CKCERT

Divers


Dénomination : CKCERT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 827.394.657

Publication

27/06/2014
ÿþMud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111M111.111111111

NEERu LEGD

- 2 RN ZUtk

Rechtbank van KOOPHANDEL. Gent, afd. KORTRIJK

BB..GISCH STAATSBLAD Griffie

An~r r v~".III. i~? ("',B

20 -0- "Un

Ondernemingsnr : 0827.334.657

Benaming

(voluit) : CKCert

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare (Rumbeke), leperseweg 87

(volledig adres)

Onderwerp akte : zetelverplaatsing - statutenwijziging - kapitaalverhoging variabel kapitaal

Uit het proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CKCert", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), leperseweg 87, opgemaaKt door Meester Axelle THIERY, geassocieerd notaris, zaakvoerder in de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een BVBA "THIERY Joseph en Axelle, geassocieerde notarissen", met zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), Rumbeeksesteenweg 352, 0837.832.946 RPR Kortrijk, op 14 mei 2014, ter registratie neergelegd, blijkt dat onder meer volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen werden:

1. Naar aanleiding van onder meer de verplaatsing van de zetel naar 9052 Zwijnaarde, Technologiepark-Zwijnaarde 2/3 en een wijziging in de vennotenstructuur, aanneming van volledig nieuwe statuten, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

Artikel 1  Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "CKCert".

De vennootschapsnaam zal gebruikt worden in alle akten en op alle facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "CVBA".

Artikel 2  Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9052 Zwijnaarde, Technologiepark-Zwijnaarde 2(3.

De raad van bestuur kan zonder statutenwijzigingen de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime. Dit besluit dient in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt te worden en vermeld in het vennootschapsdossier op de griffie van de bevoegde rechtbank.

Artikel 4 - Doel

De vennootschap heeft tot doel de uitvoering van staalnames, inspecties, controles en certificaties,

De vennootschap mag alle activiteiten uitoefenen en diensten inrichten om haar doelstelling te verwezenlijken zoals aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, studie, fabricatie, toepassing, ontwikkeling, verbetering, samenstelling, hervorming, onderzoek, financiering, huur, verhuur, verzekeringen, leningen, organisatie en overdracht van technologie,

Zij mag alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Tot de verwezenlijking van haar doel mag de vennootschap alle contracten en overeenkomsten sluiten met overheidsinstanties en aile private ondernemingen en verenigingen of stichtingen. Zij mag deelnemen aan en samenwerken met alle ondernemingen die voor haar doelstelling nuttig kunnen zijn, Zij mag aile roerende en onroerende goederen bezitten die nodig zijn om haar doelstelling te verwezenlijken.

Artikel 5  Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het kapitaal van de vennootschap wordt gevormd door het bedrag van de door de vennoten onderschreven aandelen.

Het kapitaal is onbeperkt,

Het vast gedeelte van het kapitaal wordt vastgesteld op twintigduizend euro (20.000 EUR). Het vast gedeelte van het kapitaal is volledig geplaatst.

De vennootschap heeft een veranderlijk kapitaal voor het gedeelte dat het vast gedeelte van het kapitaal overschrijdt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten zijn enkel voor het bedrag van hun onderschreven aandelen aansprakelijk, zonder hoofdelijkheid.

Artikel 9  Vennoten

De vennoten worden ondergebracht in 5 categorieën ni R

-de CVBA Fytolab, met maatschappelijke zetel te 9052 Zwijnaarde, Technologiepark 2-3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0471,767.418, hierna A-vennoot genoemd die in het bezit is van A aandelen;

-de georganiseerde landbouworganisaties, hierna B-vennoten genoemd die in het bezit zijn van B-aandelen; -de provinciale proefcentra, hierna C-vennoten genoemd die in het bezit zijn van C-aandelen;

-de producentenorganisaties (PO's) en de Unies van Producentenorganisaties (UPO's), hierna D-vennoten genoemd die in het bezit zijn van D-aandelen;

-vennoten die na de oprichting van de vennootschap toetreden tot de vennootschap en die niet toegewezen worden aan een van bovenvermelde categorieën, hierna E-vennoten genoemd die in het bezit zijn van E-aandelen.

Alle bovenvermelde categorieën van vennoten hebben dezelfde rechten en verplichtingen, tenzij in de statuten anders wordt bedongen.

Het optreden van de vennoten wordt verder geregeld door het huishoudelijk reglement, dat wordt vastgesteld overeenkomstig artikel 38 van de statuten,

Artikel 15  Benoeming en ontslag bestuurders

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld door de algemene vergadering van de vennootschap, met dien verstande dat de vennootschap minstens evenveel bestuurders moet hebben als er categorieën van vennoten zijn overeenkomstig artikel 9 van de statuten, zonder hierbij evenwel rekening te houden met de categorie E, De raad van bestuur kan maximaal uit elf (11) bestuurders zijn samengesteld,

De verdeling van de bestuurdersmandaten alsook de verdeling van de voordrachtsrechten voor de bestuurdersmandaten onder de verschillende categorieën van vennoten en de hoedanigheidsvoorwaarden waaraan de bestuurders moeten voldoen, worden verder geregeld in het huishoudelijk reglement van de vennootschap, dat wordt vastgesteld overeenkomstig artikel 38 van de statuten.

Wanneer een mandaat van een bestuurder vacant wordt, zal de raad van bestuur een algemene vergadering bijeenroepen teneinde uit de kandidaten voorgedragen door dezelfde categorie van vennoten een nieuwe bestuurder te benoemen voor de resterende duur van het bestuursmandaat, of in geval er binnen een categorie van vennoten geen vennoten meer zijn, overeenkomstig het huishoudelijk reglement uit de kandidaten voorgedragen door de minderheidsvennoten een onafhankelijke bestuurder te benoemen voor de resterende duur van het bestuursmandaat.

De bestuurders worden benoemd bij beslissing van de algemene vergadering, genomen met een meerderheid van twee derden (2/3de) van de aanwezige en geldig vertegenwoordigde stemmen.

De bestuurders worden benoemd voor een duur van zes (6) jaar. Om de drie (3) jaar wordt de helft van de bestuurders, gekozen uit de voorgedragen kandidaten binnen een bepaalde categorie van vennoten, aan herverkiezing of vervanging onderworpen. Wanneer het totaal aantal bestuurders wordt vastgesteld op een oneven getal, wordt het aantal bestuurders dat om de drie (3) jaar aan herverkiezing wordt onderworpen, vastgesteld door de helft van het totaal aantal bestuurders naar boven af te ronden naar het eerstvolgende geheel getal. Te dien einde zal de helft van de eerst gekozen bestuurders van de vennootschap, bij loting bepaald, worden benoemd voor een termijn van drie (3) jaar, Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De bestuurders kunnen op elk ogenblik zonder reden of vooropzegging worden ontslagen door de algemene vergadering bij beslissing genomen met een meerderheid van twee derden (2/3de) van de aanwezige en geldig vertegenwoordigde stemmen,

Elke bestuurder die, om welke reden ook, niet langer vertegenwoordiger is van een vennoot binnen een bepaalde categorie van vennoten, als werknemer, ambtenaar, aangestelde, bestuurder, zaakvoerder of in welke hoedanigheid ook, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. ln voorkomend geval wordt een algemene vergadering bijeengeroepen teneinde in zijn vervanging te voorzien,

Een bestuurder is eveneens van rechtswege ontslagnemend in de gevallen bepaald in het huishoudelijk reglement, dat wordt vastgesteld overeenkomstig artikel 38 van de statuten.

De vergoeding van de bestuurders wordt geregeld door het huishoudelijk reglement, dat wordt vastgesteld overeenkomstig artikel 38 van de statuten.

Artikel 17  Bevoegdheid

De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens deze die uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur mag, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen. Deze bevoegdheidsdelegatie wordt verder geregeld door het huishoudelijk reglement, dat wordt vastgesteld overeenkomstig artikel 38 van de statuten,

Artikel 18  Vertegenwoordiging

ln alle handelingen en betrekkingen van de vennootschap met vennoten of met anderen, in of buiten rechte, is zij geldig vertegenwoordigd door drie (3) bestuurders die elk vertegenwoordiger zijn van een andere categorie van vennoten,

Deze drie bestuurders kunnen optreden zonder van een beslissing of volmacht van de raad van bestuur te moeten doen blijken, mogen alle akten of overeenkomsten ondertekenen, voor alle rechtbanken of scheidsrechters verschijnen en uittreksels uit aile maatschappelijke verslagen echt verklaren. Dit alles

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

onverminderd de bevoegdheid die, volgens de bepalingen van artikel 17 van de statuten, aan een of meer

bestuurders of derden werd verleend.

De bijzondere gevolmachtigden kunnen de vennootschap binnen de perken van hun mandaat

vertegenwoordigen.

Artikel 20  Dagelijks werking  delegatie van verantwoordelijkheden

De raad van bestuur delegeert de dagelijkse werking van de vennootschap aan een directeur

De directeur wordt met de dagelijkse werking van de vennootschap belast. Hij/zij verzorgt tevens de lopende

zaken van de vennootschap en ondertekent de dagelijkse briefwisseling en ondertekent namens de

vennootschap alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van post, bank, spaarkas, vervoerinstantie en

dergelijke, Personeelszaken behoren tot de verantwoordelijkheid van de directeur.

De raad van bestuur beslist over de benoeming en het ontslag van de directeur.

De manier waarop de vergoeding van de directeur wordt vastgesteld, wordt geregeld door het huishoudelijk

reglement, dat wordt vastgesteld overeenkomstig artikel 38 van de statuten,

Artikel 21 - Controle

De controle van de vennootschap wordt verricht door een of meer commissarissen die worden gekozen uit

de leden van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

Artikel 23  Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden binnen de zes (6)

maanden na de afsluiting van het boekjaar op de plaats, dag en het uur bepaald door de raad van bestuur.

De gewone algemene vergadering beraadslaagt en beslist over de goedkeuring van de jaarrekening, over

de bestemming van de winst, de kwijting aan de bestuurders en aan de commissaris(sen).

De stukken worden ter beschikking gesteld van de vennoten op de wijze geregeld door het huishoudelijk

reglement, dat wordt vastgesteld overeenkomstig artikel 38 van de statuten.

Artikel 26  Volmachten

Een vennoot mag zich op de vergadering door middel van een schriftelijke volmacht laten

vertegenwoordigen door een andere vennoot, Niemand mag echter meer dan een (1) vennoot

vertegenwoordigen. De volmacht dient bij de ondertekening van de aanwezigheidslijst voorgelegd te worden.

De raad van bestuur kan vrijstelling verlenen van deze formaliteiten.

Artikel 31  Boekjaar

Het boekjaar komt overeen met het kalenderjaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen gesloten.

Artikel 33 -- Winstverdeling

De nettowinst van het boekjaar, d.i. na de boeking van de kosten en lasten en de noodzakelijke

afschrijvingen, wordt besteed als volgt:

-ten minste vijf (5) % aan de wettelijke reserve overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen;

-een vergoeding aan het gestort kapitaal;

-het overschot wordt overgedragen of gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het vast gedeelte van het kapitaal bepaald in artikel 5 van de statuten, vermeerderd niet alle reserves die

volgens de wet of deze statuten niet mogen worden uitgekeerd. Dit alles overeenkomstig het Wetboek van

vennootschappen.

Het staat de algemene vergadering vrij te beslissen dat de gehele winst zal worden gereserveerd.

Bij verlies mag het nadelig saldo worden overgedragen.

Artikel 37  Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd

door de algemene vergadering. Bij gebreke van een dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de

raad van bestuur, handelend in hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit

van de algemene vergadering, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging

of homologatie van hun benoeming.

De algemene vergadering duidt de wijze aan waarop de vereffening zal geschieden, en legt de

bevoegdheden van de vereffenaars vast. Na betaling van de schulden zullen de aandelen tegen hun nominale

waarde of tegen het erop gestorte bedrag indien zij niet volgestort waren, uitbetaald worden. Het nog

overblijvende gedeelte zal worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot de door hen onderschreven en

volstorte aandelen.

2, Verhoging van het kapitaal door het variabel kapitaal te brengen op tachtig duizend euro (¬ 80,000,00) door inbreng in geld, mits van het creëren van vierhonderd nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis.

Op voormelde kapitaalverhoging werd als volgt ingeschreven:

1,de co0peratieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FYTOLAB",ten belope van achtenvijftig duizend vierhonderd euro (¬ 58.400,00), waarvoor haar tweehonderd tweeënnegentig aandelen categorie A worden toegekend.

Het bedrag werd volledig volstort.

2.de vereniging zonder winstoogmerk "HBB", ten belope van vijfduizend vierhonderd euro (¬ 5.400,00), waarvoor haar zevenentwintig aandelen categorie B worden toegekend.

x

ig.

, ,

Het bedrag werd volledig volstort.

3.de vereniging zonder winstoogmerk "ABS", ten belope van drieduizend zeshonderd euro (E 3.600,00), waarvoor haar achttien aandelen categorie B worden toegekend.

Het bedrag werd volledig volstort,

4.de vereniging zonder winstoogmerk "INAGRO, provinciaal extern verzelfstandigd agentschap in privaatrechtelijke vorm, afgekort "Inagro", provinciaal EVAP", ten belope van vijfduizend vierhonderd euro (¬ 5.400,00), waarvoor haar zevenentwintig aandelen categorie C worden toegekend.

Het bedrag werd volledig volstort.

5.de vereniging zonder winstoogmerk "PROVINCIAAL PROEFCENTRUM VOOR DE GROENTENTEELT OOST-VLAANDEREN", ten belope van drieduizend zeshonderd euro (E 3.600,00), waarvoor haar achttien aandelen categorie C worden toegekend.

Het bedrag werd volledig volstort.

6.de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TELERSVERENIGING IN17USTRIEGROENTEN", in het kort "INGRO", ten belope van drieduizend zeshonderd euro (¬ 3.600,00), waarvoor haar achttien aandelen categorie D worden toegekende

Het bedrag werd volledig volstort.

De genoemde bedragen werden bij storting of overschrijving gedeponeerd op een rekening bij KBC Bank te Zwijnaarde, Dorpsstraat 43, nummer 6E80 7430 5494 7177 op naam van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CKCert, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd op negen mei tweeduizend veertien.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Axelle Thiery

Hierbij neergelegd:

-expeditie proces-verbaal dd. 14.05.2014.

-coördinatie dd. 14.05.2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

17/09/2014
ÿþMod %Nord 111

peia3.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

1111,1.11J11111°11111

MONITEUR

10 -09-

BELGISCH S

BELGE

NEERGELEGD

2014 20 AU6, 2014

AATSBLAD RECHtirdellt VAN

sennpmeinn TF (ENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0827.394.657

Benaming

(voluit) : CKCERT

(verkort):

Rechtsvorm COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel TECHNOLOGIEPARK 213, 9062 ZUJNAARDE

(volledig adres)

Onderwerp akte BENOEMING/ONTSLAG BESTUURDERS EN COMMISSARIS

De Algemene Vergadering aanvaardt unaniem de lijst met toekomstige bestuurders, dd 14/05/2014

Ontslagnemende bestuurders

- Dirk Aucienaert, voorgedragen door I-IBB, Leuven

- Geert Van Huile, voorgedragen door HBB, Leuven ter vervaning van Pemeel Lucien

sinds de Algemene Vergadering van 2011

- Paul Carpentier, voorgedragen door Algemeen Boeren Syndicaat, Roeselare

- Filip Fontaine, voorgedragen door LAVA, Boortmeerbeek

- Ingeborg Van Wonterghem, voorgedragen door Ingro, Roeselare

- Bart Naeyaert, voorgedragen door Inagro, Beitem

- Danny Callens, voorgedragen door 'negro, Beitem

- André Calus, voorgedragen door Agro Abc, Beitem

- Saskia Buysens, voorgedragen door Proefcentrum Groenteteelt PCG, Kruishoutem -

Benoemd in de Algemen Vergadering 2013 tot Algemene Vergadering 2014

ter vervanging van Nico Vergote

Benoeming bestuurders vanaf 14/05/2014:

-Paul Demyttenaere, voorgedragen door Fytolab cvba, Zwijnaarde -

Benoeming tot de Algemene Vergadering 2017

-Chris De Pooter, voorgedragen door Fytolab cvba, Zwijnaarde -

Benoeming tot de Algemene Vergadering 2020

-Gaston Opdekamp, voorgedragen door Fytolab cvba, Zwijnaarde -

Benoeming tot de Algemene Vergadering 2017

-Mirjam Knockaert, voorgedragen door Fytolab cvba, Zwijnaarde -

Benoeming tot de Algemene Vergadering 2020

-Herman Vantangenhove, voorgedragen door Fytolab cvba, Zwijnaarde -

Benoeming tot de Algemene Vergadering 2017

-Stefaan De Smet, voorgedragen door Fytolab cvba, Zwijnaarde -

Benoeming tot de Algemene Vergadering 2020

-Patrick Meulemeester, voorgedragen door HBB, Leuven -

Benoeming tot de Algemene Vergadering 2020

-Geert Clarebout, voorgedragen door Algemeen Boeren Syndicaat ABS, Roeselare -

Benoeming tot de Algemene Vergadering 2017

-Mia Demeulemeester, voorgedragen door 'negro, Beitem -

Benoeming tot de Algemene Vergadering 2017

-Bruno Gobin, voorgedragen door Proefcentrum Groenteteelt PCG, Kruishoutem -

Benoeming tot de Algemene Vergadering 2020

-Joseph Cardoen, voorgedragen door Ingrat Roeselare -

Benoeming tot de Algemene Vergadering 2017

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

. j Voor-

behouden aan het Belgisch r Staatsblad

Benoeming commissaris:

De Algemene Vergadering 2013 beslist CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, met de maatschappelijke

zetel te President Kennedypark lA - 8500 Kortrijk en met ondememingsnummer 0433.608.707

te herbenoemen tot commissaris van de CVBA CKCert Algemene Vergadering

tot en met het boekjaar 2016.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Directeur

De Clercq Carine



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.05.2014, NGL 25.07.2014 14354-0482-021
19/11/2014
ÿþ Mal wam 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE

NEERGELEGD



20111 1 0 OKT. 2014

RECHTBflegjWAlV

-n n,nn, n1<OOPHANDELTE GENT

Ondernemingsnr : 0827.394.657

Benaming

(voluit) : CKCERT

(verkort) :

Rechtsvorm : COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zettel : Technologiepark Zwijnaarde 2/3 - 9052 Zwijnaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOLMACHT DAGELIJKS BESTUUR

Bij beslissing van de Raad van Bestuur van CKCERT CVBA dd.15 september 2014 werd aangesteld als gevolmachtigde om het dagelijks bestuur waar te nemen volgens art. 20 van de statuten :

Mevrouw Carine De Clercq, wonende te 9270 Laarne - Warande 116

Dit met ingang van 15 september 2014.

De Clercq Carine,

Gevolmachtigd directeur

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

I

II i III

*14209557*

MONITEUI

10 -11

R :LGISCH S

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.04.2013, NGL 28.06.2013 13248-0568-020
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 27.08.2012 12462-0274-018
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.05.2011, NGL 28.06.2011 11221-0512-015
09/07/2015
ÿþVoor. behoud aan hE Belgisc Staatsb"

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ," f jj~~ ~^ ~ ; " ~ ir, E G ~-."

,ü a~

3 0 -,ij- kii15

I P1E~C1-~t-i t~. '\ .~~ie

T~YI!'t,3rT a'.

- "

Ondernemingsnr : 0827.394.657

Benaming

(voluit) : CKCERT

(verkort) :

Rechtsvorm : COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TECHNOLOGIEPARK 2/3, 9052 ZWIJNAARDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING/ONTSLAG BESTUURDERS

De Raad van Bestuur stelt voor Dirk Audenaert op te nemen als bestuurder, met een mandaat tot 2020. Hij is landbouwconsulent Boerenbond, regio Oost-Vlaanderen, en zal de Boerenbond vertegenwoordigen i.p.v. Patrick Meulemeester.

De Algemene Vergadering, gehouden op maandag 15 juni 2015, is unaniem akkoord met het voorstel om Dirk Audenaert op te nemen i.p.v, uittredend bestuurder Patrick Meulemeester.

111111111111111111,1)11111111

Directeur

De Clercq Carine

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CKCERT

Adresse
Zetel : TECHNOLOGIEPARK 2/3, 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande