CMC-BELGIBO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CMC-BELGIBO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 456.815.263

Publication

25/04/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



JI11,11101111 jil

VI beh aai Bel Staa

UI

Gent

'

Afdeling Oudenaarde

1 4 APR. 2014

Griffie

Ondernemingsnr 0456.815.263

!i Benaming (voluit): Credit Management Consultant

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Auwerikstraat 7

9667 Horebeke

!: Onderwerp akte :Fusie door overneming

Er blijkt uit een akte statutenwijziging verleden voor notaris Carmen de Vuyst, te Borsbeke, vervangende haar: ambtsgenoot, Meester Kristof Berlengé, Geassocieerde Notaris te Zottegem, wettelijk belet op 20 maart 2014 dat: !i de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: CREDIT MANAGEMENT CONSULTANT met maatschappelijke zetel te 9667 Horebeke, Auwerikstraat 7 is! !i gehouden.

!! Na beraadslaging werden met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen:

:! 1, Onderzoek van de documenten, verslagen, jaarrekeningen en cijfers die kosteloos ter beschikking van de! !! aandeelhouders werden gesteld op de zetel van de vennootschap overeenkomstig artikel 697 van het Wetboek! !! van Vennootschappen,

!! 1.1. De vergaderingen ontslaan de voorzitter van de lezing van het fusievoorstel waarvan sprake op de!i !! agenda, aangezien de aandeelhouders erkennen hiervan alsook van de andere door de wet beoogde!! documenten volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze!! ;! vergadering.

!; 1.2. De overeenkomstig artikel 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen opgestelde verslagen: !!

- De vergaderingen beslissen eenparig en uitdrukkelijk dat het verslag zoals bedoeld in artikel 694 Wetboek!!

van Vennootschappen niet zal worden opgesteld.

.;

- De vergaderingen beslissen eenparig en uitdrukkelijk dat het verslag zoals bedoeld in de 695 van het Wetboek van vennootschappen niet zal worden opgesteld.

!i 1,3, Aangezien geen fusieverslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor nemen de vergaderingen kennis van!! !: de verslagen die zijn opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

:! De vergaderingen ontslaan de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders en van het! i! verslag van de revisor opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder vorm van coöperatieve vennootschapi! !! met beperkte aansprakelijkheid Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de Heer Nikolas;! !! Vandelanotte, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door dei!

zaakvoerders aangesteld.

:! De conclusies van voormeld revisoraal verslag worden hierna letterlijk weergegeven:

!! 8. BESLUIT

!! Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in natura in de BVBA Credit Management!!

Consultant, ingevolge fusie door overneming van de BVBA CMC Brussels, welke beantwoordt aan de criteria!: .;

:; voorzien in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

!! 1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is!i i! voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap!

uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en!! i! nauwkeurigheid;

i! 3. de voor inbreng in nature door de partijen weerhouden waarderingsmethoden verantwoord zijn door heti;

beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot!; !i inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie!!

uit te geven aandelen, verhoogd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter:i !i gelegenheid van onderhavige verlichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd

!: De vergoeding van de inbreng bestaat uit 150 volledig volgestorte aandelen van de BVBA Credit Management!! !f Consuitant,»MÇIPS.YeArtelirtg------

Op

de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

Voor-

behoudext aan het Belgisch

Staatsblad



Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion"

is.

Korbijk, 18 maart 2014

CVBA "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren"

Vertegenwoordigd door Nikolas Van delanotte

Bedrijfsrevisor

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te

hebben genomen.

Het revisoraal verslag en het verslag van de zaakvoerders zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden

neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1.4. Tussentijdse cijfers

De vergaderingen nemen kennis van de tussentijdse cijfers die zijn opgesteld op basis van art. 697, § 2, 50

VV.Venn. die niet ouder zijn dan drie maand op de datum van het fusievoorstel.

2. Belangrijke wijzigingen in het activa en het passiva van het vermogen.

De vergaderingen beslissen eenparig en uitdrukkelijk dat het bestuursorgaan van de vennootschap niet gehouden is de algemene vergadering op de hoogte te stellen van de mogelijke belangrijke wijzigingen die zich zouden hebben voorgedaan tussen de datum van het fusievoorstel en de datum van de beslissing van de algemene vergadering die tot de fusie besluit.

Voorstelling van de fusie

1. De vergaderingen besluiten de fusie goed te keuren van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CMC BRUSSELS door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CREDIT MANAGEMENT CONSULTANT en dit, overeenkomstig de in voormeld fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

2. De vergadering stelt overeenkomstig artikel 693, 8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de fusievoorstellen vast dat geen enkel bijzonder voordeel is toegekend aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

3. Overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat de overdracht van het vermogen (rechten en verplichtingen) van de overgenomen vennootschap gebeurt door middel van toekenning aan haar aandeelhouders van honderd vijftig (150) nieuwe geheel volgestorte gewone aandelen in de ovememende vennootschap, zonder opleg.

De uit te geven nieuwe gewone aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen onder voorbehoud van wat hierna zal worden gezegd over de deelname in de winsten.

4. Algemene voorwaarden van de overdracht

1. De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats worden gesteld in alle haar door de overgenomen vennootschap overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde dag.

2. De verkrijgende vennootschap zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen, en in het algemeen alle lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van mede-eigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

3. De verkrijgende vennootschap zal de haar overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4. De schulden van de overgenomen vennootschap zullen zonder onderbreking overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen vennootschap voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de merken en de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

5. De verkrijgende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welke verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met haar personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

6. Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende vennootschap worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

7. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van 1-1-lik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Vcror-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

a) aile rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen,' voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

b) de lest van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

C) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende vennootschappen om ze te bewaren.

5. Vaststelling van de boekhoudkundige toewijzing van de uit de fusie vloeiende overdracht - Kapitaalverhoging

Overeenkomstig voornoemd fusievoorstel en ten gevolge van onderhavige overdracht en boekhoudkundige toewijzing, besluit de vergadering'.

1, het maatschappelijk kapitaal van de tegenwoordige vennootschap met vijfduizend driehonderdvijfenzeventig euro (¬ 5.375,00) te verhogen om het te brengen van eenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 21.500,00) op zesentwintigduizend achthonderdvijfenzeventig euro (¬ 26.875,00);

2, op de post «uitgiftepremie» een bedrag van achthonderd zesentwintig euro (¬ 826,00) toe te rekenen, Deze boeking is noodzakelijk aangezien de nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap zullen worden uitgegeven tegen een gelijke fractiewaarde als de bestaande aandelen. Gelet op het gegeven dat de fractiewaarde van de aandelen vijfendertig euro drieëntachtig cent (¬ 35,83) bedraagt en er honderdvijftig (150) aandelen worden uitgegeven zal ten gevolge van de verrichting een kapitaalverhoging dienen te geschieden van vijfduizend driehonderdvijfenzeventig euro (E 5.375,00). Aangezien ten gevolge van de verrichting evenwel een gestort kapitaal van zesduizend tweehonderdeneen euro (¬ 6.201,00) wordt overgedragen zal een deel (achthonderdzesentwintig euro (¬ 826,00)) van dit kapitaal moeten worden geboekt als uitgiftepremie. Dit bedrag vertegenwoordigt fiscaal gestort kapitaal,

3. op de post «wettelijke reserve» een bedrag van tweeduizend driehonderdnegenentachtig euro acht cent (¬ 2.389,08) toe te rekenen en;

4. op de post «overgedragen winst» een bedrag van honderddertigduizend driehonderdtweeëndertig euro eenenzeventig cent (¬ 130.332,71) toe te rekenen.

5. zij besluit honderd vijftig (150) nieuwe gewone aandelen te creëren, identiek aan de bestaande aandelen, die deel zullen nemen in het resultaat vanaf 1 september 2013, en die zullen worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, volledig volgestort en zonder opleg, naar evenredigheid aan de participatie van de betrokken aandeelhouders in de oorspronkelijke aandeelhoudersstructuur in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CMC BRUSSELS,

6. Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap

De vergadering stelt vast dat de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

1. de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan;

2. de vennoten van de overgenomen vennootschap werden vennoten van de overnemende vennootschap;

3, de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat, ten gevolge van de aanneming van de voorgaande resoluties, de overgenomen vennootschap heeft opgehouden te bestaan met ingang vanaf heden.

7. Kwijting voor de zaakvoerder

De vergadering beslist zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CMC BRUSSELS, de Heer SIEBENS Dirk Emiel Maria, geboren te Reet op 5 april 1963, wonende te 1860 Meise, Jacques Callaertslaan 5.

8. Wijziging van de statuten

8.1. Doel

De vergadering stelt overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen van de gelijkenis tussen het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap en het maatschappelijk doel van de over te nemen vennootschapvast.

8.2, Andere wijzigingen aan de statuten

8.2.1. Kapitaalsverhoging door incorporatie van beschikbare reserves

1. De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierendertigduizend zeshonderdvijfentwintig euro (¬ 34.625,00) om het kapitaal van zesentwintigduizend achthonderdvijfenzeventig euro (¬ 26.875,00) te verhogen tot eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00), bestaande voor een bedrag van vijfduizend vierhonderdzevenenzestig euro één cent (¬ 5.467,01) uit gestort kapitaal en voor een bedrag van zesenvijftigduizend tweeëndertig euro negenennegentig cent (¬ 56.032,99) uit belaste reserves in kapitaal.

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van beschikbare reserves, zonder creatie van nieuwe aandelen.

2, De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vierendertigduizend zeshonderdvijfentwintig euro (E 34.625,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (E 61.500,00), bestaande voor een bedrag van vijfduizend vierhonderdzevenenzestig euro één cent (E 5.467,01) uit gestort kapitaal en voor een bedrag van zesenvijftigduizend tweeëndertig euro negenennegentig

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



cent (¬ 56.032,99) uit belaste reserves in kapitaal, vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) kapitaalaandelen.

8.2.2. Omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap

I. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders en van het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder vorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de Heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 777 en 778 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van voormeld revisoraal verslag worden hierna letterlijk weergegeven:

"8. BESLUIT

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 tot 779 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de staat van activa en passive per 31 december 2013 van Credit Management Consultant BVBA aan een nazicht onderworpen, en dit met het oog op de omzetting in een Naamloze Vennootschap.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gelicht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive afgesloten per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap Credit Management Consultant BVBA heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. De voormelde staat is opgesteld in de veronderstelling dat voorafgaandelijk aan de omvorming de voorgenomen fusie door overneming van de BVBA CMC Brussels heeft plaatsgevonden. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, uitgezonderd de niet uitgedrukte waardevermindering van de aandelenportefeuille van 29.455,82 EUR.

Onder voorbehoud van voormelde fusie bedraagt het netto-actief volgens deze staat 735.947,97 EUR, of 706.492,15 EUR na verrekening van de hogervermelde waardevermindering, hetwelke groter is dan het maatschappelijk kapitaal van 40.100,00 EUR, en hoger dan het vereiste minimumkapitaal van 61.500,00 EUR van een Naamloze Vennootschap.

Dit verslag werd opgemaakt op specifiek verzoek van het bestuursorgaan en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Kortrijk, 18 maart 2014

BV CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Nikolas Vandelanotte

Bedrijfsrevisor

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het revisoraal verslag en het verslag van de zaakvoerders zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

2. De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een naamloze vennootschap aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen,de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de naamloze vennootschap zal de boeken en de boekhouding die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd gehouden, voortzetten.

De naamloze vennootschap behoudt het ondememingsnummer 0456.815.263 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passive van de vennootschap afgesloten per 31 december 2013.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden verondersteld te zijn verricht voor de naamloze vennootschap, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

De bestaande aandeelhouders verkrijgen voor ieder aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid één aandeel in de naamloze vennootschap.

8.2.3. Invoering van categorieën van aandelen en kwalificatie van de bestaande aandelen

De vergadering beslist twee categorieën van aandelen in te voeren, zijnde categorie A en categorie B.

De vergadering beslist de aandelen als volgt te definiëren:

- de aandelen van categorie A zijn aandelen die zijn uitgegeven ten voordele van de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid CMC, met maatschappelijke zetel te 9667 Horebeke, Auwerikstraat 7,

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder nummer 0541.864.566;

- de aandelen van categorie B zijn de aandelen die worden uitgegeven ten voordele van de naamloze

vennootschap BEL_GIBO, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, De Gerlachekaal 20, ingeschreven in

het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0416.986.865;

De vergadering beslist dat de aandelen van categorie A en categorie B dezelfde rechten hebben, behalve de

tussen hen overeengekomen afwijkingen (hetzij vervat in onderhavige statutenwijziging hetzij vervat in een

tussen hen bestaande aandeelhoudersovereenkomst).

8.2.4. Naamswijziging

De algemene vergadering beslist de huidige maatschappelijke benaming "CREDIT MANAGEMENT

CONSULTANT" te veranderen in "CMC-BELGIBO".

8.2.5. Zetelverplaatsing

De algemene vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 9681 Maarkedal, De

Spijker 12.

8.2.6. Goedkeuring van de statuten van de naamloze vennootschap

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de naamloze vennootschap aan te nemen,







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan hierna het analytisch uittreksel volgt:

Rechtsvorm  naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming « CMC-

BELGIBO ».

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9681 Maarkedai, De Spijker 12

Doel

De vennootschap heeft, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als

vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

" Bedrijfsanalytische verslaggeving;

" Studie-, organisatie-, raadgevend- en bemiddelingsbureau inzake financiële, handels, fiscale en sociale aangelegenheden, vemekeringsmakelaar, boekhouding en fiscaliteit;

" Optreden als adviseur voor natuurlijke- en rechtspersonen inzake het uitwerken van studies, projecten, verlenen van diensten, assistentie, organisatie en geven van opleidingen en seminaries, op het vlak van algemeen bedrijfsbeheer, - organisatie en - management, financieel beheer, kredietmanagement, personeelszaken, rekrutering, selectie, geschildheids- en potentleelonderzoek, sociale aangelegenheden en - wetgeving, intermenselijke relaties en conflicthantering, marktonderzoek, commercieel beheer, stoorzoeken en remediëren, problem solving, methodieken, kwaliteitszorg in organisatie en proces.

" Het geven van management, adviseren op het gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen.

" Het verwerven, aanhouden en beheren van participaties onder welke vorm ook, in Belgische of in buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen;

" Het uitoefenen van alle onroerende bedrijvigheid namelijk het aankopen, beheren, huren, verhuren, bouwen en herstellen van elle hoegenaamde onroerende goederen en uitrustingen;

" De vennootschap mag aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap;

Dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkwaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende industriële of fnanciële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke bepaling en terzake.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00), bestaande voor een bedrag van vijfduizend vierhonderdzevenenzestig euro één cent (¬ 5.467,01) uit gestort kapitaal en voor een bedrag van zesenvijftigduizend tweeëndertig euro negenennegentig cent (E 56.032,99) uit belaste reserves in kapitaal«

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder éértizevenhonderdvijitigste van het kapitaal vertegenwoordigen

De aandelen zijn onderverdeeld in twee categorieën, als volgt:

- de aandelen van categorie A, genummerd van 1 tot en met 377, zijn de aandelen die zijn uitgegeven ten voordele van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CMC, met maatschappelijke zetel te 9667 Horebeke, Auwerikstraat 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder nummer 0541.864.566;

- de aandelen van categorie B, genummerd van 378 tot en met 750, zijn de aandelen die zijn of worden uitgegeven ten voordele van de naamloze vennootschap BELGIBO, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, De Gerlachekaai 20, ingeschreven in het rechtspersonen register te Antwerpen onder nummer 0416.986.865..

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand mei om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Aanwezigheidelijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie en ten hoogste

vier leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, waarvan:

- twee (2) bestuurders op voorstel van de aandeelhouders van aandelen van categorie A;







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luit( B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- één (1) bestuurder op voorstel van de aandeelhouders van categorie B.

De bestuurders worden benoemd voor ten hoogste zes jaar en zij kunnen worden herbenoemd« Hun mandaat kan te allen tijde worden herroepen.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft en de aandeelhouders van categorie A en de aandeelhouders van categorie B besluiten dat zij geen toepassing wensen te maken van hun recht om gezamenlijk drie bestuurders aan te duiden, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen«

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet

Voor elke aparte functie van bestuurder waarin dient voorzien te worden, stellen de aandeelhouders die eigenaar zijn van de desbetreffende klasse van aandelen, ter algemene vergadering een kandidaat voor, te kiezen uit een lijst van drie kandidaten. De benoeming door de algemene vergadering kan slechts gebeuren indien alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd en kan slechts gebeuren mits unanimiteit van stemmen.

ln geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad van bestuur kan aan één of meer van zijn leden het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen, die de titel van gedelegeerd bestuurder draagt. Ais zaken van dagelijks bestuur worden beschouwd, deze die behoren tot de courante activiteiten van de vennootschap, noodzakelijk voor de goede gang van de dagelijkse werking en waarvoor, gelet op de aard en de belangrijkheid, die samenroeping van de raad van bestuur niet noodzakelijk of gebruikelijk is.

Worden hoe dan ook geacht niet tot het dagelijks bestuur te behoren, het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, en aile verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) overschrijdt. De waarde kan worden aangepast door de algemene vergadering bij gewone beslissing, en zonder dat de regelen van statutenwijziging daarvoor moeten gevolgd worden.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen

Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor

dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door

twee bestuurders samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door het

optreden van één gedelegeerd bestuurder.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere

gevolmachtigden,

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk

daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Reserves en winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van

het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van

de nettowinst

Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de bestuurders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens

.-andemluidend-besluit-treden-de vereffenaars gez-amenl ijk-op-.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbrad

1

mod11.1

lng eval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in dit artikel omschreven voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

De voorzitter van de rechtbank wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het eenzijdig verzoekschrift wordt ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder van de vennootschap.

De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vijf werkdagen nadat het verzoekschrift is ingediend. Bij gebreke van een uitspraak binnen deze termijn wordt de benoeming van de eerst aangewezen vereffenaar beschouwd als zijnde bevestigd dan wel gehomologeerd.

De vereffenaars vormen een college.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar, alsook een akte houdende de aanwijzing of de wijziging van de aanwijzing van de natuurlijke persoon die, ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, deze vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening, kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift wordt bijgevoegd van de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank, behoudens het geval er geen uitspraak is zoals hoger bedoeld.

In dat geval moet het bewijs geleverd worden door de vennootschap dat zij dit aangevraagd heeft. Voor deze akten begint de termijn van 15 dagen zoals bedoeld in artikel 68 pas te lopen vanaf de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank of vanaf het verstrijken van de termijn van vijf werkdagen zoals hoger bedoeld« Onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passive luidens de staat van activa en passive als bedoeld in artikel 181;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering. De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

8.2.7. Ontslag van de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en benoeming van de bestuurders van de naamloze vennootschap.

Ingevolge de omzetting in een andere rechtsvorm aanvaardt de vergadering het ontslag van de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

- de Heer ROBYNS Joseph Daniel, geboren te Halle op 12 december 1954, wonende te 9667 Horebeke, Auwerikstraat 7.

- Mevrouw BERLENGÉ Ann Eugenie Madeleine Antonia, geboren te Zottegem op 20 juni 1955, wonende te

9667 Horebeke, Auwerikstraat 7«

De vergadering beslist te benoemen tot bestuurders van de naamloze vennootschap:

1/ op voordracht van de aandeelhouders van categorie A:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid YOSEMITE, met maatschappelijke zetel te 9667 Horebeke, Auwerikstraat 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder nummer 0.538.826/83r met_ als..vaste _ ve tteg e nwoo i g er..d e..He e r...ROBY.NS, Joseph_ D an iel,..g e bo ren _ te...Hall e..o

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij Van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

december 1954, wonende te 9667 Horebeke, Auwerikstraat 7,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DSI COMPANY, met maatschappelijke zetel te 1860 Moise, Jacques Callaertslaan 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0538.518.759, met als vaste vertegenwoordiger de Heer SIEBENS Dirk Emiel Maria, geboren te Reet op 5 april 1963, wonende te 1860 Meise, Jacques Callaertslaan 5,

2/ op voordracht van de aandeelhouders van categorie B:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TOPAZ1TE, met maatschappelijke zetel te 9070 Destelbergen, Kleingentstraat 58, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0811.635.127, met als vast vertegenwoordiger de Heer DEROM Pierre Michel Denis Philibert, geboren te Gent op 16 januari 1958, wonende te 9070 Destelbergen, Kleingentstraat 58,

Allen hier aanwezig of vertegenwoordigd, en verklarend hun mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van de bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend negentien.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

8.2.8. Raad van bestuur

De bestuurders beslissen onmiddellijk te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TOPAZ1TE, met maatschappelijke zetel te 9070 Destelbergen, Kleingentstraat 58, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0811.635.127, met als vast vertegenwoordiger de Heer DEROM Pierre Michel Denis Philibert, geboren te Gent op 16 januari 1958, wonende te 9070 Destelbergen, Kleingentstraat 58.

De bestuurders beslissen eveneens te benoemen tot gedelegeerd bestuurder: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid YOSEMITE, met maatschappelijke zetel te 9667 Horebeke, Auwerikstraat 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder nummer 0538.826.783, met als vaste vertegenwoordiger de Heer ROBYNS Joseph Daniel, geboren te Halle op 12 december 1954, wonende te 9667 Horebeke, Auwerikstraat 7.

9. Machtiging raad van bestuur

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

Meer in het bijzonder verzoeken de aandeelhouders de raad van bestuur het hen toebehorende aantal

aandelen, zoals hoger verklaard, in te schrijven in het aandelenregister.

10. Bijzondere volmacht

De vergaderingen verlenen bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingsconsulentert, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0451.657.041, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Notaris Carmen de Vuyst, te Borsbeke

Tegelijk neergelegd:

- uitgifte van de akte statutenwijziging

- verslag zaakvoerder

- versladeedrijfsrevisor

- coôrdinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vour-behottden aan hot Belgisch Staatsblad

30/07/2014 : OU041127
28/11/2013 : OU041127
18/04/2013 : OU041127
18/07/2012 : OU041127
28/07/2011 : OU041127
30/12/2010 : OU041127
06/08/2010 : OU041127
22/07/2009 : OU041127
25/07/2008 : OU041127
19/11/2007 : OU041127
17/07/2007 : OU041127
30/06/2006 : OU041127
10/06/2005 : OU041127
06/05/2004 : OU041127
13/06/2003 : OU041127
20/07/2001 : OU041127
10/08/1999 : OU041127
27/01/1996 : OU41127
27/12/2016 : OU041127

Coordonnées
CMC-BELGIBO

Adresse
DE SPIJKER 12 9681 NUKERKE

Code postal : 9681
Localité : Nukerke
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande