CODILO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CODILO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 634.942.895

Publication

12/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op 5 augustus 2015 zijn verschenen:

A - de heer Luc WULGAERT (NN 55.07.28-***-**), wonende te 9080 Lochristi, Steenakkerlaan 14, geboren te

Gent op 28 juli 1955,

Echtgenoot van mevrouw Karoline DUYCK, gehuwd onder het stelsel van de scheiding van goederen.

B - mevrouw Karoline DUYCK (NN 53.04.08-***-**), wonende te 9080 Lochristi, Steenakkerlaan 14, geboren te

Kortrijk op 8 april 1953.

Echtgenote van de heer Luc WULGAERT, gehuwd onder het stelsel van de scheiding van goederen.

Dewelke op de volgende wijze de statuten hebben opgesteld van een vennootschap onder firma die onder hen

zal bestaan.

A. STATUTEN

ARTIKEL 1

Wordt tussen de heer Luc WULGAERT en mevrouw Karoline DUYCK een vennootschap onder firma opgericht. De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

A.

- Het uitbaten van hotel, motel, gastenkamers, vakantielogies, verschaffen van logies voor kortstondig verblijf en het uitbaten van een bed & breakfast, al dan niet in combinatie met het verschaffen van ontbijt of andere maaltijden, personenvervoer en goederenvervoer.

B.

- Het leveren van diensten en adviezen met betrekking tot logistiek, bevoorraading en transport;

- Het leveren van diensten en adviezen met betrekking tot opslag, stockering, overslag, verdeling, herverpakking

van goederen, en alle aanverwante logistieke handelingen;

- Het optreden als makelaar of tussenpersoon voor alle vormen van logistieke verrichtingen, vervoeroperaties of

goederenbehandelingen;

- Het optreden als tussenpersoon in de handel;

C.

- Het verlenen van bijstand, advies, leiding en overige zakelijke en financiële dienstverlening aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk, doch niet uitsluitend, op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing, en het besturen van vennootschappen;

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk, doch niet uitsluitend, op het vlak interne bewakingsdienst, voornamelijk, doch niet uitsluitend, het houden van toezicht, bewaking en andere activiteiten ter bescherming van personen of eigendommen;

- Het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : CODILO

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Steenakkerlaan 14

*15313214*

Luik B

9080

België

0634942895

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lochristi

Griffie

Neergelegd

10-08-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

D.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium;

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake. ARTIKEL 2

De vennootschap wordt opgericht met ingang van heden voor een onbepaalde duur.

Nochtans zal elke vennoot een einde mogen maken aan de vennootschap mits zes maanden vooraf zijn medevennoot te verwittigen bij aangetekend schrijven.

ARTIKEL 3

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9080 Lochristi, Steenakkerlaan 14.

ARTIKEL 4

De maatschappelijke naam en handtekening is  CODILO .

Ieder van de vennoten welke zaakvoerder is maakt afzonderlijk gebruik van de maatschappelijke handtekening met de meest uitgebreide bevoegdheden : hij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend weze, dadingen aangaan en compromissen, alle afstanden en opheffingen geven, vóór zoals na betaling. De maatschappelijke handtekening verbindt slechts de vennootschap wanneer zij zaken als voorwerp heeft die haar aanbelangen. Derhalve zullen alle verbintenissen de oorzaak aanduiden voor dewelke zij zijn aangegaan. ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op de som van 2.500,00 euro, vertegenwoordigd door 250 aandelen van 10,00 euro elk.

De heer Luc WULGAERT brengt in de vennootschap : 1.250,00 euro, wat 125 aandelen vertegenwoordigt. Mevrouw Karolien DUYCK brengt in de vennootschap : 1.250,00 euro, wat 125 aandelen vertegenwoordigt. De maatschappelijke inbrengsten brengen geen intrest op.

ARTIKEL 6

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting in rekening-courant nodig maken, zal deze storting door ieder der vennoten bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders beslist wordt.

De terugtrekking der gedeponeerde fondsen kan enkel geschieden bij gemeen overleg.

ARTIKEL 7

Tijdens de duur van de onderhavige vennootschap mag geen van de vennoten zijn rechten in de vennootschap afstaan aan wie dan ook, zonder de toestemming van zijn medevennoot.

ARTIKEL 8

De boeken worden gehouden ten maatschappelijken zetel.

Elk jaar op eenendertig december en voor de eerste maal op eenendertig december tweeduizend en zestien wordt er door de vennoten een inventaris, balans en resultatenrekening opgesteld met betrekking tot het verstreken boekjaar. Het boekjaar loopt derhalve van 1 januari tot en met 31 december.

De algemene vergadering wordt jaarlijks in de zetel van de vennootschap gehouden op derde dinsdag van de maand juni om 18 uur.

ARTIKEL 9

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke kosten en de nodig geachte afschrijvingen, vormt de nettowinst.

Deze nettowinst komt toe aan de beide vennoten ieder voor de helft. Zo er verliezen zijn worden deze in dezelfde

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

B. BENOEMING

D. VOLMACHT

verhouding gedragen.

ARTIKEL 10

Ingeval van overlijden van één van de vennoten zal de vennootschap worden verder gezet met de erfgenaam resp. erfgenamen van de overleden vennoot of alleen met de overlevende vennoten.

De langstlevende vennoot behoudt de mogelijkheid om voor zijn persoonlijke rekening, de handelsinrichting te bewaren, samen met het materiaal en de koopwaren die ervan afhangen. Dit voornemen dient hij binnen de drie maanden na het overlijden, bij een ter post aangetekend schrijven, kenbaar te maken aan de erfgenamen en de vertegenwoordigers van de vooroverleden vennoot. De erfgenamen van de vooroverleden vennoot zullen enkel in speciën het deel kunnen opeisen dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans opgemaakt voor het overlijden.

ARTIKEL 11

De fysische of morele onbekwaamheid van de ene of de andere vennoot die hem in de onmogelijkheid stelt zich meer dan zes maanden met de zaken van de vennootschap onledig te houden, wordt op alle gebied gelijkgesteld aan een overlijden.

ARTIKEL 12

Ingeval van ontbinding der vennootschap wordt overgegaan tot de vereffening door de zorgen van de vennoten of van de langstlevende vennoot.

ARTIKEL 13

Gedurende het bestaan van onderhavige vennootschap en na haar ontbinding, tot aan haar volledige vereffening zullen de goederen en de waarden van de gezegde vennootschap steeds aan de vennootschap toebehoren. Ze vormen een vermogen onderscheiden van dit der vennoten en ze mogen nooit worden beschouwd als de onverdeelde eigendom van de vennoten of van hun erfgenamen of vertegenwoordigers.

ARTIKEL 14

De vennoten zullen, in gemeen overleg, aan de onderhavige statuten alle wijzigingen brengen die zij geschikt kunnen achten.

ARTIKEL 15

In geval van betwistingen, hetzij tussen de vennoten, hetzij met hun erfgenamen of rechtverkrijgenden, aangaande onderhavige vennootschap zullen zij gevonnist worden door de rechtbank van koophandel te Gent. ARTIKEL 16

De onderhavige akte wordt overeenkomstig de wet bij uittreksel bekendgemaakt.

De beherend vennoot geeft hierbij volmacht aan NV DPO-Accountancy Noord (RPR 0422.265.843 Gent, afdeling Gent), gevestigd te Kleemstraat 84, 9041 Oostakker (Gent), om met recht van indeplaatsstelling in zijn plaats alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen die nodig zijn om de vennootschap te laten inschrijven in de Kruispuntbank Ondernemingen middels de griffie van de Rechtbank van Koophandel en/of een erkend ondernemingsloket en bij de BTW-administratie en om alle wijzigingen aan te brengen aan deze inschrijving en te dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

De vennoten beslissen unaniem tot aanstelling van de heer Luc WULGAERT, voornoemd, wonende te 9080 Lochristi, Steenakkerlaan 14, en mevrouw Karoline DUYCK, voornoemd, als zaakvoerders voor onbepaalde duur.

Hun mandaat is onbezoldigd.

C. BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De vennoten beslissen unaniem tot aanstelling van de heer Luc WULGAERT als vaste vertegen-woordiger van de vennootschap, welke in naam en voor rekening van de vennootschap wordt belast met de uitvoering van bestuursmandaten in andere vennootschappen.

Opgemaakt te Lochristi op 5 augustus 2015

(getekend) (getekend)

Luc WULGAERT Karoline DUYCK

Coordonnées
CODILO

Adresse
STEENAKKERLAAN 14 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande