CLECOB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLECOB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.316.135

Publication

14/08/2014
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0464.316.135

Benaming

(voluit) : CLECOB

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Denderbellestraat 166.9200 DENDERMONDE

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel inzake fusie door overneming van de BVBA DESIGNDOTCOM door de BVBA CLECOB

Uit een fusievoorstel opgemaakt op 15 mei 2014 door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CLECOB en de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DESIGNDOTCOM, conform artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, blijkt het volgende ;

Met het oog op het doorvoeren van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in overeenstemming met de artikelen 676 e.v, van het Wetboek der Vennootschappen zijn de zaakvoerders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid CLECOB en de zaakvoerders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DESIGNDOTCOM op 15 mei 2014 samengekomen: voor het gezamenlijk opstellen van een voorstel tot fusie dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders van deze vennootschappen en waarvan de tekst volgt.

De B.V.B,A. CLECOB bezit rechtstreeks de geheelheid der aandelen van de B.V.B.A. DES1GNDOTCOM, welke vennootschap een maatschappelijk doel heeft dat gelijkaardig is aan het hare.

De zaakvoerders van de betrokken vennootschappen hebben het initiatief genomen ertoe strekkende een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren waarbij het hele vermogen van de over te nemen vennootschap zal overgaan op de overnemende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 676 e.v. van het Wetboek der Vennootschappen.

Onderhavig fusievoorstel wordt opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

A. Overnemende vennootschap

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid CLECOB.

Maatschappelijke zetel ; Denderbellestraat 166, 9200 Dendermonde.

Maatschappelijk doel :

"Uitvoeren van alle mogelijke reiningswerken. Klein- en groothandel in reinigingsmiddelen,

onderhoudsartikelen, onderhoudstoestellen, uitvoeren van renovatiewerken, stellingbouw, tuinonderhoud en decoratiewerken.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins in alle bestaande of op te richten ondernemingen, verenigingen of

vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

111 )1 111 )11 11 I1 I I IIii

1 55191"

111

("Pl FFI F R ECHTBAhI4C VAN

KOOPHANDEL GENT

0 5 Allio. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle activiteiten in het kader van dienstencheques kunnen worden uitgeoefend, onder andere schoonmaken

van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van

maaltijden, boodschappendienst, centrale voor minder mobiele of bejaarde personen en strijken buiten het

huis van de gebruiker. (niet limitatief).

Reconditionering wagens, handcarwash en tunnelcarwash

-strijken en wassen

-binnenhuisarchitectuur

-inrichten van gebouwen

-ontwerpen van meubilair

kleine klusjes

-catering en evenementen

-administratieve diensten."

B. Overgenomen vennootschap

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DESIGNDOTCOM.

Maatschappelijke zetel ; Denderbellestraat 166, 9200 Dendermonde.

Maatschappelijk doel

"De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

-het uitvoeren van alle verrichtingen die verband houden met de binnenhuisdecoratie, en in het bijzonder de inrichting, de uitrusting, de versiering van huizen, winkels, vergaderzalen, bedrijfslokalen en alle mogelijke ruimtes, en dit bij middel van alle mogelijke technieken;

-de studie, ontwerp, uitvoering, afwerking, uitrusting en herstelling van wooninrichting en decoratie, het verstrekken van adviezen en ontwerpen ter zake;

-de onderneming in het plaatsen, het vervaardigen, de handel en het aannemen van alle schrijn- en timmerwerken voor alle gebouwen, zowel in hout, kunststof, pvo, aluminium alsook andere materialen. De installatie van al dan niet verplaatsbare tusssenwanden, de bekleding van wanden en plafonds in hout, kunststof en metaal.

-Het fabriceren en plaatsen van daken, raman, dubbele beglazing, rolluiken, vensters en deuren in hout en in ander materaialen.

-Onderneming voor het uitvoeren van diverse isolatiewerkzaamheden in de meest ruime zin, zowel aan gebouwen als aan andere bouwwerken.

-De handel in, het vervaardigen alsook het herstellen van alle meubels, trappen, keuken- en badkamermeubels, inbouwkasten, winkelinrichtingen, kantoorinrichtingen in alle soorten materialen. -Het voeren van een advies- en studiebureau, en coordinatie alsook de veiligheiscoërdinatie voor allerhande onroerende goedprojecten en projecten van bouwtechnische aard en het voeren van deskundig onderzoek en coördinatie van bouwwerken, in het kader van de bouwkunde en binnenhuisinrichitng.

-Uitvoeren van alle mogelijke reiningswerken. Klein- en groothandel in reinigingsmiddelen, onderhoudsartikelen, onderhoudstoestellen, uitvoeren van renovatiewerken, stellingbouw en tuinonderhoud. -Aile activiteiten in het kader van dienstencheques kunnen worden uitgeoefend, onder andere schoonmaken van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappendienst, centrale voor minder mobiele of bejaarde personen en strijken buiten het huis van de gebruiker (niet limitatief).

-Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekkeing tot het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden en commerciële aangelegenheden, marketing en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium.

-Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen met het oog op het beheer en de opbrengst. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

-De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks cf onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

-Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan

k

f

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

-Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

-Het uivoeren van algemene schilderswerken, behangen, plaatsen van wand- en vloerbekleding, palaatsen van spuitplamuur en sierpleisters, kleinhandel in drogisterijarikelen, verven en borstels, kleinhandel in onderhoudsproducten, bezems en voetmatten, keleinhandel in meubileringsartikels, gordijnen, zonnegordijenen, tapijt en tapijtwerken, bedddengoed, houten voorwerpen, manden en borstels, kleinhandel in behangpapier, vloerbekleding, balatum en linoleum, sierglaswerk en sierkeramiek en sierijzerwerk. -Het ontwerpen van standen voor beurzen

-Het opbouwen van standen of decoratieve elementen met alle benodigdheden met onder andere vloeren, wanden, plafonds, verdiepngen met verlichtingen

-Het verkopen en verhuren van alle decoratieve elementen, meubilair en platen

-De afbraak, het transport en de stockering van standen en alle nodige materialen.

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen venncoschap boekhoudkundig geacht warden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De verrichtingen van DESIGNDOTCOM B.V.B.A.r overgenomen vennootschap, worden op boekhoudkundig vlak geacht gesteld te zijn voor rekening van CLECOB B.V.B.A., overnemende vennootschap, vanaf 1 april

2014. "

Ten gevolge van de ontbinding zonder vereffening van overgenomen vennootschap wordt het gehele vermogen van deze vennootschap, zowel activa ais passiva, overgedragen aan de overnemende vennootschap.

De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Deze bepaling is zonder voorwerp, CLECOB B.V.B.A. bezit de geheelheid van alle aandelen van DESIGNDOTCOM B.V.B.A.. In het kader van de fusie die het voorwerp van dit fusievoorstel uitmaakt worden geen nieuwe aandelen CLECOB uitgegevert

ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerders van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

De voorgenomen fusie wordt verwezenlijkt in toepassing van de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten, artikel 211 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen, en de artikelen 11 en 18 §3 van het Wetboek op de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

Gedaan te Dendermonde, op 15 mei 2014.

CLECOB B.V.B.A.

Moens Albina

Zaakvoerder

ELAUT Ellen

Zaakvoerder

DESIGNDOTCOM B.V.B.A.

voor Clecob B.V.B.A.,

Moens Albina

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd : fusievoorstel dd. 15 mei 2014





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen "

Verso : Naam en handtekening

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 29.08.2013 13488-0421-014
04/07/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbl bekend te maken kopie

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Ondernemingsnr : 0464.316.135

Benaming

(voluit) : CLECOB

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DENDERBELLESTRAAT 166 TE 9200 DENDERMONDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 01-04-2012 dat het ontslag bekrachtigd; wordt van de heer Bekaert Johan, rijksregistemummer 70.09.12-223-77, wonende te 9120 Beveren-Waas Kalishoekstraat 64 B, als zaakvoerder van de vennootschap per één januari tweeduizend en vier.

De vergadering verleent kwijting aan hem, voor wat betreft het door hem gevoerde beleid als zaakvoerder.

GETEKEND:

MOENS Albina,

zaakvoerder

ELAUT Ellen,

zaakvoerder

na neerlegging ter griffie van de akte

2 5 JUNI 2012

DENDERMONDE

Griffie

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/02/2015
ÿþm od 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbls

*15024438*

llo

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GFNT

- 3 FEB. 2615

Griffie

AFDELING DENDERMONDE

Ondernemingsnr : 0464.316.135

Benaming (voluit) : CLECOB

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Denderbellestraat 166

9200 Dendermonde

Onderwerp akte :MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING: GERUISLOZE FUSIE  VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 29 januari 2015. dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLECOB", met zetel te 9200 Dendermonde, Denderbellestraat 166, met ondernemingsnummer: 0464.316.135., waarbij het volgende werd besloten:

De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de vennootschap "DESIGNDOTCOM" door fusie wordt overgenomen door de vennootschap "CLECOB".

De vergadering stemt in met het feit dat er ter gelegenheid van onderhavige fusie geen tussentijdse cijfers dienen te worden opgemaakt.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed en stemt in met de fusie door overneming van de vennootschap "DESIGNDOTCOM" door de vennootschap "CLECOB". Bijgevolg wordt de vennootschap "DESIGNDOTCOM" ontbonden, zonder vereffening.

Het ganse vermogen van de vennootschap "DESIGNDOTCOM" zal, met alle rechten en verplichtingen, overgaan op de vennootschap "CLECOB".

De overgang geschiedt op basis van de staat van activa en passiva per 31 maart 2014.

De goederen van de overgenomen vennootschap gaan over in de staat waarin ze zich bevinden. De vergadering verklaart volledig kennis te hebben van de overgedragen goederen en rechten en geen omstandige beschrijving meer te vereisen.

Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de vennootschap "DESIGNDOTCOM" sedert 1 april 2014 zijn voor rekening van de vennootschap "CLECOB"; alle rechten en verplichtingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 april 2014 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de van de overnemende vennootschap "CLECOB".

Kapitaal, reserves, provisies, schulden jegens derden, winst en verlies van de vennootschap "DESIGNDOTCOM" worden vanaf voormelde datum opgenomen in de jaarrekening van de overnemende vennootschap "CLECOB".

Rekening houdende met het feit dat alle honderd (100) aandelen van de overgenomen vennootschap reeds in het bezit zijn van de overnemende vennootschap, voor dewelke geen vergoeding wordt toegekend en aldus geen nieuwe aandelen worden uitgereikt aan de vennoten van de overgenomen venncotschap, bedraagt het totaal bedrag van de in de overnemende vennootschap te boeken netto inbreng nul euro;

Ten gevolge hiervan zal er dus geen kapitaalverhoging geschieden in de overnemende vennootschap. Er worden aan de vennoten van de vennootschap "DESIGNDOTCOM" geen nieuwe aandelen uitgereikt rekening houdend met het feit dat alle honderd (100) aandelen van de overgenomen vennootschap reeds in het bezit zijn van de overnemende vennootschap.

Er dient aan de vennoten van de overgenomen vennootschap geen opleg in geld te worden betaald,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij von de perso(o)nteny bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

1

q Voor-

;,, behouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De zaakvoerders van de overnemende vennootschap zullen instaan voor de uitvoering van deze besluiten.

Daarna zal het aandelenpakket van de overgenomen vennootschap terstond worden vernietigd door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" in het aandelenregister,

De vergadering verleent ontslag aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap "DESIGNDOTCOM" te weten de bvba CLECOB zelf en verleent kwijting voor de opdracht die de zaakvoerder heeft uitgeoefend sedert 1 juli 2014 tot de dag van de verwezenlijking van de fusie. De boeken en bescheiden van de overgenomen vennootschap "DESIGNDOTCOM" zullen gedurende vijf jaar worden bewaard te 9200 Dendermonde, Denderbellestraat 166. VASTSTELLING DAT DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP HEEFT OPGEHOUDEN HEEFT TE BESTAAN

Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie) van de vennootschap "DESIGNDOTCOM", overgenomen vennootschap, door de vennootschap "CLECOB", werd goedgekeurd door de respectieve algemene vergaderingen, zodat de fusie verwezenlijkt is en voormelde overgenomen vennootschap opgehouden heeft te bestaan...

De vergadering machtigt de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten.

De vergadering besluit dat gelet op de door beide vennootschappen uitgeoefende activiteiten er zich geen statutenwijziging onder de vorm van een wijziging van het maatschappelijk doel opdringt. VOLMACHT.

Er wordt volmacht verleend aan

-de heer Nick WALRAEVENS, wonende te 9255 Buggenhout, Kasteelstraat 170;

-mevrouw Lut DEGRANDE, wonende te 9255 Buggenhout, Kasteelstraat 170;

-mevrouw Martine VAN DOREN, Winkelstraat 67, 2890 Sint-Amands.

met recht van indeplaatsstelling en met bevoegdheid om elk afzonderlijk op te treden, tot het vervullen van alle formaliteiten en alle administratieve verrichtingen die verschuldigd zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en alle btw- en belastingadministraties, de Kruispuntbank Ondernemingen en het desbetreffende ondernemingsloket in het kader van deze fusie.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

ln bijlage : afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto - Naam en hoedaniglierd van de instrumenterende notaris hetzii van de perso(o)n(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11521-0180-016
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 31.08.2010 10506-0376-017
21/06/2010 : DE055284
07/09/2009 : DE055284
31/07/2008 : DE055284
06/02/2008 : DE055284
02/08/2007 : DE055284
23/04/2007 : DE055284
27/07/2006 : DE055284
23/01/2006 : DE055284
12/07/2005 : DE055284
20/09/2004 : DE055284
30/08/2004 : DE055284
02/02/2004 : DE055284
13/08/2003 : DE055284
04/10/2002 : DE055284
31/10/2000 : DE055284
13/07/2000 : DE055284
14/12/1999 : DE055284
21/10/1998 : DE55284
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16516-0360-011

Coordonnées
CLECOB

Adresse
DENDERBELLESTRAAT 166 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande