CLAGO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLAGO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.138.209

Publication

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 26.06.2013 13223-0335-011
01/07/2011
ÿþmotl 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

"

ui~iiimidiouunn~ un

'11099055"

Vc behc aan Belç Staal

NEERGELEGD

2 1 JUNI 2011

i2 F C li~~it?fisr~_ VAN

KOOPi-l:.~w3r.~_7E.Ci::tiT

Ondernerrtingsnr : O 3 T 'À- 3i) ' 1_0J

Benaming : CLAGO

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Urselweg 90

9990 Maldegem

Onderwerp akte :Akte oprichting

Er blijkt uit een akte opgesteld door notaris Jozef Dauwe te Eeklo, op 15 juni 2011, nog niet geregistreerd, dat Mevrouw CLAEYS Chantale Ivonne Joel, geboren te Eeklo op 11 augustus 1972, echtgenote van de Heer GOETHALS Frederik Anne-Marie Johan, geboren te Gent op 5 mei 1972, wonende te 9990 Maldegem,j: Urselweg 90 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht waarvan de statuten' ondermeer zijn samengesteld als volgt:

Artikel 1 - Naam. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en zal als naam dragen "CLAGO".

Artikel 2 - Zetel. De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9990 Maldegem, Urselweg met gevolg dat het vennootschapdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel W. Gent. Hij mag elders overgebracht warden in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder of het college: van zaakvoerders, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mits inachtname van-taalwetgeving en bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3 - Doel. De vennootschap heeft tot doel: Het organiseren van thuisverpleging en het uitvoeren van;; medische, verpleegkundige of hygiënische zorgen aan personen, en de uitoefening van de verpleegkunde in; het algemeen, onder naleving van de deontologische gedragsregels zoals bepaald in de DEONTOLOGISCHE:; CODE VOOR VERPLEEGKUNDIGEN IN BELGIE, Goedgekeurd door de Algemene Unie van Verpleegkundigen van België in 2004. Het verstrekken en uitvoeren van technische prestaties, toevertrouwde:; medische handelingen en algemeen verpleegkundige verzorgende taken, de observatie en vastleggen van de symptomen en reacties van de patiënt, zowel op fysisch als psychisch vlak. Het bijstaan van zieke of:? hulpbehoevende personen en de handelingen te helpen verrichten die bijdragen tot het behoud, de verbetering, en het herstel van de gezondheid, of om hen bij het sterven te begeleiden, dit alles om een globale;' verpleegkundige verzorging te verzekeren. Deze taken van thuisverpleging worden uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap en alle daaruit vloeiende honoraria warden geïnd door en voor de;: : vennootschap. Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn. voor de uitoefening van voornoemde activiteiten. De aankoop, het huren, leasen en invoeren van alle medische!; apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, voor voornoemde activiteiten. De;; mogelijkheden scheppen om de verpleegkundigen-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde:; medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken. Dit voor: eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, in commissie, als tussenpersoon of als:, vertegenwoordiger. Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de,,

" vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.;, Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties en dit door inbreng, fusie of hoe dan ook. Zij mag haar onroerende goederen in`; hypotheek stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden. De vennootschap kan zich borgstellen ten voordele van derden mits;; vergoeding. Zij zef ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen kunnen uitoefenen.:; De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen ee manieren die zij het best geschikt acht.

Artikel 4 - Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur op 15 juni 2011.

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal. Het geplaatst kapitaal bedraagt dertigduizend euro (¬ 30.000,00). Hete : is verdeeld in driehonderd (300) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk!; één/driehonderdste (1/300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst in geld en;; volledig afbetaald bij de oprichting. Dit bedrag werd gestort op rekening bij de Bank BNP Panbas Fortis.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Artikel 9 Bestuur van de vennootschap. De vennootschap p wordt bestuurd door één of meer

zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, vennoten of niet. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aart te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 10 - Machten van de zaakvoerderss). De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de Algemene Vergadering der vennoten bevoegd is.

Artikel 11 - Vertegenwoordiging der vennootschap. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen.

Artikel 12 - Delegatie van machten. De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid aan een of' meerdere directeurs of gevolmachtigden, vennoten of niet, hun machten gedeeltelijk overdragen.

Artikel 15 - Algemene Vergadering. De Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) zal gehouden worden de vijftiende van de maand juni om twintig uur (20.00u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden. Te alten tijde kan een Bijzondere Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over een aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt. Te allen tijde kan ook een Buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De zaakvoerders en de commissarissen, indien er zijn, zijn bevoegd een Algemene Vergadering bijeen te roepen. Zij moeten die bijeenroepen, binnen een termijn van één (1) maand, wanneer het gevraagd wordt door vennoten die één/vijfde (1!5 ) van het kapitaal vertegenwoordigen. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder. De oproeping tot de Algemene Vergadering geschiedt bij aangetekende brief ten minste vijftien (15) dagen voor de Algemene Vergadering. De Gewone Algemene Vergaderingen (jaarvergaderingen) en de Bijzondere Algemene Vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de bijeenroepingen. De Buitengewone Algemene Vergaderingen dienen gehouden worden in hetzelfde taalgebied van de zetel en voor een Belgische notaris. Alle eigenaars van aandelen, gekend in het''', aandelenregister, worden toegelaten op de Algemene Vergadering. De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de Algemene Vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Wanneer de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, oefent hij de' bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als Algemene Vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 16 - Stemrecht. teder aandeel geeft recht op één (1) stem.

Artikel 20 - Maatschappelijk boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van het ieder jaar.

Artikel 22 - Winstverdeling. Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf (5) procent voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1110de) van het kapitaal bereikt. Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten, voorafnemingen gedaan worden op de wettelijke reserve, die aldus deze reserve op minder zouden brengen dan tien (10) procent van het kapitaal, dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf (5) procent op de nettowinst opnieuw dienen gedaan totdat de wettelijke reserve terug tien (10) procent van het kapitaal bedraagt. De Algemene Vergadering beslist over de', aanwending van het saldo. Het deel van de winst dat volgens beslissing van de Algemene Vergadering zal uitgekeerd worden, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht.

Artikel 23 - Ontbinding. De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege of door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de Algemene Vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon : voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting daarvan.

Artikel 24 - Benoeming van vereffenaars. Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zullen er één of meer vereffenaars benoemd worden, aandeelhouders of niet bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen ten allen tijde ontslagen worden. Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de bestuurders/zaakvoerders die op het tijdstip van ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Artikel 25 - Vereffening. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van : Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Tenzij de Algemene Vergadering volgens de regels die zijn gesteld voor een wijziging aan de statuten de vereffeningswijze op een andere manier geregeld heeft, wordt de opbrengst van de vereffening in de eerste plaats aangewend om, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, inbegrepen de vereffeningskosten, het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

G mod 2.1

regelmatig betaalde en nog niet uitbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de aandelen verdeeld. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort werden, wordt voor de verdeling rekening gehouden met deze ongelijkheid en worden alle aandelen op gelijke voet geplaatst, heztij door bij voorrang de aandelen die voor een groter deel volgestort werden, terug te betalen, hetzij door aanvullende stortingen ten laste van de aandelen die in mindere mate volgestort werden op te vragen.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Als overgangsmaatregel zal: - het eerste boekjaar aanvangen vanaf de neerlegging van onderhavige akte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en een einde nemen op 31 december 2012; - de jaarvergadering'. zal voor de eerste maal bijeenkomen in het jaar 2013. De verbintenissen, aangegaan in de periode tussen de oprichting en de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, zijn onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd binnen de twee (2) maanden na het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

BENOEMING, 1

En onmiddellijk in Bijzondere Algemene Vergadering samengekomen, verklaart de comparante, die de geheelheid van het kapitaal vertegenwoordigt:

- aan te stellen als niet-statutaire zaakvoerder: Mevrouw Chantale Claeys, voornoemd, die verklaard heeft te aanvaarden. Deze opdracht wordt verleend voor onbepaalde duur vanaf heden. Haar opdracht is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

- Geen commissaris te benoemen.

- Mevrouw Chantale Claeys, voornoemd, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger van huidige vennootschap in het kader van al haar toekomstige bestuursmandaten in andere vennootschappen, conform artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Benoeming lasthebber: De zaakvoerder stelt de hierna genoemde persoon aan als bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, met name besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Speeckaert & Partners", te 9030 Gent (Mariakerke), Brugsesteenweg 585, vertegenwoordigd door één van haar aangestelden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Afgeleverd voor de formaliteit van registratie van cie akte-oprichting overeenkomstig artikel 173-1°bis van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

(getekend)

Notaris Jozef Dauwe.

Tegelijk hiermee neergelegd voor de rechtbank.

Een expeditie van de akte-oprichting de dato 15 juni 2011.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 22.06.2016 16208-0451-011

Coordonnées
CLAGO

Adresse
URSELWEG 90 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande