CITYLINK CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CITYLINK CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.183.152

Publication

16/07/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iziaa5ai*

Ondememingsnr e3 , i( S 2..

Benaming (voluit) : CityLink Construct

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ferdinand Lousbergskaai 103

9000 Gent

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Jeroen Parmentier, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coëperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN,'' VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 3 juli 2012 blijkt dat:

- de heer Liétaer, Philippe Jean Gerard Maurice Pierre, ongehuwd, geboren te Gent op 9 oktober 1966 ' ,, gedomicilieerd en verblijvende te 9830 Sint-Martens-Latem, Bosstraat 40;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J.V.D. Holding", waarvan de maatschappelijke, zetel gevestigd is te 9000 Gent, Ferdinand Lousbergskaai 103, met ondernemingsnummer 0825.787.823, RPR' Gent

een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid oprichten, onder de naam « CityLink Construct »,'" met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Ferdinand Lousbersgskaai 103, waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderdtwintig (120) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde-

0 o deze honderdtwintig (120) aandelen wordt als volgt ingeschreven in geld:

1. door de genoemde heer Liétaer, Philippe, voornoemd oprichter sub 1 op zestig aandelen. 60

2, door de genoemde vennootschap "J.V.D. Holding", voornoemd oprichter sub 2 op zestig B0

aandelen.

_

Samen: honderdtwintig aandelen 120

Dat elk aandeel volledig volgestort is.

Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE 85

0016 6934 11506, geopend overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen op naam van,,

de vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS FORTIS.

Het bewijs van depot, verstrekt door de voormelde bank op datum van 2 juli 2012, wordt aan de:

ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van 18.600,00 euro tot haar beschikking heeft,

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de;;

naam "CityLink Construct".

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Ferdinand Lousbergskaai 103.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doei, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen

rekening of voor rekening van derden:

- het stellen van alle onroerende verrichtingen voor eigen rekening als in deelneming zowel in België als in het buitenland. Dit behelst onder meer de aan- en verkoop, de tewaardemaking, de projectontwikkeling, de' verkaveling, de verfraaiing, de renovatie, de omvorming, de verbetering, de uitrusting, het onderhoud, de, gemeubelde en niet-gemeubelde verhuring het beheer van alle gebouwde, verbouwde en ongebouwde: onroerende goederen, het uitbaten van jeugdverblijfcentra en hotels in de breedste zin van het woord, de: oprichting en de realisatie van alle gebouwen of onroerende complexen en infrastructuurwerken;

- de ontwikkeling en planning van industriële en commerciële vastgoedprojecten van allerlei aard inbegrepen' ' het participeren in alle belegging- en financiële transacties welke aan de realisatie van dergelijke projecten' verbonden kunnen zijn, alsook het afsluiten van contracten van onroerende leasing;

- het oprichten van gebruiksklare gebouwen en constructies, aanneming en onderaanneming van private en . openbare bouwwerken en constructies,, het coördineren_ vanbouwwerken, het_uitvoeren_vanïstudies die met de.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'.`r-> r-1

5 ~.~:

firY





- ..-.a

j i`'J`,i" ~tt 3,%F`.S~Á

1;00P ',-en, I _1-, TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

bouwnijverheid verband houden, het aankopen en verkopen, verhuren en vervreemden van bouwwerken en gronden, handel in bouwmaterialen, de diensten zowel de financiële als andere, de verzekeringen, fiscale en andere verrichtingen en de onroerende verhandelingen, zowel in het groot als in het klein, zowel in eigen land als in het buitenland, en alle verrichtingen en uitbatingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze handelingen verband houden of ze kunnen bevorderen.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm, het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, ln de meest ruime zin, alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behoudens deze wettelijk voorbehouden aan financiële instellingen;

het verlenen van adviezen, het ter beschikking stellen van management, van intellectuele en administratieve hulp, de begeleiding en coërdinatie steeds met betrekking tot vastgoedprojecten, renovatie- en herwaarderingsprojecten, vastgoedhandel en aanverwante sectoren;

- het verlenen van financiële diensten en adviezen aan personen en bedrijven;

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in ccnsignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die ; verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en aile onroerend en roerend goed verrichtingen , uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. , De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht en begint te werken vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel

Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), Het is verdeeld in honderdtwintig (120) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder Kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Worden benoemd tot statutair zaakvoerder:

1. de vennootschap "SOGEFIM", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 267, BTW BE 0446.047.174, RPR Gent, met als vaste vertegenwoordiger de heer Liétaer Philippe Jean Gerard Maurice Pierre, geboren te Gent op 9 oktober 1966;

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J.V.D, Holding", waarvan de maatschappelijke , zetel gevestigd is te 9000 Gent, Ferdinand Lousbergskaai 103, niet ondernemingsnummer 0825.787.823, RPR Gent, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Van Duffel Joris Jozef Leon Marcel, geboren te Gent op 17 juni 1972, gedomicilieerd en verblijvende te 9080 Lochristi, Hoekskensstraat 32.

i Hun mandaat is onbezoldigd,

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

.,Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand juni om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden. Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van eik jaar.

Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt,

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Ontbinding

Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Alarmbelprocedure

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moet de zaakvoerder de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere ' maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, die zal beraadslagen overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

Wanneer het netto-actief ten gevolge van het geleden verlies is gedaald tot minder dan een vierde van het geplaatst kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. ln voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Voortbestaan  ontbindingsprocedure

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan,

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van vennootschappen

Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van ' vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de ' vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva Luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

' Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa , onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te , betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de i griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op maandag 9 juni 2014 om 10 uur.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch StaatsbEad

mod 17.9

Overname van verbintenissen

É 0e oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overnemen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 september 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Machtiging

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Allary, Bjom Marc Martine, ongehuwd, geboren te Veume op 6 december 1982, gedomicilieerd en verblijvende te 8630 Veurne, Pauwel Heinderycxstraat 1 die keuze van woonplaats doet op de maatschappelijke zetel om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, , die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij aile private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap elle documenten te ondertekenen.

Voor analytisch uittreksel,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge Jeroen Parmentier,

geassocieerd notaris.

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte de dato 3 juli 2012.









Op de laatste bix. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CITYLINK CONSTRUCT

Adresse
FERDINAND LOUSBERSKAAI 103 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande