CLEO PARTNER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLEO PARTNER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.516.921

Publication

05/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIF Ri:. "sliT KOOPHANDEL GENTe

26 MEI 2814

AFDELING DENDERMONDE

I I1 I 111 Il 1111 II1I Il! I

*14112316*

Ondernemingsnr : 0468.516.921

Benaming

(voltât) : CLEO PARTNER

(verkort)

IIIII

Iii

11



EN.i-K VAN

Gri e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Bazelstraat 333 te 9150 KRUIBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 25 april:

2014, vôôr registratie, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid "CLEO PARTNER", met maatschappelijke zetel te 9150 Kruibeke, Bazelstraat 333. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent afdeling Dendermonde met BTW-nummer BE : 0456.516.921.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Neirinckx Lucas te Temse op vijfentwintig juli, negentienhonderd zesennegentig, bekendgemaakt in de bipagen tot het Belgisch Staatsblad van acht augustus. negentienhonderd zesennegentig onder nummer 960808-147 en waarvan de statuten sedertdien niet werden gewijzigd.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen: genomen:

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het ' volgende vast

Op 23 maart 2014, heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel: tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181§1 van het wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een steak van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie' maanden voordien is vastgesteld;

Op 9 april 2014, heeft de Burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een BVBA Parmentier Guy, met zetel te 2900 Schoten, Valkenlaan, 31, vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, " bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181§1 van het wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

Dit verslag besluit als volgt:

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W. Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met' Beperkte Aansprakelijkheid " CLEO PARTNER " kan ik verklaren dat:

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de: toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij ; besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de; solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, niet geboekte claims en/ofi voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 20 maart 2014.

De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 20 maart 2014 van genoemde' vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 44.904,27 EUR volledig en getrouws weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Op de laatste blz van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetail van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

.

.I,

. Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Schoten, 9 april 2014.

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY, Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier, bedrijfsrevisor.

EERSTE BESLISSING

De vergadering bevestigt dat in het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 01 september 2007 het ontslag werd aangeboden als statutair zaakvoerder van de heer Paul Van Dyck, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Pottenbakkerstraat, 3 met NN 480325..213-66, welke werd aanvaard en waarbij de vergadering de zaakvoerder décharge heeft gegeven voor zijn mandaat. Dit werd bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 17 september 2007 onder nummer 07135226.

Uit hoofde dat de heer Paul Van Dyck statutair zaakvoerder werd benoemd, dient dit ontslag notarieel te gebeuren, welke bij deze beslissing wordt rechtgezet en aanvaard wordt.

In artikel 7 van de statuten wordt de benoeming van de heer Paul Van Dyck, geschrapt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge TWEEDE BESLISSING

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door de Burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een BVBA Parmentier Guy, met zetel te 2900 Schoten,

Valkenlaan, 31, vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor op 9 april 2014, overeenkomstig artikel 181§1 van het wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 20 maart 2014.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist tot ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening te rekenen vanaf heden, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van koophandel te Dendermonde van de benoeming van de na gemelde vereffenaar.

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van deze vereffenaar door de rechtbank van koophandel te Dendermonde overeenkomstig artikel 184 §1 Wetboek van Vennootschappen

VIERDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hierna

volgende zaakvoeders van rechtswege ontslagnemend zijn:

- de heer J6rn JANSEN, voornoemd.

Hem wordt kwijting gegeven voor zijn bestuur.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar : de heer Jifirn Jansen,

voornoemd.

ZESDE BESLISSING

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

ACHTSTE BESLISSING

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in

functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen

- De tekst van de één van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst

De vennootschap bestaat onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

is in vereffening. Haar benaming luidt : " CLEO PARTNER".

6 Voor-

,.

lehouden

an het

q Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De tekst van artikel vier van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst

De vennootschap bestaat met ingang van vijfentwintig april tweeduizend veertien, enkel nog voor haar

vereffening.

De paragraaf aanstelling statutair zaakvoerder van de heer Paul Van Dyck, in artikel zeven van de statuten wordt geschrapt.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

TIENDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde ; rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ELFDE BESLISSING

De comparanten geven volmacht met recht van in de plaats stelling aan mevrouw Charlotte Colart, gevestigd te 9150 Kruibeke, Bazelstraat, 333, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de ondernemingsloketten, de diensten van het Register van Rechtspersonen, de Kruispuntbank van de Ondernemingen, en eventuele andere Administraties teneinde daar de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en alle andere administratieve verrichtingen uit te voeren en alle formulieren in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen, alle verklaringen te doen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig zou zijn voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost Vercouteren.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor, de tekst van de gecoördineerde statuten en een afschrift van de beslissing benoeming vereffenaar Rechtbank van Koophandel te Gent,

Op de laatste blz. van j8 vermelden " Recto- Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

07/07/2014
ÿþvoc

behoi

aan Belg

Staat

Mod Word T1.1'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

FFIE RECHTBANK VAN InliANDEL GENT

26 JUNI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

*14130321 *

Ondernemingsnr 0458516921

Benaming

(voluit) Cleo partner in vereffening

(verkort);

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm BVBA

Zetel Bazelstraat 333, 9150 Kruibeke

(volledig adres)

Onderwerp akte: sluiting vereffening

Notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op woensdag 25 juni 2014 om 13u Met eenparigheid van stemmen worden volgende besluiten genomen:

1.1-iet verdelingsplan van vereffening van de vennootschap, opgesteld op 10 juni 2014, wordt goedgekeurd. 2.Verlening van kwijting aan de vereffenaar in functie, te weten mijnheer Jensen JOrn, wonende te Bazelstraat 333, 9150 Kruibeke voor zijn bestuur als vereffenaar van de vennootschap.

3.Sluiting van de vereffening.

4.Neerlegging en bewaring van aile boeken, documenten en bescheiden van de ontbonden en vereffende

vennootschap gedurende een periode van 10 jaar ten huize van mijnheer Jansen JOrn, voornoemd.

Kruibeke, 25 juni 2014

Jensen JOrn

De homologatie van het verdelingsplan opgesteld docr Jansen Jdrn werd goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde op 23 juni 2014.

....... _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanxien van derden te vertegenwoordigen

Verso. Naam en handtekening.

23/12/2013 : DE056628
05/12/2012 : DE056628
20/12/2011 : DE056628
20/12/2010 : DE056628
08/12/2009 : DE056628
12/12/2008 : DE056628
07/12/2007 : DE056628
17/09/2007 : DE056628
29/11/2006 : DE056628
14/12/2005 : SN056628
29/11/2004 : SN056628
06/01/2004 : SN056628
08/10/2003 : SN056628
19/12/2001 : SN056628
01/01/2000 : SN056628
08/01/1999 : SN056628
08/08/1996 : SN56628

Coordonnées
CLEO PARTNER

Adresse
BAZELSTRAAT 333 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : Bazel
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande