CLAEYS INSURANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLAEYS INSURANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.441.402

Publication

29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 23.08.2012 12449-0552-014
09/09/2011
ÿþ N II~INIPoIIIIIWIINII

*11136961*



MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r.1 Î .n ^:' Ts A l;_J_

<

A Ni 1i

V 0. 08. 2011

~li C r4 EJ E t'3 IIrS t.J

 tin-the

Ondernemingsnr : 0835.441.402

Benaming

(votuit) : Claeys Insurance

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Patersstraat 2, 9255 Buggenhout

Onderwerp akte : Neerteggen verslagen quasi inbreng

Verslag zaakvoerders en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen, van de zaakvoerders in toepassing van artikel 220 W. Venn.

Getekend

Claeys Ivo,

Zaakvoerder.

Assurent GCV

Vertegenwoordigd door Casier An,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Wik 8 vermelden : Recto : Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoto)nen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa Naam en handtekening.

15/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11302643*

Neergelegd

13-04-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam:  CLAEYS INSURANCE .

ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9255 Buggenhout, Patersstraat 2.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België en in het buitenland:

- het uitvoeren van alle mogelijke makelaarsverrichtingen, met name op het vlak van verzekeringen, financieringen, persoonlijke en hypothecaire leningen, leasings, enz.

- het verlenen van advies inzake alle mogelijke bankzaken, verzekeringszaken, beleggingen en kredieten. Ze kan consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand verlenen op voornoemde gebieden.

- het optreden als tussenpersoon op het vlak van beleggingen en het aantrekken van spaargelden. Tegelijkertijd zal zij, in strikte naleving van de Belgische en internationale wetgevingen en reglementeringen, alle vormen van consultancy kunnen leveren op het vlak van diensten.

Ze heeft ook als doel:

het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen; de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Algemeen genomen heeft de vennootschap tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle mogelijke soorten industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderwerp, de studie, de coördinatie, de expertise, de onteigening, de verbouwing, de decoratie, de inrichting, de uitbating, de verhuring, het beheer, de zaakvoering en de verkaveling van alle roerende goederen, alsook de promotie, in België en in het buitenland en in elke mogelijke vorm, inzake immobiliën.

De vennootschap heeft ook de financiering van dergelijke verrichtingen als doel.

De heer CLAEYS Ivo, geboren te Sint-Agatha-Berchem op 28 april 1975, en zijn echtgenote mevrouw CASIER An Anna Karel, geboren te Dendermonde op 13 augustus 1973, samenwonende te 9255 Buggenhout, Patersstraat 2;

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : CLAEYS INSURANCE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9255 Buggenhout, Patersstraat 2

Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Ann DE BLOCK, te Sint-Amands, op twaalf april tweeduizend elf, blijkt dat volgende Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

0835441402

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zowel in België als in het buitenland mag zij deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, participatie, inschrijving of op elke andere manier in alle bestaande of op te richten vennootschappen en in alle industriële, financiële of commerciële ondernemingen en verrichtingen die, geheel en gedeeltelijk, op eenzelfde of vergelijkbaar doel als het hare afgestemd zijn of die er de ontwikkeling van kunnen bevorderen.

Zij mag alle daden stellen, alle transacties en ondernemingen uitvoeren, alle roerende en onroerende, civiele of industriële, financiële of commerciële verrichtingen doen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of met een onderdeel ervan of die kunnen bijdragen tot het vergemakkelijken, het begunstigen of het ontwikkelen van haar nijverheid of handel.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap heeft de bevoegdheid alle handelingen te stellen in het kader van het vergoeden van de zaakvoerder(s) in geld, in natura of via voordelen van alle aard.

DUUR:

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank.

KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Inschrijving op het kapitaal

Op het kapitaal wordt ingeschreven in geld.

De oprichters schrijven in op het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550), vertegenwoordigd door honderd aandelen, hetzij:

- de heer Ivo Claeys, voormeld, op negenduizend vierhonderd zestig euro vijftig cent (¬ 9.460,50), vertegenwoordigend eenenvijftig (51) aandelen en

- mevrouw An Casier, voormeld, op negenduizend negenentachtig euro vijftig cent (¬ 9.089,50), vertegenwoordigend negenenveertig (49) aandelen,

dewelke zij elk gedeeltelijk en in zelfde mate volstorten.

Bewijs van deponering

De oprichters verklaren en erkennen dat tot de gedeeltelijke volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 001-6398813-90 bij BNP PARIBAS FORTIS op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering, afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling, werd voorgelegd aan de notaris en zal bij deze akte gevoegd worden doch er niet aan worden gehecht.

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering. Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S):

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er twee zaakvoerders worden benoemd zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen vóór de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

VOLMACHTEN:

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen. Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER  GEVOLGEN:

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde donderdag van de maand juni om negentien uur, indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van elk jaar. WINSTBESTEDING: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. ONTBINDING  VEREFFENING:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de vereffenaar, die daartoe wordt aangesteld door de algemene vergadering, overeenkomstig de bepalingen voorzien in het wetboek van vennootschappen

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING:

Het eerste boekjaar vangt aan op heden om te eindigen op eenendertig december tweeduizend elf. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in juni tweeduizend en twaalf.

OVERNAME VERBINTENISSEN:

Alle sedert één januari tweeduizend en elf (01/01/2011) in naam van en voor rekening van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S):

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de oprichters mij, notaris, verzocht te akteren dat benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerders:

1) De heer CLAEYS Ivo, geboren te Berchem-Sainte-Agathe op achtentwintig april duizend negenhonderdvijfenzeventig, nationaal nummer 750428-403-69, wonende te 9255 Buggenhout, Patersstraat 2;

2) De Gewone commanditaire vennootschap Assurent, met maatschappelijke zetel te 9255 Buggenhout, Patersstraat 2, ondernemingsnummer 0896.324.342.

Opgericht bij onderhandse akte de dato vier maart tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien maart tweeduizend en acht, onder nummer 08042983;

Waarvan het doel werd uitgebreid bij beslissing van de algemene vergadering van drie december tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatblad van drieëntwintig januari tweeduizend en negen onder nummer 09012451;

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, tevens hierbij benoemd tot vaste vertegenwoordiger voor deze vennootschap:

Mevrouw CASIER An, geboren te Termonde op dertien augustus duizend

negenhonderddrieënzeventig, nationaal nummer 730813-152-77, wonende te 9255 Buggenhout, Patersstraat 2.

De aldus benoemde zaakvoerders verklaren, in voorkomend geval bij middel van hun vertegenwoordiger, ieder het toegekend mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

Elke zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

BEZOLDIGING ZAAKVOERDER(S): Het mandaat van de zaakvoerders is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, onbezoldigd. De Algemene vergadering beslist tot een vergoeding in geld en/of in natura.

OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDERS:

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

COMMISSARIS: Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

Luik B - Vervolg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

(getekend)

Ann DE BLOCK, notaris te Sint-Amands.

De oprichters en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bultijnck & De Smedt, met zetel te Buggenhout, Mandekensstraat 135, evenals alle medewerkers van deze laatstgenoemde vennootschap.

Tezelfdertijd neergelegd :

- afschrift oprichting

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 15.07.2016 16337-0509-016

Coordonnées
CLAEYS INSURANCE

Adresse
PATERSSTRAAT 2 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande