CLEAR CONCEPT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLEAR CONCEPT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.706.495

Publication

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 10.06.2013 13162-0582-013
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.04.2012, NGL 29.08.2012 12457-0060-008
17/08/2012
ÿþt<

Mod Woed i1.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GELEGD

U 7 AUG. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAN ~ CENT

1111*1.IIIIIIIII14298IIIII 9III

*

E SI

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0832.706.495

Benaming

(voluit) : CLEAR CONCEPT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koning Albertlaan 157 C, 9080 Lochristi

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 19 juni 2012:

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder, met ingang van heden en voor onbepaalde duur.

mevrouw Krista VAN DEN ABEELE, wonende te 9080 Lochristi, Koning Albertiaan 157 C.

Zij verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Overeenkomstig artikel 12 van de statuten beschikt iedere zaakvoerder over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Overeenkomstig artikel 13 van de statuten vertegenwoordigt de zaakvoerder de vennootschap in en buiten rechte en treedt hijfzij namens haar op. Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, besohikken zij ieder afzonderlijk over alle maohten en bevoegdheden voorzien door de wettelijke bepalingen terzake.

De vergadering stelt vast dat mevrouw VAN DEN ABEELE als opvolgend statutair zaakvoerder benoemd ' werd.

Haar mandaat als niet-statutair zaakvoerder zal van rechtswege komen te vervallen van zodra zij als statutair zaakvoerder benoemd wordt als gevolg van de vervulling van de hiervoor statutair vereiste voorwaarden.

Voor eensluidend uittreksel

Geert CLiERINCK

zaakvoerder

Op de laatste blz, van Lulk B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/05/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Ondernemingsnr :13E0832.706.495 Benaming (voluit) ; EXPOLINK

NEERGELEGD

27. 04. 2012

,REigHTBANK KOOPHANDEL

, ile KORTRIJK

III illlYllllllllllllll

*iaoevssi"

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diksmuidsesteenweg 249 bis

8800 Roeselare

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

Uit een proces-verbaal, opgemaakt door Jeroen Parmentier, geassocieerd notaris in de burgerlijke' vennootschap met de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE, GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met. zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 20 april 2012, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen heeft genomen:

WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen en te herformuleren door' vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door de tekst zoals vermeld hierna. WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "CLEAR,; CONCEPT" met ingang vanaf heden.

VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering besluit om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf heden, te verplaatsen van 8800 Roeselare, Diksmuidsesteenweg 249 bis naar 9080 Lochristi, Koning; Albertlaan 157 C.

KAPITAALVERHOGING IN GELD

' De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van zestigduizend euro (60.000,00 EUR) ; om het te brengen van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) naar tachtigduizend euro (80.000,00 EUR).

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld van,, een bedrag van zestigduizend euro (60.000,00 EUR) zonder creatie van nieuwe kapitaalaandelen. PLAATSING - VOLSTORTING

De inschrijvers verklaren dat de kapitaalverhoging waarop wordt ingeschreven volledig volgestort is door een storting in geld, die zij gedaan hebben op een bijzonder rekeningnummer op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen bij de KBC bank. Het attest van deze storting werd afgeleverd door de bank op 20/04/2012 en wordt aan de ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

De vennoten besluiten dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, thans beschikbaar;' zijn.

BEVESTIGING ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering beslist tot het ontslag van de heer Samyn, Bernard, gedomicilieerd en verblijvende te 8800 Roeselare, Diksmuidsesteenweg 249, als zaakvoerder van de vennootschap, met ingang van heden, alsook tot de benoeming van de heer Clierinck, Geert, voornoemd, tot zaakvoerder van,; de vennootschap, voor onbepaalde duur, met ingang van heden,

BENOEMING STATUTAIR ZAAKVOERDER

De vergadering beslist om de heer Clierinck, Geert, voornoemd, te benoemen tot statutair zaakvoerder met ingang vanaf heden.

AANSTELLING VAN EEN STATUTAIR ZAAKVOERDER-OPVOLGER

De vergadering besluit om mevrouw Van den Abeele, Krista, aan te stellen tot statutair zaakvoerder-opvolger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De zaakvoerder-opvolger treedt van rechtswege in functie zodra het mandaat van zaakvoerder in hoofde van de heer Clierinck, Geert, voornoemd, beëindigd wordt door overlijden of ' onbekwaamverklaring.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen, beslist de vergadering om de statuten aan te passen als volgt:

- artikel 9: de tekst van dit artikel integraal te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "CLEAR CONCEPT

- artikel 2: de eerste alinea van dit artikel te vervangen door volgende tekst:

_ "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9080 Lochristi, Koning Albertlaan 157 C."

- artikel 3; de tekst van dit artikel integraal te vervangen door volgende tekst:

' "Artikel 3: MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Het beleggen, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (semi jpubliekrechtelijk statuut.

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe

raadgever of orgaan van de cliënt -

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle ' verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. De vennootschap kan derhalve ook contracten van onroerende leasing afsluiten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen,

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en codrdinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en , financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- aile mogelijke advies- en/of diensten functies;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

- het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het

beheer van bedrijven; de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon; i

- logistieke ondersteuning aan bedrijven, meer bepaald de verhuur van rollend materieel.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in aile zaken, ondernemingen of , ' vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vç:rr-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod,11,1

Vgor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

J r

De vennootschapkan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar In andere vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

` - artikel 5: de eerste alinea van dit artikel integraal te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tachtigduizend euro (80.000,00 EUR)." - artikel 12: volgende tekst toevoegen op het einde van het artikel:

"De heer Clierinck, Geert, geboren te Gent op 27 oktober 1967, gedomicilieerd en verblijvende te 9080 Lochristi, Koning Albertlaan 157 C, is als statutaire zaakvoerder van de venootschap benoemd "

Mevrouw Van den Abeele, Krlsta, geboren te Gent op 24 maart 1972, gedomicilieerd en verblijvende te 9080 Lochristi, Koning Albertlaan 157 C, wordt aangesteld tot statutair zaakvoerder-opvolgen De zaakvoerder-opvolger treedt van rechtswege in functie zodra het mandaat van zaakvoerder in hoofde van de heer Clierinck, Geert, beëindigd wordt door overlijden of onbekwaamverklaring." COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

MACHTIGING

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan mevrouw Valérie Meulebroeck, aan mevrouw = Martine De Vrieze en aan mevrouw Ann De Wilde, die allen keuze van woonplaats doen te B-9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 (blok K), alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de (wijziging/doorhaling van de) inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de BTW-Administratie, de Administratie van de Directe Belastingen, de sociale verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- expeditie van het'proces-verbaal de dato 20 april 2012

- coördinatie van de statuten

- het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van

Vennootschappen, de dato 20 april 2012 en staat van actief en passief per 31 maart 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

a

Op de laatste blz. van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2011
ÿþ Mud 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II I flhI 11111 II lllI 1111 II III

" iioaasii*



NEERGELEGD

2 6. 01. 2011

RECH7e.itf erOOPHANDEL

Iln FiTei f.t

Ondernemingsnr : 0832.706.495

Benaming

(voluit) : EXPOLINK

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Diksmuidsesteenweg 249 bis

Onderwerp akte : OPRICHTING -RECHTZETTING

Uit de publicatie van de oprichting van de vennootschap Expolink, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede op 6 januari 2011, geregistreerd, blijkt dat de volgende paragraaf dient vervangen te worden:

"1.1. De Heer SAMYN Bernard Robert, geboren te Roeselare op 1 november 1964, echtgenoot van Mevrouw Decruy Caroline, hierna genoemd, samen wonende te 8800 Roeselare, Diksmuidsesteenweg 249;

1.2. Mevrouw DECRUY Caroline Marcella, geboren te Roeselare op 16 augustus 1972, echtgenote van de Heer Samyn Bart, voornoemd, samen wonende te 8800 Roeselare, Diksmuidsesteenweg 249.

De comparanten richten bij deze een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op genaamd "ATHMOSPHERE" met zetel te 8800 Roeselare, Heropbouwstraat 196, die op heden begint en waarvan zij de statuten hebben bepaald, waarvan een uittreksel luidt als volgt:"

De correcte paragraaf luidt als volgt:

"1.1. De Heer SAMYN Bernard Robert, geboren te Roeselare op 1 november 1964, echtgenoot van Mevrouw Decruy Caroline, hierna genoemd, samen wonende te 8800 Roeselare, Diksmuidsesteenweg 249;

1.2. Mevrouw DECRUY Caroline Marcella, geboren te Roeselare op 16 augustus 1972, echtgenote van de Heer Samyn, voornoemd, samen wonende te 8800 Roeselare, Diksmuidsesteenweg 249.

De comparanten richten bij deze een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op genaamd "EXPOLINK" met zetel te 8800 Roeselare, Diksmuidsesteenweg 249bis, die op heden begint en waarvan zij de statuten hebben bepaald, waarvan een uittreksel luidt als volgt:

Voor de rest is de tekst van het gepubliceerde uittreksel getrouw aan de oprichtingsakte

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jean Pierre Lesage

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/01/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

MONITEUR BELGE DIRECTION

t 3 -01- 2011

NEERGELEGD

-7 01. 2011

BELGISCH STAATSBLA

BESTUUR

ECHTBA 'I. PHANDEL

KflRTPt IV

kilyenel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : E .g 2.. 7D 6. g Benaming

(voluit): (voluit) EXPOLINK

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Diksmuidsesteenweg 249 bis

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ingevolge akte verleden voor notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede op 6 januari 2011, ter registratie, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

0

1.1. De Heer SAMYN Bernard Robert, geboren te Roeselare op 1 november 1964, echtgenoot van Mevrouw

Decruy Caroline, hierna genoemd, samen wonende te 8800 Roeselare, Diksmuidsesteenweg 249;

1.2. Mevrouw DECRUY Caroline Marcella, geboren te Roeselare op 16 augustus 1972, echtgenote van de

Heer Samyn Bart, voornoemd, samen wonende te 8800 Roeselare, Diksmuidsesteenweg 249.

Gehuwd voor de ambtenaar van de burgerlijke stand te Roeselare op 11 januari 2003 onder het wettelijk

stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden volgens hun verklaring.

De comparanten richten bij deze een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op genaamd "ATHMOSPHERE" met zetel te 8800 Roeselare, Heropbouwstraat 196, die op heden begint en waarvan zij de

statuten hebben bepaald, waarvan een uittreksel luidt als volgt:

NAAM.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar

naam luidt: "EXPOLINK".

ZETEL

8800 Roeselare, Diksmuidsesteenweg 249bis.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel: standenbouw (verkoop en verhuur), decorbouw (verkoop en verhuur),

verhuur van feestmateriaal en meubilair, rekwisieten, het organiseren en houden van tentoonstellingen, vernissages, recepties, groot- en kleinhandel in relatiegeschenken, algemene

reclameschilderwerken, algemene verlichting, handel in oldtimers, feestarchitectuur, binnenhuisinrichting, uitbating van een kantoor voor mechanische werken, meubelontwerp, algemeen ontwerp, uitvoer en invoer betreffende voormelde activiteiten. Logistieke ondersteuning aan standenbouwers meer bepaald verhuur van rollend materiaal voor het vervoer van materiaal voor standenbouw. Tussenpersoon in de handel. Onderneming in onroerende goederen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende, roerende en/of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn, of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze

van inbreng, inschrijving of anderszins in aile ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap mag bovenvermelde handelingen zelf verrichten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden door ondermeer te handelen in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, als agent, als makelaar, als vertegenwoordiger of onder franchising. De algemene vergadering der vennoten kan

het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken. De vennootschap mag onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen. De vennootschap mag ook filialen openen.

KAPITAAL - AANDELEN.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO NUL CENT (20.000,00 EUR). Het is volledig geplaatst en verdeeld in TWEEHONDERD (200) aandelen zonder nominale waarde elk een gelijke

fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigend van één/tweehonderdste (1/200ste). Het kapitaal is volstort voor TWINTIGDUIZEND EURO NUL CENT (20.000,00 EUR). Alle aandelen zijn volledig volstort. Dit voormeld bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting. Het bewijs

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

van deponering onder vorm van een attest afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan mij notaris overhandigd en wordt door mij bewaard.

BESTUUR - ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur. De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Hij kan in de statuten benoemd worden ofwel bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering. Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. In geval er slechts één vennoot is kan de derde statutaire zaakvoerder steeds ontslagen worden. Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

MACHTEN.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte en treedt namens haar op. Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn beschikken zij ieder afzonderlijk over alle machten en bevoegdheden voorzien door de wettelijke bepalingen terzake.

VERTEGENWOORDIG1NGSMACHT.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

BIJZONDERE VOLMACHTEN.

De zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

ALGEMENE VERGADERINGEN.

Jaarlijks op de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping de eerst volgende werkdag. De bijeenroepingen geschieden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen worden ais regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of op de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken. Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen te ondertekenen. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kunnen vennoten die verhinderd zijn zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij schriftelijke of per telefax volmacht verlenen, en die slechts hou-der mag zijn van één enkele volmacht. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden `aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; er kan ook op dezelfde wijze bij fax of bij E mail worden gestemd. hij wordt aangetekend aan de vennootschap verstuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. De algemene vergadering kan alleen beraadslagen over de onderwerpen op de agenda vermeld, tenzij alle vennoten op de vergadering aanwezig zijn en ermede instemmen over andere punten te beraadslagen. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering. De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda. De zaakvoerder heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van . de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING - VEREFFENING.

De vennootschap is niet ontbonden door de onbekwaamverklaring, de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot. Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het wetboek van vennootschappen. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan éénlvierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding van de vennootschap plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

WIJZE VAN ONTBINDING EN VEREFFENING.

Behoudens de bij de wet voorziene redenen, wordt de vennootschap ontbonden tengevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de quorumvereisten en overeenkomstig artikel 181 en volgende van het wetboek van vennootschappen. Het voorstel tot ontbinding van een vennootschap wordt voorafgegaan door een verslag van de zaakvoerder(s), waarbij een staat van activa en passiva van ten hoogste drie maanden oud wordt gevoegd. Deze staat wordt door een bedrijfsrevisor of een externe accountant gecontroleerd. De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder tenzij de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen, dit overeenkomstig de procedure voorzien in het wetboek van vennootschappen. Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Tenzij de algemene vergadering, overeenkomstig het bepaalde in het Wetboek van Vennootschappen, er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur, worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd en indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap op de wijze als voorzien in deze statuten.

OVERGANGSBEPALING.

A. VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

0

B. BENOEMING ZAAKVOERDER(s).

De algemene vergadering der vennoten erkent lezing te hebben ontvangen van de bepalingen van het koninklijk besluit nummer 22 van 24 oktober 1934 waarbij aan bepaalde veroordeelden en aan de gefailleerden verbod wordt opgelegd om bepaalde ambten, beroepen en werkzaamheden uit te oefenen en waarbij aan de rechtbank van koophandel de bevoegdheid wordt toegekend dergelijk verbod uit te spreken, zoals dit koninklijk besluit gewijzigd werd door de wetten van 16 maart 1972, 4 augustus 1978, 9 maart 1989, 12 juli 1989 en 4 december 1990. De algemene vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om één zaakvoerder te benoemen en om in deze functie aan te duiden als niet statutaire zaakvoerder de Heer Samyn Bernard, voornoemd, die aanvaardt, en die verklaart niet onder de toepassing te vallen van voormeld koninklijk besluit. Hij zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen. ledere zaakvoerder kan de vennootschap alleen vertegenwoordigen.

C. AANVANG EN EINDE VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat het eerste boekjaar zal aanvangen vanaf de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigen op 31 december 2011. De algemene vergadering beslist dat de eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om 10.00 uur in het jaar 2012.

D. AANSTELLING COMMISSARIS.

De comparant verklaart dat uit te goede trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissarissen wenst te benoemen zodat de vennootschap niet beschikt over een afzonderlijk orgaan van controle.

Voor-

behouden

"

aan het

Belgisch

Staatsblad

E. OVERNEMEN VAN VERBINTENISSEN.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

F. VOLMACHT

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan BVBA LUMINAD, Hoge Voetweg 14 te 8560 Gullegem, ondememingsnummer 0822.321.062, vertegenwoordigd door Mevrouw Holvoet Sabine, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of doorhaling in de Kruispunten bank voor Ondernemingen en voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondememingsloketten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jean Pierre Lesage

samen neergelegd expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CLEAR CONCEPT

Adresse
KONING ALBERTLAAN 157C 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande