CLO - OPTICAL

Société en commandite simple


Dénomination : CLO - OPTICAL
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 544.518.507

Publication

28/01/2014
ÿþ " Maa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorwaarden van de inbreng

1. De vennootschap verwerft de volle eigendom van de ingebrachte gelden niet ingang vanaf heden. Zij zal

er vanaf heden het genot van hebben,

Op de laatste blz. van Luik 9 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 7 JAN. 2014

Reirifflet N:: VAN! KOOPHAND: TE L":':iT

1402 911*

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : CLO - OPTICAL (verkort) :

o S

NEERGELEGD

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Charles de Kerchovelaan 12 te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte d.d.19.12.2013

OP HEDEN, DONDERDAG 19 DECEMBER 2013, ZIJN BIJEENGEKOMEN:

Comparante 1: Mevrouw Claudia Reeckmans, wonende in de Spitaalbosstraat 2 te 9790 Wortegem-Petegem, met nationaal nummer 64.05.13-140.73,

en

Comparant 2: de stille vennoot

De comparanten richten bij deze een gewone commanditaire vennootschap op genaamd CLO  OPTICAL gevestigd te Charles de Kerchovelaan 12, 9000 Gent,

AANWIJZING VAN DE STILLE EN BEHERENDE VENNOTEN

De comparante 1, mevrouw Claudia Reeckmans is de beherende vennoot.

Zij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Comparant 2 is stille vennoot.

Zijn aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng zoals die hierna wordt vastgesteld.

PLAATSING VAN HET KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap dat geheel geplaatst is, bedraagt honderd euro (100 ¬ ) en is verdeeld in honderd 100 aandelen, zonder nominale waarde die ieder één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze aandelen is ingetekend door de comparanten, zoals hierna wordt uiteengezet, en deze hebbén zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbrengen en wel als volgt:

1.De comparante 1 verklaart bij deze inbreng te doen in geld in de vennootschap ten bedrage van zeventig euro (70 ¬ );

2.De comparant 2 verklaart bij deze inbreng te doen in geld in de vennootschap ten bedrage van dertig euro (30 ¬ ),

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van zeventig euro (70 ¬ ), worden aan comparante 1

zeventig (70) volledig volgestorte aandelen van de vennootschap toebedeeld;

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van dertig euro (30 ¬ ), worden aan de comparant 2,

dertig (30) volledig volgestorte aandelen van de vennootschap toebedeeld.

STATUTEN

Artikel 1 : Benaming

De vennootschap heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Zij wordt opgericht onder de benaming CLO - OPTICAL, De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding gewone commanditaire vennootschap, afgekort Comm.V..

Artikel 2 : maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 900 Gent, Charles de Kerchovelaan 12.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel:

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het uitbaten van een optiekzaak zijnde optische instrumenten aan te kopen, aan te passen, te vervaardigen en te verkopen en te onderhouden, zoals brillen, vergrootglazen, verrekijkers, contactlenzen en alle mogelijke optische correctiemiddelen. De gezichtsfuncties te meten, evalueren, analyseren en behandelen door middel van tests, adviezen, aanpassen van visuele hulpmiddelen en visuele training.

2.De aankoop en verkoop van toestellen ter verbetering van het oog of zicht.

3.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

4.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

5.1-let waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

6.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkoper, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

7,De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

II,VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht,

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Artikel 5 : Bedrag maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD EURO (¬ 100,00) .

Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

Het kapitaal is volledig geplaatst en volgestort door inbreng in geld,

Artikel 6 ; Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Mevrouw Claudia Reeckmans wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder van de vennootschap. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en haar afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard, Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. .

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Artikel 9 : Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september, behoudens het eerste boekjaar dat begint vanaf datum oprichting en zal eindigen op 30 september 2015.

Artikel 10 : Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand februari om 9 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De vergaderingen worden voorgezeten dcor de zaakvoerder of de oudste der zaakvoerders.

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste vijftien dagen voor de vergadering aangetekend verzonden aan hun adres, zoals dit in het aandelenregister is genoteerd. Deze oproeping vermeldt de volledige identiteit van de vennootschap en van de perso(o)n(en) door wie de uitnodiging is ondertekend met vermelding van de hoedanigheid waarin hij/zij optreedt/optreden. Zij preciseert de plaats , dag en uur van de bijeenkomst en geeft de agendapunten weer die zullen worden behandeld, met verwijzing naar de verslagen en bescheiden die desgevallend ter inzage liggen van de vennoten en/of bijgevoegd worden bij de schriftelijke uitnodiging.

De vennoten, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

+ ~ II.

~ ~ S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De stemming gebeurt openbaar. Tot een geheime stemming wordt slechts overgegaan wanneer de algemene vergadering daar met eenparigheid van stemmen om verzoekt.

Iedere vennoot, zowel stille als beherende vennoot, beschikt over evenveel stemmen als dat hij aandelen bezit.

De algemene vergadering mag in de regel besluiten treffen ongeacht het aantal aanwezige vennoten of het aantal aandelen waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen, tenzij tot wijziging van statuten wordt overgegaan, in welk geval ten minste de helft van het totale aantal uitgegeven aandelen in de vennootschap op de vergadering vertegenwoordigd moeten zijn. Is deze voorwaarde niet vervuld, dan moet een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Een beslissing van de gewone of de bijzondere algemene vergadering vereist de meerderheid van de stemmen, tenzij anders bepaald in deze statuten.

Volgende beslissingen op de buitengewone algemene vergadering kunnen slechts rechtsgeldig genomen

worden met éénparigheid van de ter vergadering uitgebrachte stemmen:

Ode wijziging van het doel;

Obenoeming van een zaakvoerder (al dan niet statutair);

Dontslag van een statutaire zaakvoerder;

Ode omzetting van de rechtsvorm;

Deen fusie of splitsing van de vennootschap;

Ode ontbinding van de vennootschap.

Onverminderd strengere wettelijke meerderheidsvereisten, kunnen volgende beslissingen slechts geldig

genomen worden met een meerderheid van drie vierden van de ter vergadering uitgebrachte stemmen:

Deen verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal;

Ode uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde;

Ode afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving;

Lenige andere wijziging van de statuten.

Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Van het verloop van de algemene vergadering wordt er tijdens de zitting een verslag opgemaakt. Deze notulen worden ondertekend door de voorzitter en de vennoten die het vragen. Zij worden bijgehouden in een speciaal daartoe op de zetel van de vennootschap bewaard register.

De afschriften en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergaderingen bestemd voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders.

Artikel 11 : verdeling van de winst

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. In het jaarverslag heeft de werkende vennoot/zaakvoerder rekenschap over het gevoerde beleid.

Het verslag omvat tevens een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de werkende vennoot/zaakvoerder over de beslissing van het resultaat.

De netto winst zoals blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van een wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Artikel 12 : Commissaris

Er worden geen commissarissen aangesteld.

Artikel 13 : Ontbinding  vereffening

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kan/kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

a,

s

-Bijlagen bij 7iét Belgisdi Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s). Hij/zij heeft/hebben de bevoegdheden die het Wetboek van vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dellen, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgeKeurd,

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeel onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Artikel 14 : Overgangsbepalingen

De oprichters verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt welke zijn aangegaan door de oprichters in oprichting en dit vanaf 1 november 2013.

Aanstelling vaste vertegenwoordiger:

De Algemene Vergadering besluit om mevrouw Claudia Reeckmans voornoemd, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger ingeval de vennootschap een bestuursmandaat in andere vennootschappen zou opnemen.

Machtiging tot verrichten van formaliteiten inzake handelsregister.

De oprichters en de aldus benoemde zaakvoerder verklaren bij deze, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de heer Patrick Rombaut, zaakvoerder van Alaska Gent BV BVBA, met zetel te 9000 Gent, Charles de Kerchovelaan 12, om namens hen en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit) en ten dien einde alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Opgemaakt in drie (3) exemplaren te Gent op 19.12.2013

Mevrouw Claudia Reeckmans

Beherend vennoot  Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

12/05/2015
ÿþ l 3 ----77,":-`; Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

3 0.0h.. 205

RECI1T ANK VAN K0013}1Agriffte TE GENT

NI

Ondernemingsnr : 0544.518.507 Benaming

(voluit) : Clo-Optical

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap

Zetel : Charles de Kerchovelaan 12 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel komende van Charles de Kerchovelaan 12 - 9000 Gent te wijzigen naar Spitaalbosstraat 2 A - 9790 Wortegem vanaf 0110312015.

Zaakvoerder

Reeckmans Claudia

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CLO - OPTICAL

Adresse
CHARLES DE KERCHOVELAAN 12 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande