CIRIGAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CIRIGAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.558.507

Publication

25/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.11.2013, NGL 15.02.2014 14045-0164-013
22/04/2013
ÿþS Y a

r~ Mod Ward Il

LI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MilltOWng1111111

Ondernemingsnr : 0478.558.507

Benaming

(voluit) : APM FASHION

(verkort) :

RECHTBANK VAN KOOP HAF4DIrt_Glif#.iUidT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9890 Gavere (Asper), Ouden Herreweg 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE

VENNOOTSCHAP  EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING - DOELSWIJZIGING - ONTSLAG

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Willems te Gent op 28 maart 2013, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat

De Buitengewone Algemene Vergadering van dde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "APM FASHION", met maatschappelijke zetel te 9890 Gavere, Ouden Herreweg 13, RPR Gent, ondernemingsnummer 0478.558.507, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft; genomen:

EERSTE BESLUIT : FUSIEVOORSTEL

L De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de vennoten, voormeld, verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en', waarvan de vennoten kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 10 december 2012 door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «APM FASHION», en door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap «TREND», met zetel te 9890 Gavere, Ouden Herreweg 13, RPR Gent, ondernemingsnummer i 0478.558.507, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de', griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, op 15 januari 2013 en de neerlegging werd bij uittreksel', bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 januari 2013 onder het nummer 13016153, voor wat de over te nemen vennootschap betreft en op 28 januari 2013 onder het nummer 13016154 voor wat de ovememende vennootschap betreft.

' II. De vennoten bevestigen uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoten erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen, te weten :

1°de fusievoorstellen;

2°de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is; ede jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

TWEEDE BESLUIT : FUSIEBESLUIT -- OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL VAN HET VERMOGEN 1. Fusie door overneming van de naamloze vennootschap «TREND» en vermogensovergang,

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 10 december 2012 door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «APM FASHION», en door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap «TREND», met zetel te 9890 Gavere, Ouden Herreweg 13, RPR Gent, ondernemingsnummer 0478.558.507, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, op 15 januari 2013 en de neerlegging bij uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 januari 2013 onder het nummer 13016153 voor wat de over te nemen vennootschap betreft en op 28 januari 2013 onder het nummer 13016154 voor wat de overnemende vennootschap betreft.

, De zaakvoerders van de overnemende vennootschap hebben er zich van vergewist dat tussen de datum van het fusieverslag en de datum van de huidige vergadering zich in de activa en de passiva van de overnemende ' vennootschap geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch -Staatsbldd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "APM I=ASHION", hierna genoemd «de overnemende vennootschap», de naamloze vennootschap «TREND», voornoemd, hierna genoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie

overneemt. Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 30 september 2012. Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap driehonderd achtendertig duizend achthonderd negenendertig euro negenennegentig cent (E 338.839,99) bedraagt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap. De aandelen van de overgenomen vennootschap zullen door de zaakvoerders van de overnemende vennootschap worden vernietigd.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 01 oktober 2012 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap. De schulden van de overgenomen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten

werden toegekend.

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er worden geen bijzonder voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

6. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

A. Algemene beschrijving.

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed. De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom : alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens :

 alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut singuli» enz.), Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

 alle handels en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

 alle intellectuele rechten omvattende ondermeer : alle tekeningen, logo's, de fabrieks en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

 wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de ovememende vennootschap zullen de zaakvoerders van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap.

In verband met dit laatste wordt verklaard dat de naamloze vennootschap "TREND" geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht, met uitzondering van hetgeen hierna wordt verklaard.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

B. Aan bijzondere publiciteit onderworpen eigendomsovergang

ln het door de over te nemen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen is het onroerend goed begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden van overdracht hierna worden beschreven en die aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van het vermogen uitmaakt (artikel 683 Wetboek vennootschappen):

GEMEENTE MERELBEKE  EERSTE AFDELING

Een handelshuis met koer en voortuinstrook, op en met grond, gelegen Hundelgemsesteenweg 448, volgens titel, ten kadaster gekend onder de sectie A, deel van nummer 613 K, met een oppervlakte volgens in titel vermelde meting van twee are zeventig centiare (2a 70ca) en volgens uittreksel, uit de kadastrale legger, afgeleverd op 05 maart 2013, ten kadaster gekend, onder de sectie A, nummer 613 V, met een oppervlakte van tweehonderd zeventig vierkante meter (270 m2).

Oorsprong van eigendom

Voorbeschreven goed behoort toe aan de naamloze vennootschap "TREND", voornoemd, om het te hebben aangekocht jegens de naamloze vennootschap "N.V. IMMORENT", te Gent, blijkens akte verleden voor notaris Antoine Vanpeteghem, destijds te Merelbeke, en notaris Eric De Wulf, destijds te Gent (Oostakker), op 03 juli 1991, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Gent, op 26 juli daarna, boek 5102, nummer 13. Voorbeschreven goed behoort toe aan de voornoemde vennootschap "N.V. 1MMORENT", om het te hebben verkregen ingevolge inbreng gedaan door 1) de heer DE MAERTELEIRE Antoine Comeel Raymond en zijn echtgenote mevrouw KEYMEULEN Liliane Irma, beiden te Merelbeke; 2) de heer DE MAERTELEIRE Raphaël Gilbert en zijn echtgenote mevrouw VAN DE VELDE Jeanne Alberta, beiden te Merelbeke en 3) de heer DE MAERTELEIRE Willy Gerard Franciscus en zijn echtgenote mevrouw VAN DEN BRAEMBUSSCHE Iris Hélène Mercedes, beiden te Merelbeke, blijkens proces-verbaal houdende kapitaalverhoging, opgemaakt door notaris Anne Pede, te Merelbeke (Bottelare), op 07 oktober 1986, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Gent, op 14 november daarna, boek 3948, nummer 1.

Voorbeschreven goed behoorde oorspronkelijk toe aan 1) de heer DE MAERTELEIRE Antoine en zijn echtgenote mevrouw KEYMEULEN Liliane; 2) de heer DE MAERTELEIRE Raphaël en zijn echtgenote mevrouw VAN DE VELDE Jeanne en 3) de heer DE MAERTELEIRE Willy en zijn echtgenote mevrouw VAN DEN BRAEMBUSSCHE Iris, allen voornoemd, om het te hebben aangekocht jegens de heer MARYNS Roger Joseph en mevrouw BOGAERT Manette Felicie, beiden te Merelbeke, blijkens akte verleden voor notaris Antoine Vanpeteghem, destijds te Merelbeke, op 19 februari 1981, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Gent, op 20 maart daarna, boek 2777, nummer 21.

VOORWAARDEN

1. De overnemende vennootschap heeft de eigendom van voorbeschreven goed vanaf heden en het genot door het innen van de huurgelden eveneens vanaf heden. De overnemende vennootschap treedt in de rechten van de over te nemen vennootschap voor wat betreft het eventueel bestaand huurcontract onver-'minderd de rechten die hij als koper kan doen gelden krachtens de wet.

Vanaf zelfde datum neemt de overnemende vennootschap te zijnen laste alle belastingen, taksen en bijdragen, welke dan ook;

2. Het goed wordt overgenomen in de staat waarin het zich bevindt zonder vrijwaring voor de gebreken van de bodem of ondergrond, met alle erfdienstbaarheden, voordelige en nadelige, zichtbare en onzichtbare, durende en niet durende, waarmee het belast zou zijn, waarbij de overnemende vennootschap vrijelijk kan beschikken maar op eigen kosten, risico's en gevaren, en zonder enige verhaalmogelijkheid tegen de over te nemen vennootschap.

De over te nemen vennootschap heeft verklaard zelf geen erfdienstbaarheden of bijzondere lasten te hebben gevestigd in voor- of nadeel van het bij deze verkochte goed, en geen kennis te hebben van dergelijke erfdienstbaarheden of bijzondere lasten.

De overnemende vennootschap wordt geacht de eigendomstitels van de over te nemen vennootschap en de overeenkomsten van bewoning, die betrekking hebben op de overgedragen onroerende rechten, te hebben ontvangen.

3. De afmetingen worden niet gewaarborgd, het verschil in meer of min dat zou kunnen worden vastgesteld, zelfs indien het meer dan één/twintigste betreft, zal ten voor-of nadele komen van de overnemende vennootschap, zonder verhaalmogelijkheid.

De kadastrale inlichtingen worden enkel medegedeeld ter informatie.

Alle leidingen, apparaten, en meters die zich in het onroerend goed bevinden en eigendom zijn van derden behoren niet tot het voorwerp van de overname. De overnemende vennootschap zal het nodige doen om de overname van water, gas en elektriciteit te bekomen.

4. Hypothecaire toestand:

Het goed is thans bezwaard met :

- een hypothecaire inschrijving genomen op het tweede hypotheekkantoor te Gent, 24 maart 2006, onder de formaliteit met nummer 68-1-2410312006-04496, voor een bedrag in hoofdsom van vijftig duizend euro (E 50.000,00) en vijfduizend euro (E 5.000,00) aanhorigheden, iastens de naamloze vennootschap "Trend", in het voordeel van de KBC Bank, blijkens akte verleden voor notaris Harold Poppe, te Gent, op 22 februari 2006; - een hypothecaire valmacht, ten bedrage van vijfhonderd tachtig duizend euro (¬ 580.000,00) in hoofdsom, ten voordele van de KBC Bank, blijkens akte hypothecaire volmacht verleden voor notaris Harold Poppe, te Gent, op 22 februari 2006;

Daarnaast werd er een pand op de handelszaken, dewelke uitgebaat worden te Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 448 en te Gavere, Kasteeldreef 50, gevestigd ingevolge onderhandse akte de dato 21 februari 2006, ten bedrage van vierenzeventig duizend driehonderd achtenzestig euro zes cent (ê 74.368,06), in het voordeel van de Belfius Bank.

gij schrijven van 28 maart 2013 hebben de KBC Bank en de BELFIUS Bank hun akkoord met onderhavige fusie meegedeeld.

De overnemende vennootschap bevestigt op de hoogte te zijn van de inhoud van voormelde brievenle-mails. De over te nemen vennootschap heeft bevestigd dat bij haar weten het goed sinds 06 maart 2013, zijnde de toestand weergegeven in de hypothecaire staat afgeleverd op 12 maart 2013, door de instrumenterende notaris aangevraagd, aan geen enkele in- of overschrijving werd onderworpen.

De over te nemen vennootschap heeft verklaard geen andere onherroepelijke volmacht tot hypothekeren te hebben getekend.

5. De overnemende vennootschap wordt geacht ten voile kennis te hebben genomen van de eigendomstitels betreffende het onroerend goed, waarbij ondergetekende notaris uitdrukkelijk vrijgesteld wordt er verder melding van te doen in deze akte.

De overnemende vennootschap zal in de plaats treden van de over te nemen vennootschap wat alle rechten en verbintenissen betreft die eruit voortvloeien, zonder enig verhaal tegen de over te nemen vennootschap, noch enige tussenkomst van hen.

5. De over te nemen vennootschap heeft verklaard dat voorschreven goed niet het voorwerp uitmaakt van enige optie, van enig beslag, faillissement, gerechtelijk akkoord of collectieve schuldenregeling.

ADMINISTRATIEVE TOESTAND

1. RUIMTELIJKE ORDENING EN STEDENBOUW

a. De overnemende vennootschap erkent een kopie te hebben ontvangen van het schrijven van de gemeente

Merelbeke de dato 05 maart 2013.

De overnemende vennootschap verklaart daarvan volledig kennis te hebben genomen. Zij verklaart een kopie

van deze brief te hebben verkregen.

De instrumenterende notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1. Vlaamse Codex

Ruimtelijke Ordening, zoals eveneens blijkt uit hierna vermeld stedenbouwkundige uittreksel:

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is afgegeven, met uitzondering van deze

afgeleverd door het College van Burgemeester en Schepenen van de gemeente Merelbeke:

-18 februari 1986 tot het verbouwen van handel, horeca en diensten;

- 07 oktober 1991 tot het verbouwen van handel, horeca en diensten;

- 21 juni 2000 tot het verbouwen van handel, horeca en diensten;

- 26 juni 2008 tot het plaatsen van een reclame op gevel van bestaande winkel;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het onroerend goed volgens het plannenregister

en het gewestplan en volgens de brief van de gemeente Merelbeke de dato 05 maart 2013 woongebied is;

3° Dat, zoals blijkt uit het hypothecaire getuigschrift afgeleverd op 12 maart 2013, en de verklaring van de over

te nemen vennootschap, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1.

of 6.1.41 tot en met 6.1.43 Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening;

4° dat het goed niet zijn gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid

als een zone met voorkooprecht.

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6° dat er geen planbatenheffing verschuldigd is;

7° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening voor de overdracht verplichte

et

as-builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden

De overnemende vennootschap verklaart dat zij betreffende het goed een stedenbouwkundig uittreksel

et verleend de dato 05 maart 2013 heeft ontvangen.

et

De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening. Deze bepaling omschrijft de

" =1 vergunningsplichtige handelingen.

De notaris wijst de partijen op artikel 5.2.5. (de verplichte vermeldingen in de onderhandse akte), artikel 6,1.1.,

d1D eerste lid , 4° (de sancties in geval van inbreuk op de informatieplicht vermeld in de artikelen 5.2.1. tot en met

5.2.6.) en artikel 6.3.1. Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening (de gronden tot vernietiging van de koop).

Voor zover er, voor onderhavige inbreng, een inbreuk was met betrekking tot de publiciteit en/of onderhandse

overeenkomst, is deze thans rechtgezet bij onderhavige akte.

De overnemende vennootschap bevestigt dit en verklaart bij deze te verzaken aan de vordering tot

nietigverklaring op basis van een inbreuk op de informatieverplichting.

b.De overnemende vennootschap zal zich moeten schikken naar alle wetten en besluiten van de bevoegde

giro

overheden met het oog op gebeurlijke onteigening, rooilijn, urbanisatie of bouwvergunning, zonder voor verlies

et

of onbruikbaarheid van grond, voor weigering van bouwtoelating of anderszins enig verhaal tegen de inbrenger

pq te kunnen uitoefenen of zijn tussenkomst of waarborg te kunnen inroepen.

c. Met betrekking tot het onbebouwde gedeelte van het onroerend goed verklaart de instrumenterende notaris dat geen verzekering gegeven kan worden omtrent de mogelijkheid om op het goed te bouwen of er enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen die voor bewoning gebruikt kan worden. ln geen geval mag een gebouw of een dergelijke inrichting opgericht worden zonder voorafgaande vergunning.

2. VERKLARINGEN IN VERBAND MET DE BODEMTOESTAND

1/ DIENST MILIEU

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De over te nemen vennootschap erkent een kopie te hebben ontvangen van het schrijven van de gemeente Merelbeke de dato 05 maart 2013, waaruit blijkt dat er geen exploitatie- of milieuvergunningen werden afgeleverd voor risico-inrichtingen zoals bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet en kolom 8 van bijlage 1 van VLAREM 1.

2/ FiODEMDECREET

a) De over te nemen vennootschap heeft verklaard dat er op de grond voorwerp van onderhavige akte bij zijn weten geen risico-Inrichting gevestigd is of was, die opgenomen is in de lijst van risico-inrichtingen die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, als bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet

b) Het bodemattest wordt voorgelegd dat betrekking heeft op het onroerend goed en dat werd afgeleverd door

de OVAM op 26 september 2011, overeenkomstig artikel 101 paragraaf i van genoemd Decreet.

De inhoud van dit bodemattest luidt :

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

c) De over te nemen vennootschap heeft verklaard met betrekking tot het onroerend geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de venncotschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

d) De instrumenterende notaris wijst er de overnemende vennootschap er echter op dat :

-het voorgaande geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

-dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet onverminderd van toepassing blijven.

31 BOUWKUNDIG ERFGOED

Het voorbeschreven goed is niet opgenomen in de `Inventaris van het bouwkundig erfgoed' vastgesteld door het

Vlaams Instituut voor het Onroerend Erfgoed.

7, Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief en

paasiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuiteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE JAARREKENING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Vervolgens wordt aan de vergadering van overnemende vennootschap de laatste jaarrekening van de overgenomen vennootschap (bestaande uit de balans, de resultaatrekening en de toelichting), ter goedkeuring voorgelegd, overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tevens neemt dezelfde vergadering kennis van het jaarverslag dat de raad van bestuur van deze vennootschap heeft opgemaakt volgens artikel 94 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De vennoten erkennen dat zij van deze documenten kennis hebben kunnen nemen, op de wijze bepaald in artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen,

Ten slotte beslist de vergadering kwijting te verlenen aan de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat.

VIERDE BESLUIT : DOELSWIJZIGING

De vergadering stelt vast dat een doeiswijziging niet noodzakelijk is voor de overname van de naamloze vennootschap "TREND".

VIJFDE BESLUIT : ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

De vergadering beslist de samenstelling van het bestuursorgaan te wijzigen.

De vergadering neemt ontvangst van het ontslag van de volgende zaakvoerder, op datum van heden: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JHC-INVEST", met zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), Oude Zilverbergstraat 124, RPR Kortrijk ondememingsnummer 0885.085.309, met als vaste vertegenwoordiger de heer BAMELIS Frank Bart Marcel, geboren te Kortrijk op 02 april 1968, wonende te Monaco, Avenue des Papelins 8,

ZESDE BESLUIT : WIJZIGING DOEL

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerders de dato 23 maart 2013 inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging, en van de staat van activa en passiva, per 31 december 2012. Dit verslag met staat van activa en passiva blijft hieraangehecht, maar moet niet worden overgeschreven op het hypotheekkantoor.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerders en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwcording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, door vervanging van de huidige tekst van artikel 3 van de statuten, door hetgeen volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon :

- de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf, in het bijzonder de werkzaamheden uitgevoerd door een veiligheidsccdrdinator;

- het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking enzoverder); het verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer.

- de uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten. Onder projectontwikkeling wordt ondermeer maar niet uitsluitend verstaan het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien.

Na voorafgaande studiewerk overgaan tot uitvoering van alles wat voorafgaat, deze werken leiden en dit voor eigen rekening en ook voor derden.

De handel in het algemeen en het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle producten en materialen en materieel, die verband houden met de voormelde activiteiten.

- het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en alle financiële operaties en onder meer : a/ het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing; b/ de vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouw-voltooiingswerken door onderaannemers; c/ het verlenen van alle leningen en kredieten aan aile derden en het in hypotheek stellen van haar onroerende goederen en het in pand stellen van al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds en het verlenen van borgstelling voor aile leningen, kredietopeningen en aile ander verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Aangaande al het vorige handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of vertegenwoordiger.

- de deelname, onder welke vorm ook, aan oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze dan ook.

- zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- Aile activiteiten zoals onderzoek, advies, assistentie, die gericht zijn op de "managementsproblematiek" en consultancy waaronder onder meer

a/ tussenkomsten die onder meer gericht zijn op de persoonspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, personeel-survey, coachen, organisatie, training en opleiding, alle activiteiten die in wetenschappelijke publicaties worden ondergebracht onder het trefwoord "management";

b/alle activiteiten die gericht zijn op het materieel vergemakkelijken van voornoemde bezigheden zoals het ter beschikking brengen van de nodige ruimten en accommodatie door het huren, verhuren, kopen en verkopen van uitrustingen en immobiliën, evenals het vergemakkelijken van alle hiertoe noodzakelijke verplaatsingen van mensen die bij deze activiteiten betrokken zijn. Verder de aanwerving van het nodige personeel voor het uitvoeren van de hierboven voornoemde activiteiten en het ter beschikking brengen aan derden van personeel voor het uitvoeren van bepaalde opdrachten;

cl studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden; d/ alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

e/ het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporteren en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen ailes te den wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften. Dit alles uitgezonderd de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

Zij kan door middel van inbreng, overdracht, fusie, intekening, het nemen van een deelname of onder elke andere vorm van investering in effecten of roerende rechten, van financiële tussenkomst of onder elke andere vorm, deelnemen in alle zaken, ondernemingen, samenwerkingen of vennootschappen met eenzelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van zijn eigen onderneming kan bevorderen, haar van grondstoffen kan voorzien of de afname van haar producten en diensten kan vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

Alle voorgaande handelingen mogen gesteld worden zowel in België als in het buitenland.

Dit alles in de meest ruime zin."

ZEVENDE BESLUIT: AANPASSING STATUTEN AAN RECENTE VENNOOTSCHAPSWETGEVING De vergadering beslist de statuten aan de recente vennootschapswetgeving aan te passen, als volgt: a. Teneinde de statuten aan te passen aan de taalwetgeving, wordt artikel 2 van de statuten gewijzigd, als volgt: "De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9890 Gavere (Asper), Ouden Herreweg 13.

"

f&

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze zetel mag worden overgebracht naar gelijk welke andere plaats in het Nederlandstalige gedeelte van het land, mede in Brussel, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), zonder statutenwijziging, mits bekendmaking zoals voorgeschreven In het Wetboek van Vennootschappen." b. Teneinde de statuten aan te passen aan nieuwe wetgeving, wordt artikel 17 der statuten gewijzigd, als volgt: "Artikel 17.

De vennootschap wordt ontbonden in geval van onderling akkoord tussen de vennoten met de vereiste meerderheid en in de gevallen voorzien door de artikels 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. i Na de betaling van alle schulden en tasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen."

ACHTSTE BESLUIT: COORDINATIE VAN DE STATUTEN

i De vergadering verzoekt ondergetekende notaris de statuten te coördineren en de coördinatie mee neer te leggen ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

NEGENDE BESLUIT : BEVOEGDHEDEN.

De vergadering machtigt elk van de zaakvoerders voor de uitvoering van de fusie, elk met bevoegdheid om ° afzonderlijk of gezamenlijk te handelen met mogelijkheid van subdelegatie en meer bepaald met de bevoegdheid om aile formaliteiten van doorhaling en overbrenging te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten en desgevallend om elke toevoeging of rechtzetting aan deze akte van inbreng te doen.

TIENDE BESLUIT: BIJZONDERE VOLMACHT.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer VANOVENBERGHE Johan, te 9750 Zingem, Weistraat 12B, om, namens en voor rekening van de vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen", het Belgisch Staatsblad, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde en van de Nationale Bank van België.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 28 maart 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto,: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 13.12.2012, NGL 04.02.2013 13027-0319-012
28/01/2013
ÿþ1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'1 5 JAN, 2013

RECHTBANK VAN

KQOPHAND.I, TE itl GENT

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0478.558.507 "

Benaming :

(voluit) . APM FASHION

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ouden Herreweg 13 - 9890 Gavere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van een fusievoorstel dd. 10 december 2012 m.b,t, een volgens artikel 676 van het Wetboek der Vennootschappen met fusie gelijkgestelde verrichting waarbij TREND, een naamloze vennootschap,

" gevestigd te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 450A, RPR Gent 042t118.768, wordt overgenomen, door APM FASHION, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te 9890 Gavere, Ouden Herreweg 13, RPR Gent 0478.558.507.

Met het oog op het doorvoeren van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in' overeenstemming met de artikelen 676 e.v. van het Wetboek der Vennootschappen (hierna W. Venn.) zijn dei bestuurders van de naamloze vennootschap TREND en de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid APM FASHION op 7 december 2012 samengekomen met het oog op het gezamelijk; opstellen van een voorstel tot fusie dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke: Algemene Vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen en waarvan hierna de tekst volgt.:

De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn de volgende

" TREND

Naamloze Vennootschap

Maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 450A

Rechtspersonen register te Gent

Ondernemingsnummer : 0421.118.768

De statuten werden voor de laatste maal gewijzigd blijkens proces-verbaal opgemaakt voor notaris Harold'

Poppe te Gent op 28 december 2005, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 januari

2006 onder nummer 06015155.

(overgenomen vennootschap)

Namens haar tekenen haar bestuurders:

-APM Fashion BVBA (gedelegeerd bestuurder), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

Sigrid Houben

-Jetiro BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Bart Vanderschrick

-Antojo NV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Sigrid Houben

" APM FASHION

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel te 9890 Gavere, Ouden Herreweg 13

Rechtspersonenregister te Gent

Ondernemingsnummer z 0478.558.507

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Harold Poppe te Gent op 21

december 2004, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 januari 2005, onder nummer

05009503.

(overnemende vennootschap)

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

" " " "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Namens haar tekenen haar zaakvoerders

- Sigrid Houben

-JHC-Invest BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Frank Bamelis

VOORAAFGAANDELIJKE TOELICHTING

De overnemende vennootschap is houder van alle aandelen van de over te nemen vennootschap.

De bestuurders en zaakvoerders van de betrokken vennootschappen hebben het initiatief genomen ertoe strekkende een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna ; fusie) door te voeren waarbij het hele vermogen van de over te nemen vennootschap zal overgaan op de overnemende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 676 e.v. van het W. Venn. Ingevolge deze procedure verbinden de bestuurders en zaakvoerders van bovengenoemde vennootschappen er zich jegens elkaar toe te doen wat in hun macht ligt om tussen de voornoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen.

BEDRIJFSECONOMISCHE MOTIVERING

De beoogde fusie kadert in de vereenvoudiging van de groepsvennootschappen hetgeen mede door de fusie zal kunnen leiden tot een globale betere solvabiliteit en transparantere balansstructuur.

IDENTIFICATIE VAN DE BIJ DE FUSIE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

De fusie zal worden doorgevoerd door :

1 D Naamloze Vennootschap TREND (overgenomen vennootschap)

Maatschappelijke zetel : 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 450A

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel de aan- en verkoop, vertegenwoordiging, de groot- en kleinhandel (daaronder begrepen de in- en uitvoer), de commissiehandel en de consignatie van:

al alle soorten textiel : witgoed, stoffen, zijde, gordijnen, meubilering en plastiekstoffen, kinderkledij, modeartikelen, mercerie, dames- en herenkledij, breigoederen, kousen, sokken, schoenen, pantoffels, regenmantels, pelsmantels.

b/ aile soorten voedingswaren : zuivelprodukten, kruideniers- en koloniale waren, koffie, charcuterie, vleeswaren, wijnen, dranken, confiserie, patisserie, biscuiterie, verse, gedroogde, geconserveerde en ingevroren groenten en fruit, vis en visprodukten.

cl alle fantasie- en diverse artikelen : keramiek, juwelen, parfumerie, toiletartikelen, lederwaren, rookartikelen, kaders, boeken, papierwaren, schoolbenodigdheden en speelgoed, huishoudartikelen, reisartikelen, strandartikelen en werktuigen, bricoleermateriaal, sportartikelen, goud- en zilversmederijartikelen, hoveniersmateriaal, glas- en gleiswerk, borstels en vaatwerk, onderhoudsartikelen en apparaten, electriciteitsartikelen en apparaten, fonoplaten, fotoapparaten en filmapparaten, films, radioapparaten, auto- en fietsbenodigdheden, alsmede meubels.

Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden of van die aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Het doel werd nadien uitgebreid met volgende

- het zagen, schaven en machinaal bewerken van hout;

- de vervaardiging van houten dwarsliggers en houten palen voor luchtleidingen;

- de vervaardiging van niet Ineengezette onderdelen en lamellen voor vloeren;

- het drogen van hout en het impregneren of chemisch behandelen met conserveringsmiddelen of andere

stoffen, in combinatie met het zagen en bewerken van hout;p

- impregneren van hout;

- de vervaardiging van balken, liggers, kepers;

- de vervaardiging van houten staaflijsten en dakspanen;

- de vervaardiging van blokjes, lamellen, enz., samengevoegd tot panelen voor parketvloeren;

- de vervaardiging van pakkisten, kratten, trommels en dergelijke verpakkingsmiddelen van hout; - de vervaardiging van laadborden, laadkisten en andere laadplateaus van hout;

- de vervaardiging van vaten, kuipen, tobben en ander kuiperswerk van hout;

- de vervaardiging van deuren, ramen, kozijnen, luiken, jaloezieën, plinten, staaflijsten, enz., uit kunststof;

M Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge - de vervaardiging van al dan niet isolerende vloer-, wand- of plafondbedekking van kunststof, op rollen of in

de vorm van tegels, platen, enz.;

- vervaardiging van startklare beton;

- de vervaardiging van en de montage van metalen constructiewerken voor industriële uitrusting (bv. voor hoogovens, hijs- en hefwerktuigen, enz.);

- de vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen, overwegend van metaal : bouwketen, modulaire

tentoonstellingselementen, telefooncellen, enz.;

- vervaardiging van metalen ramen, deuren, wanden, enz.;

- de vervaardiging van gesmede werkstukken van metaal voor rekening van derden;

- de vervaardiging en de montage van gesmede werkstukken voor de bouw ; trapleuningen, borstweringen,

enz.;

- het verven, graveren en bedrukken van metaal;

- de vervaardiging van metalen werkstukken voor rekening van derden door toepassing van diverse

technieken ; boren, draaien, frezen, vonkerosief bewerken, schaven, lappen, trekfrezen, vlakken, zagen, slijpen,

lassen, enz.;

- de vervaardiging van hangsloten, grendelsloten en andere stoten, sleutels en ander hangend sluitwerk

voor gebouwen, meubels, voertuigen, enz;.

- de vervaardiging van machines en apparaten vor de klimaatregeling in besloten ruimten (airconditioning);

- de vervaardiging van ventilatoren voor niet-huishoudelijk gebruik;

- het ruimen van bouwterreinen;

- het grondverzet : graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en

geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven;

- het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties;

- het schilderen van markeringen op wegen en parkeerplaatsen;

- onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien;

- onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting;

- onderneming voor het aanbrengen van chape;

- onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens;

onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken;

- onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden;

- onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

- onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

- onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders;

- het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal

tegen geluid en trillingen;

- isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

- de installatie van stores en zonneschermen;

- overige installaties (inclusief accessoires);

- het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

- de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal ; deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten,

inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.;

- de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz., in

metaal;

- de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz., in metaal;

- de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal;

- het schilderen van metalen constructies;

- gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz.;

- het reinigen van nieuwe gebouen na beeindiging van de bouwwerkzaamheden;

- projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van ; commerciële en industriële centra, hotels,

industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra, enz,;

- het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enz.);

- het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen;

- het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media;

- het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters);

- het ontwerpen van publicitaire films;

- het ontwerpen van publicitaire artikelen;

het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct

marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen, enz.;

- het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media (advertentie-acquisitie);

- het aanbieden van reclameruimte op panelen, rond sportvelden, in stationshallen, enz.;

- het verspreiden en thuisbezorgen van monsters en reclamemateriaal, inclusief streekkrantjes en dergelijke;

- particuliere huishoudens met werknemers:

- voor huishoudelijke taken tewerkgesteld personeel;

- voor niet-huishoudelijke taken tewerkgesteld personeel;

- personeel tewerkgesteld in privé-domeinen en privé-tuinen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen ; zij kan tevens borg stellen voor derden, bestuurders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

2.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid APM FASH1ON (overnemende vennootschap) Maatschappelijke zetel 9890 Gavere, Ouden Herreweg 13

Maatschappelijk doel :

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon

- de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf, in het bijzonder de werkzaamheden uitgevoerd door een veiligheidscoördinator;

- het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking enzoverder);

- het verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer.

- de uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten. Onder projectontwikkeling wordt ondermeer maar niet uitsluitend verstaan het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties vcor vergunningen en andere administratieve procedures tot coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien.

Alsook de normale werkzaamheden van raadgevende ingenieurs zoals het ontwerpen, berekenen, in tekening brengen en detailleren van allerhande constructies in beton, staal, hout en allerlei andere materialen, voorgespannen beton en dergelijke, wegen, rioleringen, kunstwerken, zuiveringsinstallaties, in het algemeen alle studies betreffende burgerlijke bouwkunde en betreffende technische installaties aller aard, waaronder deze van elektrotechniek, meet- en regeltechniek en bedrijfsautomatisering, zo ook onderzoeken en expertises op al de voornoemde terreinen, alsmede het coördineren van binnen- en buitenlandse projecten hieromtrent.

Na voorafgaande studiewerk overgaan tot uitvoering van alles wat voorafgaat, deze werken leiden en dit voor eigen rekening en ook voor derden.

De handel in het algemeen en het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle producten en materialen en materieel, die verband houden met de voormelde activiteiten.

- het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en alle financiële operaties en onder meer

a/ het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing;

bl de vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouw-voltooiingswerken door onderaannemers;

cl het verlenen van alle leningen en kredieten aan alle derden en het in hypotheek stellen van haar onroerende goederen en het in pand stellen van al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds en het verlenen van borgstelling voor alle leningen, kredietopeningen en alle ander verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Aangaande al het vorige handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of vertegenwoordiger.

- de deelname, onder welke vorm ook, aan oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze dan ook.

- zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- Alle activiteiten zoals onderzoek, advies, assistentie, die gericht zijn op de "managementsproblematiek" en consultancy waaronder onder meer :

al tussenkomsten die onder meer gericht zijn op de persoonspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, personeel-survey, coachen, organisatie, training en opleiding, alle activiteiten die in wetenschappelijke publicaties worden ondergebracht onder het trefwoord "management";

blalle activiteiten die gericht zijn op het materieel vergemakkelijken van voornoemde bezigheden zoals het ter beschikking brengen van de nodige ruimten en accommodatie door het huren, verhuren, kopen en verkopen van uitrustingen en immobiliën, evenals het vergemakkelijken van alle hiertoe noodzakelijke verplaatsingen van mensen die bij deze activiteiten betrokken zijn. Verder de aanwerving van het nodige personeel voor het uitvoeren van de hierboven voornoemde activiteiten en het ter beschikking brengen aan derden van personeel voor het uitvoeren van bepaalde opdrachten;

cl studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden;

N

}

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

dl alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

el het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporteren en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te den wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn

- het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften. Dit alles uitgezonderd de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of vertegenwoordiger.

- de groothandel in kleding, inclusief sportkleding.

- de groothandel in kledingaccessoires, zoals handschoenen, dassen en ceinturen, paraplu's,

- de groothandel in schoeisel;

- de kleinhandel in bovenkleding (inclusief werkkledij, sportkledij en ceremoniekledij) van ongeacht welk materiaal (textielstoffen, breigoed, leder, bont, enzoverder) voor heren, dames en kinderen (algemeen assortiment).

- de kleinhandel in onderkleding, lingerie, strand- en badkleding

- de kleinhandel in hoeden, handschoenen, dassen, ceinturen, paraplu's, enzoverder,

- de kleinhandel in schoeisel;

- de kleinhandel in lederwaren en reisartikelen van leer of van leervervangers.

handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en artikelen van leer

- de reparatie van gedragen textiel : (onzichtbaar) stoppen, hermazen, retoucheren, enzoverder, het ontwerpen van textiel, kleding, schoeisel, sieraden, meubelen en overige binnenhuisdecoratie, modeartikelen en overige persoonlijke en huishoudelijke artikelen.

de kleinhandel in huishoudtextiel zoals lakens, dekens, tafelkleden, handdoeken, enzoverder.

[Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

[De vennootschap kan alle verrichtingen doen van welke aard ook, commercieel, industrieel, financieel, roerend of onroerend die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel.

Zij kan door middel van inbreng, overdracht, fusie, intekening, het nemen van een deelname of onder elke andere vorm van investering in effecten of roerende rechten, van financiële tussenkomst of onder elke andere vorm, deelnemen in alle zaken, ondernemingen, samenwerkingen of vennootschappen met eenzelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van zijn eigen onderneming kan bevorderen, haar van grondstoffen kan voorzien of de afname van haar producten en diensten kan vergemakkelijken.

BOEKHOUDKUNDIGE RETROACTIVITEIT

Ten gevolge van de ontbinding zonder vereffening van de over te nemen vennootschap wordt het gehele vermogen van deze vennootschap, zowel activa als passiva, overgedragen aan de overnemende vennootschap per 1 oktober 2012. Beide vennootschappen hebben een staat opgesteld die werd afgesloten op 30 september 2012,

Vanaf 1 oktober 2012 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

VERKLARING PRO FISCO

[De fusie zal gebeuren met toepassing van art. 211 W.I.B. 1992, art. 11 en 18 §3 W. BTW en art. 117 W. Reg.

NEERLEGGING

De bestuursorganen van respectievelijk de overnemende en de over te nemen vennootschap verklaren , kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting overeenkomstig artikel 719 van het W. Venn. om, voor , elke bij de fusie betrokken vennootschap, het fusievoorstel ten minste zes weken voor de Algemene . Vergadering van aandeelhouders die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel ' van elk der betrokken vennootschappen neer te leggen. Zij verklaren dat het bovenstaande fusievoorstel door , de zorgen van de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van zaakvoerders en bestuurders, zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier van elke vennootschap,

WAARVAN AKTE

Gavere, 10 december 2012.

Tegelijk hiermede neergelegd : ondertekend fusievoorstel

Sigrid Houben

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

$taatsbiad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/01/2013
ÿþMod Word 11.1

(n de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

-,=`;

,

na neerlegging ter griffie van de akte

4

I1111~i~u1unn

1 0 5391

LNEERGELEGD1 ~ lAti. 2013

Rt;CHTBANK VAN

KOOPHANIAME GENT

Ondernemingsnr : 0478.558.507

Benaming

(voluit) : APM FASHION

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ouden Herreweg 13 - 9890 Gavere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders dd. 30 november; 2012

De vergadering heeft vastgesteld dat het ontslag van de heer Pieter Klasen op 4 november 2010 nog niet werd bekendgemaakt, De vergadering bekrachtigt hierbij het ontslag van de heer Pieter Klasen op 4 november; 2010 en bevestigt dat de heer Pieter Klasen algehele kwijting werd verleend voor het vervullen van zijn: bestuursmandaat tot die datum.

Deze beslissing werd eenparig genomen,

Sigrid Houben

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/02/2015
ÿþ Moe Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad





=isauzia*





NEE.RGEI " -

0 4 FEC. 21P,!

./1-ZR~.1':C'H`~.~.~_ ~ z

~4C1ljT7FT,~.r.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0478.558.507

Benaming

(voluit) : APM FASHION

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkhied

Zetel : Ouden Herreweg 13, 9890 Gavere (Asper)

(volledig adres)

Onderwer" akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

VOORSTEL VAN EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING IN DE ZIN VAN ARTIKEL 676, 1° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN TUSSEN APM FASHION BVBA EN JETIRO BVBA

1, Voorafgaande uiteenzetting

APM FASHION BVBA en JETIRO BVBA hebben de intentie om een aan de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna genoemd de "vereenvoudigde fusie") door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van JETIRO BVBA door ontbinding zonder vereffening zal' overgaan op APM FASHION BVBA, overeenkomstig artikel 671, juncto artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen (hierna' W. Venn.").

Op 2 februari 2015 wordt, overeenkomstig artikel 719 W. Venn., door de bestuursorganen van APM FASHION BVBA en JETIRO BVBA, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot. vereenvoudigde fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een vereenvoudigde fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de vereenvoudigde fusie deelneemt, minstens 6 weken v66r de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen en bij uittreksel bekend te maken in de bijlagen bij het, Belgisch Staatsblad (artikel 719, laatste lid W. Venn.).

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zijn tenslotte van oordeel dat de vooropgestelde vereenvoudigde fusie, waarbij JETIRO BVBA zal worden overgenomen door APM FASHION BVBA, voordelig, is, dit zowel vanuit economisch als vanuit financieel oogpunt aangezien:

_de bij de fusie betrokken vennootschappen tot dezelfde groep behoren;

-de vennootschappen gelijkaardige activiteiten hebben;

-cie groepsstructuur door de voorgenomen fusie vereenvoudigd zal worden;

-door de fusie de activiteiten gecentraliseerd zullen worden in één vennootschap en zo op een meer, efficibnte en transparante wijze kunnen worden uitgeoefend;

-de administratie en het beheer van de vennootschappen door de fusie vereenvoudigd zullen worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De voorgenomen verrichting beantwoordt dan ook aan rechtmatige behoeften van economische en financiële aard.

Vanuit een bedrijfseconomisch standpunt is het bijgevolg verantwoord dat de betrokken vennootschappen in één juridische entiteit worden ondergebracht.

2.De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen (artikel 719,1° W. Venn.)

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn: 2.1De Overnemende Vennootschap :

APM FASHION BVBA, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te Ouden Herreweg 13, 9890 Gavere (Asper).

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Gent) onder het nummer 0478.558.507. Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving ;

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon

- de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf, in het bijzonder de werkzaamheden uitgevoerd door een veilig heidscoirdinator;

- het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking enzoverder);

- het verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer.

- de uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten. Onder projectontwikkeling wordt ondermeer maar niet uitsluitend verstaan het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien.

Na voorafgaande studiewerk overgaan tot uitvoering van alles wat voorafgaat, deze werken leiden en dit voor eigen rekening en ook voor derden.

De handel in het algemeen en het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle producten en materialen en materieel, die verband houden met de voormelde activiteiten,

- het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en alle financiële operaties en onder meer

a/ het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing;

bl de vennootschap mag tevens ais algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouw-voltooiingswerken door onderaannemers;

cl het verlenen van aile leningen en kredieten aan alle derden en het in hypotheek stellen van haar onroerende goederen en het in pand stellen van al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds en het verlenen van borgstelling voor alle leningen, kredietopeningen en alle ander verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft

Aangaande al het vorige handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of vertegenwoordiger.

- de deelname, onder welke vorm ook, aan oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze dan ook.

- zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- Alle activiteiten zoals onderzoek, advies, assistentie, die gericht zijn op de "managementsproblematiek" en consultancy waaronder onder meer

a/ tussenkomsten die onder meer gericht zijn op de persoonspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, personeel-survey, coachen, organisatie, training en opleiding, alle activiteiten die in wetenschappelijke publicaties worden ondergebracht onder het trefwoord "management";

blalle activiteiten die gericht zijn op het materieel vergemakkelijken van voornoemde bezigheden zoals het ter beschikking brengen van de nodige ruimten en accommodatie door het huren, verhuren, kopen en verkopen van uitrustingen en immobiliën, evenals het vergemakkelijken van alle hiertoe noodzakelijke verplaatsingen van mensen die bij deze activiteiten betrokken zijn. Verder de aanwerving van het nodige personeel voor het uitvoeren van de hierboven voornoemde activiteiten en het ter beschikking brengen aan derden van personeel voor het uitvoeren van bepaalde opdrachten;

c/ studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden; d/ alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

et het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporteren en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften, Oit alles uitgezonderd de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

Zij kan door middel van inbreng, overdracht, fusie, intekening, het nemen van een deelname of onder elke andere vorm van investering in effecten of roerende rechten, van financiële tussenkomst of onder elke andere vorm, deelnemen in alle zaken, ondernemingen, samenwerkingen of vennootschappen met eenzelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van zijn eigen onderneming kan bevorderen, haar van grondstoffen kan voorzien of de afname van haar producten en diensten kan vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

Alle voorgaande handelingen mogen gesteld warden zowel in België als in het buitenland.

Dit alles in de meest ruime zin.

De zaakvoerder van deze vennootschap is:

" MevrOuw Sigrid Houben

Zij wordt hierna 'APM FASHION, of de 'Overnemende Vennootschap' genoemd.

2.2.De Over te Nemen Vennootschap;

JETIRO BVBA, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te Ouden Herreweg 13, 9890 Gavere (Asper).

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Gent) onder het nummer 0472.266.076. Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

-het begeleiden van ondernemingen in alle aspecten van het bedrijfsbeleid zoals logistiek, financieel management, kasten-baten analyses, marketing management, HRM, algemeen bedrijfsbeleid, inkoop- en doorstroom;

-het opleiden van personen in deze verschillende materies en dit in de ruimste zin denkbaar;

-het beheren van participaties, onder gelijke welke vorm, in handels-industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het ten gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels;

-het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer; leiding en uitbating van bedrijven en in verband met opleiding van personen in de ruimste zin van het woord;

-de engineering, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot welkdanige roerende goederen, materieel, machines en outillage;

-het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden ien opgang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technische, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen;

-het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle oktrooien, merken, licenties en intellectuele rechten;

-het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, betasten met, beschikken over, produktief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen,

Deze opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België ais in buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De zaakvoerder van deze vennootschap is: .0e heer Bart Vanderschrick

Zij wordt hierna `JETIRO of `Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

APM FASHION zal, als Ovememende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van JETIRO.

3.De datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 719, 2° W. Venn.)

Voor wat betreft juridische en boekhoudkundige doeleinden, zal de fusie in werking treden op 1 januari 2015,

4.0e rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719, 3° W. Venn.)

Et zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

5.1eder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, 4° W. Venn.)

Mn de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

6.Statutenwijzigingen (artikel 724 W. Venn.)

De bestuurders van de Overnemende Vennootschap achten het noodzakelijk om overeenkomstig artikel 724 W. Venn. haar statuten te wijzigen teneinde haar doel uit te breiden naar aanleiding van deze fusie om het in overeenstemming te brengen met het doel en de activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap, aangezien de activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap niet binnen de huidige doelomschrijving van de Overnemende Vennootschap vallen.

7.Bodemsanering

De Over te Nemen Vennootschap bezit geen onroerend goed en heeft geen zakelijke rechten op enig onroerend goed gelegen in België zodat de geplande vereenvoudigde fusie niet kwalificeert als een "overdracht van grond" in het kader van de Belgische bodemsaneringswetgeving.

8, Procedure

Overeenkomstig de procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen, zoals omschreven in de artikelen 719 t/m 727 van het Wetboek van vennootschappen, dient in het kader van de vooropgestelde vereenvoudigde fusie geen bijzonder fusie  of revisoraal verslag te worden opgemaakt.

9.Algemene vergaderingen

De streefdatum voor de goedkeuring van het vereenvoudigd fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 31 maart 2015. De algemene vergaderingen van de bij de vereenvoudigde fusie betrokken vennootschappen zullen alsdan beslissen dat de fusie voor juridische en boekhoudkundige doeleinden uitwerking zal hebben op 1 januari 2015.

Indien het vereenvoudigde fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle origineel overgemaakte bescheiden die de bij de fusie betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

10. Neerlegging

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, Johan Vanovenberghe met woonplaats te Weistraat 128, 9750 Zingem, met recht van substitutie, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de neerlegging van het fusievoorstel ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Gent, en dit uiterlijk zes weken voor de geplande vereenvoudigde fusie-akte, te weten uiterlijk op 5 februari 2015.

11.Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 183 bis, 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

Johan Vanovenberghe

Bijzonder gevolmachtigde

Hierbij neergelegd : fusievoorstel

Voor-Kehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 14.12.2011, NGL 15.02.2012 12038-0363-013
12/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 15.12.2010, NGL 03.04.2011 11079-0005-013
02/04/2015
ÿþS ~

~y/~~~

~

~ r.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 3 MAO 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

ui

IN

Ondernemingsnr : 0478.558.507

Benaming

(voluit) : APM FASHION

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9890 Gavere (Asper), Ouden Herreweg 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE ,

VENNOOTSCHAP  EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING " GELIJKGESTELDE VERRICHTING  DOELWIJZIGING - NAAMSWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Willems te Gent op 18 maart 2015, dat de' Buitengewone Algemene Vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APM; FASHION", met maatschappelijke zetel te 9890 Gavere, Ouden Herreweg 13, RPR Gent,; ondernemingsnummer 0478.558.507, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft. genomen:

EERSTE BESLUIT : FUSIEVOORSTEL

1. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de vennoten,';. voormeld, verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en! waarvan de vennoten kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 02 februari 2015 door de enige zaakvoerder van de besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «APM FASHION», en door de enige zaakvoerder van de; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «JETIRO», met zetel te 9890 Gavere (Asper), Ouden; Herreweg 13, RPR Gent, ondernemingsnummer 0472.266.076, in toepassing van het Wetboek van; vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, op; 04 februari 2015 en de neerlegging werd bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad; van 16 februari 2015 onder het nummer 15025211 voor wat de over te nemen vennootschap betreft en op 16 februari 2015 onder het nummer 15025210 voor wat de overnemende vennootschap betreft.

I1. De vennoten bevestigen uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoten erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen, te weten

1 °de fusievoorstellen;

2°de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3°de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren,

III. tJe vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen; en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

TWEEDE BESLUIT : FUSIEBESLUIT  OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL VAN HET VERMOGEN 1. Fusie door overneming van de naamloze vennootschap «JETIRO» en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 02 februari 2015 door de enige zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «APM FASHION», en door de; enige zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «JET1RO», met zetel te 9890; Gavere (Asper), Ouden Herreweg 13, RPR Gent, ondernemingsnummer 0472.266.076, in toepassing van het` Wetboek van vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van: koophandel te Gent, op 04 februari 2015 en de neerlegging werd bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen bij; het Belgisch Staatsblad van 16 februari 2015 onder het nummer 15025211 voor wat de over te nemeni vennootschap betreft en op 16 februari 2015 onder het nummer 15025210 voor wat de overnemende: vennootschap betreft.

De enige zaakvoerder van de overnemende vennootschap hebben er zich van vergewist dat tussen de; datum van het fusieverslag en de datum van de huidige vergadering zich in de activa en de passiva van de; overne_m_epàe vennootschap geen belangrijke wijzigingen hebben_ voorgedaan._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

1 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge e vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APM FASHION", hierna genoemd «de overnemende vennootschap», de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «JETIRO», voornoemd, hierna genoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie overneemt. Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2014.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap. De aandelen van de overgenomen vennootschap zullen door de zaakvoerders van de overnemende vennootschap worden vernietigd,

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 01 januari 2015 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap. De schulden van de overgenomen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er worden geen bijzonder voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen voor zaakvoerd ers

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

6. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

A. Algemene beschrijving.

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens

 alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, briefwisseling, contracten «ut singuli» enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

 aile handels en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

 aile intellectuele rechten omvattende ondermeer alle tekeningen, logo's, de fabrieks en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

 wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zullen de zaakvoerders van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gestoten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap.

In verband met dit laatste wordt verklaard dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JETIRO" geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk,recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard,

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overrtemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

7. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de' overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT, GOEDKEURING VAN DE JAARREKENING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Vervolgens wordt aan de vergadering van overnemende vennootschap de laatste jaarrekening van de overgenomen vennootschap (bestaande uit de balans, de resultaatrekening en de toelichting), ter goedkeuring voorgelegd, overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen,

Tevens neemt dezelfde vergadering kennis van het jaarverslag dat de raad van bestuur van deze vennootschap heeft opgemaakt volgens artikel 94 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten erkennen dat zij van deze documenten kennis hebben kunnen nemen, op de wijze bepaald in artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ten slotte beslist de vergadering kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van zijn mandaat,

VIERDE BESLUIT : DOELWIJZIGING

De vergadering stelt vast dat er geen doelwijziging noodzakelijk is voor de overname van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JETIRO".

VIJFDE BESLUIT WIJZIGING NAAM

De vergadering beslist de benaming van de vennootschap, thans "APM FASH1ON" te vervangen door "CIRIGAN", en dienvolgens artikel 1 statuten op te heffen en te vervangen door de volgende tekst

'De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "CIRIGAN' "

ZESDE E3ESLUIT: COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris de statuten te coördineren en de coördinatie mee neer te leggen ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

ZEVENDE BESLUIT : BEVOEGDHEDEN.

De vergadering machtigt de enige zaakvoerder voor de uitvoering van de fusie, elk met bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen met mogelijkheid van subdelegatie en meer bepaald met de bevoegdheid om alle formaliteiten van doorhaling en overbrenging te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten en desgevallend om elke toevoeging of rechtzetting aan deze akte van inbreng te doen.

ACHTSTE BESLUIT: BIJZONDERE VOLMACHT.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer VANOVENBERGHE Johan, Weistraat 12B, 9750 Zingem, om, namens en voor rekening van de vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen", het Belgisch Staatsblad, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde en van de Nationale Bank van België.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 18 maart 2015

- c~r......~ s~ t

,Voor; behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 15.12.2009, NGL 19.02.2010 10051-0189-013
24/04/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 .--.~-.kY- :ë

N 11111,jilculi

Ondernemingsnr : 0478.558.607

Benaming

(voluit) : CIRIGAN

(verkort) :

NEERGELEGD

14 -04- 2015

RECHTS

KOOPHAND rEGNT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9890 Gavere (Asper), Ouden Herreweg 13 (volledig adres)

Onderwerp akte : BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING - BENOEMING LASTHEBBER AD HOC

Er blijkt uit een proces-verbaal van bijzondere algemene vergadering van besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid "CIRIGAN", met maatschappelijke zetel te 9890 Gavere, Ouden Herreweg 13, RPR. Gent, ondememingsnummer 0478.558.507 dat de vennoten met eenparigheid van stemmen de volgende; beslissingen hebben genomen :

EERSTE BESLUIT

De vergadering verklaart kennis te hebben van de verklaring van de zaakvoerder en van door haar, vermelde rechtvaardigingsgronden betreffende het bestaande tegenstrijdig vermogensrechtelijk belang, conform artikel 259 en 260 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering neemt tevens kennis van het project van akte, betreffende de overdracht van volgend_ onroerend goed:

GEMEENTE GAVERE - ZESDE AFDELING - ASPER

' Een woonhuis, met aanhorigheden uitweg en tuin, op en met grond gelegen Ouden Herreweg 13, volgenst titel, ten kadaster gekend, onder de sectie A, nummers 6931N en 6881L, met een respectievelijke oppervlakte, van zevenhonderd eenenzestig vierkante meter (761 m2) en zesduizend tweehonderd tweeënzestig vierkante; meter (6.262 m2) en volgens huidig kadaster ten kadaster gekend onder sectie A, nummer 0693 R, met een: oppervlakte van zeventig are drieëntwintig centiare (70a 23ca).

Vervolgens besluit de vergadering tot goedkeuring van de aankoop door de vennootschap van de geheelheid in voile eigendom, jegens 1/ de Naamloze Vennootschap "ASSET & PROPERTY MANAGEMENT", afgekort "APM", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1020 Brussel (Laken), Limalaan 18, RPR, Brussel ondememingsnummer 0453.990.880 en 2/ d echtgenoten de heer VANDERSCHRICK Bart Gerard Marcel - Mevrouw HOUBEN Sigrid Josepha Norbert, in persoonlijke naam, van voorbeschreven onroerende gced en dit onder de voorwaarden en modaliteiten zoals opgenomen in het voornoemd project van aankoopakte, opgemaakt door notaris Michel Willlems, te Gent.

De vergadering beslist eveneens om de compensatie van de schuld door de BVBA CIRIGAN aan de Naamloze Vennootschap "ASSET & PROPERTY MANAGEMENT", afgekort "APM", waarvan de, maatschappelijke zetel gevestigd is te 1020 Brussel (Laken), Limalaan 18, RPR Brussel ondernemingsnummer 0453.990.880, gced te keuren, middels overname door de BVBA CIRIGAN van de schuld van de voornoemde; vennootschap "APM" aan de heer VANDERSCHRICK Bart en zijn echtgenote, Mevrouw HOUBEN Sigrid, beiden voornoemd, overeenkomstig het ontwerp van overeenkomst tot compensatie van schuldvorderingen, opgemaakt door mevrouw Veerle Dhaenens.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit mevrouw HOUBEN lise Lucie Josepha, geboren te Genk op 01 oktober 1965, rijksregister nummer 65.10.01-018.29, wonende te 3000 Leuven, Tervuursevest 254 bus 0501, die aanvaardt, aan te stellen als mandataris ad hoc om in naam en voor rekening van de vennootschap de voormelde akte houdende aankoop van voormeld onroerend goed te ondertekenen, evenals de voormelde overeenkomst tot compensatie van de schuldvorderingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Mevrouw HOUBEN Sigrid, zaakvoerder

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift proces-verbaal Bijzondere Algemene Vergadering dd. 18/03/2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.01.2009, NGL 15.02.2009 09050-0081-013
28/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 15.12.2007, NGL 15.02.2008 08047-0356-012
05/06/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 15.12.2006, NGL 30.05.2007 07174-0202-014
18/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 19.12.2005, NGL 10.01.2006 06006-3170-013
14/01/2005 : BGA019015
27/12/2004 : BGA019015
21/10/2002 : BGA019015

Coordonnées
CIRIGAN

Adresse
OUDE HERREWEG 13 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande