CLUB LUX

Société en commandite simple


Dénomination : CLUB LUX
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.798.095

Publication

05/06/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
21/03/2012
ÿþMod Woed 11.1

lil t 1 i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

C GRIFFIE Rn:HTRANK VAN KOOPHANDEL

0 9 MANU 2012

IIII

DENDERMONDE

*izoeoi1a*

Bijtagen bij het'iteigtsrli Staut3'blád =-2-1/03f201L-- Aiiiíéxes du 1Vtónïtëü"r béTgë

Griffie

Ondernemingsnr: 0838798095

Benaming

(voluit) : Club Lux.

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kapittelstraat 18, 9310 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel en verbetering van publicatie van oprichting

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 3 november 2011 blijkt met ingang van 3 november 2011: de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Leeuwergemstraat 17, 9620 Zottegem.

Verkeerde vermelding in de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad dd. 07/09/2011: "Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal afgesloten worden op 31 december 2011."

MOET ZIJN:

Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal afgesloten worden op 31 december 2012.

Mario Heugens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2011
ÿþMctl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : t'>313> ~ 0j

Benaming

(voluit) : Club Lux

VAN KOOF'NAlvi. L

2 0" 08. 2011

DENDERMONDE

Griffie

I1IJ IIJ1 11111 JJJ 11111111 hifI IIJ 1111 IhI

*11135596*

Voor behouc aan h. Belgis Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kapittelstraat 18, 9310 Aalst

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een uittreksel van de Oprichtingsakte van 26 juli 2011 blijkt dat de vennoten - oprichters, waaronder dei heer Mario Heugens als hoofdelijk aansprakelijke vennoot, zijn overeen gekomen:om een gewone: commanditaire vennootschap op te richten met volgende statuten:

STATUTEN

Art. 1) Benaming- rechtsvorm

De vennootschap heeft als benaming "Club Lux". Zij is een handelsvennootschap met de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Art. 2) Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Kapittelstraat 18, 9310 Moorsel, in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde.

De zetel kan worden verplaatst naar om het even welke andere plaats binnen hetzelfde taalgebied van België door een eenvoudige beslissing vanwege de zaakvoerder of het college van zaakvoerders en mits publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Art. 3) Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derde, de exploitatie, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikerssalons, cafés, tavernes, clubs, dancings, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten alsook de inrichting van banketten en feesten, de bereiding en de handel, import en export van. alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees - en viswaren, ijs - en rookwaren. en alle aanverwante artikelen.

In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële of financiële verrichtingen mogen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel of die in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan functies waarnemen als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en. manieren die zij het best geschikt zal achten.

Art. 4) Duur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Zij kan door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Art. 5) Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel is geplaatst, bedraagt 100 EUR-. en is verdeeld in 100 aandelen, met een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal. Het gehele kapitaal is volstort.

Art.6) Bestuur

De leiding van de vennootschap rust bij één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Als zaakvoerder wordt benoemd, de heer Mario Heugens. wonende te Kapittelstraat 18, 9310 Moorsel en geboren te Anderlecht op 12101/1983.

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor de wijziging der statuten.

Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. Art. 7) Vertegenwoordiging

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte. -

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

De zaakvoerder kan een gevolmachtigde van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Art. 8) Algemene Vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei van ieder jaar om 20 uur op de zetel van de vennootschap.

Art. 9) Vennoten

De heer Mario Heugens, wonende te Kapittelstraat 18, 9310 Moorsel is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt gecommanditeerde vennoot genoemd.

De stille vennoot draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot belopen van zijn inbreng. De stille vennoot heeft geen bestuursbevoegdheid, zelfs niet bij volmacht. Nochtans zal hij de beraadslagingen bijwonen en eraan deelnemen, op voorwaarde dat de tussenkomst beperkt blijft tot de interne activiteit van de vennootschap en zonder dat zulks kan ontaarden in een bestuurshandeling, waarbij aldus de zaakvoerder de vrijheid van handelen bewaart. Verder zal de stille vennoot daden van controle en toezicht stellen.

iedere vennoot heeft een individuele onderzoeks en controle bevoegdheid.

Art. 10) Boekjaar- bijdrage in winst en verlies

Het boekjaar gaat in op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal afgesloten worden op 31 december 2011.

Elk jaar wordt op 31 december een inventaris en een balans van het actief en passief van de vennootschap opgemaakt, overeenkomstig de bepalingen van toepassing op de rekeningen van ondernemingen.

De verdeling van de winsten en de bijdragen in de verliezen zullen geschieden overeenkomstig het " aandelenbezit, zonder dat de bijdrage in de verliezen van de stille vennoot zijn inbreng kan overtreffen.

Art. 11) Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding, worden de vereffenaars benoemd en wordt de wijze van vereffening bepaald overeenkomstig art 184 Wb. Venn.

. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan wordt gehandeld overeenkomstig art. 185 Wb. Venn.

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten of hun rechtopvorgers hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Voor de vennootschap op 26/08/2011

De heer Mario Heugens

Zaakvoerder

1,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CLUB LUX

Adresse
LEEUWERGEMSTRAAT 17 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : Leeuwergem
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande