CODEMASH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CODEMASH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.611.009

Publication

20/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313654*

Neergelegd

18-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Welpengang 10

9030 Gent

Ondernemingsnummer :

0635611009

Benaming (voluit) : CODEMASH

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerde notaris Christof Gheeraert te Gent, Drongen, op 17/08/2015 (ter registratie neergelegd) dat de heer VAN PARIJS Matthias Antoon Eliane, rijksregisternummer 91.03.05-141.89, geboren te Gent op 05/03/1991, wonende te 9030 Gent, Welpengang 10, en de heer VAN PARIJS Simon Walter Greta, rijksregisternummer 95.07.06-141.74, geboren te Gent op 06/07/1995, wonende te 9030 Gent, Welpengang 10; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de volgende kenmerken : NAAM : Codemash

ZETEL : 9030 Gent, Welpengang 10.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, zowel in België als in het buitenland:

1. De uitbating van een IT-bedrijf, omvattende:

- Het verlenen van alle advies en bijstand alsmede het uitvoeren van studies, analyses en projectopvolging inzake alle om het even welke informatica-, internet, multimedia-, telecom-, burotica- en computertoepassingen, informatie-technologie en eventueel andere nieuwe technologieën, web-design, e-commerce, desktop publishing, computere aided design en drafting, computeranimatie, 3D-modellen, databeheer- en verwerking, automatisering, programmering, telecommunicatie en telemetrie;

- Het uitwerken, ontwikkelen, installeren, commercialiseren en onderhouden van allerhande software en software-oplossingen (zowel standaard als maatwerk), systeem-analyse, netwerken en databanken;

- Het inrichten en verstrekken van alle cursussen, seminaries, uiteenzettingen, voordrachten, trainingen, vormingen en opleidingen inzake de aangeboden producten en diensten, automatisering, computer- en multimediatoepassingen en aanverwante producten.

- Het uitgeven van allerhande publicaties en vakliteratuur inzake automatisering, computer- en multimediatoepassingen en aanverwante producten.

- De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de fabricatie, ontwikkeling, commercialisatie, promotie, assemblage, levering, plaatsing, installatie, programmatie, herstelling, onderhoud, huur, verhuur, leasing en vertegenwoordiging van alle informatica-, communicatie- en multimedia apparatuur en systemen, computers en gegevensverwerkingssystemen, kantoormachines, elektrische en elektronische apparaten en materiaal, netwerken, data-banken, hard- en software producten, onderdelen, randapparatuur, toebehoren en benodigdheden dienaangaande

2. De uitbating van een studie en adviesbureau betreffende:

- automatisering en de aangepaste opbouw van de ICT-organisatie en administratieve organisatie; - het vertalen van de behoeften van een klant in diverse domeinen in functionele en technische vereisten

- het ontwikkelen van een architectuur voor de diverse ICT toepassingen voor een klant met bijzondere aandacht voor de efficiente informatieflow tussen diverse software

- het verlenen van alle technische bijstand en administratieve dienstverlening met delegatie van gespecialiseerd personeel noodzakelijk om de verstrekte adviezen te implementeren en de continuïteit van de activiteiten van de klanten te garanderen.

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

3. Het verlenen van bijstand, advies, coaching en leiding aan bedrijven, verenigingen, overheidsinstellingen alsmede privépersonen, voornamelijk doch niet uitsluitend, op het vlak van management, bedrijfsvoering en organisatie, economisch-financieel beleid, strategie, marketing, prospectie, productie en ontwikkeling, communicatie en human resources. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming of in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de klant zowel onder de vorm van interim- als onder de vorm van project of crisismanagement.

Aldus kan de vennootschap de functies van lasthebber, zaakvoerder, bestuurder, lid van het directie of enig ander comité of vereffenaar van vennootschappen of ondernemingen uitoefenen

4. De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

5. De vennootschap mag optreden als aanbrenger van zaken of handelen als tussenpersoon.

6. Ze mag een aandeel nemen, bij welke wijze ook, in bedrijven, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde doel of een analoog, gelijkaardig of verwant maatschappelijk doel hebben of die van aard zijn de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

7. De vennootschap mag alle financierings-, financiële, administratieve en boekhoudkundige verrichtingen uitvoeren voor eigen rekening of voor rekening van derden mits naleven van de wettelijke voorschriften.

8. De vennootschap mag ook alle beleggingen uitvoeren in de financiële en afgeleide financiële markten met het oog op een optimaal beheer van de aanwezige fondsen. De vennootschap kan haar doel bereiken volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken en dit zowel in België als in het buitenland.

9. De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft

10. De vennootschap mag het maatschappelijk doel wijzigen zoals bepaald in het wetboek van vennootschappen.

Zomede al hetgeen dat met voorafgaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, een en ander in de ruimste zin.

DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. Al deze aandelen hebben stemrecht. het kapitaal werd vooraf en gedeeltelijk volgestort op een bijzondere rekening bij de "bnp Paribas Fortis", op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Codemash", met de vermelding "in oprichting". BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De/Elke zaakvoerder is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

ALGMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België op de 3de vrijdag van de maand mei om 10.00 uur. BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en sluit op 31 december van ieder jaar.

WINSTVERDELING  RESERVE : Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf worden genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering vatbare winst, na de toekenning van de wettelijke reserve te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens het wetboek van vennootschappen of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

OVERGANGBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en sluit op 31/12/2016. AANSTELLING ZAAKVOERDER : De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen één zaakvoerder aan te stellen en de voornoemde heer Matthias Van Parijs tot die functie te benoemen. De aangeduide zaakvoerders verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet en deze benoeming te aanvaarden. Dit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

mandaat geldt zonder beperking van duur en is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders

beslist. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2017.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

Christof Gheeraert,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CODEMASH

Adresse
WELPENGANG 10 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande