COIFFURE HUBERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COIFFURE HUBERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.491.272

Publication

26/06/2014
ÿþMod Word 11.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111

412397

NEERGELEGD

i7-06-2014

REci-ns » vAN

Y tD O PH:~.tiI~~, ~ GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0427.491.272

Benaming

(voluit) : CASUARIN INVESTMENTS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9050 Gent, Gaston Crommenlaan 4 bus 501

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding en sluiting vereffening van de BVBA:

Het jaar TWEEDUIZEND VEERTIEN, op VIJF JUNI.

Voor mij, Benjamin Van Hauwermeiren, Notaris met standplaats te OORDEGEM, thans deelgemeente van LEDE,

ls samengekomen:

De buitengewone algemene vergadering gehouden van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CASUARIN INVESTMENTS", met maatschappelijke zetel te 9050 Gent, Gaston Crornmenlaan, 4 bus 501, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0427.491.272,

Opgericht ingevolge akte verleden voor Notaris Jean-Claude Buys te Lede op 25 juni 1985, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 juli daarna, onder nummer 1985-07-10/357 en waarvan de statuten gewijzigd zijn ingevolge akte verleden voor Notaris Jean-Claude Buys te Lede op 17 augustus 1990, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 september daarna, onder nummer 1990-0907/429 en voor de laatste keer ingevolge akte verleden voor Notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Oordegem, op 5 mei 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 juni daarna, onder nummer 2011-06-10/0087330,

OPENING VAN DE VERGADERING - SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De vergadering wordt geopend om elf uur onder het voorzitterschap van de Heer QUISQUATER Luc, nagenoemd.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Is alhier vertegenwoordigd, de enige vennoot van de vennootschap, die volgens zijn verklaringen, bij monde van zijn vertegenwoordiger, het hierna genoemde aantal aandelen in voile eigendom bezit:

De Heer HEIN Ratíl Gerardo, van Argentijnse nationaliteit, geboren te Argentinië, op 28 juli 1953, met paspoortnummer 11.057.486, wonende te Argentinië, Nagoya, 26, Gualeguaychû  Gualecguaychû -- Entre Rios.

Dewelke verklaart bij monde van zijn vertegenwoordiger tweehonderd vijftig (250) aandelen te bezitten, vertegenwoordigend het volledige maatschappelijke kapitaal,

Hier vertegenwoordigd door de Heer QUISQUATER Luc, geboren te Wilrijk, op 25 juni 1949, ongehuwd, wonende te 2100 Antwerpen, Herentalsebaan, 27 bus 205, blijkens onderhandse volmacht opgemaakt te Buenos Aires op 26 maart 2014, welke volmacht door de Notaris in het dossier zal worden bewaard,

SAMENSTELLING VAN HET HUIDIG BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP

De Heer HEIN Raul, voornoemd, verklaart bij monde van zijn vertegenwoordiger, de Heer Quisquater Luc, voornoemd, te zijn benoemd tot niet-statutare zaakvoerder van de vennootschap, bij akte inhoudende statutenwijziging verleden voor Notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Oordegem, op 5 mei 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 juni daarna, onder nummer 2011-0610/0087330.

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te stellen dat:

-het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd wordt door tweehonderd vijftig (250) aandelen en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan;

-er op heden tweehonderd vijftig (250) aandelen vertegenwoordigd zijn, zodat het gehele maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd is;

-er geen commissaris werd aangesteld in de vennootschap,

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

AGENDA

De voorzitter verklaart en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te stellen dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agenda te beslissen:

1.Besluit tot vervroegde afsluiting van het lopend boekjaar.

2.Kennisname en bespreking van het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181 paragraaf 1 van het wetboek van vennootschappen, houdende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap waarbij een staat van actief en passief van de vennootschap is gevoegd afgesloten op 31 maart 2014 evenals van het verslag over voormelde staat van actief en passief uitgebracht door de Heer Frans Verscheiden, Bedrijfsrevisor voor de BV CVBA Moore Stepens Audit.

3.Besluit tot ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

4.Beëindiging mandaat zaakvoerder- kwijting.

5. Beslissing geen vereffenaar aan te stellen  terugname van de resterende activa.

6.Sluitïng van de vereffening.

7.Aanwijzing van de plaats waar de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard.

8.Volmacht voor administratieve formaliteiten.

VASTSTELLING DAT DE ALGEMENE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD EN GELDIG KAN BERAADSLAGEN

De vergadering stelt vast dat de enige vennoot afdoende vertegenwoordigd is, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige algemene vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

De Heer HEIN Raál, voornoemd zaakvoerder, verklaart dat hij kennis heeft genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verklaart te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien in het wetboek van vennootschappen en het toezenden van stukken overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

STEMRECHT  MEERDERHEID

De voorzitter deelt mee dat elk aandeel recht geeft op één stem en dat, om geldig te worden aangenomen, de besluiten die een wijziging van de statuten met zich meebrengen, een meerderheid van drielvierden van de stemmen moeten bekomen.

LEGITIMATIE VAN DE VERGADERING

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkent; zij stelt vast dat ze geldig werd samengesteld en dat ze bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

VASTSTELLING VAN DE VERVULLING VAN DE WETTELIJKE FORMALITEITEN

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast:

-Op 3 juni 2014 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgemaakt, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 paragraaf 1 van het wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand per 31 maart 2014.

-Op 3 juni 2014 heeft Frans Verscheiden, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 paragraaf 1 van het wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"BESLUIT

Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Frans Verscheiden, bedrijfsrevisor, aangesteld op 10 maart 2014 door de zaakvoerder van de BVBA CASUARIN INVESTMENTS, met maatschappelijke zetel te 9050 Gent, Gaston Crommenlaan 4 bus 501, 9e verdieping, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0427.491.272, gekend op de Rechtbank te Gent, verklaart dat in het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 §1 W. Venn., de zaakvoerder van de BVBA CASUARIN INVESTMENTS, onder zijn verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 31 maart 2014 opgesteld heeft, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 1.535,88 en een netto-passief van -¬ 16.342,25.

De boekhoudkundige staat per 31 maart 2014 werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van enerzijds eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend en anderzijds de vereffeningskosten die niet voorzien werden in de boekhoudkundige staat en geraamd worden op ¬ 3.000,00, exclusief BTW.

De zaakvoerder heeft voorts bevestigd dat conform art. 184, §5 W. Venn. aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald, behoudens de schulden die (zullen) ontstaan naar aanleiding van de vereffening, dewelke waarvoor de nodige gelden werden geconsigneerd.

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone

algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de

vennootschap 15 dagen vóór de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen

wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend,

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden

aangewend.

Antwerpen, 3 juni 2014.

Moore Stephens Audit BV CVBA,

vertegenwoordigd door:

Frans Verscheiden,

bedrijfsrevisor,"

NOTARIËLE WETi'IGHEIDSVERKLARING

Na onderzoek bevestigt ondergetekende Notaris dat alle formaliteiten, voorzien door de wet, werden

nageleefd. Overeenkomstig artikel 181 paragraaf 4 van het wetboek van vennootschappen, bevestigt hij

eveneens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de

vennootschap gehouden is.

BERAADSLAGEN EN BESLUITEN

Voormelde punten worden door de voorzitter aan de algemene vergadering voorgelegd. Na beraadslaging

en met éénparigheid van stemmen worden de volgende besluiten genomen:

Eerste besluit:

De algemene vergadering beslist tot vervroegde afsluiting van het lopend boekjaar.

Tweede besluit:

De vergadering neemt kennis van en bespreekt vervolgens:

-het verslag van de zaakvoerder houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig

artikel 181 paragraaf 1 van het wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en

passiva van de vennootschap gevoegd afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand per 31 maart 2014;

-het verslag van de Heer Frans Verscheiden, bedrijfsrevisor, als vertegenwoordiger van de BV CVBA Moore

Stephens Audit, overeenkomstig artikel 181 paragraaf 1 van het wetboek over gemelde staat van actief en

passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is

weergegeven.

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van voormelde

verslagen. De vennoot verklaart een afschrift van de verslagen en van de voormelde staat van actief en passief

voorafgaand aan deze vergadering ontvangen te hebben en er kennis van te hebben kunnen nemen,

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de

griffie van de rechtbank van koophandel.

Derde besluit:

Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en in vereffening

te stellen met ingang van heden,

Vierde besluit:

Tengevolge van de ontbinding neemt het mandaat van de zaakvoerder van de vennootschap, de Heer HEIN

Raül, een einde. Er wordt hem kwijting verleend voor zijn beheer.

Vijfde besluit:

De vergadering stelt vast dat luidens de staat van actief en passief per 31 maart 2014, er geen passiva

meer aanwezig zijn die moeten worden aangezuiverd, De nog te vestigen vennootschapsbelasting en kosten

die verband houden met de ontbinding en vereffening van de vennootschap werden voorafbetaald of zullen

gedragen worden door de enige vennoot nadat de ontbinding/vereffening heeft plaatsgevonden.

De vergadering beslist geen vereffenaar aan te stellen omwille van de onmiddellijk sluiting van de

vereffening van de vennootschap.

De comparant erkent uitdrukkelijk dat de ondergetekende Notaris hem er op gewezen heeft dat de niet

benoeming van de vereffenaar tot gevolg heeft dat:

-de zaakvoerder bij toepassing van artikel 185 van het wetboek van vennootschappen ten aanzien van

derden als vereffenaar zal beschouwd worden;

-bij toepassing van artikel 198 paragraaf 1 van het wetboek van vennootschappen in hoofde van de

zaakvoerder een verhoogde aansprakelijkheid ontstaat tot vijf jaar na sluiting van de vereffening.

De vergadering beslist dat de resterende activa worden teruggenomen door de enige vennoot.

Zesde besluit:

De algemene vergadering stelt vast dat er luidens voormelde staat van activa en passiva geen schulden

meer zijn en dat de terugname van het netto-actief door de enige vennoot zelf zal gebeuren.

Vermits de enige vennoot aanwezig is, er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva per 31

maart 2014, er geen vereffenaar werd aangesteld en de resterende activa door de enige vennoot zelf werd

teruggenomen, beslist de vergadering de vereffening onmiddellijk definitief af te sluiten, dit overeenkomstig

artikel 184 paragraaf 5 van het wetboek van vennootschappen, dat luidt als volgt:

"Onverminderd artikel 181 zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van

de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden

geconsigneerd;

4 . r



3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd

en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe

accountant overeenkomstig artikel 181, §1, derde lid, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of

consignatie in zijn conclusies.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf."

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing, de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid "CASUARIN lN1!ESTMENTS" heeft opgehouden te bestaan.

Zevende besluit:

De algemene vergadering stelt vast dat de afrekening van de vereffening van de vennootschap afgesloten is

en dilt bijgevolg de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en

bewiard gedurende de bij wet verplichte termijn bij Frigoriófico Lamar SA, Suipacha 238, 4, Buenos Aires

(1008), Capital Federal, Argentinië.

Achtste besluit:

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de BV CVBA Moore Stephens Audit, evenals aan haar

bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of

noodzakelijke administratieve, boekhoudkundige en fiscale formali`deiten te vervullen, met inbegrip van de

aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan, werden genomen met unanimiteit van stemmen.

SLUITING VAN DE VERGADERING

De vergadering wordt geheven om elf uur dertig minuten.

Voor ontledend uittreksel,

Benjamin VAN HAUWERMEIREN, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte PV van ontbinding en sluiting van de vereffening;

-verslag bedrijfsrevisor;

-onderhandse volmacht tot vertegenwoordiging + verzaking aan oproepingsformaliteiten;

-verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap + staat van actief en passief per 3110312014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2013 : DE053853
16/01/2013 : DE053853
10/06/2011 : DE053853
27/04/2011 : DE053853
16/08/2010 : DE053853
29/05/2009 : DE053853
16/06/2008 : DE053853
05/06/2007 : DE053853
23/06/2005 : AA053853
17/06/2004 : AA053853
30/06/2003 : AA053853
29/06/2002 : AA053853
04/07/2001 : AA053853
11/07/2000 : AA053853
07/07/1999 : AA053853
01/01/1995 : AA53853
01/01/1993 : AA53853
01/01/1989 : AA53853

Coordonnées
COIFFURE HUBERT

Adresse
KASTEELSTRAAT 20 9340 LEDE

Code postal : 9340
Localité : LEDE
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande