CLARENSIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLARENSIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.560.678

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 19.09.2014, NGL 28.09.2014 14624-0215-011
09/05/2012
ÿþ Mod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111

*12086763*

V beh aa Bel Staa

91

NEERGELEGD

2 1~.r

~ ~'~), '312

tGriffieT~

Ondernemingsnr: oE:L-IS e:;C:3 EïS

Benaming

(voluit) : CLARENS1S

(verkort

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9041 Gent (Oostakker), Kleemstraat 118

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting Statuten Benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Steven VERB1ST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, op 23 april 2012, neergelegd voor registratie;

Dat Mevrouw ROELS Karolien Lea Amaat, geboren te Sint-Amandsberg op 31 juli 1970, thans ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd wonende te 9041 Gent (Oostakker), Gentstraat 204, de volgende vennootschap heeft opgericht:

RECHTSVORM  NAAM  ZETEL

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "CLARENSIS".

De zetel wordt gevestigd te 9041 Gent (Oostakker), Kleemstraat 118,

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ACHTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door HONDERD (100) gelijke aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder een/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven door Mevrouw ROELS Karolien, voornoemd, ten belope van alle honderd (100) aandelen, die zij gedeeltelijk, voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) volstort.

Tengevolge van de inschrijving, de gedane stortingen en de oprichting van de vennootschap, staat het hiervoor vermelde gestorte bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel ter beschikking van de vennootschap.

BOEKJAAR

Elk boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het volgende kalenderjaar.

WINSTVERDELING -- ONTBINDING  VEREFFENING

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, algemene onkosten, eventuele vergoeding

aan de zaakvoerders en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zui-veere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds totdat dit één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Wordt deze verhouding naderhand om een of andere reden niet meer bereikt, dan dient de gezegde afhouding opnieuw toegepast te worden tot de reserve weer op peil is. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen.

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun bevoegdheden, hun aantal en hun bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) slechts in functie na bevestiging van zijn (hun) benoeming door de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Nadat de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening zijn betaald, wordt het batig saldo gescheiden en verdeeld onder de vennoten, naar verhouding van ieders aandelen, in zover ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetaling of bijstortingen ter keuze van de vereffenaar(s).

BESTUURSORGAAN  BESTUURSBEVOEGDHEID

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering, te benoemen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, dewelke zal beslissen bij gewone meerderheid van stemmen.

Op }r btz. van Luik Bv' r'Y" ,'íf" ,r, Recto N arri en linea [1, ', -, 'Jr. al` Ir rf.f r iwizij van de persotalr,(Ei,!

LP,' oer~j. dE rec, '. r r!, derden IE- ;r_rterq nwoordigen Verso raam r" n h¬ ,nest,>" " ,

Bijlagen-bij -het -Belgtseh-Staatsblad- 09/O5f2012 - Annexesüu Moniteur be1ge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

" VERTEGENWOORDIGINSBEVOEGDHEID

Zolang er één zaakvoerder is, zal deze alleen handelen en de vennootschap kunnen verbinden tegenover derden.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk handelen en de vennootschap kunnen verbinden tegenover derden.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, onder meer rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- het verstrekken van diensten en adviezen op het vlak van personeelsbeleid, human resources, headhunting, werving en selectie en management in de meest ruime zin, alsook het verlenen van elke mogelijke vorm van bijstand op deze domeinen;

- het coachen van werkgevers en werknemers;

- het coachen van personen in verband met hun mentale gezondheid;

- het geven van trainingen, opleidingen, vormingen en dergelijke meer in verband met voormelde activiteiten;

- het opnemen van mandaten in andere vennootschappen, zowel in binnen- ais buitenland;

- het beleggen voor eigen rekening in alle mogelijke roerende en onroerende goederen, zowel in binnen- en buitenland, Hieronder dient onder meer te worden verstaan: het kopen, verkopen, huren en verhuren, oprichten, leasen, en dergelijke meer van onroerende en roerende goederen;

- het verwerven van participaties in alle bestaande en nog op te richten vennootschappen, zowel in binnen-en buitenland;

- het laten oprichten, kopen en verkopen, huren en verhuren van onroerende goederen in de meest brede zin van het woord;

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt, Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan een onroerend vermogen aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren alsook alle verrichtingen uitvoeren met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap kan een roerend vermogen aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren alsook alle verrichtingen uitvoeren met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één ot andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden en te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering mits inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping, op de derde vrijdag van de maand september om 18 uur, waarop moet worden besloten over de goedkeuring van de jaarrekening.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats. DEPONERING GESTORTE KAPITAAL

"

Voor-

~aehoudpn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen -bii liel Belgiseh Slaatsblacl - fl9f65f2a12 -Annezes-du 1Vimmtteur lrelgé

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening

nummer BE81 7310 2422 5824 bij KBC BANK, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling

afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

DIVERSE BEPALINGEN

BENOEMING VAN DE

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor

onbepaalde duur en met de machten voorzien in de voormelde statuten:

Mevrouw ROELS Karolienn, voornoemd.

Die aanvaardt.

De bezoldiging van de zaakvoeder(s) zal vastgesteld worden bij afzonderlijk besluit van de algemene

vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van oprichting en zal worden afgesloten op 31 maart

2014.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de

oprichter in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 januari 2012 worden, conform

artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij onderhavige akte opgerichte

vennootschap.

Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt,

hetzij op datum van de neerlegging van het uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis W. Reg.)

Steven Verbist

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een uitgifte van de oprichtingsakte dd. 23 april 2012.

Op CU !-tR: hiz van Lurk Recto ria" en Er, t, .°," - St*"s'T,f-..;F,'E+,:.'F rdLt}'iS hetzq van de persLHrupiir.'

Vf r. r. ;'.jiC'"t +" an nr..rrié , ;" -" t ilFraerivdClordi9ZlT



02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 25.09.2015 15613-0218-011

Coordonnées
CLARENSIS

Adresse
KLEEMSTRAAT 118 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande