CLAIRE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLAIRE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.728.618

Publication

27/01/2015
ÿþ{

I

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

15 JAN. 2015

AFDELINt .Q DERMONDE

«J

Ondememingsnr : SC . 2ó . GA 8

Benaming (voluit) : CLAIRE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Clement D'hooghelaan 2

9140 TEMSE

Onderwerp akte :Oprichting - statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op negen januari tweeduizend vijftien, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, dat door:

1. De heer Stefan Alfons Celestina ENGELS, geboren te Temse, op zevenentwintig augustus negentienhonderd éénenzeventig, wonende te 9140-Temse, Tielrode, Burgemeester Achiel Heymanstraat 101;

2. Mevrouw Claire Yvonne Marcel DE .JONGHE, geboren te Temse, op zevenentwintig oktober negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 9140-Temse, Tielrode, Burgemeester Achiel Heymanstraat 101;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " CLAIRE ", met zetel te 9140 Temse, Clement D'hooghelaan 2, met kapitaal van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), volledig in geld volgestort, verdeeld in tweehonderd (200) aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal, werd opgericht.

De comparanten verklaren en erkennen dat het volledig maatschappelijk kapitaal is geplaatst en dat alle aandelen in geld volledig volgestort zijn door:

- genoemde heer Stefan Engels, die verklaart in te schrijven op honderd (100) aandelen, volgestort tot beloop van tienduizend euro

(¬ 10.000,00)

- genoemde mevrouw Claire De Jonghe, die verklaart in te schrijven op honderd (100) aandelen, volgestort tot beloop van tienduizend euro

(¬ 10.000,00)

De statuten luiden als volgt:

Naam.: De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid. Zij neemt als maatschappelijke naam "CLAIRE".

Zetel: De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Temse, met

als eerste adres 9140-Temse, Clement D'hooghelaan 2.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

" Uitbating van een koffiebar inclusief take away;

" Verkoop van koffie en koffiespecialiteiten met consumtie ter plaatse;

" Ambachtelijk ijssalon inclusief take away;

" Verkoop van huisbereid ambachtelijk ijs;

" Verhuur van ijskar en/of ijsfiets;

" Verkoop van pralines, chocoladegeschenken en ambachtelijke

chocoladeproducten;

" Verstrekken Van Jichte_ lunçh[naaltijden ert draEtken.;_

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

a

4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" Marktkramer.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks

verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, ln commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en ai haar andere' goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borg-stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook zaakvoerder(s)opdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

De vennootschap mag alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het doel, met inbegrip van : het deelnemen op iedere wijze in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen ; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal: Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (C 20.000,00). Het kapitaal werd bij de oprichting volledig volgestort.

Het kapitaal is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/tweehonderdste (1/2005te) van het kapitaal.

De vennootschap kan tevens aandelen zonder stemrecht creëren en wederinkopen zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen en obligaties op naam uitgeven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De aandelen waarop wordt ingeschreven, worden in een register van aandelen ingeschreven. Dit register van aandelen wordt op de zetel gehouden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de vennoten. De

overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Boekjaar - Winstverdeling: Het boekjaar vangt aan op één januari van ieder jaar om te eindigen op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen. Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Jaarlijkse algemene vergadering: Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni om vijftien (15.00) uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerste daaropvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergaderingen en de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België aangeduid in de oproepingen.

Bestuur - Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders bepaalt.

Aile akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministrieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien hiervoor.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels. De zaakvoerder mag aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt.

Vereffening: Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Op de laatste blz. vare Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

"

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

r ,

I

M "

"Voor-" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Overgangsbepalingen

1. Zaakvoerder

Worden hierbij als zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

- de heer STEFAN ENGELS, voornoemd, te rekenen vanaf de oprichting;

- Mevrouw Claire DE JONGHE, voornoemd, te rekenen vanaf één april tweeduizend

vijftien,

die aanvaarden en verklaren over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te

beschikken om dit mandaat te aanvaarden.

Hun mandaat Is onbezoldigd tenzij anders beslist door de algemene vergadering.

2. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op éénendertig december

tweeduizend zestien.

3. Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand juni

tweeduizend zeventien om vijftien (15.00) uur.

4. Overname van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert één november tweeduizend veertien.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Volmacht: de oprichters verlenen een bijzondere volmacht, met macht om afzonderlijk te handelen en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, voor het vervullen van alle formaliteiten, de burgerlijke vennootschap opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ProBuFisc", met zetel te 9140 Temse, Wilfordkaai 37, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting, van de vennootschap, bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde (B.T.W.), de sociale kas, het sociaal secretariaat en andere overheidsdiensten. Alle verplichtingen te vervullen bij het Ministerie van Financiën, de Administratie van de Directe en Indirecte Belastingen, Registratie en Domeinen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CLAIRE

Adresse
CLEMENT D'HOOGHELAAN 2 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande