COETSIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COETSIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.000.355

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 24.07.2014 14339-0034-014
17/04/2012
ÿþMod 2.1

FAIÉJ1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be a 1I1'iilI'~~~VNI~VNMM~I~N~I

B" nao~so3o>

st~

Oudenaarde

A 4 APR. 2012

Griffie

Ondernemingsrir : O $jj5 abo, Z5S

Benaming

(voluit) : COETSIER

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogweg 5 - 9690 Kluisbergen

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Fioris Ghys te Kluisbergen, op 28/03/2012, neergelegd ter registratie dat: - De heer COETSIER, Luc, Camiel Roger Louis Marie, landbouwer, geboren te Avelgem op zesentwintig januari negentienhonderd achtenvijftig, en zijn echtgenote mevrouw VERKEST, Rita Martha Zuirna, verpleegster, geboren te Ronse op vierentwintig april negentienhonderd drieënzestig, nationaal nummer 63.04.24-410.27, wonende te 9690 Kluisbergen, Hoogweg 5, en de heer COETSIER, Pieter, zelfstandig helper, geboren te Ronse op dertig augustus negentienhonderd eenennegentig, wonende te 9690 Kluisbergen, Hoogweg 5, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "cOETSIER", met zetel te 9690 Kluisbergen, Hoogweg 5.

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig geplaatst is. Het is verdeeld in honderd (93) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal wordt volledig onderschreven door inbrengen in geld, als volgt;

door de heer Coetsier Luc, voornoemd, ten belope van een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200), en waarvoor als vergoeding vijftig (31) aandelen worden toegekend.

door mevrouw Verkest Rita, voornoemd, ten belope van een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200), en waarvoor als vergoeding vijftig (31) aandelen worden toegekend,

door de heer Coetsier Pieter, voornoemd, ten belope van een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200), en waarvoor ais vergoeding vijftig (31) aandelen worden toegekend.

De oprichters verklaren dat het kapitaal werd gestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) of dat dus minstens een derde van het volledig kapitaal en op ieder aandeel minstens een vijfde werd volstort.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap In oprichting, bij de KBC Bank te Ronse, dragend nummer BE55 7370 3566 7044, hetgeen door ondergetekende notaris wordt bevestigd op basis van een bankattest (bewijs van deponering), afgeleverd op 13/03/2012, en dat door mij notaris bewaard wordt in het vennootschapsdossier.

De te publiceren statutaire bepalingen luiden als volgt

A. VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1. Vorm - naam

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als naam "COETSIER".

Artikel 2. Zetel

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 9690 Kluisbergen, Hoogweg 5.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin, met betrekking tot:

.Vervoer voor rekening van derden zowel te land, te water, in de lucht en per spoor in de meest uitgebreide zin, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel in kleine hoeveelheid als voile ladingen, alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks met de te vervoeren goederen te maken hebben, opslag, overslag, enzoverder.

 De activiteit van tussenpersoon op het gebied van goederenvervoer, zowel als vervoerscommissionair, vervoermakelaar, commissionair expediteur als op enige andere wijze.

..Onderneming voor algemene grond- en kraanwerken, graafwerken, funderingswerken, irrigatiewerken, draineringswerken, rioleringswerken, bestrating, grondverzet, nivelleringswerken, het leggen van kabels;

-Onderneming voor algemene slopingswerken, algemene bouwwerken, bouwonderneming, het optrekken van gebouwen, aanneming van metsel- en betonwerken, renovatiewerk, plaatsen van tegelvloeren, waterdicht maken van gebouwen, aanneming van niet-metalen dakbedekkingen, voegwerken, montage van metalen constructies en stellingen, montage van bruggen en wegwerkzaamheden alsook onderneming voor het aanbrengen van signalisatie, groot- en detailhandel in bouwmaterialen en diverse andere koopwaar, veilig heidsco5rdinator en coördinatie van bouwaannemers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

a -Onderneming voor algemene goederenbehandeling (laden, lossen, ...); en voor handel Trien behandeling van recuperatieproducten; kleinhandel in bouwmaterialen.

-Onderneming voor het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken en werken in verband met de

veeteelt;

-Onderneming voor het snijden, snoeien en kappen van bomen;

-Onderneming voor elektriciteitswerken;

-Onderneming voor metaalconstructies;

-Onderneming voor het verhuren van machines met of zonder bediening (onder andere land- en tufnbouwmachines);

-Onderneming voor het verhuren van divers materiaal;

-Onderneming voor het aanleggen en onderhouden van parken, tuinen en sportvelden, met inbegrip van de aanplantingen; het plaatsen van afsluitingen en omheiningen.

-Onderneming in onroerende goederen, de tussenpersonen in aankoop-, verkoop- en verhuring van gebouwen, beheer van onroerende goederen voor eigen rekening en voor rekening van derden, de experten-raadgevers inzake onroerende goederen, bouwpromotor, coördineren van bouwwerkzaamheden, coördinatie van onderaannemers en studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake bouwaangelegenheden.

-Tussenpersoon in de handel.

-Algemene groot- en kleinhandel.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen

mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk

doel of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden, alles in meest uitgebreide zin.

Zij is voorts bevoegd om bij wijze van overname, fusie inbreng of participatie, deel te nemen in andere ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardige of gelijklopende activiteit ontwikkelen of die van aard zijn de doelstellingen van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende operaties verrichten die geheel of ten dele verband houden met haar maatschappelijk doel of bevorderlijk kunnen zijn voor de verwezenlijking ervan.

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18,600,00), vertegenwoordigd door drieënnegentig (93) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal...

Artikel 13: zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot...

Artikel 14: Interne bestuursbevoegdheden

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 15: Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap alléén, in en buiten rechte.

Evenwel moeten de zaakvoerders, ingeval er meerdere zaakvoerders werden benoemd, steeds met Twee optreden voor alle handelingen welke betrekking hebben op het aankopen, vervreemden, huren en verhuren voor méér dan negen jaar van onroerende goederen, het aangaan van leningen, kredieten en leasingcontracten, het deelnemen aan een oprichting of kapitaalverhoging van een andere vennootschap.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Artikel 16. Volmachten

De zaakvoerders kunnen, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende machten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders zelf....

Artikel 21: (iaarliikse) algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de eerste vrijdag van juni om 19.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die alleen of samen één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, hierom bij aangetekend schrijven verzoeken. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet gedaan worden binnen de drie weken na het gedane verzoek.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel, terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld,

ir- z

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden verzonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zij worden (minstens) vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De geldigheid van de samenstelling van de vergadering kan niet worden betwist indien alle vennoten, de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissaris, aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe za! door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven, dit op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke besluitvorming zelf, als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Indien voor de gewone algemene vergadering wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders ten laatste te ontvangen ten laatste drie weken voor de datum van de in de statuten vastgelegde jaarvergadering.

Artikel 26. Stemrecht - volmachten

leder aandeel geeft recht op één stem.

ledere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk hetzij door een gevolmachtigde, mogelijks een niet-vennoot.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (hieronder begrepen de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek.

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid behoren van de algemene vergadering, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 27. Afwijkingen stemrecht

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gebeurd zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden lidmaatschapsrechten, inclusief stemrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkel persoon die daartoe door alle gerechtigden schriftelijk is aangewezen, Zolang zodanige aanwijzing niet is geschied, blijven alle aan de aandelen verbonden lidmaatschaps-rechten, inclusief stemrechten geschorst.

Behoort één of meer aandelen gezamenlijk toe aan een blote eigenaar en aan een vruchtgebruiker, dan zullen de rechten aan deze aandelen verbonden enkel geldig kunnen uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende tussen hen gesloten overeenkomst.

De uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld komt in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Artikel 28: boekiaar - inventaris - iaarrekeninq

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Artikel 29: winstverdeling

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale tasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap,

Van deze winst wordt jaarlijkse een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, alhoewel de jaarvergadering kan besluiten dat dit saldo en een deel ervan gereserveerd zal worden of als extra bezoldiging aan de zaakvoerder toegekend zal worden.

Artikel 30: winstuitkering

Geen uitkering, onder welke vorm ook, mag geschieden indien op datum van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het

Voor-liiel1quden aan he Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen

worden uitgekeerd.

Artikel 32. Verdeling

Ingeval van ontbinding zat het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap

en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij

bezitten elk aandeel een gelijk recht gevend, onder voorbehoud van de goedkeuring van de vereffeningrekening

door de bevoegde rechtbank, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1/ BOEKJAAR  JAARVERGADERING

a) Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op heden en eindigt op éénendertig december

tweeduizend dertien ...

21 BENOEMING ZAAKVOERDER

Worden benoemd tot niet statutair zaakvoerder(s):

De heer COETSIER, Luc, voornoemd die alhier verklaart dit mandaat te aanvaarden...

De benoeming geldt voor de duur van de vennootschap.

Het mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andere beslissing van de algemene vergadering.

3/ BENOEMING COMMISSARIS

Volgens te goeder trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, voldoet de

vennootschap voor het eerste boekjaar aan de criteria vermeld in het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg

wordt eenparig besloten, bij toepassing van zelfde wetboek voorlopig geen commissaris te benoemen.

4/ VOLMACHT.

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan het kantoor. SBB Accountants & Adviseurs met zetel te

3000 Leuven, Vuurkruisenlaan 2, ondernemingsnummer 0459.609.556, met kantoor te 970D

OUDENAARDE, Wortegemstraat 22, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alsook aan

ondergetekende notaris om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve

formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en desgevallend bij de fiscale

administraties, te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris

SAMEN HIERMEE NEERGELEGD:

afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. vOn Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

g

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 20.08.2015 15448-0532-015
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.07.2016, NGL 31.08.2016 16513-0361-014

Coordonnées
COETSIER

Adresse
HOOGWEG 5 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Berchem
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande