CITYPATH

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CITYPATH
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 524.934.801

Publication

04/10/2013
ÿþRechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kliniekstraat 104 bus 201 _ 9050 Gentbrugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur d.d. 5 juli 2013

"De Raad van Bestuur beslist overeenkomstig artikel 2 van de statuten de maatschappelijke zetel vanaf 8 juli 2013 te verplaatsen naar volgend adres:

Muinkkaai 45

9000 GENT'

Bernard Van der Eist

Bestuurder en Gedelegeerd Bestuurder

Jonas Hamerlinck

Bestuurder en Gedelegeerd Bestuurder

Marketmanager BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Dominiek Viaene Bestuurder

J.K. Management CVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Johnny Kegels Bestuurder

Mod Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111e11,11101!118

Ondernemingsnr : 0524.934.801 Benaming

(voluit) : CITYPATH (verkort) :

NEERGELEGD

2 5 SEP. 2013

RECHTBANI(AN

KKOOPHANDECC ENT

Voor

behoud aan ht Belgist

Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

0609A1

NEERGELEGD

-9 APR. 2013

RECHtIA\KVAN

KOOPHAN)) GENT

Ondernemingsnr : 0524.934.801

Benaming

(voluit) : CITYPATH

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kliniekstraat 104 bus 201, 9050 Gentbrugge

(volledig adres)

Onderwerp akte Kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uittreksel uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Angélique VANDAELE, te Gent Sint-Denijs-Westrem, op 29 maart 2013, véér registratie

Uit dit proces-verbaal blijkt onder meer dat:

A) Het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met dertigduizend tweehonderdzesenvijftig euro (¬ 30.256,00), om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op tweeënnegentigduizend tweehonderdzesenvijftig euro (¬ 92.256,00) door uitgifte van achtenveertigduizend achthonderd (48.800) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met stemrecht, die dezelfde rechten en voordelen zullen bieden als de bestaande aandelen en die in het resultaat zullen delen vanaf 29 maart 2013.

Deze kapitaalverhoging gaat gepaard met een globale uitgiftepremie van drieënzeventigduizend tweehonderd euro (¬ 73.200,00). Op deze aandelen zal ingeschreven worden in speciën. Zij zullen, uitgiftepremie inbegrepen, volledig worden volgestort bij de kapitaalverhoging.

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J.K. MANAGEMENT", met maatschappelijke zetel te 9112 Sint-Niklaas (Sinaai), Kememelkstraat 145, BTW BE BE0441.387.315, rechtspersonenregister Dendermonde BE0441.387.315, heeft verklaard in te schrijven in geld op achtenveertigduizend achthonderd (48.800) nieuwe aandelen tegen de prijs van honderd en drieduizend vierhonderdzesenvijftig euro (¬ 103.456,00), uitgiftepremie inbegrepen.

B) Het maatschappelijk kapitaal wordt een tweede maal verhoogd met drieënzeventigduizend tweehonderd euro (¬ 73.200,00) cm het te brengen van tweeënnegentigduizend tweehonderdzesenvijftig (92.256) op honderd vijfenzestigduizend vierhonderd zesenvijftig euro (¬ 165.456,00) door incorporatie in het kapitaal van de niet-beschikbare reserverekening tot stand gekomen door de plaatsing van de uitgiftepremie hiervoren, en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

C) De vergadering beslist de aandelen in te delen in twee categorieën, namelijk:

- categorie A, samengesteld uit honderd duizend (100.000) aandelen, dragende de nummers 1 tot en met 100.000.

- categorie B, samengesteld uit achtenveertigduizend aohthonderd (48.800) aandelen, dragende de nummers 100.001 tot en met 148.800.

Deze indeling in categorieën geschiedt voornamelijk met het oog op de samenstelling en de werking van het bestuur en de algemene vergadering, zoals blijkt uit het hierna te herformuleren artikelen der statuten. Aanpassing van artikel 5 der statuten aan deze beslissingen door de tekst hierna opgenomen onder punt D.

D) Ingevolge de creatie van categorieën van aandelen beslist de vergadering tot herformulering van de artikelen 9 (met toevoeging van onder meer een voorkooprecht, volgrecht en volgplicht), 11, 14, 17, 18, 20, 21 en 33 der statuten en tot toevoeging van een nieuw artikel 48 inzake extra-statutaire overeenkomsten, zoals onder meer opgenomen in de tekst onder punt E hieronder.

E) De vergadering beslist tot coördinatie van de statuten aan de beslissingen hiervoren. Uit deze coördinatie blijkt onder andere letterlijk hetgeen volgt:

(" " )

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5. : Kapitaal

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op honderd vijfenzestigduizend vierhon-derdzesenvijftig euro (¬ 165.456,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd achtenveertigduizend achthonderd (148.800) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde met stemrecht.

Ieder kapitaalaandeel vertegenwoordigt één/honderd achtenveertigduizend achthonderdste (1/148.800ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volgestort.

Deze aandelen worden met het oog op de samenstelling en de werking van de raad van bestuur, de regeling inzake de algemene vertegenwoordigingsbe-voegdheid en de regeling inzake de aandelenoverdracht en aandelenovergang in twee categorieën verdeeld, namelijk:

- Categorie A, samengesteld uit honderd duizend (100.000) aandelen, dragende de nummers 1 tot en met 100.000,

- Categorie B, samengesteld uit achtenveertigduizend achthonderd (48.800) aandelen, dragende de nummers 100.001 tot en met 148.800.

De categorieën hebben gelijk stemrecht. Elk aandeel geeft recht op één stem, De categorie B-aandelen hebben dezelfde rechten als de categorie A-aandelen, tenzij waar de aandeelhoudersovereenkomst of onderhavige Statuten van de Vennootschap hiervan afwijken.

(..)

Artikel 9. : Overdracht van effecten

Algemeen

Elke overdracht van effecten op naam geschiedt door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het

register van aandelen, gedag- en genaamtekend door de overdrager en de overnemer of door hun lasthebber,

of op elke andere manier die door de wet wordt toegestaan,

Overdrachtsbeperkingen

A. Algemene bepalingen

Elke overdracht van aandelen is onderworpen aan de navolgende voorschriften, onverminderd de toepassing van bijkomende contractuele overdrachtsbeperkingen in extrastatutaire overeenkomsten, in de mate dat deze niet indruisen tegen dwingende wettelijke voorschriften. Te allen tijde kan evenwel, met instemming van de aandeelhouders die tachtig procent (80%) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, worden afgeweken van de toepassing van de in dit artikel beschreven voorschriften inzake de overdracht en overgang van aandelen.

Met "aandelen" wordt hierna bedoeld, niet alleen aandelen, maar eveneens winstbewijzen en alle andere effecten, die recht geven op de verkrijging van aandelen of winstbewijzen (zoals, zonder daartoe beperkt te zijn, warrants, converteerbare obligaties, obligaties met voorkeurrecht of in aandelen terugbetaalbare obligaties), op een gegeven ogenblik uitgegeven door de vennootschap. Met "aandelen" en "aandeelhouder" wordt in voorkomend geval dan ook verwezen naar deze andere "effecten" en andere "effectenhouders".

Met "overdracht" en "overdragen" wordt hierna bedoeld: de verkoop, aankoop, optieverlening of optieneming, ruil, afstand, inbreng in een vennootschap, overdracht op gelijk welke wijze, al dan niet te bezwarenden titel, het in betaling aanvaarden of in betaling geven, het in pand geven of in pand aanvaarden, het vestigen van vruchtgebruik, alsook in het algemeen elke daad van beschikking en elke transactie of overeenkomst die een onmiddellijke of toekomstige overdracht van aandelen of andere effecten van de vennootschap tot voorwerp heeft of die aandelen of deze andere effecten op enige wijze met een zakelijk recht bezwaart, met dien verstande dat elke overdracht van aandelen of andere effecten van de vennootschap door overlijden buiten de definitie van "overdracht" of "overdragen" valt, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De controle-wijziging binnen een aandeelhouder-rechtspersoon wordt met overdracht gelijkgesteld.

Bij overdracht van aandelen treedt de overnemer van rechtswege in aile rechten en verplichtingen van de overdragende aandeelhouder die voortvloeien uit extrastatutaire overeenkomsten met betrekking tot de vennootschap of de aandelen van de vennootschap ook indien de overnemer deze rechten of verplichtingen niet zou gekend hebben.

B. Tijdelijke Onvervreemdbaarheid

Onverminderd de toepassing van andersluidende contractuele overdrachtsbe-perkingen in extrastatutaire overeenkomsten  in de mate dat deze niet indruisen tegen dwingende wettelijke voorschriften  verbinden de aandeelhouders van aandelen categorie A er zich toe hun aandelen te behouden gedurende minstens 5 jaar. Aandeelhouders van aandelen categorie B verbinden zich er toe hun aandelen te behouden gedurende minstens 3 jaar. Enige uitzondering op deze regel kan gevormd worden als een meerderheid van aandeelhouders van alle categorieën reeds na minder dan 3 jaar een niet te weerstaan overnamebod zouden krijgen, waarna iedereen gezamenlijk verkoopt. Deze tijdelijke onvervreemdbaarheid geldt zowel voor de bestaande aandelen als voor alle effecten die nog uitgegeven zouden worden, maar geldt niet ingeval van een interne overdracht bij de betrokken aandeelhouder zelf (bijvoorbeeld overdracht naar eigen vennootschap), mits de aandeelhouder daarin de meerderheid heeft én de vennootschap voorafgaandelijk deze aandeelhoudersovereenkomst ondertekent.

C. Voorkooprecht bij overdracht onder de levenden

Onverminderd de toepassing van andersluidende contractuele overdrachtsbe-perkingen in extrastatutaire overeenkomsten  in de mate dat deze niet indruisen tegen dwingende wettelijke voorschriften  en van de eerbiediging van voormelde tijdelijke onvervreemdbaarheid, is iedere overdracht onder levenden van aandelen onderworpen aan een voorkooprecht.

... er1. . Wanneer een van de partijen zijn aandelen wenst te verkopen zal deze ze eerst aanbieden aan de aandeelhouders van dezelfde categorie van aandelen. Indien hier geen koper wordt gevonden dan dienen ze aangeboden te worden aan aandeelhouders van de andere categorie. Enkel indien hier geen koper gevonden wordt, dan kunnen de aandelen aangeboden worden aan een derde partij.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Procedure

De aandeelhouder die aandelen wenst over te dragen (hierna de "kandidaat-overdrager" genoemd) en daartoe een bonafide en bewezen gewaarborgd aanbod heeft ontvangen, moet deze aandelen eerst aanbieden aan de voorkoopgerechtigde aandeelhouders.

Daartoe meldt de kandidaat-overdrager tezelfdertijd aan elke voorkoopgerechtigde aandeelhouder en de raad van bestuur zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de identiteit van de kandidaat-overnemer, het aantal aandelen dat wordt overgedragen en de door de kandidaat-overnemer voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden.

Elke voorkoopgerechtigde aandeelhouder die van zijn voorkooprecht gebruik wenst te maken, stelt de kandidaat-overdrager en de raad van bestuur daarvan in kennis binnen de dertig (30) dagen nadat hij daarover door de kandidaat-overdrager werd ingelicht overeenkomstig vorig lid, met vermelding van het aantal aandelen waarvoor hij het voorkooprecht wenst uit te oefenen.

Het recht van voorkoop dient uitgeoefend te worden tegen de prijs aangeboden door de kandidaat-overnemer.

Bij ruil (al dan niet met opleg), inbreng (in een vennootschap, een onverdeeld-held, enzovoorts), afstand, uitonverdeeldheidtreding, inbetalinggeving, inpandgeving of eender welke andere transactie waarbij de tegenprestatie niet bestaat uit geld, of bij een overdracht onder de levenden, te kostelozen titel, zal de prijs waartegen het voorkooprecht zal worden uitgeoefend, worden bepaald in gezamenlijk overleg tussen de betrokkenen. Bij gebrek aan prijsbepaling in gezamenlijk overleg wordt de prijs vastgesteld door een deskundige aangesteld door de raad van bestuur van de vennootschap, of bij gebreke, op verzoek van de meest gerede partij, door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waar de zetel gevestigd is. Deze deskundige dient zich te baseren op de gangbare waarderingsregels in de vennootschap en de vorige waarderingen van de aandeelhouders.

Als er méér dan één voorkoopgerechtigde aandeelhouder het voorkooprecht uitoefent, zullen de aandelen verdeeld worden onder alle aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend, dit in verhouding tot het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigt. Indien overeenkomstig voormelde verdelingsprincipes aandelen in fracties aan meerdere voorkoopgerechtigde aandeelhouders zouden moeten worden toegewezen, zal de eigendom van het volledige aandeel exclusief overgedragen worden aan de aandeelhouder die de grootste fractie zou toekomen, Indien twee of meer voorkoopgerechtigde aandeelhouders gelijke fracties zou toekomen, zal het aandeel overgedragen worden aan de aandeelhouder die reeds het grootst aantal aandelen bezit, Houden twee of meer aandeelhouders, die gelijke fracties zouden toekomen, evenveel aandelen, zal het aandeel in onverdeeldheid aan deze aandeelhouders gezamenlijk worden toegewezen.

Tussen de kandidaat-overdrager en elke voorkoopgerechtigde aandeelhouder komt een koop-verkoop komt tot stand op het ogenblik van het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkooprecht en dit voor het aantal aandelen dat overeenkomstig voormelde verdelingsprincipes aan de betrokken voorkoopgerechtigde aandeelhouder toekomt,

De kandidaat-overdrager stelt alle aandeelhouders en de raad van bestuur onmiddellijk na het verstrijken voor het uitoefenen van het voorkooprecht in kennis van de toebedeling van de aandelen.

De aandeelhouders die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht beschikken over een termijn van twee (2) maanden om de prijs van de aandelen te betalen, zonder intrest, Deze termijn begint te lopen vanaf de dag van de notificatie van de toebedeling door de kandidaat-overdrager. De eigendom en het genot van de aandelen wordt overgedragen op datum van volledige betaling van de prijs.

Indien na het verstrijken van de termijn voor het uitoefenen van het voorkoop-recht blijkt dat niet voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, kan de kandidaat-overdrager het geheel van de oorspronkelijk aangeboden aandelen overdragen aan de door hem meegedeelde kandidaat-overnemer, in voorkomend geval tegen de door laatstgenoemde voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden. De kandidaat-overdrager stelt de voorkoopgerechtigde aandeelhouders en raad van bestuur daarvan onmiddellijk in kennis.

Alle meldingen en notificaties in het kader van de hierboven beschreven voorkoopprocedure moeten op straffe van nietigheid geschieden via "kennisgeving".

Met "kennisgeving" wordt bedoeld: een schrijven verstuurd aan de geadres-seerde naar de in aanhef vermelde adressen, tenzij en totdat een partij middels kennisgeving op de wijze hierna bepaald haar adreswijziging doet toekomen aan de andere partij:

(i) per aangetekende post (met bericht van ontvangst) dat uitwerking zal hebben de eerste werkdag volgend op de postdatum of

(ii) per koerier (met bewijs van bezorging) dat uitwerking zal hebben de eerste werkdag volgend op de bezorging,

tenzij de partij aan wie de kennisgeving wordt gedaan afstand doet van deze bepaling door tegentekening en aldus aanvaarding van een eenvoudig schrijven.

Indien de kandidaat-overdrager enige melding, kennisgeving of notificatie nalaat te verrichten zoals voorzien in dit artikel kan de meest gerede aandeel-houder deze melding, kennisgeving of notificatie in de plaats van de in gebreke blijvende kandidaat-overdrager verrichten. In voorkomend geval lopen de termijnen vanaf de melding, kennisgeving of notificatie door de meest gerede aandeelhouder.

D. Overgang wegens overlijden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De overgang van aandelen wegens overlijden wordt beheerst door dezelfde voorkooprechtregels als deze die gelden voor de overdracht onder levenden, in de zin van vorige bepaling C, mutatis mutandis toe te passen, met dien verstande:

(I) dat elke voorkoopgerechtigde aandeelhouder die van zijn voorkooprecht gebruik wenst te maken, de raad van bestuur daarvan in kennis dient te stellen binnen de dertig (30) dagen nadat hij door de raad van bestuur in kennis werd gesteld van het overlijden van de aandeelhouder; en

(ii) dat de prijs waartegen het voorkooprecht zal worden uitgeoefend, zal worden bepaald overeenkomstig het hierboven in artikel 9. C, lid 6 vermelde.

E. Volgrecht

Indien aandeelhouders met meer dan 30% van de aandelen de door hen aangehouden aandelen wensen over te dragen, verbinden zij zich ertoe te bedingen dat de andere aandeelhouders het recht zullen hebben om hun aandelen tegen dezelfde voorwaarden over te dragen, voor zover laatstgenoemde aandeelhouders geen gebruik willen maken van hun voorkooprecht.

De prijs omvat alle bedongen voordelen die de waarde reflecteren van de aandelen zoals, maar niet beperkt tot, de bedongen prijs voor de aandelen, resultaatsafhankelijke prijssupplementen, uitgestelde betalingen, vergoedingen en winstuitkeringen.

De hierboven vermelde schriftelijke verbintenis dient door de kandidaat-overdrager gevoegd te worden bij de melding aan de voorkoopgerechtigde aandeelhouders en de raad van bestuur van zijn intentie tot overdracht zoals bedoeld onder voormelde bepaling C.

De voorkoopgerechtigde aandeelhouders die op het voorstel van de kandidaat-overnemer(s) wensen in te gaan, stellen de kandidaat-overdrager, alsook aile andere aandeelhouders en de raad van bestuur daarvan in kennis binnen de twintig (20) kalenderdagen nadat zij daarover werden ingelicht door de kandidaat-overdrager.

indien alle voorkoopgerechtigde aandeelhouders op het voorstel ingaan, vervalt de hoger beschreven voorkoopprocedure en wordt de aandelenover-dracht aan de kandidaat-overnemer(s) in hoofde van alle aandeelhouders uitgevoerd,

indien niet alle voorkoopgerechtigde aandeelhouders op het voorstel ingaan, dan dient de hierboven beschreven voorkoopprocedure toegepast te worden in hoofde van iedere kandidaat-overdrager afzonderlijk.

F. Volgplicht

Als aandeelhouders die een meerderheid van categorie A-aandelen, samen met aandeelhouders die een meerderheid van categorie B-aandelen bezitten, beslissen hun aandelen te verkopen aan een koper die alleen bereid is 100% van de aandelen te kopen, dan zullen de andere aandeelhouder(s) verplicht zijn hun aandelen te verkopen aan dezelfde voorwaarden. De prijs per aandeel mag echter niet lager zijn dan de initiële aankoopprijs (financiële inbreng) van de desbetreffende aandelen verhoogd met een samengestelde intrest van

35%. Het voorkooprecht het volgrecht blijft bestaan in dergelijk geval.

De prijs omvat aile bedongen voordelen die de waarde reflecteren van de aandelen zoals, maar niet beperkt tot, de bedongen prijs voor de aandelen, resultaatsafhankelijke prijssupplementen, uitgestelde betalingen, vergoedingen en winstuitkeringen

De kandidaat-overdrager kan, indien daartoe verzocht door de kandidaat-overnemer, de andere aandeelhouders te allen tijde verzoeken al hun aandelen over te dragen aan de kandidaat-overnemer, en dit via kennisgeving (zoals omschreven in art. 9.C) aan de raad van bestuur van de vennootschap en de andere aandeelhouders, houdende kennisgeving van het feit dat zij zich op de volgplicht zoals omschreven in onderhavig artikel beroepen, alsmede van de prijs en de voorwaarden.

De eigendom van de betrokken aandelen wordt slechts overgedragen op het ogenblik van de effectieve betaling.

G. Cali optie

De andere aandeelhouders, zowel Categorie A als Categorie B hebben een cail-optie op de aandelen van de Manager-Aandeelhouder indien deze de Vennootschap verlaat als een 'Goud teaver' (marktwaarde) of als `Bad leaver' (laagste van marktwaarde minus 25% discount of netto boekwaarde),

Met Good Leaver wordt bedoeld dat een manager-aandeelhouder door gezondheidsrisico's genoodzaakt wordt (overlijden of minimum 50% gehandicapt) om uit te treden. Met Bad Leaver wordt bedoeld dat een manager-aandeelhouder zich niet aan de getekende overeenkomsten houdt en daardoor door zijn collega's kan verplicht worden de vennootschap te verlaten. Een meer precieze omschrijving van deze beide termen kan in de aandeelhoudersovereenkomsten en/of managementovereenkomsten worden opgenomen.

H. Top-Up

indien de categorie B-aandeelhouders een exit realiseren middels een verkoop van hun aandelen aan categorie A-aandeelhouders ("verkoopwaarde") en de categorie A-aandeelhouders vervolgens de Vennootschap doorverkopen aan een hogere waarde ("exitwaarde"), of omgekeerd, dan heeft de benadeelde Partij recht op een nabetaling: (a) indien dergelijke verkoop door de categorie A-aandeelhouders of categorie B-aandeelhouders plaatsvindt binnen de 12 maanden na de verkoop van de categorie B-aandeelhouders of categorie A-aandeelhouders, dan zijn de categorie A-aandeelhouders of categorie B-aandeelhouders (of omgekeerd) een bijbetaling verschuldigd gelijk aan 100% van het verschil tussen exitwaarde en verkoopwaarde; (b) indien dergelijke verkoop tussen de 12 en 24 maanden na verkoop van de categorie B-aandeelhouders of categorie A-aandeelhouders plaatsvindt, dan zijn de categorie A-aandeelhouders of categorie B-aandeelhouders (of omgekeerd) een bijbetaling verschuldigd aan de categorie B-aandeelhouders of categorie A-aandeelhouders (of omgekeerd) gelijk aan 20% van het verschil tussen de exitwaarde en verkoopwaarde. Ne 24 maanden vervalt het recht op nabetaling voor de categorie B-aandeelhouders of categorie A-aandeelhouders.

. Fw4 . r ,d,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

I. Er geldt een verplichte overdracht van aandelen bij faillissement of surséance van één van de aandeelhouders. Als waarde geldt in dit geval het eigen vermogen van de onderneming per datum van faillissement of surséance van de betreffende aandeelhouder.

J. Bij de overdracht en bij de overgang wegens overlijden van aandelen van een bepaalde klasse:

- aan een aandeelhouder van een andere klasse, zullen de overgedragen aandelen automatisch worden omgezet in de klasse aandelen van de overne-mende aandeelhouder

- aan een derde, zullen de aandelen blijven behoren tot dezelfde categorie of van rechtswege worden omgezet naar een bestaande of nieuwe categorie van aandelen, bepaald naar aanleiding van het profiel van de nieuwe aandeelhouder en zoals op dat ogenblik zal worden overeengekomen door de raad van bestuur.

Voorgaande bepalingen gelden mutatis mutandis ingeval van uitgifte van nieuwe aandelen en hun indeling in een bepaalde klasse en voor eventuele gecreëerde andere effecten van de vennootschap dan aandelen.

(..)

Artikel 14. : Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit maximum vier bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, natuurlijke personen of rechtspersonen.

De algemene vergadering zal drie bestuurders benoemen uit de kandidaten voorgedragen door de houders van de aandelen van categorie A en zal één bestuurder benoemen uit de kandidaten voorgedragen door de houders van de aandelen van categorie B.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden; zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

De opdracht van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin de opdracht vervalt.

De raad van bestuur zal onder zijn leden een voorzitter aanstellen die de raad alsmede de algemene vergaderingen zal voorzitten. Hij kan tevens een ondervoorzitter benoemen die de voorzitter in geval van belet zal vervangen..

Deze voorzitter en de ondervoorzitter zal steeds gekozen worden uit de kandidaten voorgedragen door de houders van de aandelen van categorie A.

(" )

Artikel 21. : Vertegenwoordiging

a) algemeen

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien van derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

- hetzij door twee gezamenlijk handelende bestuurders, waarvan één de houders van de aandelen van categorie A vertegenwoordigt en één de houders van de aandelen van categorie B vertegenwoordigt;

- hetzij door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend, doch uitsluitend voor die aangelegenheden die vallen binnen het kader van het dagelijks bestuur.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht,

b) kwalitatieve en kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen

Zowel op het vlak van intern bestuur als op het vlak van de externe vertegen-woordigingsmacht kunnen de handelingen opgelijst in artikel 18, C. niet aanzien worden als dagelijks bestuur en is dus steeds minstens de handtekening vereist van twee gezamenlijk handelende bestuurders, waarvan één de houders van de aandelen van categorie A vertegenwoordigt en één de houders van de aandelen van categorie B vertegenwoordigt, tenzij deze handelingen een uitvoering zijn van een beslissing van de raad van bestuur, in welk geval zij wel als dagelijks bestuur worden beschouwd en de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend, de vennootschap wel rechtsgeldig kan vertegenwoordigen.

Overeenkomstig artikel 522 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen voormelde bevoegdheidsbeperkingen, evenmin als de eventuele verdeling van de taken door de bestuurders overeengekomen, aan derden worden tegengeworpen, ook al is die beperking of verdeling openbaar gemaakt.

(" " )

F) De vergadering benoemt voor een periode ingaand op 29/03/2013 voor een periode van 6 jaar tot bestuurder.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Marketmaker', met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Bomstraat 6, met ondememingsnummer 475.848.346, met als vaste vertegenwoordiger de

Y v

r ~ , -t

9"

s , j

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

heer VIAENE Dominiek Noël, geboren te Roeselare op vijf oktober negentienhonderd vierenzestig, nationaal nummer 64.10.05-047.53, wonende te 8800 Roeselare, Bomstraat 6.

-> Als bestuurder voorgedragen door de aandeelhouders van categorie A

- De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J.K. MANAGEMENT", met maatschappelijke zetel te 9112 Sint-Niklaas (Sinaai), Kernemelkstraat 145, met ondernemingsnummer 441.387.315, met als vaste vertegenwoordiger de heer KEGELS Johnny Karel Maria, geboren te Antwerpen op eenendertig december negentienhonderd zevenenzestig, natio-naal nummer 67.12.31-335.32, wonende te 9112 Sint-Niklaas (Sinaa1), Kernemelkstraat 145.

-> Als bestuurder voorgedragen door de aandeelhouder van categorie B.

->Voor zoveel als nodig wordt hier bevestigd dat de beide reeds benoemde bestuurders, de heer Van der Elst Bernard en de heer Hamerlinck Jonas, beschouwd moeten worden als zijnde voorgedragen door de aandeelhouders van categorie A.

,

RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur verklaart de hierna vermelde bestuurders tot gedelegeerde bestuurders te benoemen vanaf heden en voor een periode van 6 jaar, en hen het dagelijks bestuur van de vennootschap op te dragen. zij kunnen daarbij elk afzonderlijk optreden.

1. De Heer VAN DER ELST Bernard Hans Hendrik, ongehuwd, geboren te Lokeren op eenentwintig oktober negentienhonderd drieëntachtig, nationaal nummer 83.10.21-121.92, wonende te 9840 De Pinte, Azaleastraat 50





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge 2. De Heer HAMERLINCK Jonas Fred, ongehuwd, geboren te Gent op tweeëntwintig november negentienhonderd vierentachtig, nationaal nummer 84.11.22-081.33, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Valerius De Saedeleerlaan 16.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 29/03/2013

Notaris Angélique Vandaele









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/04/2013
ÿþmod 11.1

Luikg . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e

u

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111 101111JIII

+

NEERGELEGD

2 8 Ut 2013

RECHttB NK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr : (9 5 2. %t , 9 3 Lj , S o 4-

i Benaming (voluit) : CITYPATH

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kliniekstraat 104 bus 201

ii 9050 Gent (Gentbrugge)

Onderwerp akte :Oprichting NV CITYPATH

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Angélique Vandaele, te Gent (Sint-Denijs-Westrem), opi 27 maart 2013:

Vennoten:

1. De Heer VAN DER ELST Bernard Hans Hendrik, ongehuwd, geboren te Lokeren op eenentwintig oktober negentienhonderd drieëntachtig, nationaal nummer 83.10.21-121.92, wonende te 9840 Deü Pinte, Azaleastraat 50

2. De Heer HAMERLINCK Jonas Fred, ongehuwd, geboren te Gent op tweeëntwintig november;; negentienhonderd vierentachtig, nationaal nummer 84.11.22-081.33, wonende te 9830 Sint-Martens-ii Latem, Valerius De Saedeleerlaan 16.

Naam en rechtsvorm:

i? De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "CITYPATH".

i

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9050 Gentbrugge, Kliniekstraat 104 bus 201, i

Duur:

1 De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

*De productie en commercialisatie te verzekeren van digitale stadsgidsen op alle mogelijke digitale;?

of andere dragers nu en in de toekomst.

*Lokale handelaars in contact te brengen met zo veel mogelijk potentiële klanten op een efficiënte en's

gemakkelijke manier, in verband met of los van deze stadsgidsen.

*De ontwikkeling en evolutie van een website, waar men zelf, ais handelaar, gratis informatie kanis

plaatsen en deze 24/7 kan beheren.

*Een digitaal dashboard ontwikkelen dat fungeert als intern communicatie platform voor handelaarsí

onder elkaar.

*Een up to date interactieve applicatie ontwikkelen die alle functionaliteit van de website overneemt;=

naar een unieke mobile experience.

*De ontwikkeling van My Path verder laten doorgroeien als standaard Cool voor al de gebruikers en'

zodus een eigen community van gebruikers op te bouwen.

!*Oplossingen ontwikkelen voor hospitality, citymarketing en platformen waarop hotels en'i

handelszaken contact kunnen hebben met toeristen en burgers.

*Het uitrollen van het platform naar meerdere steden ln België

::*Vervaardiging van speciaal meubilair voor merchandising in hotels en winkels.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*Het uitrollen van het platform naar andere Europese landen

*Het ontwikkelen van grafisch, web en motion gerelateerd materiaal als dienst.

*Het uitbreiden en verder gebruiken van een database van handelaars voor verdere verkoop van

Citypath diensten.

*Uitbreiden op ICT vlak met meerdere toepassingen waarbij de database van handelaars en

gebruikers zal gebruik worden voor een groter wordende community.

*Aanbieden van digitale reclameruimte op schermen en reclameruimte op panelen

*Verhuur en lease van andere machines en werktuigen en andere materiële goederen

*Ontwerpen van grafisch materiaal

*Ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media

*Ontwerpen van publicitaire artikelen

*De kleinhandel In audio- en videoapparatuur voor huishoudelijk gebruik, zoals radio- en

televisietoestellen, videoweergavetoestellen, videocamera's, hifimateriaal, enz.

*Vervaardiging van speciaal meubilair voor winkelinrichtingen of beurzen

*Consultancy activiteiten en het geven van verkoopstrainingen

*De coördinatie van evenementen, beurzen, enz

*Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computers

*Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de

bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en

ontwikkeling van nieuwe producten

*Analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, oa.

websites en systemen voor de digitale media

*De verkoop van hardware & software

*Uitgeven van programmatuur

*Overige adviesverlening in verband met programmatuur en levering van programmatuur

*Het al dan niet permanent verwerken, ondersteunen van gegevens met behulp van een eigen

programma of een programma van de klant:

-invoeren van gegevens;

-volledige verwerking van gegevens

*Het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur

*Het geven van adviezen (consultancy) aan rechtspersonen, natuurlijke personen en de overheid in

de meest ruime zin en binnen de wettelijk toegelaten domeinen, onder meer op het vlak van de

organisatie van seminaries, evenementen, conferenties,

*Het kopen, verkopen, beheren, huren, verhuren, in leasing geven of nemen, bouwen of laten

bouwen, herstellen of onderhouden van alle onroerende goederen, van outillering en uitrusting; van

planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding,

enz,

*Het beheren, verhandelen en verwerven van klantengegevens van de Citypath applicatie.

*Het ter beschikking stellen van ruimten voor allerlei activiteiten.

*Het verwerven, bezitten of toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen ondermeer deze

van erfpacht, recht van opstal en vruchtgebruik

*Tussenpersoon in de handel

* Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de

huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen,

verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende

goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen

die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst

van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het

goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben

van deze roerende en onroerende goederen;

* Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle

verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het

verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of

andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog

op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

*De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriele, onroerende, roerende

of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de

verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

*De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doe[,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal en samenstelling:

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op tweeënzestigduizend euro (62.000,00 eur).

Het is vertegenwoordigd door honderd duizend (100.000) aandelen, zonder aanduiding van

nominale waarde met stemrecht,

leder kapitaalaandeel vertegenwoordigt één/honderd duizendste (1/100.000ste) van het

maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volgestort,

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 euro), verdeeld in honderd duizend (100.000) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, volledig onderschreven is door hen als volgt

INBRENG 1N NATURA

-De heer Van der Eist Bernard, voornoemd, verklaart in te schrijven op drieënvijftigduizend (53.000) aandelen, tegen de prijs van tweeënzestig eurocent (0,62 eur) per aandeel op de wijze hierna uiteengezet.

-De heer Hamerlinck Jonas, voornoemd, verklaart in te schrijven op zevenenveertigduizend (47.000) aandelen, tegen de prijs van tweeënzestig eurocent (0,62 eur) per aandeel op de wijze hierna uiteengezet,

De heren Van der Elst en Hamerlinck, voornoemd, hebben verklaard inbreng te doen in onderhavige vennootschap van een inbreng in natura voor een waarde van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 eur).

Vermelde inbreng in natura werd nader beschreven in het verslag de dato vijftien maart tweeduizend dertien, van CVBA Mckinley Alaska Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Lavendelstraat 92 B, vertegenwoordigd door de heer G. Koslowski, bedrijfsrevisor, aangesteld door de oprichters, houdende de beschrijving van de inbreng in natura, de methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoedingen. Het besluit luidt daarvan als volgt:

"De inbreng in natura bij oprichting van de vennootschap NV Citypath bestaat uit de inbreng van het vermogensbestanddelen toebehorend aan de inbrengers, de heer Bernard Van der Eist, voormeld en de heer Jonas Hamerlinck voormeld, ten beloop van 62.000,00 ¬ tot volstorting van het kapitaal. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het IBR inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van

waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er

geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de

inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 100.000 aandelen van de op te richten

vennootschap NV Citypath, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen,

Aldus opgemaakt te Sint-Niklaas op 22-03-2013

CVBA Mckinley Alaska Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

G. Koslowski

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

------- -- "" - - -------- - - -------

Bedrijfsrevisor"

Deze inbreng in natura wordt als volgt vergoed:

-Aan de heer Van der Eist, voornoemd, die dit aanvaardt, worden drieënvijftigduizend (53.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde met stemrecht, toegekend van de naamloze vennootschap "CITYPATH";

-Aan de heer Hamerlinck, voornoemd, die dit aanvaardt, worden zevenenveertigduizend (47.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde met stemrecht, toegekend van de naamloze vennootschap "CITYPATH".

Tijdstip waarop de vennootschap begint te werken:

Bij de oprichting

Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit tenminste drie bestuurders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd door de algemene vergadering voor ten hoogste zes jaar en ten allen tijde door haar afzetbaar.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot bestuurder of tot lid van het directiecomité, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Het mandaat van de niet herkozen bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De raad kiest onder zijn leden een voorzitter die de raad alsmede de algemene vergaderingen zal voorzitten.

Hij kan tevens een ondervoorzitter benoemen die de voorzitter in geval van belet zal vervangen.

Omvang van de bevoegdheid van de bestuurders en de wijze waarop hij deze uitoefent: Onverminderd de eventueel toegekende vertegenwoordigingsmacht voor het dagelijks bestuur en onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, samen handelend of door de gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Winstverdeling:

De winst wordt jaarlijks bestemd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van

vennootschappen.

Ontbinding en vereffening:

Vereniging van alle aandelen in één hand

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of van haar ontbinding.

Oorzaken van ontbinding

a) Algemeen

mod 11.1

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

b) Verliezen

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke verplichtingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde (1/4) van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde (1/4) gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot onder het wettelijk minimum kapitaalbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Ontbinding - Voortbestaan - Sluiting

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Benoeming van vereffenaar(s)

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding of ontbinding als gevolg van een rechterlijke uitspraak die op vraag van iedere belanghebbende kan worden gevorderd, wordt de vereffenaar benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt zijn bevoegdheden, zijn vergoeding, alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van diens benoeming. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars ontslaan of benoemen, onder voorbehoud van de goedkeuring van dergelijke benoeming door de rechtbank van koophandel.

Jaarvergadering:

De gewone algemene vergadering - ook jaarvergadering genoemd - wordt gehouden op de derde

vrijdag van de maand juni om zestien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de

vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur,

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde

kalenderjaar.

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

Benoeming bestuurders

De volgende personen worden benoemd tot bestuurders voor een periode van zes jaar te rekenen

vanaf heden:

1. De Heer VAN DER ELST Bernard Hans Hendrik, ongehuwd, geboren te Lokeren op eenentwintig oktober negentienhonderd drieëntachtig, nationaal nummer 83.10.21-121.92, wonende te 9840 De Pinte, Azaleastraat 50 .

2. De Heer HAMERLINCK Jonas Fred, ongehuwd, geboren te Gent op tweeëntwintig november negentienhonderd vierentachtig, nationaal nummer 84,11.22-081.33, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Valerius De Saedeleerlaan 16 ,

Deze benoemingen zullen slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Hun mandaten zijn onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover anders over beslist.

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA 'De Prol Consulting', met ondememingsnummer 0889.605.905, Oude Houtlei 118-120, 9000 Gent (België), om alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen die nodig zijn om de vennootschap

mod 11.1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

° .,

te laten inschrijven in de Kruispuntbankder Ondernemingen en bij de en om alle

wijzigingen aan te brengen aan deze inschrijvingen en ten dien einde alles te doen wa nuttig of! noodzakelijk is.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatstblad.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

Notaris Angélique Vandaele.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de porso(o)n(en) bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ` Naam onhandtekening

25/02/2015
ÿþ Mod Wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te makèn kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan hot Belgisch

Staatsbiac

Ondernerningsnr : 0524.934.801

Benaming

(voluit) : CITYPATH

(verkort)



' NEERGELEGD

e 3 -02- 2015

RECHTBANK Veiffie xooPkaNTWv -r>= r:r.," ~ ,

-- ---= - ------- ._ .~.: ~..~ ......_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Muinkkaai 45, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging CITYPATFi NV - aanpassing statuten - volmacht

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Angélique VANDAELE, te Gent  Sint-Denijs-Westrem, op 3 februari 2015, afgeleverd voor registratie.

Uit deze akte blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende te publiceren beslissingen heeft genomen:

- De vergadering heeft besloten een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderdduizend euro (¬ 100.000,00), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van honderdvijfenzestigduizend vierhonderdzesenvijftig euro (¬ 165.456,00) op tweehonderdvijfenzestigduizend vierhonderdzesenvijftig euro (¬ 265.456,00) door de hierna beschreven inbrengen in natura (achtergestelde schuldvorderingen) zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Net maatschappelijk kapitaal zal vertegenwoordigd warden door honderd achtenveertigduizend achthonderd (148.800) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één honderd achtenveertigduizend achthonderdste (1/148.800ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Inbreng

- De heer vAN dER ELST Bernard, wonende te 9840 De Pinte, Azaleastraat 50, heeft verklaard in de vennootschap een inbreng te doen van een achtergestelde schuldvordering die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten belope van vierendertigduizend honderdachttien euro achtentwintig cent (¬ 34.118,28);

- De heer HAMERLJNCK Jonas, wonende 9000 Gent, Sleepstraat 206 bus 301, heeft verklaard in de vennootschap een inbreng te doen van een achtergestelde schuldvordering die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap, ten beEope van dertigduizend zesentachtig euro twee cent (¬ 30.086,02);

- De heer V1AENE Dominiek, wonende te 8800 Roeselare, Bornstraat 6, heeft verklaard in de vennootschap een inbreng te doen van een achtergestelde schuldvordering die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap, ten belope van drieduizend euro (¬ 3.000,00); en

- De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J K MANAGEMENT, met maatschappelijke zetel te 9112 Sint-Niklaas (Sinaai), Kernemelkstraat 145, BTW 6E441.387.315, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder het nummer 0441.387.315, vertegenwoordigd door haar bestuurder de heer KEGELS Johnny, wonende te 9112 Sint-Niklaas (Sinaai), Kernemelkstraat 145, heeft verklaard in de vennootschap een inbreng te doen van een achtergestelde schuldvordering die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap, ten belope van tweeëndertigduizend zevenhonderdvijfennegentig euro zeventig cent (¬ 32.795,70).

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, heeft uitdrukkelijk besloten dat de vergoeding voor voormelde inbrengen in natura bestaat uit een stijging van de fractiewaarde van de huidige aandelen. Bijgevolg worden voor voormelde inbrengen geen nieuwe aandelen uitgegeven.

Verslag bedrijfsrevisor

Voormelde inbreng werd nader beschreven in de akte en in het verslag van de bedrijfsrevisor, de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Piet:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Dujardin, vertegenwoordigd door de heer DUJARDIN Plet, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de raad van bestuur, betreffende de voormelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de NV CITYPATH door inbreng in natura van de achtergestelde leningen door de heer Bernard van der Elst, de heer Jonas Hameriinck, de heer Dominiek Viaene en de CVBA J.K. MANAGEMENT, kan ik besluiten dat:

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord onder voorbehoud van navolgende:

i. De vennootschap bevindt zich in de toestand omschreven in artikel 633 en artikel 634 van het Wetboek van Vennootschappen. De voorgenomen kapitaalverhoging dient dan ook als een herstructureringsmaatregel beschouwd te worden. De continuïteit van de onderneming op middellange termijn is afhankelijk van het welslagen van de herstructureringsmaatregelen op niveau van de rendabiliteit.

ii. Rekening houdende met de bestaande onzekerheid inzake de continuïteit van de NV CITYPATH op middellange termijn is de inning van de achtergestelde leningen in hoofd van de schuldeisers, met name voormelde inbrengers, onzeker zodat vanuit het standpunt van de schuldeisers de reële waarde van de vordering lager is dan de nominale waarde. Vanuit het standpunt van de vennootschap, schuldenaar, daarentegen, betekent de voorgenomen kapitaalverhoging een even grote schuldvermindering zodat voor haar de reële waarde van de betreffende schuld gelijk is aan haar nominale waarde. Aangezien de kapitaalverhoging in casu een verschuiving betreft van vreemd vermogen naar eigen vermogen binnen dezelfde onderneming en de continuïteit van de onderneming op korte termijn niet in gevaar is voor zover de huidige aandeelhouders en kredietverstrekkers bereid zijn om hun krediet te bestendigen, achten wij het redelijk dat de nominale waarde als inbrengwaarde wordt weerhouden onder voorbehoud van het verdere welslagen van de vooropgestelde maatregelen op niveau van de rendabiliteit.

iii. Tenslotte dien ik een principieel voorbehoud te formuleren voor een niet geboekt inningsrisico van de openstaande handelsvorderingen t.b.v. 7.865,00 EUR.

De waardebepaling waartoe de toegepaste methode van waardering leidt, komt tenminste overeen met de totaliteit van de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de

fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 100.000,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de

operatie waarin dit verslag werd opgesteld,

Wevelgem op 28 januari 2015".

- De vergadering heeft besloten de statuten van de vennootschap aan te passen aan de beslissing van de raad van bestuur de dato 5 juli 2013, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 oktober daarna onder nummer 13151063, tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 9000 Gent, Muinkkaai 45, met uitwerking sinds 8 juli 2013.

- De vergadering heeft besloten de artikelen 2 en 5 der statuten in verband met respectievelijk de

maatschappelijke zetel en het kapitaal aan te passen aan de besluiten hiervoor genomen.

Bijgevolg heeft de vergadering besloten het artikel 2 te wijzigen als volgt:

"Artikel 2.: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Muinkkaai 45.

Deze mag, bij besluit van de raad van bestuur, overgebracht worden naar elke andere plaats in België, mits

naleving van de vigerende wetgeving inzake taalgebruik.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

bekendgemaakt door toedoen van de bestuurders.

De vennootschap kan, bij besluit van de raad van bestuur, vestigingseenheden in België oprichten, zij het

onder de vorm van uitbatingzetels, divisies of elk andere economische activiteitslocatie. De raad van bestuur

kan eveneens agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten in het buitenland."

Bijgevolg heeft de vergadering besloten het artikel 5 te wijzigen ais volgt:

"Artikel 5. : Kapitaal

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op tweehonderd vijfenzestigduizend vierhonderdzesenvijftig euro

(¬ 265.456,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd achtenveertigduizend achthonderd (148.800) aandelen, zonder

aanduiding van nominale waarde met stemrecht.

ieder kapitaalaandeel vertegenwoordigt één/hónde rd-achtenveertigduizend achthonderdste'(111.48.81}l)ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst volgestort.

Deze aandelen worden met het oog op de samenstelling en de werking van de raad van bestuur, de regeling inzake de algemene vertegenwoordigings-bevoegdheid en de regeling inzake de aandelenoverdracht en aandelenovergang in twee categorieën verdeeld, namelijk:

Categorie A, samengesteld uit honderd duizend (100.000) aandelen, dragende de nummers 1 tot en met 100.000; en

- Categorie B, samengesteld uit achtenveertigduizend achthonderd (48.800) aandelen, dragende de nummers 100.001 tot en met 148.800.

De categorieën hebben gelijk stemrecht. Elk aandeel geeft recht op één stem. De categorie B-aandelen hebben dezelfde rechten als de categorie A-aandelen, tenzij waar de aandeelhoudersovereenkomst of ; onderhavige Statuten van de Vennootschap hiervan afwijken."

s

- De vergadering heeft besloten aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling en de bevoegdheid alleen te handelen, teneinde al het nodige te doen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), bij het rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket en bij de B.T.W.-administratie ingevolge de besluiten van deze buitengewone algemene vergadering: de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE PROL CONSULTING, met zetel te 9000 Gent, Oude Houtlei 118-120.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal de dato 3 februari 2015

- verslag van de bedrijfsrevisor de dato 28 januari 2015

- verslag van de raad van bestuur de dato 5 december 2014

- gecoördineerde tekst van de statuten de dato 3 februari 2015

Notaris Angélique Vandaele

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenv oordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

beleuden

aaó het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 29.07.2015 15359-0570-016
10/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CITYPATH

Adresse
MUINKKAAI 45 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande