CLMC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLMC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.895.303

Publication

18/09/2014
ÿþ.,èmestl

f

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111[Mle 8

..... ------- ------------- y

Ondernemingsnr : 0503.895.303

Benaming

(voluit) : CLMC

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9100 Sint-Niklaas, Callaertstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het besluit van de zaakvoerder de dato 1 augustus 2014, blijkt:

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap van 9100 Sint-Niklaas, Callaertstraat 1 naar 9100 Sint-Niklaas, Vossekotstraat 95 en dit met ingang van 1 augustus 2014

Stijn DE BACKER

Zaakvoerder

1 GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

- 9 SEP. 2014

AFDELINGMDERIVIONDE

Op de laatste biz, van Luik vermeiden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

19/02/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFII= RECHTPANK

VAN KOOPHANDEL

0 ? FEB 2013 DENDERIVIONDE

IIIIRME11111NVflE

behc aal Be Staa

11

Ondernemingsnr :50 3 r S 30 3 i; Benaming (voluit) : CLMC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Cailaertstraat 1 te 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

19/02/2013

Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op één februari tweeduizend dertien, blijkt hetgeen volgt:

1) De heer Stijn De Becker, geboren te Sint-Niklaas op vijfentwintig november negentienhonderd zevenenzeventig, rijksregisternununer 771125-143-25, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Callaertstraat 1, heeft; een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "CLMC", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9100 Sint-Niklaas, Callaertstraat 1.

2) De vennootschap heeft als doel:

L Specifieke activiteiten

Altacht

A/1. De jacht op verschillende diersoorten waarvoor de jacht bij wet niet verboden is, alsook het plaatsen van, vallen.

i B/ Aan- en verkoop en herstelling van oldtimer wagens

ilB/1. De aan- en verkoop van occasiewagens; aan- en verkoop van onderdelen; verkoop op commissie;; herstelling van occasiewagens; import, export en doorvoer van occasiewagens; sloperij en verhuur van; ti occasiewagens.

B/2. Werkplaats voor het herstellen van koetswerk en mechaniek van occasiewagens.

;; C/ Het verlenen van diensten-, advies-, hulp- en beheersbijstand en dit in de ruimste zin, met uitzondering van; adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, met het oog op de bevordering van de organisatie, dei communicatie, de rentabiliteit, de commerciële strategie, de financiën, de productie, de marketing en in heti algemeen het management van de opdrachtgevers.

;, De assistentie van de leiding op het administratief, commercieel en financieel vlak en de uitvoering van alle; speciale opdrachten, meer bepaald van commerciële en financieringsstudies, interimmanagement, alsook op; het domein van de Europese integratie van de opdrachtgevers.

D/ Beheer van een eigen roerend en eigen onroerend vermogen

D/1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle; verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals dei huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen,; onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en: i verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks; _I met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te; bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen :; aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

ti D/2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend patrimonium, alle; verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door; inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van: welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en; ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

~ Voor-

behouden eau het Belgisch

Staateblad



E/Tuin- en bosbeheer

Bil. Algemene aanleg en onderhoud van tuinen, bossen, vijvers, zwembaden, terrassen, opritten, houtconstructies en afsluitingen; boomkwekerij en telen van bloemen en planten; groot- en kleinhandel in bloemen en planten en alle tuinbenodigdheden en materieel; grondwerken, beregening en drainage; onderhoud van tuinen, parken, speelpleinen en sportvelden; klein aannemingswerk; sproei- en snoeiwerken; onderhoud, beheer en vellen van bomen.

F/ Webshop

F/1. Het online verkopen via internet van alle goederen; zo onder meer de verkoop van en handel in tuingereedschap, plastiekartikelen, bouwmaterialen, gereedschap en rollend materieel en meer in het algemeen, de handel in alle benodigdheden dienstig bij de inrichting en het onderhoud van gebouwen en tuinen.

II. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van Ieningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies,

D/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

E/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

F/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

G/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet_

3) De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

4) Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal kan gewijzigd worden.

5) Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld als volgt:

- De heer Stijn DE BACKER, voornoemd, schrijft in op honderd (100) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk

volstort door inbreng van een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00).

6) In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"ARTIKEL TIEN  BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en' voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De heer Stijn De Backer, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Callaertstraat 1, is als enige statutaire zaakvoerder van de vennootschap benoemd.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

ARTIKEL ELF  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap wanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

AI wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden,

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ARTIKEL TWAALF VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot eenreeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

ARTIKEL DERTIEN  BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER  GEVOLGEN

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer wegens overlijden een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerders.

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

ARTIKEL VEERTIEN NOTULEN VAN DE ZAAKVOERDER(S)

De beslissingen van de zaakvoerder(s) worden vastgelegd in notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van de zaakvoerder(s) die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of eiders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door één zaakvoerder. ARTIKEL VIJFTIEN  CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit,

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van de vennoten voor een termijn van drie jaar, Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor-

behouden

Mn heter

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden.

Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen,

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant."

7) De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de vierde vrijdag van de maand juni om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag (exclusief zaterdag), op hetzelfde uur gehouden.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de vierde vrijdag van de maand juni in het jaar tweeduizend vijftien.

8) Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

9) Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) 721/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

In de gevallen bepaald in het Wetboek van vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar te worden benoemd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de" bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd,

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

10) Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

11) De heer Stijn De Backer, voornoemd, verklaart hierbij het mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat,

12) De bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

13) De verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem (Gent), Kortrijksesteenweg 1146 bus 1:

- Mevrouw Myriam Dietens;

- Mevrouw Sarah Verkimpe.

Voor beredeneerd uittreksel. Neergelegd voor registratie.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Voor-

behouden

dan het`

Belgisch

Staatsblad

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

,

mod 11.1

lo

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van oprichting de dato één februari tweeduizend dertien

9

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden dan het" Belgisch Staatsblad

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.07.2015 15371-0570-008

Coordonnées
CLMC

Adresse
VOSSEKOTSTRAAT 95 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande