CIMIND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CIMIND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.940.338

Publication

16/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

12-03-2015

Griffie

*15304526*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600940338

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Cimind

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Warandestraat 28 9150 Kruibeke

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Nathalie De Vusser te Kruibeke op 11 maart 2015, neergelegd ter registratie, dat volgende vennootschap werd opgericht door:

1. De Heer VAN LERBERGHE Paul Rodolphe Jules Clement, geboren te Kruibeke op 4 april 1961, en

2. Zijn echtgenote Mevrouw EECKHAOUDT Els Mathilda Andre, geboren te Beveren op 5 september 1964, samen wonende te 9150 Kruibeke, Warandestraat 28.

Het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die elk één honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Dit kapitaal wordt onderschreven door: 1./ De Heer Van Lerberghe Paul, voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00); hij ontvangt hiervoor drieënnegentig (93) aandelen; 2./ Mevrouw Eeckhaoudt Els, voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00); zij ontvangt hiervoor drieënnegentig (93) aandelen;

De oprichters verklaren en erkennen dat het geplaatst kapitaal volstort is ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Artikel 1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: " CIMIND ".

Artikel 2. De zetel is gevestigd te 9150 Kruibeke, Warandestraat 28.

Artikel 3. De vennootschap heeft tot doel in de meeste ruime zin, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en dit zowel in België als in het buitenland:

" Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks en onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

" De uitbating van een onderneming voor veiligheidsadvies, met name het aan derden verstrekken van diensten van advies te voorkoming van strafbare feiten tegen personen of goederen, met inbegrip van het uitwerken, uitvoeren en evalueren van doorlichtingen, analyses, strategieën, concepten, procedures en trainingen op veiligheidsgebied.

Het verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven en aan de overheid, het verlenen van advies op vlak van risico en schade, het uitvoeren van risicoanalyses en veiligheidsaudits en het verlenen van advies inzake alle regelgeving inzake veiligheid (zoals onder meer privacywetgeving, camerawetgeving, informaticawetgeving).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

" Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, overheden, privé-personen en instellingen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorafgaande. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in hoedanigheid van externe raadgever of als orgaan van de cliënt.

" Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, beveiliging en algemeen bestuur.

" De studie, de realisatie en de handel in communicatie- en informatie-systemen, soft- en hardware, innoverende hoogtechnologische systemen ter ondersteuning van het beleid van organisaties en aanverwante producten, dit alles in de breedste zin van het woord, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of handelend als commissionair.

" Het verstrekken van alle vormen, en via alle mogelijke methoden van scholing en onderwijs in de meest ruime zin, zoals ondermeer beroepsopleiding, seminaries, conferenties, organiseren van stages, enzovoort, en van alle hiermee samenhangende diensten.

" Het aankopen, beheren, verhuren, investeren, van- en in alle onroerende en roerende goederen en alle onroerende en roerende rechten.

" Het participeren door middel van inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle andere vennootschappen.

" Het stellen van alle handelingen en het uitvoeren van alle verrichtingen eigen aan een bedrijvencentrum.

" Het verrichten van alle handelingen en het uitvoeren van alle verrichtingen in verband met de organisatie van alle mogelijke evenementen.

" Veiligheidsadviseur

" Inventariseren van bestaande beveiligingsmaatregelen om te nemen of te verbeteren.

" Analyseren van beveiligingsproblemen.

" Ontwerpen, uitwerken en evalueren van beveiligingsconcepten, strategieën en standaarden.

" Opmaken van bestekteksten, opmetingstaten en conformiteitstabellen.

" Advies geven bij evaluaties en gunningen van uitbestede beveiligingsopdrachten.

" Projectondersteuning bieden bij het implementeren en realiseren van beveiligingsopdrachten.

" Uitwerken en evalueren van beveiligingsprocedures.

" Ontwerpen, organiseren en geven van technische beveiligingstrainingen.

" Beveiligings-management.

" Beveiligings-engineering.

" Beveiligings-services (budgetopvolging  projectplanning  werfopvolging)

" Algemene audit activiteiten

" Projectmanagement.

" Projectservices (budgetopvolging  projectplanning  werfopvolging)

" Projectengineering

" Het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, privé personen en instellingen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

" De onderneming voor thuisverpleging, verzorging en vroedkunde en de algemene organisatie en coördinatie van thuisverpleging, verzorging en vroedkunde. Dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. En al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

" De verzorging van mensen, het verstrekken van sociaal dienstbetoon, alsmede lichamelijke en geestelijke begeleiding, dit alles in de ruimste zin van het woord, zowel thuis als op de zetel der vennootschap.

Deze lijst is niet exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die éénzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen of benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer, als hoofdhandelaar, makelaar,

bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

Artikel 4. De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan vanaf de datum van haar oprichting.

Artikel 5. Het kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die elk één honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11. De jaarvergadering van de vennootschap zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand mei van ieder jaar om 19 uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Artikel 15. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, genomen onder de aandeelhouders of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal vaststelt.

Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering, zal het mandaat van de zaakvoerders onbezoldigd worden uitgeoefend.

Artikel 16. Iedere zaakvoerder kan alleen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk te worden gegeven.

Artikel 17. Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alléén de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 19. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 20. Van de netto-winst wordt tenminste één/twintigste voorafge­nomen om de wettelijke reserve te vormen tot zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo zal telkenjare beslist worden door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerders.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Slotbepalingen :

1. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend zestien.

3. De comparanten verklaren dat de vennootschap, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, te worden bekrachtigd.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING:

Al het navolgende geschiedt onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

In aansluiting met de oprichting is bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering en werd met éénparigheid van stemmen beslist met ingang van heden als niet-statutaire zaakvoerder te benoemen: de heer VAN LERBERGHE Paul en mevrouw EECKHAOUDT Els, voornoemde oprichters in deze, beiden alhier aanwezig en hun mandaat aanvaardende.

Zij worden benoemd voor onbepaalde duur. Hun mandaat is onbezoldigd.

VOLMACHT: De vergadering geeft bijzondere volmacht aan de Heer Marc Van Hoeyweghen, zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Van Hoeyweghen, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Peter Benoitlaan 53, met ondernemingsnummer: 0469.443.079, met recht van indeplaatsstelling, met macht een derde natuurlijke en/of rechtspersoon in de plaats te stellen, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met recht van in de plaatsstelling, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank ondernemingen en bij de diensten van BTW en voor het volbrengen van alle formaliteiten bij het ondernemingsloket.

Voor beredeneerd uittreksel op ongezegeld papier enkel dienende voor de diensten van het Belgisch Staatsblad. Nathalie De Vusser, Geassocieerd Notaris

Samen hiermede neergelegd: Afschrift akte oprichting

Coordonnées
CIMIND

Adresse
WARANDESTRAAT 28 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande