CODE 84

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CODE 84
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.297.853

Publication

11/04/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

" -I APR.. 2014

1

RECHTI3ANKUN

KOOPHANDEVITUNT

Ondernemingsnr : 0838.297.853

Benaming

(voluit) : Code 84

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Liefkensstraat 356 te 9032 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel op dd. 25/03/2014. blijkt volgende:

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het ontslag ais zaakvoerder van de heer Decabooter Sven te aanvaarden met ingang vanaf 25/03/2014.

Aldus opgesteld te Gent op 25/03/2014.

De Schagt Joachim,

zaakvoerder

C.1\

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblat









*14079168*



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 08.07.2013 13285-0078-013
16/08/2011
ÿþL mod 2.1



L-14L`4.." '.`.B:_~; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



° Ondernemingsnr : © I 3% )--q~.% tj 5

Benaming : Code 84

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Liefkensstraat 35B

9032 Gent (Wondelgem)

Onderwerp akte : OPRICHTING

!l

Er blijkt uit een akte verleden voor meester llse De Brauwere, geassocieerd notaris met zetel van de; burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op twee augustus tweeduizend en: !È elf, ter neerlegging vôôr registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen volgt: Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door:

1) De heer DE SCHAGT Joachim Georges Johan, geboren te Gent op 20 maart 1984, wonende te i 9000 Gent, Rabotstraat 104 A, wettelijk samenwonend met mevrouw CLAUS Ellen Petras: Jacqueline.

;; 2) De heer DECABOOTER Sven Roger Mariette, geboren te Gent op 4 oktober 1984, wonende te 9000 Gent, Antwerpsesteenweg 72, ongehuwd.

;; De naam van de vennootschap luidt: "Code 84".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9032 Gent (Wondelgem), Liefkensstraat 35B.

11 De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse taalgebied; en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

11 De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland:

- het deelnemen in alle Belgische en/of vreemde, bestaande en/of op te richten; ondernemingen en dit door middel van inschrijving, inbreng, ruil of anderszins;

- het aankopen, beheren, verhuren en verkopen van onroerende goederen;

- de vennootschap mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken,; uitrusten, ombouwen, verkopen, verhuren of anderszins ter beschikking stellen;

- het besturen en begeleiden van ondernemingen en rechtspersonen;

- het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven, ; en ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management,; !i bedrijfsorganisatie, promotie en informatica;

- het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in:;

ondernemingen en vennootschappen;

- het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en!. vennootschappen;

- alle activiteiten van bemiddeling met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of!; i' afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen;

- het verwerven, vervreemden en beheren van zowel roerende als onroerende goederen; i>

- het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borg stellen voor derden, met;; uitzondering van de activiteiten voorbehouden aan financiële instellingen erkend door de Commissie!: voor het Bank  en Verzekeringswezen;

- de invoer, uitvoer, handel, aankoop, verkoop, behandeling, verwerking, vervoeren, laden,ii lossen, controle, wegen, bewaking, verpakken, stapelen, stouwen, opslaan van allerlei goederen in É de ruimste zin, zoals diverse materialen, machines, voertuigen, materieel, primaire en secundaire;; grondstoffen, half afgewerkte en afgewerkte producten, afval- en recuperatieproducten, schroot en! dergelijke;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 11125790*

NEERGELEGD

- 3 -Os- 2011

RECHTBANK VAN KOOP -1A! rI fie GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voort behouden aan het Belgisch Staatsblad

- de verhuring van voertuigen, materieel, machines, alsook het uitvoeren van herstellingen en reparaties aan voertuigen, materieel en machines.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen, patenten en fabrieksmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen.

Zij mag eveneens alle belangen hebben bij wijze van associatie, inbreng, inschrijvingen, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend euro (30.000,00 EUR) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/driehonderdste (1/300ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van dertigduizend euro (30.000,00 EUR).

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van dertigduizend euro (30.000,00 EUR) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Code 84", in oprichting bij KBC Bank.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

In het geval er twee zaakvoerders zouden zijn, voeren deze het bestuur gezamenlijk.

In het geval er meer dan twee zaakvoerders zouden zijn, dan moeten deze een college vormen en dienen ze aldus via de gewone meerderheid beslissingen te nemen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Voor onbepaalde duur werden tot gewone zaakvoerders benoemd:

- de heer Joachim De Schagt, wonende te 9000 Gent, Rabotstraat 104 A,

- de heer Sven Decabooter, wonende te 9000 Gent, Antwerpsesteenweg 72.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige

provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op 31 december 2012.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand juni om elf uur, zelfs indien deze dag een feestdag is.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met de

inhoud van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerde notaris lise De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 02/08/2011, met bankattest.

Voor: behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CODE 84

Adresse
LIEFKENSSTRAAT 35B 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande