COACH PARTNERS OOST-VLAANDEREN TRIS, AFGEKORT : CPO TRIS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : COACH PARTNERS OOST-VLAANDEREN TRIS, AFGEKORT : CPO TRIS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 558.996.053

Publication

25/08/2014
ÿþMod Won' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte"

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANLJU. GÊNT

13

AUG. 2014

AFDELING DENDERMONDE

.," " =

Griffie

1111,19U14111

be II III

Bo

Stz





Ondernemingsnr : ss)3, 95(a 0S3

Benaming

(voluit) Coach Partners Oost-Vlaanderen Tris

(verkort). CPO Tris

Rechtsvorm: V.O.F.

Zetel: 9340 Lede, Hoogstraat 18

(Volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen:

1.NV DPD PARTNERS, met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Meensesteenweg 101, en met ondememingsnummmer RPR Gent Afdeling Kortrijk 0457.294.226, hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar bestuurders nv De Laere Van Hoorebeke, vast vertegenwoordigd door de heer Yves De Laere, bvba Bert Desmet Management, vast vertegenwoordigd door de heer Bert Desmet, en bvba Valjean, vast vertegenwoordigd door de heer Luc Papetier

2.NV COACH PARTNERS OOST-VLAANDEREN, met maatschappelijke zetel te 9340 Lede, Hoogstraat 18 en met ondememingsnummer RPR Gent Afdeling Dendermonde 0475.284.261, hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar bestuurders nv DPD Partners, vast vertegenwoordigd door de heer Yves De Laere en nv Dera, vast vertegenwoordigd door de heer Willy De Ras.

werd op 01/07/2014 beslist tot oprichting van de V.O.F. Coach Partners Oost-Vlaanderen Tris (afgekort. CPO Tris).

NV DPD Partners, voornoemd, brengt in de vennootschap een bedrag van 1 EUR in, waarvoor haar, in gemeen overleg, 1 aandeel wordt toegekend.

NV Coach Partners Oost-Vlaanderen, voornoemd, brengt in de vennootschap een bedrag van 999 EUR in, waarvoor haar, in gemeen overleg, 999 aandelen worden toegekend.

NV DPD Partners en NV Coach Partners Oost-Vlaanderen zijn volgende statuten voor de VOF Coach Partners Oost-Vlaanderen Tris overeengekomen:

Artikel 1: Naam

De vennootschap wordt opgericht onder de benaming "Coach Partners Oost-Vlaanderen Tris" of afgekort "CPO Tris".

De vennootschap neemt de rechtsvorm van een vennootschap onder firma aan, afgekort V.O.F. en heeft een handelsactiviteit tot doel en een handelsrechtelijk karakter.

In aile akten, facturen, advertenties, bekendmakingen en andere stukken van de venncotschap uitgaande, moet de benaming steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden van de woorden "Vennootschap Onder Firme" of door de afkorting "V.O.F.", met de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en hef: woord "rechtspersonenregister" af de afkorting RPR, gevolgd door het ondernemingsnummer alsook de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9340 Lede, Hoogstraat 18.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst warden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), die over alle machten beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurlijke zetels, exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van aile wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd en dit met ingang van heden.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der aandeelhouders ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging der statuten zijn gesteld. De artikels 39 ten vijfde en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Het overlijden, het faillissement, het kennelijk onvermogen, de ernstige geestesziekte of de onbekwaamverklaring van één of meer Vennoten maakt aldus geen einde aan de vennootschap, tenzij anders is bepaald in de Statuten.

De vennootschap houdt evenmin op te bestaan van een gerechtelijke verbreking van de overeenkomst in hoofde van één van de Vennoten.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1.Transport van personen en goederen, zowel privé als overheidsaanbestedingen, en In het bijzonder de exploitatie en de onderneming van de geregelde en ongeregelde personenvervoerdiensten per autobus, minibus of autocar.

2.De aankoop, verkoop en verhuur van materiaal; in het bijzonder van voertuigen.

3.Alle soorten reisbureau-activiteiten, reisbemiddeling en reisorganisatie.

4.De uitbating van garages en tankstations.

5.1-let verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de organisatie van ondernemingen.

5.Het verlenen van adviezen en intellectuele, financiële en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen.

7.Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

8.1-let beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van elle beheersdaden onder meer de oprichting, de aankoop, verkoop, ruilen, bouwwerken laten uitvoeren en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

9.Het beheren van een eigen roerend patrimonium inzonderheid het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

10.Het verwerven en beheren van een kunstpatrimonium.

11.Het optreden als bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of consultant van andere vennootschappen, al dan niet tegen betaling;

12.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, en aile handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

13.De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

14.Het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, dit in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Mochten één van de in dit artikel vermelde werkzaamheden aldus aan reglementaire bepalingen zijn onderworpen waaraan de vennootschap niet voldoet, dan zal vennootschap deze slechts kunnen uitvoeren na aan te betrokken vereisten hebben voldaan.

tit 3" 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5: Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op 1.000 ¬ (duizend euro), vertegenwoordigd door 1.000 (duizend) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 10; Zaakvoerderschap en vertegenwoordiging

10.1.F-Iet bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet

vennoten. Indien er meer dan één zaakvoerder is aangeduid, vormen de zaakvoerders een college.

De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet of volgens onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

10.2.De vennootschap wordt in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder dan wel door het college van zaakvoerders, optredend door twee zaakvoerders gezamenlijk.

In al de akten moet de handtekening van de zaakvoerder en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

10,3.Statutaire zaakvoerders worden benoemd in de statuten en kunnen, behoudens in geval van gerechtelijk ontslag, slechts ontslagen worden met unanimiteit van de stemmen, waaronder de instemming van de zaakvoerder zelf.

Het ontslag van de statutair zaakvoerder heeft niet van rechtswege de ontbinding van de vennootschap voor gevolg.

Niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders met bij gewone meerderheid.

Artikel 11', Aansprakelijkheid

De vennoten onder firma zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De vennoten zullen in de verliezen een evenredig deel aan hun inbreng dragen en zullen de winsten in

dezelfde verhouding verdelen.

Artikel 12: Jaarvergadering

De vennootschap houdt haar jaarlijkse algemene vergadering op elke derde donderdag van de maand juni

om 13 uur op de maatschappelijk zetel van de vennootschap

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016.

Artikel 14: Bestemming van de winst Reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst

Indien de algemene vergadering hiertoe beslist, wordt het resterend saldo van de winst als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Artikel 15: Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar om te eindigen op 31 december van elk jaar. Het eerste

boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting van de VOF tot 31 december 2015.

Artikel 16; Ontbinding en vereffening

Onverminderd de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap op gelijk welk moment ontbonden worden

bij unanieme beslissing van vennoten.

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten-vereffenaar(s), aangesteld overeenkomstig artikel 184 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen.

--------------

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door het Wetboek van Vennootschappen.

Op de netto-winst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal verdeeld worden volgens de respectieve aandelenverhoudingen onder de vennoten. Het eventueel netto-verlies zal in dezelfde verhouding worden verdeeld onder de vennoten.

De vennoten komen onmiddellijk na de oprichting in bijzondere algemene vergadering bijeen en benoemt als niet-statutair zaakvoerders voor de duur van de vennootschap:

-nv "DPD PARTNERS", met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Nleensesteenweg 101, en met ondernemingsnummer RPR Gent afdeling Kortrijk 0457194.226, met als vaste vertegenwoordiger de heer Yves De Laere,

-bvba "DERA", met maatschappelijke zetel te 9340 Lede, Hoogstraat 18 en met ondernemingsnummer RPR Gent Afdeling Dendermonde 0458.473.864, die de heer Willy De Ras aanduidt als vaste vertegenwoordiger die verklaren hun opdracht te aanvaarden,

nv DPD Partners en bvba Dera Zaakvoerders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het 13elgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
COACH PARTNERS OOST-VLAANDEREN TRIS, AFGEKOR…

Adresse
HOOGSTRAAT 18 9340 LEDE

Code postal : 9340
Localité : LEDE
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande