CLOUDS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLOUDS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.585.054

Publication

16/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 10.06.2014 14163-0583-011
29/10/2014
ÿþ Nd PDF 11.1

e, r?," ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UR BELPf-: NEERGELEGD

0.- 201/1 09 SEP, Mt

STAATSBLA5 RECHTBANK VAN

KoontIMEL TE GENT



MONIT

22 -

3ELGISCH



*14198251*

Ondernemingsnr : 0508.585.054

Benaming (voluit) : CLOUDS

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Sint-Annaprein 34, 9000 Gent, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing

Tekst

(Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder dd. 01.07.2014)

ij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar August Van Geertstraat 29 te 9040 Sint-Amandsberg, en dit met onmiddellijke ingang.

Getekend

Matthias UEVENS

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

24/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12306793*

Neergelegd

20-12-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0508585054

Benaming (voluit): Clouds (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Sint-Annaplein 34

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door geassocieerd notaris Veerle Callens te Kortrijk op 18 december 2012, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat er door de heer Lievens Matthias Andries Leona, geboren te Kortrijk op 20 juli 1981, echtgenoot van mevrouw Gielen Julie Marie Anne Delphine, geboren te Gent op 28 november 1984, wonende te 9050 Gent, Emanuel Hielstraat, 58, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd "Clouds", met zetel te 9000 Gent, Sint-Annaplein, 34.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Evenementenbureau, het organiseren van allerlei evenementen in de ruimste zin zowel voor bedrijven als voor particulieren met name

:- het organiseren van congressen, seminaries, incentive activiteiten, sportevenementen, optredens, concerten, organisaties van beurzen, personeelsfeesten, jubileums, open deurdagen, productlanceringen, teambuildingssessies;

- huwelijken, lentefeesten, communiefeesten, afstudeerfeesten, verloningen, schouwspelen, happenings, feestelijkheden en vermakelijkheden;

- studio-opnamen, meetings;

- muzikale optredens en tournees, en uitoefenen van disc-jockey activiteiten;

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet beperkend.

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

- studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikkingstellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen. Het investeren in onroerende en roerende goederen mag worden gefinancierd met vreemde middelen.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

5. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Artikel 4. - Duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Artikel 5. - Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro (25.000

EUR) vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde, die elk één/honderdste van het vermogen van de

vennootschap vertegenwoordigen.

Plaatsing - volstorting kapitaal.

De heer Lievens Matthias heeft op alle honderd (100) aandelen

ingeschreven en volledig volgestort.

De vennootschap beschikt bijgevolg vanaf heden over een bedrag van

vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR).

Bankattest.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van vijfentwintigduizend euro (25.000,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de naamloze vennootschap ING zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 6 december 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Artikel 11. - Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Werd benoemd als statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, de heer Lievens Matthias.

De statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 12. - Bevoegdheden.

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer de meerderheid van haar leden aanwezig is. De beslissingen worden genomen met meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Artikel 13. - Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door de zaakvoerder, wanneer er maar één is of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn.

Artikel 15.- Algemene vergadering.

De algemene vergadering is samengesteld uit alle vennoten die stemrecht hebben uit zichzelf of bij mandataris mits naleving van de wettelijke of statutaire voorschriften.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

Op de algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel 16. - Jaarvergadering - Bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste donderdag van de maand mei om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

Artikel 20.- Stemrecht - Vertegenwoordiging.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoering eisen dat zij op de aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel aankomen.

Artikel 22. - Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 23. - Bestemming van de winst - reserves.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Luik B - Vervolg

Artikel 26. - Verdeling van het netto-actief.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

- Het eerste boekjaar zal aanvangen op één januari tweeduizend dertien en een einde nemen op eenendertig december tweeduizend dertien;

- De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar tweeduizend veertien.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat de promotoren zoals bedoeld in het hierna vermeld artikel, mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, bekrachtigt in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het wetboek van vennootschappen.

De comparant heeft verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 14 oktober 2012. Deze overname zal

maar effect sorteren van zodra de vennootschap

rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN.

Volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Esperto Accountancy & taks", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1A, vertegenwoordigd door mevrouw Isabelle De Leenheer, Isabel Delodder of Tania Vandendriessche met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de kruispuntbank ondernemingen te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 18 december 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

23/04/2015
ÿþmad 11.1

Ill

5059317*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

13 APR, 2015

RECHTB~cT~tet$AN

f40OPl-í.4Nnri "rr r;~ptT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0508.585.054

Benaming (voluit) : Clouds

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : AUGUST VAN GEERTSTRAAT 29

9040 SINT-AMANDSBERG

Onderwerp akte :WIJZIGING DOEL - WIJZIGING STATUTEN - BIJZONDERE VOLMACHT.

TeKst: Uit een proces-verbaal (D.2150200) opgemaakt door Liesbet Degroote,,. notaris te Kortrijk, op 31 maart 2015, blijkt dat de enige vennoot, handelend als buitengewone algemene vergadering van de voornoemde vennootschap, onder meer besloten heeft:

1. het doel van de vennootschap uit te breiden en te herformuleren als volgt: "De vennootschap heeft tot doel:

1, Evenementenbureau, het organiseren van allerlei evenementen in de ruimste zin zowel voor bedrijven als voor particulieren met name:

- het organiseren van congressen, seminaries, incentive activiteiten, sportevenementen, optredens, concerten, organisaties van beurzen, personeelsfeesten, jubileums, opendeurdagen, productlanceringen, teambuildingssessies;

- huwelijken, lentefeesten, communiefeesten, afstudeerfeesten, verlovingen,

schouwspelen, happenings, feestelijkheden en vermakelijkheden; - studio-opnamen, meetings;

- muzikale optredens en tournees en uitoefenen van disc jockey activiteiten;

- creatieve activiteiten, kunst en amusement.

De vennootschap kan voor haar activiteiten personeel ter beschikking

stellen.

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet beperkend.

2. Dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, waaronder:

* gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten, webportalen;

* overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatica en marketing;

* het installeren van beacons/bakjes/hardware in functie van connectiviteit met applicaties op smartphones. Het in dienst nemen op tijdelijke basis van " personeel voor de installatie op locatie en het plannen van de installatie en, de opvolging ervan.

3. Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten, waaronder:

* gespecialiseerde designers;

* fotografen;

* vertalers en tolken;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

w

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

* overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten.

4. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als ïn vruchtgebruik en/of', blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden,

verhuren, huren, ter beschikkingstellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van

roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen. Het investeren in onroerende en roerende goederen mag worden gefinancierd met vreemde middelen.

6. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

7. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie _aanhoudt,..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch $taatsblad

8. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op

korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

kap italisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening,

in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

2. de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

3. bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling te verlenen aan de

burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ESPERTO", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark IA, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk, met ondernemingsnummer 0476.109.553 en met btw-nummer BE 0476.109.553, om alle administratieve formaliteiten te vervullen in verband met deze wijziging van de statuten en in het bijzonder de formaliteiten bij één of meer erkende ondernemingsloketten en/of bij de btw-administratie.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- het verslag van de zaakvoerder omtrent de wijziging van het doel van de

vennootschap;

- de staat van activa en passiva, en,

- de gecoördineerde tekst van de statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Liesbet Degroote

Notaris









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.05.2016, NGL 31.08.2016 16554-0565-016

Coordonnées
CLOUDS

Adresse
DOK NOORD 4D-003 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande