COFIGOMM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COFIGOMM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 467.946.212

Publication

17/11/2014
ÿþ moa111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14208050*

NEERGELEGD

0 5 NOV. 20%

RECHTBANK VAN

KOOPHAL ie GENT

Ondernemingsnr : 0467.946.212

Benaming (voluit) : COFIGOMM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bogaertstraat 11

9830 Sint-Martens-Latem

Onderwerp akte :ONTBINDING EN VEREFFENING

Ingevolge een proces-verbaal opgemaakt door Meester Frederika LENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Frederika Lens & ]o Abbeloos, geassocieerde notarissen" met zetel te 1800 Vilvoorde, Grote Markt 21, op 16 september 2014, geregistreerd op het lste registratiekantoor te Vilvoorde de dato 29 september 2014, boek 501 blad 60 vak 10. Ontvangen: vijftig euro (50¬ ). Getekend De adviseur-ontvanger, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COFIGOMM", waarvan de zetel, gevestigd is te 9830 Sint-Martens-Latem, Bogaertstraat 11de volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLISSING -- Goedkeuring van de tussentijdse jaarrekening

De algemene vergadering neemt kennis van de tussentijdse jaarrekening, bestaande uit' een balans, resultatenrekening en toelichting, over het lopende boekjaar ingegaan op één januari tweeduizend veertien en afgesloten op zestien september tweeduizend veertien.

Vervolgens bespreekt de algemene vergadering de jaarrekening en keurt deze goed.

TWEEDE BESLISSING  Kwijting aan de zaakvoerders

De algemene vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat voor de periode tussen één januari tweeduizend veertien en zestien september tweeduizend veertien.

DERDE BESLISSING  Toelichting van het voorstel tot ontbinding

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het verslag door de zaakvoerders, dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, en van de staat over de actieve en passieve toestand afgesloten per éénendertig augustus tweeduizend veertien hetzij niet ouder dan drie maanden en gevoegd bij het verslag van de zaakvoerders, daar alle aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

VIERDE BESLISSING  Verslag van de bedrijfsrevisor

Eenparig ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door BVBA Rombaut C. Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de Heer Carl Rombaut, bedrijfsrevisor, over de staat per éénendertig augustus tweeduizend veertien, hetzij niet meer dan drie maanden voordien vastgesteld, waarop het actief en passief vermogen van de vennootschap werd samengevat.

Op de laatste blz van i.utk B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 t.1

De vennoten, bilnier aanwezig of vertegenwoordigd ais gezegd, erkennen kennis te

hebben genomen van dit verslag.

Het verslag van BVBA Rombaut C. Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de Heer

Carl Rombaut, bedrijfsrevisor, besluit als volgt:

9. Besluit

Ondergetekende, de heer Carl Rombaut, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te

2600 Berchem, Belpairestraat 4 b/2.1, vaste vertegenwoordiger van de Burg. BVBA C. Rombaut Bedrijfsrevisoren (RPR 0461.240.245), aangesteld op 12 augustus 2014 door de zaakvoerder van de BVBA CoFiGoMM, met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Bogaertstraat 11, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0467.946.212, gekend bij de Rechtbank van Koophandel te Gent, verklaart dat in het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 §1 W. Venn., de zaakvoerder van de BVBA CoFiGoMM, onder zijn verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 13 september 2014 opgesteld hebben, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 2.298.147,91 Euro.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De boekhoudkundige staat per 13 september 2014 werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft de activa geboekt aan realisatiewaarde.

In toepassing van artikel 184 W. Venn. merken wij op dat op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 149.727,94 Euro, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding.

De boekhouding geeft met andere woorden de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Wij kunnen ons niet uitspreken over mogelijke fiscale of BTW schulden die het gevolg zouden zijn van een controle naar aanleiding van deze voortijdige ontbinding en sluiting van de vereffening.

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen vóór de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Wij hebben vastgesteld dat de kosten die voortvloeien uit de vereffening van de onderneming reeds werden opgenomen en dat de ontbinding van de vennootschap niet deficitair is.

Op de laatste blz van Luik B vermelden ; Recto t4aam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

verso , Naam en handtekening

rood 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Dit verstag bevat 20 pagina's en werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W. Verxn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Berchem, 13 september 2014

Een exemplaar van voormelde verslagen met bijgevoegde staat van actief en passief zal

samen met een afschrift van onderhavige akte worden neergelegd ter griffie.

VI.7FDE BESLISSING  Vervroegde ontbinding en invereffeningstelling

De algemene vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals ingevoerd door de wet van negentien maart tweeduizend en twaalf tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, en zoals laatst gewijzigd bij wet van 25 april 2014 houdende diverse bepalingen betreffende Justitie, en aldus tot ontbinding en vereffening in één akte.

Na vastgesteld te hebben dat de schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald luidens voormelde staat van activa en passiva, beslist de algemene vergadering de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CoFiGoMM" te ontbinden vanaf heden met dadeliike invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar. De algemene vergadering beslist tevens dat het resterend actief in natura en in cash door de vennoten zal worden teruggenomen in verhouding tot hun respectievelijk aandeel in het kapitaal van de vennootschap,

Vaststelling van de overgang van het onroerend goed

Partijen stellen vast dat de nog niet vereffende vermogensbestanddelen van de vennootschap, ten gevolge van de sluiting van de vereffening, van rechtswege eigendom worden van de vennoten, in de verhouding van hun aandelenbezit, hetzij elk voor de helft.

Conform het verslag van BVBA Rombaut C. Bedrijfsrevisoren, hiervoor vermeld, wordt, afgifte gedaan aan de heer VANDER STICHELE Jan en zijn echtgenote, mevrouw BOONE Caroline, samenwonend te 9830 Sint-Martens-Latem, Bogaertstraat 11, van negenennegentig procent (99%) of negenhonderd negentig/duizendsten (990/1000ste) volle eigendom van het hierna vermeld onroerend goed, één procent (1%), hetzij tien/duizendste (10/1000sten) hen reeds toebehorend elk ten belope van vijf/duizendsten (5/1000sten)

De echtgenoten VANDER STICHELE-BOONE worden bijgevolg volle eigenaar, hetzij elk voor de onverdeelde helft, van het hierna beschreven onroerend goed:

BESCHRIJVING VAN HET GOED

GEMEENTE SINT-MARTENS-LATEM (eerste afdeling):

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Bogaertstraat 11, kadastraal bekend, sectie A, nummer 70 V, met een oppervlakte van eenendertig are tachtig centiare (31a Boca).

OORSPRONG VAN EIGENDOM

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COFIGOMM" is voor negenennegentig procent (99%) in volle eigendom eigenaar van bovenvermeld goed om het aangekocht te hebben de heer STAMPAERT Dirk Sylvain Lucas Roland, ingevolge akte verleden voor notaris Marc Sobrie te Zwalm (Munkzwalm), met tussenkomst van notaris Frederic Van Cauwenbergh te Edegem, op 8 juli 2004, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Gent, formaliteit 68-T-12/07/2004-07796.

Hypotheek

Comparanten verklaren dat het goed overgaat voor vrij van elke hypotheek, voorrecht of beslag.

Bodemdecreet

1. De comparanten verklaren dat de grond voorwerp van onderhavige akte bij zijn weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risicoinrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd ' risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

mod 11.1

2. De comparanten leggen het meest recent afgeleverde bodemattest voor of het

bodemattept waarvan de inhoud identiek is aan de inhoud van het meest recent

afgeleverde bodemattest.

De inhoud van het bodemattest dat door de OVAM werd afgeleverd op 13 augustus

2014 luidt als volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot de

bodemkwallteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling : www.overdracht.ovam,be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van ;

grondverzet.

Meer informatie: www.ovam.belgrondverzet."

3. De comparanten verklaren, onverminderd de gegevens opgenomen in hogervermeld bodemattest, met betrekking tot het in onderhavige akte beschreven goed verder zelf geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

4. De notaris bevestigt dat de verplichtingen, door het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming opgelegd met betrekking tot het verlijden van notariële akten, werden nageleefd.

Gebruik

De comparanten verklaren perfect kennis te hebben van de voorwaarden waaronder dit goed in gebruik is en ontslaat ondergetekende notaris ervan deze voorwaarden in dit proces-verbaal te hernemen.

Ontslag van ambtshalve inschrijving.

De bevoegde Hypotheekbewaarder wordt er uitdrukkelijk van ontslagen enige inschrijving te nemen, uit welken hoofde ook, bij de overschrijving van deze akte. Mocht blijken dat er, ondanks het bovenstaande, toch nog een schuld zou bestaan van de vennootschap, dan zal deze door de vennoten worden gedragen in verhouding tot hun respectievelijk aandeel in het kapitaal van de vennootschap.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerders in functie, zijnde de Heer Jan Vander Stichele en Mevrouw Caroline Boone.

ZESDE BESLISSING -- Onmiddellijke sluiting van de vereffening

Gelet op het voorgaande beslist de algemene vergadering de vereffening onmiddellijk te sluiten en stelt zij vast dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan vanaf heden.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgend adres: te Sint-Martens-Latem, Bogaertstraat 11.

ZEVENDE BESLISSING  bijzondere volmacht

De buitengewone algemene vergadering verleent volmacht aan elke zaakvoerder afzonderlijk evenais aan Meester Luc Wynant, advocaat te Brussel, Louizalaan 221, eik met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde bij het ondernemingsloket en bij de BTW-administratie alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de doorhaling van de vennootschap.

De buitengewone algemene vergadering verleent volmacht aan Ondergetekende Notaris om onderhavige akte neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en alle nodige en nuttige formaliteiten dienaangaande uit te voeren, met inbegrip van de publicatie van het ontbindings- en vereffeningsbesluit in het Belgisch Staatsblad.

Tevens wordt voor zoveel als nodig volmacht verleend aan de Heer Jan Vander Stichele, voornoemd, op de bankrekeningen van de vennootschap, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten.

Op de laatste btz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de nsttrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aan~ren van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Frederika LENS, geassocieerd notaris.

Tezelfdertijd neergelegd : - uitgifte van de akte

. zt .

n 0 keá etuw-t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de watste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid lin de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 18.07.2013 13332-0450-015
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.05.2012, NGL 26.07.2012 12351-0365-015
25/08/2011 : DE069334
24/08/2011 : DE069334
06/09/2010 : DE069334
07/09/2009 : DE069334
13/08/2008 : DE069334
28/08/2007 : DE069334
22/08/2006 : DE069334
11/07/2006 : DE069334
11/08/2005 : AA069334
04/11/2004 : AA069334
12/09/2003 : AA069334
03/09/2002 : AA069334
20/09/2001 : AA069334

Coordonnées
COFIGOMM

Adresse
BOGAERTSTRAAT 11 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande