COHERENCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COHERENCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.749.821

Publication

19/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-02-2015

Griffie

*15303172*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0598749821

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

COHERENCE

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerde notaris Bieke Verhoeve te Gent, Drongen, op 16/02/2015 (ter registratie neergelegd) dat de heer MANGELSCHOTS Olivier Gustaaf Isabelle, rijksregisternummer 79.02.08-439.24, geboren te Gent op 08/02/1979, wonende te 9030 Gent, Kollebloemstraat 65, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de volgende kenmerken :

NAAM : COHERENCE

ZETEL : 9030 Gent, Kollebloemstraat 65

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

Het uitdenken en realiseren van alle onderwerpen en projecten die zich in de sfeer bevinden van de informatica, internet en sociale media. Dit zowel internationaal als nationaal en in de eerste plaats als dienstverlenend bedrijf.

Alle realisaties met, door en voor het medium computer, meer bepaald het adviseren, begeleiden, ontwerpen en realiseren van alle informatica projecten, software oplossingen en alle mogelijke web-en sociale media toepassingen. Dit houdt onder meer in, maar niet beperkend: het verlenen van advies, het uitvoeren van studies, het uitwerken van functionele & technische analyses, het beheren van projecten en programma's, het verlenen van consultancy, het opzetten van cursussen, seminaries, trainingen en elke andere vorm van opleiding, de ontwikkeling van software en hardware en aanpassingen van software van derden, het uitschrijven van documentatie, het verlenen van ondersteuning en onderhoud, de creatie van elke vorm van digitaal beeldmateriaal en geluid. De aankoop-verkoop, import-export, verhuur, leasing, installatie van computer hardware en software en alle randapparatuur en toebehoren, alsmede het onderhoud ervan.

Het aanbieden van hosting, datacenter en cloud diensten, waaronder zonder limitatief te zijn, webruimte, opslagruimte, emaildiensten, virtuele servers, applicaties.

Het uitbaten van een bedrijvencentrum, het ter beschikking stellen van al dan niet bemeubelde bureauruimte en vergaderruimte, alsook bureauapparatuur zoals zonder limitatief te zijn, computers, archieven, telefoondiensten, secretariaatsdiensten aan haar cliënteel.

Het aanvaarden en waarnemen van bestuursmandaten in vennootschappen, verenigingen en maatschappen;

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin. Zij mag kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven;

Het deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande

Onderwerp akte :

Kollebloemstraat 65 9030 Gent

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland;

De uitbouw van een onroerend vermogen en het beheer, huur, verhuur en onderverhuur van onroerende goederen van alle aard, ongeacht de bestemming ervan;

Dit alles in de meest ruime zin, vermits deze aanduiding louter opsommend en niet limitatief is.

De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het doel van de vennootschap vergemakkelijken.

In de regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met het doel van de vennootschap.

DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. Al deze aandelen hebben stemrecht. Het voormelde bedrag werd gedeeltelijk en vooraf gestort op een bijzondere rekening bij de "BNP Paribas Fortis", op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COHERENCE", met de vermelding "in oprichting".

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke of rechtspersonen. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. De zaakvoerder wiens termijn van mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de vennoten, om welke reden ook, niet in de vacature voorzien. Het mandaat wordt kosteloos vervuld zolang de algemene vergadering, daartoe bij uitsluiting bevoegd, niet uitdrukkelijk een vergoeding heeft toegekend of goedgekeurd. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De/Elke zaakvoerder is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België, op de eerste maandag van de maand juni om veertien uur.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en sluit op 31 december van ieder jaar.

WINSTVERDELING  RESERVE : Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto winst van de vennootschap. Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf worden genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering vatbare winst, na de toekenning van de wettelijke reserve te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens het wetboek van vennootschappen of de statuten niet uitgekeerd mogen worden. OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en sluit op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2016. AANSTELLING ZAAKVOERDER(S) : De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen als niet-statutaire zaakvoerder aan te stellen en tot die functie te benoemen : De heer Olivier Mangelschots, voornoemd. De aangeduide zaakvoerder verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet en deze benoeming te aanvaarden. Dit mandaat geldt zonder beperking van duur en is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

Bieke Verhoeve,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift.

Coordonnées
COHERENCE

Adresse
KOLLEBLOEMSTRAAT 65 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande