CLINIRESEARCH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLINIRESEARCH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.406.386

Publication

05/03/2014
ÿþVoor

behoude

aan het

Belgisa

Staatsbla

Mod Word 11.1

*14056078*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 ,





2 FEB. 2014



RECHTBANK VAN

KOOPHPapEL TE GENT





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0897.406.386

Benaming

(voluit) : Cliniresearch

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Achterstraat 142 - 9040 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte ; WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op datum van 17 februari 2014 om 10.00 uur blijkt dat met eenparigheid van stemmen wordt besloten om de zetel van de vennootschap over te brengen, met ingang vanaf heden 17/02/2014

van : Achterstraat 142 te 9040 Gent

naar : Hollebeekstraat 12 te 9820 Merelbeke

B. De Landtsheer

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/12/2013
ÿþmol 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie " na neerlegging ter griffie van de akte

N E#-ICáfcLtGU

16 BEC, 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHARirnËLeTE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0897,406.386

Benaming (voluit) : CLINIRESEARCH

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Achterstraat 142

9040 Gent (Sint Amandsberg)

Onderwerp akte : REGIME ARTIKEL 537 WIB UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND UIT BESCHIKBARE RESERVES, ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD - WIJZIGING DER STATUTEN

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Luc JANSEN, te Gent op 10 december 2013, neergelegd ter registratie, blijken volgende beslissingen

1/ Verwijzing naar eerdere beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend van eenentachtigduizend zevenhonderd vijftien euro zesenvijftig cent (81.715,56,-E), onderworpen aan de roerende voorheffing van tien procent (10%) in toepassing van artikel; 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

2/ Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een'. . bedrag ad 73.544,-£, en dit door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

3/ Verwezenlijking kapitaalverhoging (Inschrijving  Volstorting);

Tussenkomst -- Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Inbreng in geld

Op het nieuwe kapitaal wordt als volgt ingetekend:

Mevrouw DE LANDTSHEER Beatrijs, die verklaart alle aandelen van dei

vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de, fmanciële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaart mevrouw DE LANDTSHEER Beatrijs, enige,; vennoot, negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een som van 73.544,00 euro in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende;, voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Volstorting  Vergoeding

Voornoemde onderschrijver verklaart voormelde bedragen volledig te volstorten. In vergoeding van deze inbreng worden geen nieuwe aandelen toegekend, maar zal de' fractiewaarde per aandeel verhogen, zoals voorzegd.

Voornoemde onderschrijver bevestigt dat gezegde fondsen ter beschikking zijn van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de notaris wordt overhandigd.

Het bedrag van 73.544,00 EUR werd door de inbrenger gestort op' een bijzondere, rekening ten name van de vennootschap geopend op lgtum_van 6 _december 2013, bij. BNP'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Paribas Fortis Bank te Sint-Niklaas--Centrum en dragende het nummer BE88 0017 1366 4341, zoals blijkt uit het bankattest, afgeleverd door gezegde instelling.

De vergadering erkent nog volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien door artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de voorbije vijf boekjaren.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

4/ Vaststelling verwezenlijking;

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris bij akte vast te stellen dat de voormelde kapitaalverhoging van 73.544,00 euro daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 92.144,00 euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

5/ Wijziging artikel 5 der statuten ingevolge nieuwe kapitaalstoestand;

De vergadering beslist, ingevolge de kapitaalverhoging, artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst, waarbij een alinea wordt toegevoegd inzake historiek van het kapitaal:

"ARTIKEL 5: Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënnegentigduizend honderd vierenveertig euro (92.144,00 EUR),

Het is verdeeld in honderd (100) maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder ' aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk éénhonderdste (1/100ste) van het kapitaal.

De vennootschap kan tevens aandelen zonder stemrecht creëren en wederinkopen zoals bepaald in de vennootschappenwet en obligaties op naam uitgeven.

De aandelen waarop wordt ingeschreven worden in een register van aandelen' ingeschreven, Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd en aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

A/ KAPITAALVERHOGING

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan besloten worden door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De houders van aandelen zonder stemrecht bezitten een voorkeurrecht bij de uitgifte van nieuwe aandelen met of zonder stemrecht, behalve wanneer de kapitaalverhoging ge. schiedt door de uitgifte van twee evenredige schijven van aandelen, de ene met stemrecht en de andere zonder stemrecht, met dien verstande dat de eerste bij voorkeur worden aangeboden aan de houders van aandelen met stemrecht en de tweede aan de houders van aandelen zonder stemrecht.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn te bepalen door de algemene vergadering, doch zonder dat hij korter zou mogen zijn dan vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving.

De uitgifte met voorkeurrecht en de termijn waarin dat kan worden uitgeoefena worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekend schrijven ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald hiervoor kan slechts worden ingeschreven door derde personen mits instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten,

Bij een kapitaalverhoging in twee fazen dienen twee notariële akten te worden opgemaakt. B/ KAPITAALVERMINDERING

Mits inachtneming van de voorwaarden vervat in het wetboek van vennootschappen mag de algemene vergadering tot kapitaalvermindering overgaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto 1 Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

â.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Historiek van het kapitaal.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering de dato 9 december 2013 werd het maatschappelijk kapitaal verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van 73.544, 00 euro, net voordien uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap (regime artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting), om het kapitaal te brengen van 18.600, 00 euro naar 92.144, 00 euro, ingevolge inbreng in geld voor het overeenkomstige bedrag, zonder uitgifte van nieuwe aandelen".

6/ Machten aan het bestuursorgaan om over te gaan tot de uitvoering van de ; genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10% van het tussentijds dividend.

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ad tien procent ; (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

7/ Volmacht coördinatie der statuten.

De vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, tekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL, Luc Jansen, notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie

-

gecoördineerde statuten

Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 05.07.2013 13287-0514-014
09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 29.06.2012 12257-0009-014
29/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.03.2011, NGL 18.04.2011 11088-0492-011
09/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.03.2010, NGL 30.03.2010 10086-0591-011
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 08.07.2009 09412-0094-011
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 24.07.2015 15370-0474-014

Coordonnées
CLINIRESEARCH

Adresse
HOLLEBEEKSTRAAT 12 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande