CLEAN TECH INVESTMENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLEAN TECH INVESTMENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.811.718

Publication

13/11/2014
ÿþi -"« Mcaword 11.1

~-----®--~_~. ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~_

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

0 3 HUY. 2011

Griffie

11111111HW 11111111

*14206462*

I~

A

111

Ondememingsnr : 0508.811.718

Benaming :

(voluit) : CLEAN TECH INVESTMENTS

(verkort)

Rechtsvorm: BURGELIJKE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BORGEINDSTRAAT 13 BUS 5 2900 SCHOTEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG  BENOEMING - ZETELVERPLAATSING

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 21/10/2014, gehouden op Reinaertdreef 21, 9830 Sint-Martens-Latem, blijkt dat:

Met eenparigheid van stemmen bevestigt de bijzondere algemene vergadering het ontslag van mevrouw Gema Broos met ingang van 21 oktober 2014 .

Met eenparigheid van stemmen beslist de bijzondere algemene vergadering tot benoeming van de heer Meyvaert Alexander, wonende te Papenaard 9, 9000 Gent, en mevrouw Meyvaert Caroline, wonende te Oude Pontweg 6, 9831 Deurle, als nieuwe zaakvoerders met ingang van 21 oktober 2014. Deze aanvaarden het mandaat.

Met eenparigheid van stemmen beslist de bijzondere algemene vergadering tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Reinaertdreef 21, 9830 Sint-Martens-Latem met ingang van 20 oktober 2014.

De heer Alexander Meyvaert

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

11/01/2013
ÿþ Mad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*13007488

tiQerec b-sj ,'v. ;Tic

van Koaphandei w il;;;,uerpeft, op

t31 DEC 1Q12

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : CLEAN TECH INVESTMENTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Borgeindstraat 13 bus 5 te 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor Kristiaan TRIAU, geassocieerde notaris te Rotselaar, op 3 december 2012 (geregistreerd vijf bladen geen verzendingen te Naacht op 11 december 2012 Boek N76 Blad 86 Vak 18 Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00) De Ontvanger (getekend) Hubert Van Linter) dat:

1. De heer Johan REYNDERS, geboren te Aarschot op 22 november 1962 (N.N. 62.11.22-331.97),

echtgescheiden, wonende te Rotselaar, Stationsstraat 2710001.

2, Mevrouw Gema Maria Theresia BROOS, geboren te Tielt op 21 juni 1935 (N.N, 35.06.21-272.69),

echtgenote van de heer Michel Reynders, wonende te Schoten, Borgeindstraat 13 bus 5. "

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

De naam luidt: "CLEAN TECH INVESTMENTS".

De zetel is gevestigd te 2900 Schoten, Borgeindstraat 13 bus 5.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur

De vennootschap heeft tot doel:

I. voor eigen rekening :

a. het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van roerend en onroerend vermogen.

b. de samenstelling en het beheer van onroerend of roerend vermogen, onroerende leasing en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid

a, het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b, het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

c, het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

0 5p 8" 8 1 1 " 18

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

d. het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met informatica en bureautica en aanverwante toepassingen,

e. het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

f. het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, en het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

g. distributie en commissionering;

h, import-export, aan- en verkoop van handelsgoederen;

Zij mag deelneemster worden, bij wijze van inbreng, van samensmelting, van onderschrijving, van participatie, van tussenkomst, hetzij financieel hetzij anders, in alle welkdanige maatschappijen of ondernemingen reeds bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, en waarvan het voorwerp soortgelijk of samenhangend zou zijn met het hare.

In het algemeen mag zij alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, ermee verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, zoals laatst gewijzigd bij Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van een/honderdste deel van het maatschappelijk kapitaal.

De heer Johan REYNDERS heeft inbreng gedaan van ¬ 18.414,00, waarvoor hem 99 aandelen werden

toegekend.

Mevrouw Gema BROOS heeft inbreng gedaan van ¬ 186,00 waarvoor haar 1 aandeel werd toegekend.

Op ieder aandeel werd een derde gestort, hetzij ¬ 6.200,00 in totaal,0 op een bijzondere rekening bij

BELFIUS Bank te Brussel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op derde maandag van de maand juni om achttien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

leder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf genomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds, Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering za! bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste bcekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1,Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31

december 2013.

Voorbehouden 2.De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014. 5

aan het 3.Onmiddellijk werd benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: mevrouw

Belgisch Staatsblad Gema Broos, voornoemd, die het mandaat heeft aanvaard.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Kristiaan TRIAU

Geassocieerde notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte.



Op de laatste blz. van Luik B_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 14.10.2015 15647-0210-009
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.07.2016, NGL 30.08.2016 16543-0261-008

Coordonnées
CLEAN TECH INVESTMENTS

Adresse
REINAERTDREEF 21 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande