COACH-IT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COACH-IT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.074.054

Publication

22/01/2014
ÿþd

Vo beho

aan

Belg Staat

mod 11.1



4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

13 EAU, 2014

Griffie

~

Ondememingsnr : 0871.074.054

Benaming (voluit) :COACH-IT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koekoekstraat 11A

9667 Horebeke

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke op 10 januari 2014

Dat de enige vennoot, overeenkomstig artikel 267 van het Wetboek van Vennootschappen handelende als buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COACH-IT", met maatschappelijke zetel te 9667 Horebeke, Koekoekstraat 11A, ondernemingsnummer 0871.074.054, rechtspersonenregister Oudenaarde

De volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De enige vennoot beslist onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen (WIB 92) en verwijzend naar de beslissing van de enige vennoot de dato 23 december 2013 tot het uitkeren van een tussentijds dividend, het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van ¬ 85.500,00, om het te brengen van ¬ 18,600,00 op ¬ 104.100,00, zonder het creëren van nieuwe aandelen, waardoor de fractiewaarde van elk bestaand aandeel in dezelfde mate wordt verhoogd.

Deze kapitaalverhoging gebeurt door inbreng in speciën door de enige vennoot van een bedrag van ¬ 85.500,00.

Deze storting ten bedrage van ¬ 85.500,00 werd uitgevoerd op een daartoe geopende bijzondere rekening nummer BE73 0882 3578 4460 bij Belfius Bank, derwijze dat de vennootschap vanaf heden en uit dezen hoofde beschikt over dit bedrag van ¬ 85.500,00. Het bewijs van deponering werd door de bank afgeleverd op 8 januari 2014 en werd door de enige vennoot aan de instrumenterende notaris overhandigd, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen.

13 TWEEDE BESLISSING

De enige vennoot verzoekt de instrumenterende notaris vast te stellen dat het maatschappelijk kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ¬ 104.100,00 en vertegenwoordigd is door 186 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 11186ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLISSING

De enige vennoot beslist de statuten te wijzigen en aan te passen aan de hiervoor genomen beslissing als volgt:

De eerste alinea van artikel 5 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 104.100, 00 (honderdenvierduizend honderd euro)."

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

s

Y

Voorbehouden 4ari hete' Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

a.'

mod 11.1

VIERDE BESLISSING

De vergadering machtigt met eenparigheid van stemmen de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten. Tevens wordt bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap "Accountantskantoor Bekaert", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Meersbloem-Leupegem 50 (ondernemingsnummer 0879.961.828, RPR Oudenaarde), of elke andere door haar aangewezen persoon, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, voor zoveel als nodig, al het nodige te doen voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met wat voorafgaat, zoals bijvoorbeeld bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), Ondernemingsloketten, BTW, boekhouding en andere.

Voor analytisch uittreksel,

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

- coördinatie van de statuten

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2013
ÿþ11

*13087060*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Oudenaarde

3O MEI 2[13

Griffie

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r~

Ondememingsnr: 0871.074.054

Benaming (voluit) : COACH-IT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koekoekstraat liA

9667 Horebeke (Sint-Maria-Horebeke)

Onderwerp akte :WIJZIGING BOEKJAAR EN JAARVERGADERING - WIJZIGING STATUTEN =?

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke (Sint-Maria-Horebeke) op 29 mei 2013,

Dat de enige vennoot, overeenkomstig artikel 267 van het Wetboek van Vennootschappen;; handelende als buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "COACH-IT", met maatschappelijke zetel te 9667 Horebeke,;; Koekoekstraat 11A, ondernemingsnummer 0871.074,054, rechtspersonenregisterï; Oudenaarde

De volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De enige vennoot beslist de begin- en einddatum van het boekjaar te wijzigen in die zin dat!, het boekjaar voortaan zal beginnen op 1 januari en zal eindigen op 31 december van het;; daaropvolgende kalenderjaar.

Het huidige boekjaar wordt ingevolge deze beslissing verlengd tot 31 december 2013. TWEEDE BESLISSING

De enige vennoot beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen in die zin dat de jaarvergadering voortaan zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni, om10u,

De eerstvolgende jaarvergadering zal ingevolge deze beslissing gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni in 2014.

DERDE BESLISSING

De enige vennoot beslist de statuten te wijzigen en aan te passen aan de hiervoor; genomen beslissingen, alsmede artikel 27 van de statuten (in verband met de benoeming; van de vereffenaars) te wijzigen om dit in overeenstemming te brengen met de gewijzigde vennootschapswetgeving. Deze wijzigingen gebeuren als volgt:

1. De eerste alinea van artikel 11 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst: "De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni, om 10 u., in de zetel van de vennootschap.".

2. De eerste alinea van artikel 24 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst: "Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.".

3. Artikel 27 wordt integraal vervangen door volgende tekst:

"Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de alge-

mene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



De benoeming van de vereffenaars moe( aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voorzitter van de rechtbank-gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat Ni heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaars beschikken over alle machten die aan de vereffenaars worden toegekend in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.".

VIERDE BESLISSING

De vergadering machtigt met eenparigheid van stemmen de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten. Tevens wordt bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap "Accountantskantoor Bekaert", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Meersbloem-Leupegem 50 (ondernemingsnummer 0879.961.828, RPR Oudenaarde), of elke andere door hen aangewezen persoon, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met deze wijziging, zoals bijvoorbeeld bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), Ondememingsloketten, BTW, boekhouding en andere.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte

-

gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 22.12.2012, NGL 09.01.2013 13006-0169-012
03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.12.2010, NGL 28.12.2010 10647-0515-011
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 26.12.2009, NGL 04.01.2010 10005-0330-011
26/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 27.12.2008, NGL 21.01.2009 09017-0061-011
28/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 22.12.2007, NGL 17.01.2008 08018-0278-012
22/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 23.12.2006, NGL 17.01.2007 07018-4148-015
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.08.2016, NGL 29.08.2016 16507-0123-012

Coordonnées
COACH-IT

Adresse
KOEKOEKSTRAAT 1A 9667 HOREBEKE

Code postal : 9667
Localité : Sint-Kornelis-Horebeke
Commune : HOREBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande