CLEANINGBEDRIJF VAN LAECKE D & F

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLEANINGBEDRIJF VAN LAECKE D & F
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.953.365

Publication

25/09/2014
ÿþ.x.+" " " " " " " " --= m od 11.1



44

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte



MINM9111

aai

Bel

Staa

NEERGELEGD

1 5 SEP. 2014

RECerfUNK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr eDs .4 2 5 3 36

Benaming (voluit) : Cleaningbedrijf Van Laecke D & F (verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Valkstraat 27

9960 Assenede

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN

Uit een oprichtingsakte verleden voor Notaris Jan Verstraeten te Assenede op 11 september 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt

OPGAVE DER VENNOTEN

1.- De heer VAN LAECKE Daniël Kamiel Raymond, geboren te Sint-Laureins op 25 april 1950, echtgenoot van Mevrouw Greta De Muynck, nagenoemd, wonende te 9960 Assenede, Valkstraat 27.

2.- Mevrouw DE MUYNCK Greta Celina, geboren te Assenede op 18 april 1955, echtgenote van de Heer Daniël Van Laecke, voornoemd, wonende te 9960 Assenede, Valkstraat 27,

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract waaromtrent zij verklaarden: geen handhaving noch wijziging te hebben bedongen.

3.- De Heer VAN LAECKE Dirk Gustaaf Ivonne, geboren te Eeklo op 24 juli 1975, echtgenoot van Mevrouw Westerweele Christel, wonende te 9968 Assenede (Bassevelde), hlaantjen 7.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor mij, notaris, op 25' april 2005, waaromtrent hij verklaarde geen wijziging te hebben bedongen.

4.- De Heer VAN LAECKE Frederik Cyriel Christine, geboren te Eeklo op 6 juli 1980, echtgenoot:.

van Mevrouw Ellen Hermie, wonende te 9980 Sint-Laureins, Leemweg 87.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor mij, notes, op 20

augustus 2002, waaromtrent hij verklaarde geen wijziging te hebben bedongen.

NAAM : De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

1: Zij draagt de benaming "CLEANINGBEDRIJF VAN LAECKE D & F",

DUUR: onbeperkt

ZETEL: 9960 Assenede, Vakstraat 27

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

- leeghalen van WC-putten, regenputten en andere, ontstoppen van leidingen en algemene

reiniging

Vervoer van goederen voor derden en containervervoer

Uitvoeren van grondwerken

Vervoer en verhuur van containers

Verhuur van machines

Uitvoeren van loon-, weeg-, en stukwerk

Uitvoeren van las- en constructiewerken

- Opbouw en uitvoeren van constructiewerken aan vrachtwagens

Het plaatsen van wegsignalisatie

Ondersteunende activiteiten in verband met de landbouw; activiteiten met betrekking tot

gewassen na de oogst

- Ondersteunende activiteiten in verband met de veeteelt

" " " " " " " "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Ondersteunende activiteiten in verband met de bosbouw

Het deelnemen in Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, door inschrijving, inbreng, ruil, koop, afstand, fusie of op welke andere wijze ook

Het beleggen, beheren, valoriseren en cederen van roerende waarden en bezittingen, onder meer van participaties in andere vennootschappen. Het aankopen, verkopen en beheren van onroerende goederen.

Het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen en het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar,

De vennootschap kan zich borg stellen voor derden..

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

KAPITAAL Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop werd ingeschreven in geld als volgt:

1.- De Heer Daniël Van Laecke, voornoemd, van een bedrag van vierduizend zeshonderd vijftig euro (E 4.650,00), waarvoor hem vijfentwintig (25) aandelen worden toegekend.

2.- Mevrouw Greta De Muynck, voornoemd, van een bedrag van vierduizend zeshonderd vijftig euro (¬ 4.650,00), waarvoor haar vijfentwintig (25) aandelen worden toegekend.

3.- De Heer Dirk Van Laecke, voornoemd, van een bedrag van vierduizend zeshonderd vijftig euro (E 4.650,00), waarvoor hem vijfentwintig (25) aandelen worden toegekend.

4.- De Heer Frederik Van Laecke, voornoemd, van een bedrag van vierduizend zeshonderd vijftig euro (E 4.650,00), waarvoor hem vijfentwintig (25) aandelen worden toegekend.

De oprichters verklaren dat op ieder van deze aandelen één/derde (1/3), hetzij zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00) werd gestort.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: De heer Dirk Van Laecke en de Heer Frederik Van Laecke, beiden voornoemd, die verklaren de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel die zich hiertegen verzet

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

GEWONE ALGEMENE VERGADERING: moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 28 december om 20.00 uur, indien die dag een zondag, een wettelijke feestdag of een zaterdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 28 december 2015 om 20.00 uur.

Elk aandeel heeft één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BOEKJAAR JAARREKENING Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op 30 juni 2015.

BESTEMMING VAN DE WINST RESERVE

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of zal worden overgedragen naar het volgend boekjaar..

Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar.

VOLMACHT

De oprichter verleent volmacht aan Van Coile & Partners CVBA en haar aangestelden, te 9031 Gent (Drongen), Boelenaar 1, om in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen in verband met de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de BTW-administratie en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JAN VERSTRAETEN TE ASSENEDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een -afschrift-van-de-oprichtingsakte

Op de ratste biz. van Luik B vermerden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behOudetn. aan hd Belgisch Staatsblad

Coordonnées
CLEANINGBEDRIJF VAN LAECKE D & F

Adresse
VALKSTRAAT 27 9960 ASSENEDE

Code postal : 9960
Localité : ASSENEDE
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande