CLIMATRONIX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLIMATRONIX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.364.836

Publication

14/02/2014
ÿþMod Word 11.7

MAU' ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ON1TEUR

0 7 ..02..

GISCH ST

3ELGE

NEERGELEGD

2014 2 3 1At1, 2014

1ATSBLAD

RECh,,{{~~ ~K VAN

KOOPN?-.`'~ TE GENT

k

*19093013*

V

BE

IM

Ondernemingsnr: Benaming 0884364836

(voluit) .(verkort) : ClimaTronix

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 9860 Oosterzele, Hofkouter, 11

(volledig adres) Statutenwijziging-kapitaalverhoging

Onderwerp akte :



Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bernard De Lafonteyne geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001  RPR Dendermonde 0812.317.491 op 30 december 2013, geregistreerd op het registratiekantoor te Wetteren de derde januari 2014. Boek 451, blad 10, vak 2. Drie bladen, geen verzendingen. Ontvangen: vijftig euro. De ontvanger (get.): Ilse De Neef, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ClimaTronbe, waarvan de zetel gevestigd is te 9860 Oosterzele, Hofkouter, 11. Ondernemingsnummer 0884.364.836. Opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van notaris François Bouckaert te Oosterzele op 16 oktober 2006, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 oktober daarna onder nummer 2006-10,26/ 0164252., waarbij met algemeenheid van stemmen navolgende beslissingen werden getroffen:

EERSTE BESLISSING

Voorafgaande verslagen:

De vergadering heeft de Voorzitter ontslagen van de voorlezing van:

De notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden ter maatschappelijke zetel van de vennootschap op 6 december 2013 en waarbij volgende beslissingen werden genomen:

1. uitkering van een tussentijds dividend in het kader van Artikel 537 WIB ten belope van bruto honderd zesentachtig duizend achthonderd zesentwintig euro en zevenenzestig cent.

2. unanieme verbintenis van alle vennoten tot opname van het netto te ontvangen tussentijdse dividend ten belope van honderd achtenvijftig duizend honderd euro (158.100,00 eur) in het kapitaal van de vennootschap. (aanwending van het bruto dividend tot beloop van 175.666,67 euro verminderd met een tarief van tien ten honderd in te houden roerende voorheffing of 17.566,67 euro; niet aanwending van 11.160,00 euro van het bruto dividend en waarop een roerende voorheffing van vijfentwintig ten honderd of 2.790,00 euro zal verschuldigd zijn)

De vennoten verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze notulen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

TWEEDE BESLISSING

Kapitaalverhoging

De vergadering besliste, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal

van de vennootschap te verhogen met een bedrag van het netto te ontvangen dividend, zijnde

honderd acht en vijftig duizend honderd euro om het van achttienduizend zeshonderd euro te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

'11

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad"



breng op honderd zes en zeventig duizend zevenhonderd euro, door de inbreng in geld van honderd acht en vijftig duizend honderd euro, en dit zonder de creatie van nieuwe aandelen.

DERDE BESLISSING

'Tussenkomst- Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging.

Zijn vervolgens tussengekomen, de enige vennoot van de vennootschap met name de heer Tomas Van de Vijver, wonende te 9860 OosterzeIe, Hofkouter, 11, die verklaarde volledig op de hoogte te zijd van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die verklaarde voor de totaliteit in te schrijven op deze kapitaalverhoging in verhouding tot zijn huidig kapitaalparticipatie, namelijk voor honderd acht en vijftig duizend honderd euro.

Gezien de enige vennoot in verhouding tot zijn huidig aandelenbezit intekende op deze kapitaalverhoging besliste de vergadering geen nieuwe aandelen uit te geven, Bijgevolg zullen alle duizend achthonderd zestig aandelen in gelijke mate participeren in het eigen vermogen van de vennootschap.

De voorzitter verklaarde en alle aanwezigen op de vergadering erkenden dat ieder aandeel

waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd ten honderd (100,00 %).

De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van honderd acht en vijftig duizend honderd euro.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennoot-schappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE64 7370 4089 6152 op naam van de vennootschap bij de KBC Bank ,Agentschap Wette en zoals blijkt nit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op zeven en twintig december tweeduizend en dertien dat mij, Notaris, is overhandigd om te worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

VIERDE BESLISSING:

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelde vast en verzocht genoemde notaris De Lafonteyne, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd acht en vijftig duizend honderd euro daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd zes en zeventig duizend zevenhonderd euro, vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLISSING:

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, besliste de vergadering de eerste alinea van artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd zes en zeventig duizend zevenhonderd euro ".

ZESDE BESLISSING: -

De vergadering verleende elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope 'van tien procent, respectievelijk vijfentwintig procent van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

r.



Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte akte statutenwijziging dd. 30/12/2013

gecoördineerde statuten





Op de laatste bEz, van Luik B hermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

"

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4r

Notaris BERNARD DE LAFONTEYNE, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001 RPR Dendermonde 0812.317.491.

µ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van luik B eermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013
ÿþMod PDF 11.1

Lrçt f= , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- In~V~II~NI~I~I~flM~ll SNI

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblar

Ondernemingsnr : 0884.364.836

Benaming (voluit) : CLIMATRONIX

(verkort) '

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hofkouter 11, 9860 Oosterzele, België

(volledig adres)

Onderwerp(enjakte :Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 05.07.2013

Met éénparigheid van stemmen aanvaardt de vergadering, met ingang van heden, de benoeming tot zaakvoerder van de Heer Diether VERVYNCKT, wonende te 9900 Eeklo, Raverschootstraat 188, die verklaart de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zicht hiertegen verzet.

Hij is bijgevolg bevoegd om namens de vennootschap te handelen en alle daden van bestuur en beschikking te stellen. Evenwel voor handelingen, daden van bestuur en beschikking waarvoor het bedrag of de tegenwaarde de duizend euro (1.000,00 ¬ ) overtreft, zal de vennootschap slechts verbonden zijn indien hij samen met de Heer Tomas VAN DE VIJVER, zaakvoerder, handelt.

Tomas VAN DE VINER

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik vermelden ; Recto : Naam én hoecdanigheld van de instrumenterende notaris, héizij van de persó(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2013
ÿþrAr Pftír,. Mod PDF 1 u

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MUM

Ondememingsnr : 0884.364.836

Benaming (voluit) : CLIMATRONIX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hofkouter 11, 9860 Oosterzele, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 31.05.2013

Met éénparigheid van stemmen aanvaardt de vergadering het ontslag van de Heren Bart ELLAST, wonende te 1760 Roosdaal, Lombeekstraat 13 Bus 1 en Mario ELLAST, wonende te 1570 Tollembeek, Hernestraat 45A en dit met ingang van heden.

Tomas VAN DE VL1VER

Zaakvoerder

Op de laatste blz. vàn Lífik-B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 22.08.2012 12437-0163-017
25/01/2012
ÿþ Mud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0884.364.836 Benaming ClimaTronix (voiuit) :

NEERG: LWCD

13 JAN. 2012

RECHTB K VAN KOOPHA 4IeirE GENT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Hofkouter 11, 9860 Oosterzele, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene veroaderinq van 02.01.2012

Met eenparigheid van stemmen aanvaardt de vergadering, met ingang van heden, de benoeming tot zaakvoerder van de Heer Gino ANDRIES, wonende te 9450 Denderhoutem, Daal 19, die verklaart de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zicht hiertegen verzet.

Hij is bijgevolg bevoegd om namens de vennootschap te handelen en alle daden van bestuur en beschikking te stellen. Evenwel voor handelingen, daden van bestuur en beschikking waarvoor het bedrag of de tegenwaarde de duizend euro (1.000,00 ¬ ) overtreft, zal de vennootschap slechts verbonden zijn indien hij samen met de Heer Tomas VAN DE VIJVER, zaakvoerder, handelt.

Tomas VAN DE VIJVER

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 15.07.2011 11311-0481-014
16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.05.2010, NGL 08.07.2010 10297-0331-012
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.05.2009, NGL 17.07.2009 09450-0120-011
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.05.2008, NGL 17.07.2008 08433-0261-011
18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.05.2015, NGL 14.08.2015 15422-0214-017
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.05.2016, NGL 31.08.2016 16560-0041-018

Coordonnées
CLIMATRONIX

Adresse
HONDERDWEG 10 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande