CLUB TORNADO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLUB TORNADO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.194.121

Publication

18/06/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
26/03/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
11/10/2012
ÿþ1./ Mod word iti

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i allo olieli v ui i k

*12168116*

Ondernemingsar : i3" 1/41S . A 9y . À 2A

Benaming

(voluit) : CLUB TORNADO

(verkort)

V. beh. IA

aa'

Bel Staa

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint Niklaas, Grote Baan 130

(volledig adres)

Onderroer. akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Paul DE GROOF, te Antwerpen op zevenentwintig september tweeduizend en twaalf, blijkt dat: 1/ De heer ERDEM Tuncay, geboren te Antwerpen op vijf oktober; negentienhonderd tweeëntachtig, identiteitskaart met nummer 590.9363411.27 en rijksregisternummer 82.10.05-383.95, wonende te 2660 Hoboken (Antwerpen), Waaslandstraat 41 bus 4;

21 Mevrouw KISYOVA Valeriya, geboren te Plovdiv (Bulgarije) op dertien december negentienhonderd negentig (Identiteitskaart Bulgarije nummer 617597540), wonende te 2060 Antwerpen, Osystraat 10.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "CLUB' TORNADO", met zetel te 9100 Sint Niklaas, Grote Baan 130.

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, en in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen:

- de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalon, cafés, tavernes, clubs,, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de' verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van aile mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

- eet- en dans café, cabaret, optredens enz.

- verkoop van dranken, in het algemeen, consumptie ter plaatste, eventueel in combinatie met enigerlei' vorm van amusement door: café, bars, bierhallen enz.

- alle werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, glaszetten, schilderen, plaatsen van vloerbekleding van hout en andere materialen, plaatsen van vloer en wandtegels, plaatsen van behang, binnenhuisdecoratie, metaalschrijnwerk, schrijnwerk van hout of van kunststof, stukadoorswerk, overige bouwinstallaties, overig loodgieterswerk, installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie,= isolatiewerkzaamheden, elektrische installatie, overige werkzaamheden in de bouw, overige waterbouw, dakbedekking en bouw van dakconstructies, aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen, optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen, bouwen van individuele huizen, slopen van gebouwen, stukadoorswerk, algemene elektriciteitswerken en algemene sanitaire werken, renovatie en opkuis; van gebouwen.

Dit alles in de meest uitgebreide zin.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere; ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende: handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van: aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap is bevoegd alle met voormeld doel verband houdende commerciële, industriële, financiële en tot roerende en onroerende zaken betrekking hebbende handelingen te verrichten. Zij kan ook deelnemen of, zich financieel interesseren in andere vennootschappen of ondernemingen die een doel beogen gelijk aan het hare of dat kan strekken tot bevordering hiervan.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en treedt in werking op zelfde datum.

Het maatschappelijk kapitaal is onvoorwaardelijke geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van, waarde, gedeeltelijk volstort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lui[E,8 vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f~taor-., hou.ticn ean het Belgisch Staatsblad

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers binnen hun bevoegdheidssfeer.

De gewone jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur en voor het eerst in het jaar tweeduizend veertien.

Het boekjaar gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot eenendertig december tweeduizend dertien.

Onmiddellijk na de oprichting werd in buitengewone algemene vergadering besloten met eenparigheid van stemmen tot niet statutair zaakvoerder te benoemen, de heer ERDEM Tuncay voornoemd, die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden, welke zonder beperking is van duur en bezoldigd is.

VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan G. en F. Consulting NV, Patotterijstraat 66 bus 5 te 9250 Waasmunster, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen op het handelsregister, bij de diensten van de BTW, de Kruispuntbank en het Ondernemingsloket, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan.

Voor ontledend uittreksel.

PAUL DE GROOF

Notaris

Hierbij neergelegd: uitgifte akte dd. 27 september 2012, ontledend uittreksel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CLUB TORNADO

Adresse
GROTE BAAN 130 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande