COBELPLAST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COBELPLAST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 400.130.641

Publication

08/10/2014
ÿþmod 11.1

le2d ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voa behou

aan i

Seigir Staats

Ondernemingsnr 0400.130.641 Benaming (voluit) : RPC Cobelplast

GRIFFiL REGt" 1 i BANK V,

KOOFHANDEL GENT

2 9 SEP, 2014

AFDELING DEINDE RMONDE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpse Steenweg 14

9160 Lokeren

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA -- KAPITAALVERMINDERING DOOR AANZUIVERING VAN GELEDEN VERLIEZEN- COORDINATIE

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op negentien september tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1;

BLIJKT dat

- het kapitaal verhoogd werd met twintig miljoen vijfhonderdtwintigduizend driehonderdtweeënveertig euro, vijfendertig cent (¬ 20.520.342,35) om het te brengen van zes miljoen zeshonderdzesentachtigduizend negenhonderd euro drieëntachtig cent (¬ 6.686.900,83) op zevenentwintig miljoen tweehonderdenzevenduizend tweehonderddrieënveertig euro achttien cent (¬ 27.207,243,18) door het bijmaken van drieënzeventig miljard zeshonderd vierentachtig miljoen tweehonderdentienduizend vijfhonderd zesentwintig (73.684.210 526) aan-;i delen zonder nominale waarde, gelijk aan de thans bestaande; deelnemend in de winst vanaf hun uitgifte, en waarop beneden pad ingetekend werd in natura door inbreng van een schuldvordering, waarvoor "Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren BCVBA", met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, vertegenwoordigd door de heer Henk Vandorpe, commissaris van de vennootschap, een verslag opgesteld heeft waarvan het besluit letterlijk luidt ais volgt:

"Besluit

Op grond van onze uitgevoerde werkzaamheden met betrekking tot de voorgenomen verrichting, welke werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, besluiten wij als volgt:

Ten aanzien van de voorgenomen uitgifte van 73.684.210.526 aandelen beneden de fractieuvaarde van de bestaande aandelen:

De financiële gegevens opgenomen in het ontwerp van bijzonder verslag van het bestuursorgaan, inzonderheid met betrekking tot de uitgiftepri s en de vermogensrechtelijke gevolgen voor de aandeelhouders getrouwen voldoende zijn om de algemene vergadering van aandeelhouders, die over het voorste! van uitgifte van aandelen zonder nominale waarde beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen van dezelfde categorie moeten stemmen, voor te lichten.

Ten aanzien van de voorgenomen inbreng in natura en de voorgestelde vergoeding van deze inbreng:

De kapitaalverhoging door inbreng in natura bij de vennootschap RPC Cobelplast NV door de vennootschap RPC Packaging Europe BV bestaat uit de inbreng van een schuldvordering die de vennootschap RPC Packaging Europe BV bezit op de vennootschap RPC Cobelplast NV voor een bedrag van 20.520.342,35 EUR.

Op grond van ons nazicht, verklaren wij dat:

a) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

C) het gebruik van de nominale waarde voor de inbreng als bedrijfseconomisch verantwoord beschouwd kan worden omwille van het schuldbevrijdende karakter van de inbreng, en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde, van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

}

mod 11.1

Voor-Xiehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 73.684.210.526 aandelen van de vennootschap RPC Cobelplast NV, zonder vermelding van nominale waarde.

Deze aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van RPC Cobelplast NV en zullen deelnemen in de resultaten van RPC Cobelplast NV vanaf het moment van hun uitgifte.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Dit rapport werd opgesteld in uitvoering van artikel 602 en van artikel 582 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de kapitaalsverhoging van de vennootschap RPC Cobelplast NV door inbreng in natura en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden,

Merelbeke, 18 september 2014

KPMG Bedrijfsrevisoren

Commissaris

vertegenwoordigd door

Henk Vandorpe

Bedrijfsrevisor".

- het kapitaal verminderd werd met tien miljoen vierhonderdzesenvijftigduizend honderd en drie euro zevenendertig cent (¬ 10 456 103,37) om het te herleiden van zevenentwintig miljoen tweehonderdenzevenduizend tweehonderddrieënveertig euro achttien cent (¬ 27 207 243,18) tot zestien miljoen zevenhonderd eenenvijftigduizend honderdnegenendertig euro eenentachtig cent (¬ 16 751 139,81), door aanzuivering van geleden verliezen voor een zelfde bedrag, zoals deze blijken uit de goedgekeurde jaarrekening afgesloten op eenendertig maart tweeduizend dertien;

- d kapitaalvermindering ter aanzuivering van de geleden verliezen volledig aangerekend werd op het werkelijk gestort fiscaal kapitaal van de vennootschap;

- als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd: "Securex Ondernemingsloket", afgekort "Go Start", met zetel te Tervurenlaan 43, 1040 Brussel, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om aile verrichtingen te stellen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige, te verbeteren en te Wijzigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura en de voorgenomen uitgifte van aandelen

- verslag van de raad van bestuur betreffende de inbreng in natura

- verslag van de raad van bestuur betreffende de uitgifte van aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/10/2014
ÿþMQdWOS 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE REE-i-IWANK VAN

MONITEUR BELGE J

KOOPHANDEL GENT

20 -10- 2014

BELGISCH STAATSBI

06 OKT. 2014

FDELING DENDERMONDE

Griffie

IJRI111,111.

Vc

behaa

Bel!

Staa

Il



Ondernemingsnr : 00 .130.641

Benaming

(voluit) : RPC COBELPLAST

(verkort) :

Rechtsvorm: Naanlooze vennootschap

Zetel: Antwerpse Steenweg, 14 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslagen - Benoemingen - Volmachten

A. De Algemene Vergadering van vennooten van 30 september 2014 heeft met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

1. De algemene vergadering neemt kennis van de onmiddellijke ontslag met ingang vanaf 30 september' 2014 als bestuurder van de vennootschap van de heren de heren Philippe van Troost, Petrus Vervaat und John Keerston en vaart deze aan.

2. De heren

- Harald Ender, gedomicileerd Am Komfeld 78, D-86899 Landsberg am Lech,

- Philippe van Troost, gedomicileerd August Ruyssenlaan, 46, B - 9940 Sleidinge

worden benoemd als bestuurder van de vennootschap met onmiddellijke met ingang vanaf 30 september 2014.

Hun mandaten eindigen onmiddellijk na de algemene vergadering in 2016. Hun mandaat zal kosteloos

" uitgeoefend worden.

3.Een bijzondere volmacht wordt verleend aan Bernd Hübinger, advocaat bij het kantoor Matray, Matray & Hallet S.C., rue des Fories 2, B  4020 Luik met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling door enige advocaten van het kantoor, voor het ondertekenen van alle documenten met het oog op de neerlegging van bovenstaande besluiten ter griffie van de rechtbank van Koophandel en publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsook bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen.

B. De Raad van Bestuur van 30 september 2014 heeft met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen

1. De Raad van Bestuur neemt kennis van de onmiddellijke ontslag met ingang vanaf 30 september 2014: ' als gedelegeerde bestuurder van de vennootschap van de heren de heren Philippe van Troost, Petrus Vervaat und John Keerston en vaart deze aan.

De Raad van Bestuur trekt alle bevoegdheden en volmachten toegekend aan de heren Philippe van Troost, Petrus Vervaat und John Keerston met ingang van 30 september 2014 in.

3. De heer Harald Ende, gedomicilieerd Am Komfeld 78, D-86899 Landsberg am Lech, wordt benoemd als voorzitter van de Raad van Bestuur met onmiddellijke ingang vanaf 30 september 2014.

4. De heer Philippe van Troost, gedomicilieerd August Ruyssenlaan, 46, B - 9940 Sleidinge wordt benoemd als afgevaardigde bestuurder met onmiddellijke ingang vanaf 30 september 2014. Zijn mandaat zal kosteloos uitgeoefend worden. In zijn hoedanigheid van afgevaardigde bestuurder kan hij de vennootschap vertegenwoordigen door zijn enige handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" ª% '1

5. Een bijzondere volmacht wordt verleend aan Bernd I-10binger, advocaat bij het kantoor Matray, Matray & Hallet SC., rue des Fories 2, B  4020 Luik met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling door enige advocaten van het kantoor, voor het ondertekenen van aile documenten met het oog op de neeriegging van bovenstaande besluiten ter griffie van de rechtbank van Koophandel en publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsook bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen.

C. De Raad van Bestuur van 1 oktober 2014 heeft met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

1. De heren

- Philippe van Troost, gedomicilieerd August Ruyssenlaan, 46, B - 9940 Sleidinge ;

- Jurgen Couckuyt, gedomicileerd Wingensestraat, 28, B  8020 Hertsberge

zijn gevolmachtigd met onmiddellijke ingang vanaf 1 oktober 2014 om

- in de naam van de vennootschap het Factoring Agreement niet de BNP Fortis [Referenz] te ondertekenen en alle akten en bescheiden in uitvoering van deze Factoring Agreement in de naam van de vennootschap te ondertekenen;

-a lie akten en bescheiden in de dagelijkse zaken bij een bank of bij de Postchequerekeningen in de naam van de vennootschap te ondertekenen zoals b.v. Factoring, opening en/of sluiting van bankrekeningen, de aanstelling en/of herroeping van toegelaten gebruikers en/of de verlening de verkrijging en de herroeping van bank- en/of kredietkaarten.

In deze hoedanigheid van bijzondere lasthebber kunnen zij de vennootschap enkel vertegenwoordigen door een gemeenschappelijke handtekening.

2.Een bijzondere volmacht wordt verleend aan Bernd Hübinger, advocaat bij het kantoor Matray, Matray & Hallet S.G., rue des Fories 2, B  4020 Luik met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling door enige advocaten van het kantoor, voor het ondertekenen van alle documenten met het oog op de neerlegging van bovenstaande besluiten ter griffie van de rechtbank van Koophandel en de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsook bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Me Bernd Hübinger

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Vp2r-

' ten e" ...tten Belgisch Staatsblad aan het

06/11/2014
ÿþ y r', Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111ellEttlo



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 8 OKT, 2014

Griffie

AFDELING DENOERMONÛF

Ondernemingsnr : 400.130.641

Benaming

(voluit) : RPC COBELPLAST

(verkort)

Rechtsvorm : Naanlooze vennootschap

Zetel : Antwerpse Steenweg, 14 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Procuraties

De Raad van Bestuur van 24 oktober 2014 heeft met eenparigheid van stemmen navolgende schriftelijke beslissingen in verband met procuraties met onmiddellijke ingang vanaf 24 oktober 2014 genomen :

1.De heer Jurgen Couckuyt, gedomicilieerd Wingensestraat, 28, B  8020 Hertsberge, is gevolmachtigd om de vennootschap in alle zaken bij een bank of bij de Postchequerekeningen in verband met de doel van de vennootschap tot een bedrag van 3 miljoenen euro samen met een bestuurder te vertegenwoordigen.

2.Een bijzondere volmacht wordt verleend aan Bernd Hübinger, advocaat bij het kantoor Matray, Matray & Hallet S.C., rue des Fories 2, B  4020 Luik met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling door enige advocaten van het kantoor, voor het ondertekenen van alle documenten met het oog op de neerlegging van bovenstaande besluiten ter griffie van de rechtbank van Koophandel en de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsook bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Me Bernd Hübinger

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

17/11/2014
ÿþmod 11.1

Ir-e713:1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2143951 na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0400.130.641

Benaming (voluit) : RPC COBELPLAST

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpse Steenweg 14

(volledig adres) 9160 Lokeren

Onderwerp(en) akte : WIJZIGING NAAM - WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM ALGEMENE VERGADERING - AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE HUIDIGE WETGEVING - AANVAARDING NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel; te Gent, afdeling Dendermonde.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 30 oktober 2014, blijkt het volgende:

1. De naam van de vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan "COBELPLAST".

2. De vergadering besliste om een reverse stocksplit van de bestaande aandelen door te voeren waarbij het aantal bestaande aandelen wordt herleid tot drieduizend (3.000) aandelen.

3. De regeling inzake het dagelijks bestuur en de externe vertegenwoordiging werden gewijzigd en artikelen 12 en 13 luiden voortaan als volgt:

"Artikel 12: dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders of bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag bevoegdheid en vertegenwoordiging binnen de dagelijks bestuur.

Indien een bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur, dan zal hij deze functie uitoefenen onder de: titel van gedelegeerd bestuurder.

Artikel 13: vertegenwoordicing

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college, handelend' bij meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe' aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen,

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht."

'i 4. Het boekjaar werd gewijzigd, dit loopt voortaan van 1 januari tot en met 31 december. Het lopende boekjaar werd verkort tot en met 31 december 2014.

5. De datum van de jaarvergadering werd gewijzigd zodat de jaarvergadering voortaan zal plaatsvinden op; de laatste maandag van de maand mei om elf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. Dit voor de eerste maal in 2015 na afsluiten van het lopende en; verkorte boekjaar,

6. De regeling inzake toelatingsvoorwaarden en voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht in de

algemene vergaderingen werden gewijzigd, zodat artikel 18 voortaan luidt als volgt:

"Artikel 18: deelneming aan de algemene vergadering

Br zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

RIFFIE REGH i tiIANKVAN

KOOPHANDEL GENT

- 5 NOV. 2014

AFDELING DENDERMONDE

i~û~u11111ueluu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De bestuurders en de commissaris(sen) mogen steeds de algemene vergaderingen bijwonen.

Alle stemgerechtigde aandeelhouders kunnen in persoon of bij volmacht stemmen. 

De aandeelhouders kunnen ook éénpang en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren met uitzondering van die welke bij authentieke akte mdeten worden verleden."

7. De regeling inzake de verdeling van het liquidatiesaldo werd gewijzigd zodat artikel 25 voortaan luidt als volgt:

"Artikel 25: ve delin. li. uidatiesaldo

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald."

8. Een nieuwe tekst der statuten werd opgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst der statuten zal

gelden.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 25.09.2013, NGL 30.10.2013 13642-0396-040
04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 29.09.2014, NGL 24.11.2014 14677-0496-042
30/09/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Won) 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RlFF1E RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

19 SEP. 2013

DENDERM

11111111

*13148120*

Ondernemingsnr : 0400.130.641

Benaming

(voluit) : RPC COBELPLAST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpse Steenweg 14, 9160 Lokeren, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming van de bestuurders en de commissaris Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder genomen op 29 juli 2013:

"De enige aandeelhouder besluit de volgende personen te herbenoemen als bestuurders van de vennootschap, met onmiddellijke ingang:

-de heer Philippe van Troost, wonende te August Ruyssenlaan 46, 9940 Evergem, België;

-de heer Petrus Vervaat, wonende te Herman de Manhof 3, 5044 MG Tilburg, Nederland; en

-de Simon John Kesterton, wonende te 55 Monument Lane, Lickey, Worcestershire, B45 9QQ, Verenigd

Koninkrijk.

De enige aandeelhouder besluit bovendien dat de opdrachten van deze bestuurders zuilen eindigen onmiddellijk na afloop van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2019 die zal beraadslagen over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar af te sluiten op 31 maart 2019.

De enige aandeelhouder besluit, met goedkeuring van de ondernemingsraad, Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met zetel te Prins Boudewijnlaan 24D, 2550 Kontich, te herbenoemen als commissaris van de vennootschap. Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren BV CVBA heeft de heer Henk Vandorpe aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat.

De enige aandeelhouder besluit dat de commissaris wordt herbenoemd voor drie auditjaren. De opdracht van de commissaris zal eindigen onmiddellijk na afloop van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2016 die zal beraadslagen over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar af te sluiten op 31 maart 2016.

De enige aandeelhouder besluit een bijzondere volmacht toe te kennen aan Tom Vantroyen, Kathelijne Beckers, Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt, en iedere andere advocaat van Altius CVBA, Havenlaan 86C bus 414, 1000 Brussel om, afzonderlijk of gezamenlijk optredend en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle formaliteiten te vervullen op de griffie van de bevoegde rechtbank, vereist voor de publicatie van voormelde besluiten in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en voor de wijziging van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen."

Voor analytisch uittreksel

Esther Goldschmidt

Lasthebber

Gelijktijdig hiermee neergelegd: kopie van de valmacht voor de vervulling van neerleggings- en publicatieformaliteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/06/2013
ÿþ Mal A,fod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tl b

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

05 JUN 2013

aENCkERMOil;i3E

.~...`~~.".. r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0400.130.641

Benaming

(voluit) : RPC COBELPLAST

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpse Steenweg 14, 9160 Lokeren, België

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag van een bestuurder, benoeming van een bestuurder en gedelegeerd bestuurder en intrekking van volmachten.

i. Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder van 28 mei 2013: "De enige aandeelhouder neemt de volgende besluiten aan:

De enige aandeelhouder neemt akte van het ontslag van de heer Ronald Marsh ais bestuurder van de vennootschap, met ingang van 10 jull 2013.

De enige aandeelhouder besluit de heer Simon John Kesterton, met woonplaats te 55 Monument Lane, Lickey, Worcestershire, 545 9Q0, Verenigd Koninkrijk, als bestuurder van de vennootschap te benoemen, met ingang van 1 mei 2013 en bevestigt voor zover als nodig deze benoeming als bestuurder met ingang van voormelde datum.

De enige aandeelhouder besluit bovendien dat de opdrachten van bestuurder zullen eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2013 die zal beraadslagen over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar dat geëindigd is op 31 maart 2013.

De enige aandeelhouder besluit een bijzondere volmacht toe te kennen aan Tom Vantroyen, Kurt Grillet, Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt, alsook aan iedere andere advocaat van het kantoor Altius, Havenlaan 86C, B.414, 1000 Brussel. leder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie neer te leggen;"

11. Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden cp 23 mei 2013: "Na beraadslaging heeft de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen,

BESLOTEN alle bevoegdheden en volmachten toegekend aan de heer Marsh in te trekken met ingang van 10 juli 2013 (i.e. de datum van zijn ontslag als bestuurder van de vennootschap).

BESLOTEN, en voor zover als nodig bevestigd, dat de heer Simon John Kesterton, met woonplaats te 55 Monument Lane, Lickey, Worcestershire, 545 9QQ, Verenigd Koninkrijk, benoemd wordt als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, met ingang van 1 mei 2013.

BESLOTEN een bijzondere volmacht toe te kennen aan Tom Vantroyen, Kurt Grillet, Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt, alsook aan iedere andere advocaat van het kantoor Altius, Havenlaan 860, B.414, 1000 Brussel. leder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormeld besluit. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie neer te leggen."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

li behouden aan het d Belgisch Staatsblad

Voor analytische uittreksels

Esther Goldschmidt

Lasthebber

Gelijktijdig hiermee neergelegd: kopieên houdende de volmachten voor de vervuiling van de publicatieformaliteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2013
ÿþMod Wo[d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d Ste

GRIFFIE RECHTBANK VAN KuONHANDEL

2 4 MEI 2013

DENDERMONDt

Griffie

Ondernemingsnr : 0400.130.641

Benaming

(voluit) : RPC COBELPLAST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpse Steenweg 14, 9160 Lokeren, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervanging van de vaste vertegenwoordiger van de commissaris

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder van 17 mei 2013:

"De enige aandeelhouder neemt de volgende besluiten aan:

Eerste besluit:

De enige aandeelhouder neemt kennis van het feit dat de commissaris van de vennootschap, Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren BV CVBA, beslist heeft mevrouw Els De Keukelaere, bedrijfsrevisor, als vaste vertegenwoordiger te laten vervangen door de heer Henk Vandorpe, bedrijfsrevisor, en dit vanaf de aanvang van het boekjaar eindigend op 31 maart 2013.

De enige aandeelhouder besluit, na goedkeuring door de ondernemingsraad, dat KPMG Bedrijfsrevisoren BV CVBA, commissaris van de vennootschap, bij de uitoefening van haar mandaat vertegenwoordigd zal worden door de heer Henk Vandorpe, en dit vanaf de aanvang van het boekjaar eindigend op 31 maart 2013.

Tweede besluit:

De enige aandeelhouder besluit een bijzondere volmacht toe te kennen aan Tom Vantroyen, Kurt Grillet, Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt, alsook aan iedere andere advocaat van het kantoor Altius, Havenlaan 86C, B.414, 1000 Brussel. Ieder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormeld besluit, Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie neer te leggen."

Voor analytisch uittreksel

Esther Goldschmidt

Lasthebber

Gelijktijdig hiermee neergelegd: kopie houdende de volmacht voor de vervulling van de publicatieformaliteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111~~~~uw~u~a~u11w

*13083893*

beha

aar

Bel! Staa

07/03/2013
ÿþ Mod 2,9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ber

aa

Be Sta

i I II

*13039037*



GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOQPIIANDEL

2 6 FM 2013

DENDE

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

400.130.641

RPC COBELPLAST

Naamloze vennootschap

Antwerpse Steenweg 14, 9160 Lokeren

Neerlegging van notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 21 februari 2013 in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen

Matthias Deconinck Volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 30.07.2012, NGL 25.09.2012 12584-0343-041
26/06/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111 III I

*12112378*

III

(31111-I-It_ R!'L`H I L:SANK

VAN KOOPHANDEL

15 JUNI 2011

DENDERMONDE

Ondernemingsnr : 0400.130.641

Benaming

(voluit) : RPC COBELPLAST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpse Steenweg 14, 9160 Lokeren, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen van gedelegeerd bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 10 februari 2011:.

"Na beraadslaging heeft de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen,

KENNIS GENOMEN van de benoeming van de heer Karl Dieusaert als gedelegeerd bestuurder door de algemene vergadering van aandeelhouders van 26 juli 2010, terwijl de benoeming van de gedelegeerd bestuurder eerder tot de bevoegdheden van de raad van bestuur behoort; en dientengevolge

BESLOTEN om, voor de goede orde, de benoeming van de heer Karl Dieusaert (wonende te te Antoinettalei 5, 2930 Brasschaat) als gedelegeerd bestuurder, die opgenomen werd in de notulen van de algemene vergadering gehouden op 26 juli 2010 en gepubliceerd werd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 september 2010 onder het nummer 0130885, te bevestigen. Het mandaat van de heer Karl Dieusaert als gedelegeerd bestuurder is van onbepaalde duur.

BESLOTEN een bijzondere volmacht toe te kennen aan Tom Vantroyen, Kurt Grillet, Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt, alsook aan iedere andere advocaat van het kantoor Altius, Havenlaan 86C, B.414, 1000 Brussel. leder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormeld besluit, Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie neer te leggen."

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 25 april 2012:

"Na beraadslaging heeft de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen,

BEVESTIGD dat zij akte genomen heeft van het ontslag van de heer Kari Dieusaert als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, met ingang van 1 augustus 2011.

BEVESTIGD dat de volgende personen aangesteld werden als gedelegeerde bestuurders van de vennootschap, met ingang van 1 augustus 2011:

-de heer Philippe van Troost, met woonplaats te August Ruyssenlaan 46, 9940 Evergem; en -de heer Petrus Vervaat met woonplaats te Herman de Manhof 3, 5044MG Tilburg (Nederland).

De heren Philippe van Troost en Petrus Vervaat hebben hun mandaten als gedelegeerd bestuurders aanvaard.

BESLOTEN een bijzondere volmacht toe te kennen aan Tom Vantroyen, Kurt Grillet, Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt, alsook aan iedere andere advocaat van het kantoor Altius, Havenlaan 86C, B.414, 1000 Brussel. Ieder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de

wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormeld besluit. Meer bepaald en zonder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

. __.. hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie neer te leggen."

"

Voorbehouden aan het ~, Belgisch Staatsblad

rJ Voor analytische uittreksels

~ 1 Esther Goldschmidt

Lasthebber

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- kopie van de notulen van de raad van bestuur van 10 februari 2011; en

- kopie van de notulen van de raad van bestuur van 25 april 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/06/2012
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GR FFIF ~r~~º%-DTP.

VAN KOOPHANDEL

0 7 JUNI 2012

DENDERrv'ONDE

Griffie

Llt

1

N I Iflhl III iii 111111 l

*12107442*

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0400.130.641

Benaming

(voluit) : RPC COBELPLAST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpse Steenweg 14, 9160 Lokeren, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Beëindiging bestuurdersmandaat, vervanging van de vertegenwoordiger van de commissaris

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder van 28 maart 2012

"Eerste besluit

De enige aandeelhouder bevestigt dat zij akte genomen heeft van het ontslag van de heer Karl Dieusaert

als bestuurder van de vennootschap, met ingang van 1 augustus 2011.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode gaande van het begin van het boekjaar eindigend op 31 maart 2012 tot voormelde datum van ontslag, zal aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering van aandeelhouders worden voorgelegd.

Tweede besluit:

De enige aandeelhouder besluit, op voordracht van de ondernemingsraad, dat de vertegenwoordiger van de commissaris vervangen wordt, zodat KPMG Bedrijfsrevisoren BV CVBA, commissaris van de vennootschap, bij de uitoefening van haar mandaat met betrekking tot de controle van de boekjaren eindigend op 31 maart 2012 en 2013 vertegenwoordigd zal worden door mevrouw Els de Keukelaere.

Derde besluit:

De enige aandeelhouder besluit een bijzondere volmacht toe te kennen aan Tom Vantroyen, Kurt Grillet, Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt, alsook aan iedere andere advocaat van het kantoor Altius, Haventaan 86C, B.414, 1000 Brussel. Ieder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie neer te leggen."

Voor analytisch uittreksel

Esther Goldschmidt

Lasthebber

Gelijktijdig hiermee neergelegd: kopie van de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder van 28 maart 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/05/2012
ÿþ4)Ron Marsh met woonplaats te Springwood Court Peppard Common, Near Henly-on Oxfordshire, RG9.5ES (Verenigd Koninkrijk).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e.

- P""~" ` _, - - Mad Word 11.1

~t I j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0400A30.641

Benaming

(voluit) : RPC COBELPLAST N.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpse Steenweg 14, 9160 Lokeren, België.

(volledig adres)

Onderwer+ akte Bevestiging van benoemingen van een gedelegeerd bestuurder en een bestuurder, aanduiding van de vertegenwoordiger van de commissaris van de vennootschap.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 10 februari 2011: "Na beraadslaging heeft de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen,

KENNIS GENOMEN van de benoeming van de heer Karl Dieusaert ais gedelegeerd bestuurder door de algemene vergadering van aandeelhouders van 26 juli 2010, terwijl de benoeming van de gedelegeerd bestuurder eerder tot de bevoegdheden van de raad van bestuur behoort; en dientengevolge

BESLOTEN om, voor de goede orde, de benoeming van de heer Karl Dieusaert (wonende te te Antoinettalei 5, 2930 Brasschaat) als gedelegeerd bestuurder, die opgenomen werd in de notulen van de algemene vergadering gehouden op 26 juli 2010 en gepubliceerd werd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 september 2010 onder het nummer 0130885, te bevestigen. Het mandaat van de heer Karl Dieusaert als gedelegeerd bestuurder is van onbepaalde duur.

BESLOTEN een bijzondere volmacht toe te kennen aan Tom Vantroyen, Kurt Grillet, Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt, alsook aan iedere andere advocaat van het kantoor Altius, Havenlaan 86C, B.414, 1000 Brussel. ieder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de wettelijk vereiste heerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormeld besluit. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie neer te leggen."

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder, met datum 9 februari 2011:

"De enige aandeelhouder neemt de volgende besluiten aan:

Eerste besluit

De enige aandeelhouder besluit het mandaat van de heer Ron Marsh ais bestuurder van de vennootschap (sedert 28 juli 2008) te bevestigen. De raad van bestuur van de vennootschap is aldus thans samengesteld uit vier (4) bestuurders, te weten

1)Petrus Vervaat met woonplaats te Herman de Manhof 3, 5044MG Tilburg (Nederland);

2)i<arl Dieusaert met woonplaats te Antoinettalei 5, 2930 Brasschaat;

3)Philippe van Troost met woonplaats te August Ruyssenlaan 46, 9940 Evergem; en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

11141111§111111

V beh aa Bel Staa

Cá# ilt-~I l mlzut'i i ,r" l~i ir.

VAN KOOPHANDEL

2 7 APR. 2012

DENDERMONDE

vr3fie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tweede besluit

De enige aandeelhouder besluit dat aile voormelde bestuursmandaten eindigen na afloop van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2013.

Derde besluit:

De enige aandeelhouder besluit dat KPMG Bedrijfsrevisoren BV CVBA, commissaris van de vennootschap, bij de uitoefening van haar mandaat met betrekking tot de controle van de boekjaren eindigend op 31 maart 2011, 2012 en 2013 vertegenwoordigd zal worden door de heer Luc Verrijssen.

Vierde besluit:

De enige aandeelhouder besluit een bijzondere volmacht toe te kennen aan Tom Vantroyen, Kurt Grillet, Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt, alsook aan iedere andere advocaat van het kantoor Altius, Havenlaan 86C, B.414, 1000 Brussel. Ieder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie neer te leggen."

Voor analytische uittreksels

Esther Goldschmidt

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/01/2012
ÿþ---w

!Nor! 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ilu

1111111111 aoiii III IIII

<ez"

II

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

- 2. 01. 2012

DENDiie ONDE

Ondernemingsnr : Benaming 400.130.641

(voluit) : RPC COBELPLAST

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Antwerpse Steenweg 14, 9160 Lokeren

Onderwerp akte : Neerlegging van notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 8 december 2011 in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen



Matthias Deconinck

Volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 28.09.2011, NGL 15.11.2011 11609-0236-037
20/06/2011
ÿþ.'

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

F,r

,~"~~.y

~

" iioso9ea*

Ondernemingsnr : 400.130.641

Benaming

(voluit) : RPC COBELPLAST

Mod 2.1

jr.PáPF :-rm .! gul

VAN K iGi,'=`" .NOEL

- 7 JUN 2011

DENDE WONDE

----

rittie

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpse Steenweg 14, 9160 Lokeren

Onderwerp akte : Neerlegging van notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 25 mei 2011 in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen

Matthias Deconinck

Volmachthouder















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 26.07.2010, NGL 29.07.2010 10364-0427-041
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 27.07.2009, NGL 24.08.2009 09640-0072-039
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 28.07.2008, NGL 25.08.2008 08626-0160-039
31/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 30.07.2007, NGL 28.08.2007 07615-0033-041
08/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 31.07.2006, NGL 31.08.2006 06713-0231-029
30/06/2015
ÿþOndernemingsnr : 0400.130.641

Benaming

(voluit) : COBELPLAST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpse Steenweg 14, B-9160 Lokeren, België

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag en benoeming van bestuurders

1. Uittreksel uit de beslissingen van de Algemene Vergadering van vennoten dd. 9 juni 2015

"De algemene vergadering neemt kennis van het onmiddellijke ontslag met ingang vanaf 9 juni 2015 als bestuurder van de vennootschap van de heer Philippe van Troost en aanvaardt dit.

De heer Guido Vuotto, gedomicilieerd te 1180 Ukkel, Drossaardgaarde 6, wordt benoemd als bestuurder van de vennootschap met onmiddellijke ingang vanaf 9 juni 2015. Zijn mandaat eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering in 2018?

2. Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur dd. 9 juni 2015

"De Raad van Bestuur neemt kennis van het onmiddellijke ontslag met ingang vanaf 9 juni 2015 als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap van de heer Philippe van Troost en aanvaardt dit.

De Raad van Bestuur trekt alle bevoegdheden en volmachten toegekend aan de heer Philippe van Troos met ingang van 9 juni 2015 in.

De heer Guido Vuotto, gedomicilieerd te 1180 Ukkel, Drossaardgaarde 6, wordt benoemd als gedelegeerd bestuurder met onmiddellijke ingang vanaf 9 juni 2015.

In zijn hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder kan hij de vennootschap vertegenwoordigen door zijn enige handtekening."

Voor analytisch uittreksel,

Guido Vuotto

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~LiiikriB: ï

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Mod Wooi 11.1

na neerlegging ter griffie

jageFinCHTBANK VAN

ICO©PI IANDCL GENT

19 JUNI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 25.07.2005, NGL 28.07.2005 05567-0232-032
30/08/2004 : ME. - JAARREKENING 31.03.2004, GGK 26.07.2004, NGL 26.08.2004 04609-0226-029
01/09/2003 : SN028906
16/09/2002 : SN028906
02/09/2002 : SN028906
23/08/2001 : SN028906
26/08/2000 : SN028906
01/09/1999 : SN028906
28/08/1999 : SN028906
28/10/1998 : SN28906
26/08/1998 : SN28906
20/06/1997 : SN28906
24/06/1995 : SN28906
01/01/1993 : SN28906
01/01/1992 : SN28906
24/12/1991 : SN28906
22/06/1989 : SN28906
01/01/1989 : SN28906
01/01/1988 : SN28906
15/07/1987 : SN28906
01/01/1986 : SN28906
22/11/1985 : SN28906
24/05/1985 : SN28906

Coordonnées
COBELPLAST

Adresse
ANTWERPSE STEENWEG 14 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande