CLEOME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLEOME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.258.143

Publication

06/01/2014
ÿþ mod 11.1

11 _` ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 4 DEC. 2013

RiCCH'l'!iA Eidifitfi+b

1CQOPH,AW%L TF' Cr

Voo

behou

aan t

Belgis

Staats

+140063

Ondernemingsnr : 0894.258.143 Benaming (voluit) : Cleome

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Eeksken 109

9920 Lovendegem

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris Bart Van de Keere,; zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte', aansprakelijkheid "WYLLEMAN  VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-° Sleidinge, Sleidinge-dorp 102, op 19 december 2013, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene ` vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLEOME" en dat volgende° beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT: vaststelling van de belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, honderd twee en zestig-. duizend acht honderd vijf en negentig euro acht en tachtig eurocent (¬ 162.895,88) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 2011.

TWEEDE BESLUIT: vaststelling van het uitvoerbaar bedrag

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdend met de bepalingen:: van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen honderd acht en zestig duizend negen;, honderd negen en vijftig euro zeventien eurocent (¬ 168.959,17) bedraagt.

DERDE BESLUIT: beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering heeft beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een: tussentijds dividend voor een bedrag van honderd twee en zestig duizend euro (¬ 162.000,00). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering" heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend of ten belope van één en tachtig duizend (¬ 81.000,00).

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart zijn schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB`ÿ onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrag van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

VIERDE BESLUIT: kapitaalverhoging door inbreng in natura

A. VERSLAGEN

Voorafgaand aan de beslissing tot kapitaalsverhoging verleent de vergadering met éénparigheid van stemmen ontslag van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder betreffende de'. ' kapitaalsverhoging en van het verslag van 9 december 2013 opgemaakt door de mevrouw Martine Buysse, bedrijfsrevisor, met zetel te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, bevattende een beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, overeenkomstig artikel 313, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen. Voornoemde vennoten erkennen een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van te, hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met de uitgifte van, deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Uit het verslag van de bedrijfsrevisor blijkt dat de inbreng in natura een werkelijk en volwaardig,' activabezit vertegenwoordigt en dat zijn beschrijving aan de vereisten van de rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt. Om te voldoen aan de voorschriften van artikel 313, van het Wetboek van.' Vennootschappen wordt hier akte van genomen dat dit verslag in volgende termen besluit:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"Ondergetekende, Martine Büsísse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, 'Éédstráet 80, werd op 28 november 2013 aangesteld door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CLEOME om verslag uit te brengen in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura van schuldvorderingen lastens de vennootschap voor een totaal bedrag van 145.800,00 Euro.

Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden de algemene vergadering heeft vooraf besloten tot de kapitaalverhoging beooe in onderhavig verslag door toekenning van een tussentijds dividend ten belope van 162.000,00 Euro in toepassing van de in artikel 537 WiB 92 bedoelde procedure;

 % de algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de; in artikel 537 WiB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden, zijn wij van oordeel dat:

 % de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van 'ie

Bedrjfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerder van CLEOME BVBA verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling Van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering Van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

 % de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

 % de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

 % de waardebepaling waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met de fractiewaarde vermeerderd met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De werkelijke vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de inschrijving van 500 nieuwe aandelen CLEOME BVBA op naam van de inbrengers in verhouding tot hun inbreng: 250 aandelen op naam van de heer Ward Maes en 250 aandelen op naam van mevrouw Monique Van Den Berghe. Deze vergoeding werd berekend op basis van een conventionele waarde.

Dit verslag werd overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Zwijnaarde op 9 december 2013,

' Martine Buysse

Bedrijfsrevisor".

B) INBRENG

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal te verhogen met een bedrag van honderd vijf en veertig duizend acht honderd euro (¬ 145.800,00), hetzij negentig procent (90%) van het tussentijds dividend van honderd twee en zestig duizend euro (¬ 162.000,00), om het van twintig duizend euro ' (¬ 20.000,00) te brengen op honderd vijf en zestig duizend acht honderd euro (¬ 165.800,00) als volgt:

1° kapitaalsverhoging met honderd duizend euro (¬ 100.000,00), mits creatie van vijf honderd (500) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, en mits creatie van een globale uitgiftepremie van vijf en veertig duizend acht honderd euro (¬ 45.800,00);

2° door onmiddellijke incorporatie van de voormelde globale uitgiftepremie voor een bedrag van vijf en veertig duizend acht honderd euro (¬ 45.800,00) in het kapitaal, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De voornoemde vennoten verklaren hierbij elk afzonderlijk kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap en tonen aan dat:

voornoemde heer MAES Ward, houder is van boven vermelde zekere, vaststaande en eisbare schuldvordering tot dividenduitkering lastens onderhavige vennootschap, in zijn hoofde voor een totaal bruto bedrag van één en tachtig duizend euro(¬ 81.000,00);

voornoemde mevrouw VAN DEN BERGHE Monique, houder is van boven vermelde zekere, vaststaande en eisbare schuldvordering tot dividenduitkering lastens onderhavige vennootschap, in haar hoofde voor een totaal bruto bedrag van één en tachtig duizend euro(¬ 81,000,00).

Vervolgens verklaren voornoemde heer MAES Ward en voornoemde mevrouw VAN DEN BERGHE Monique elk afzonderlijk, pro rata hun aandelenbezit, inbreng te doen van negentig procent (90%) van hun aandeel in deze schuldvordering, hetzij elk voor een netto bedrag van twee

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

t/oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

' mod 17.7

A ,' \Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch. Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

en zeventig duizend negen honderd euro (¬ 72.900,00) eürá, hetzij in totaal voor een netto bedrag van honderd vijf en veertig duizend acht honderd euro (¬ 145.800,00).

De nieuw gecreëerde aandelen zijn van dezelfde aard en bieden dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst pro rata temporis vanaf de onderschrijving. De nieuwe aandelen worden volledig volstort en komen toe als volgt:

- twee honderd vijftig (250) aandelen aan voornoemde heer MAES Ward;

- twee honderd vijftig (250) aandelen aan voornoemde mevrouw VAN DEN BERGHE Monique. De later doorgevoerde kapitaaisverminderingen zullen prioritair worden aangerekend op het : kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

VIJFDE BESLUIT: vaststelling van de kapitaalsverhoging

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op honderd vijf en zestig duizend acht honderd euro (¬ 165.800,00), vertegenwoordigd door zes honderd (600) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

ZESDE BESLUIT: aanpassing van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalsverhoging die voorafgaat en met het huidig Wetboek van Vennootschappen beslist de vergadering om: - de tekst van artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vijf en zestig duizend acht honderd euro (¬ 165.800,00) en wordt vertegenwoordigd door zes honderd (600) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/zeshonderdste (1/600st9) van het kapitaal vertegenwoordigen."

- de tekst van artikel één van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 1. Benaming

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam `CLEOME':

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten uitgaande van de vennootschap moet steeds vermeld worden:

1- de naam van de vennootschap;

[~

2- de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de letters "BVBA";

3- de nauwkeurige aanwijzing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap;

4- het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR , gevolgd door het

ondernemingsnummer."

ZEVENDE EN LAATSTE BESLUIT: machtiging van de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en opdracht tot coördinatie

De zaakvoerder wordt gemachtigd tot uitvoering van de voormelde besluiten en de notaris wordt gemachtigd tot coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Mevrouw Ingrid Van Speybroeck, wonende te 9991 Adegem, Albert De Keselstraat 2, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor beredeneerd uittreksel, afgeleverd voor registratie van de akte,

Bart Van de Keere

Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd:

- expeditie van de akte;

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 17.06.2013 13177-0125-017
24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 22.08.2012 12426-0292-014
24/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

I~1~~.~?~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N`:E RGELEGD

i FEB. 2012

RF( iltlti te, VAN

.....1229111. 21M, TE GENT

11,1111111011j111191LIII IW

1 bel

Be Sta

I

Ondernemingsnr : 0894.258.143

Benaming

(voluit) : CLEOME

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gravin Mad. D'Alcantaralaan 120 - 9971 Lembeke

(volledig adres)

Onderwerp akte verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel vanaf 02 januari 2012 overgebracht naar Eeksken 109, 9920 Lovendegem.

VAN DEN BERGHE Monique

zaakvoerder

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 14.07.2011 11289-0141-015
12/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 08.07.2010 10277-0334-012
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 29.06.2009 09299-0329-012

Coordonnées
CLEOME

Adresse
EEKSKEN 109 9920 LOVENDEGEM

Code postal : 9920
Localité : LOVENDEGEM
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande