CLAWD.IT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLAWD.IT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.833.002

Publication

24/10/2013
ÿþ Mod Waal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

15 OKT. 2013

RECH~pELGtdEf~

KOOPHA~ NT

111111111t11,11.1111111111111111

Voorbehouden aan het - Belgisch r Staatsblad

BijLagenliiij fiët1èTgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

© o 1- ©o 2 --- e- _..

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : CLAWD.IT (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heernislaan 108, te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke

vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS

MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 8 oktober 2013, die

eerstdaags zal worden geregistreerd, dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

"CLAWD.IT" werd opgericht

OPRICHTERS:

1)De heer TAVERNIER Yann Femand André Frans, geboren te Gent op 29 juli 1977, echtgenoot van

mevrouw VAN DEN DAELE Ann Gabriëlle Lutgarde gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan

huwelijkscontract te Gent op 6 juli 2012, wonende te 9000 Gent, Heernislaan 108,

identiteitskaartnummer 591-1211056-16

rijksregistemummer 77.07.29-229.82;

2)De Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid "4RESULTA", met zetel te 9880 Aalter,

i Rostynedreef 48, ondernemingsnummer 894.427.892; opgericht bij akte verleden voor notaris Bernard Van

Steenberge te Laame op 13 december 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad van 4

januari 2008 onder nummer 0001817.

BENAMING,

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij wordt opgericht onder de benaming "CLAWD.IT",

ZETEL,

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Heemislaan 108.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

- het opzetten van een verkoopsketen die kant en klaar intemetsites aanbiedt door middel van het CLAWD.IT platform;

' - het uitbreiden van een IT platform die de opbouw van internetsites toelaat voor een klant;

- het aanbieden van koffie, allerlei dranken en snacks aan bezoekers in de winkels die gebruikers of

geïnteresseerden zijn van een CLAWD,IT website;

Het aanbieden van training sessies omtrent het beheer van een CLAWD.IT website;

- de studie, de adviesverlening, expertise, engineering en elke dienstverlening in het kader van de in dit doel beschreven activiteiten;

- aile mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en de ontwikkeling ervan bevorderen;

- de deelneming in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins;

- het waarnemen van het mandaat van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar in andere. vennootschappen.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijken, inbegrepen dei vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

1.

Zij kan aile burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar maatschappelijk doel of van aard zijn van de vennootschap uitte breiden of te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of-op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin,

KAP ITAAL..

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend een honderste (1/100ste) deel van het maatschappelijk kapitaal.

1) De Besloten Venootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "4RESULTA", voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van negenduizend tweehonderdvijfenzeventig euro (¬ 9.275,00), volstort ten belope van vijfduizend euro (¬ 5.000) waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

2) De heer TAVERNIER Yann, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van negenduizend tweehonderdvijfenzeventig euro (¬ 9.275) volstort ten belope van vijfduizend euro (¬ 5.000) waarvoor haar vijftig (50) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

De genoemde bedragen, hetzij een totaal bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000) zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 751-2066470-22 bij de AXA bank te 2600 Berchem, Grotesteenweg 214, en geopend ten name van de Besloten Beperkte Aansprakelijkheid "CLAWD.IT" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 16 september twee duizend en dertien, dat ons notaris is overhandigd en in ons dossier te bewaren.

BESTUUR

BENOEMING ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dan benoemt deze onder zijn leden een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig artikel 61§2 van het wetboek van vennootschappen.

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap

1)De heer TAVERNIER Yann Fernand André Frans, gebcren te Gent op 29 juli 1977, wonende te 9000 Gent, Heernislaan 108, rijksregisternummer 77.0729-229.82.

2) De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "4RESULTA", met zetel te 9880 Aalter, Rostynedreef 48, ondememingsnummer 894,427.892; vast vertegenwoordigd door de heer VAN DEN RIJSE Jim, geboren te Aalst op 27 augustus 1974, wonende te 9880 Aalter, Rostynedreef 48; rijksregistemummer 74.0827-227.88.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S).

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten welke nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

verweerder. "

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tienduizend euro (¬ 10.000,00)overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

VERGOEDING ZAAKVOERDER(S).

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. In dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap,

AFZETTING ZAAKVOERDER(S).

De statutair benoemde zaakvoerders kunnen slechts afgezet worden mits éénpang akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen te beoordelen door de rechtbank op verzoek van eender welke vennoot.

De niet-statutair benoemde zaakvoerders kunnen ten allen tijde worden afgezet door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen,

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de laatste maandag van de maand juni om 16 uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België in de uitnodiging aan te duiden.

Zo deze dagfa op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

BOEKJAAR

Het boekjaa van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. BESTEMMI dG VAN DE WINST - RESERVE.

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds,

Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, . zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet ; s of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VEREFFENING.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen,

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen,

SLOT-EN OVERGANGSBEPALINGEN.

De vennootschap zal conform artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Onmiddellijk nemen de oprichters met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen

1) Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand juni twee duizend en

vijftien te 16 uur.

2) Eerste boekjaar.

Bij uitzondering zal het eerste boekjaar een aanvang nemen op heden en eindigen op 31 december 2014.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd ;

-expeditie akte notaris Willems dd. 8 oktober 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CLAWD.IT

Adresse
HEERNISLAAN 108 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande