van het bestuur over vennootschappen en andere ondernemingsvormen, alsmede het verlenen van advies en bijstand in verband hiermede, één en ander met inbegrip van het aanvaarden en uitoefenen van alle vormen van mandaat van onder meer bestuurder en vereffenaar, het ter beschikking stellen van lokalen, loonadministratie en factoring, het optreden als gevolmachtigde voor derden in het bestuur van hun handelsactiviteiten en organisatorische aangelegenheden,

- het verstrekken van diensten en adviezen aan personen en bedrijven inzake fiscaliteit, boekhouding, bedrijfsorganisatie, -beleid en -beheer, management-technieken, verkoop, marketing, het verstrekken van juridisch en financieel advies en het uitvoeren van marktstudies en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

- het uitvoeren van interne audits;

- het beheer van haar eigen middelen en het beleggen van deze middelen in financiële waarden, door het verwerven door inschrijving, aankoop en verkoop, voor eigen rekening van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, al dan niet ter beurs genoteerd; - het optreden als bemiddelaar bij onderhandelingen betrekking hebbende op de volledige of gedeeltelijke aan- of verkoop van aandelen, in de meest ruime zin, deelnemen aan uitgifteactiviteiten van aandelen en waarden met vaste of variabele rente;

- het verlenen van waarborgen ten voordele van derde vennootschappen, waarin zij een belang heeft;

- alle financiële operaties, onder andere: het toekennen van leningen aan particuliere vennootschappen met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de banken en aan andere financiële tussenpersonen;

- het uitoefenen van handelsactiviteiten met name in- en uitvoer, aan- en verkoop, huur en verhuur en aanverwante contracten, productie en assemblage, alsmede de huur en verhuring van diensten en het uitvoeren van onderhoudscontracten;

- het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen uitvoeren, behalve deze voorbehouden aan depositobanken.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Daarnaast mag zij alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag op gelijke welke wijze deelnemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen welke een zelfde, een analoog, een gelijkaardig of een aanverwant doel hebben of van die aard zijn, dat ze de ontwikkeling van haar onderneming bevorderen, haar grondstoffen verschaffen of de afzet van haar producten en diensten vergemakkelijken.

Jaarvergadering : de derde vrijdag van de maand juni van elk jaar om zeventien uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar : Aanvang op datum oprichting, om af te sluiten op 31 december 2016.

Eerste jaarvergadering : in het jaar 207.

Volmacht : De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Tim Van der Donck, kantoor houdende Franklin Rooseveltlaan 348-349, te 9000 Gent, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en bij de sociale en fiscale administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

" expeditie akte oprichting

Coordonnées
CIFIO

Adresse
DORPSSTRAAT 40 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande